Millainen on tiukka pillu?

Jari

Tämä kysymys on tarkoitettu ihan asialliseksi ja toivon myös asiallisia vastauksia. Miesten kalujen koosta puhutaan paljon ja onhan niissä eroja. Enkä yhtään epäile, etteikö monet naiset haaveilisi ja arvostaisi isohkoa heppiä, varsinkin jos ovat itse varustetut sellaisella tilavanpuoleisella alapäällä.

Vähemmän puhutaan siitä, että myös naisten peleissä lienee paljon eroja. Jopa niin, että sellaisen keskimittaisen (4-5cm paksun) omaava mies voi tuntea jonkun värkin ihan väljäksi ja jonkun ihanan kiristävän tiukaksi. Juuri niin, IHANAN kiristävän tiukaksi. Kuten totesin, en lainkaan epäile, etteikö naisetkin tuota kiristävän tiukkaa tunnetta kaipaisi, kuten myös miehet. Niinpä on tärkeeä, että mutteri ja pultti ovat sopivat toisilleen.

Mulla kun ei ole kovin monesta värkistä kokemusta, pyytäisin sekä naisia että miehiä, joilla on kokemusta, kertomaan miten eri kokoisia värkkejä naisilta löytyy? Onko sellaisiakin, että tuollainen 4-5 senttiä paksu penis saa tuntea kunnollisen puristuksen. En tarkoita mitään treenattua vaginalihassupistelua, vaan ihan sellaista tilaa, että pimppi ottaa tosissaan vastaan kun on niin piukka? Onko vieläkin pienempiä, siis nyt puhutaan kuitenkin aikuisista naisista, sellaisia että tuo keskivertoheppi olisi jo kovan työn takana saada sisään?

Asiallisia vastauksia kiitos. Sekä miehet että naiset. Kokemuksesta, ei lehdistä luettuja.

64

27931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen/tyttö

      mulla ja mun miehelläni oli se ongelma että sen "kalu" ei menny mun sisään vaikka sillä oli ihan "normi"..:( koitettiin ihan tosissamme mutta ei vaan menny... että aika ikävä elämä mullekkin on tulossa...:(... kokemuksia samasta aiheesta..??!!

      • Jari

        Olisiko kyseessä ollut tilanne, että jännitit niin paljon? Miten sitten olet mennyt eteenpäin elämässä? Olet kaiketi jo aikuinen? Eiköhän sinullekin sopiva pari löydy, tuota nyt ei ainakaan kannata surra, kyllä se "lentokonehalli" on suurempi ongelma. Voidaan jatkaa juttelua mailatenkin, jos haluut. Tsemppiä :)


      • du.i

        ei siin oo mitään pahaa, mä nimittäin tiedän miten voisit onnistuu! en tiedä toimiiko, mut sä et oo varmaan koskaan työntäy alapäähän sormii, tai muuta, kannattaa koittaa, se jotenkin kasvaa se kolo ja lopuks pystyt työntää sinne montakin sormee, ei kumminkaan kanata tehä tota kovin nopeesti, aina vaik joka oinen päivä...
        ja sen jälkeen ei pitäis olla muuta estettä kuin tosiaan toi et jännität...


      • sielunsisko
        du.i kirjoitti:

        ei siin oo mitään pahaa, mä nimittäin tiedän miten voisit onnistuu! en tiedä toimiiko, mut sä et oo varmaan koskaan työntäy alapäähän sormii, tai muuta, kannattaa koittaa, se jotenkin kasvaa se kolo ja lopuks pystyt työntää sinne montakin sormee, ei kumminkaan kanata tehä tota kovin nopeesti, aina vaik joka oinen päivä...
        ja sen jälkeen ei pitäis olla muuta estettä kuin tosiaan toi et jännität...

        Olin sillon vielä neitsyt ja me yritettiin mun poikaystävän kanssa melkein vuosi, ennen ku se onnistu mahtumaan sisään. No, mun silloisella kullalla olikin niin iso (tajusin sen vasta eron jälkeen, kun olen tavannut muitakin peniksiä) ettei yhtään ihme ettei mahtunut minun sisälle. Enhän ollut ikinä käyttänyt edes tamppoonia saati sitten mitään.

        Mutta tosin se sitten loppujen lopuks onnistu siks, että me mentiin joka kerta pitemmälle. Kaipa se sitte tottu ja sinku. Mene ja tiedä. On tämä ihmisruumis niin omituinen.

        Mut kaipa sinne mahtuu vaiks mitä jos sieltä lapsi mahtuu pois tulemaan.

        PS. Tuli edellisestä lauseesta mieleen... Miehet on pillusta ja siks ne pyrkii sinne takas...


      • Sepe

        Kyllä se siitä venyy aikanaa. Muista trenata vaikka erikokoisilla dildoilla ja rasvalla, niin kyllä se siitä ajalla.


    • sompailija

      Se on sillälailla, että jos vehkeet soppii yhteen, It`s bueno.

    • Lope

      Mun naisella on tosi tiukat paikat. Me ollaan harrastettu seksiä yhdessä jo useamman vuoden ajan ja tuntuu ettei se yhtään löystyny. Tollasen tiukan pimpin kans ei oo kyllä mun mielestä kovin mukava harrastaa seksiä kun se vaatii sen, että nainen on täysin kiihottunut, että saa sisään. Sen vuoksi tällaset äkilliset hetken mielijohteesta tapahtuvat panot jää kokonaan pois. Muijaa joutuu melkein aina nuolemaan ja hieromaan lähes puoli tuntia. Sitten seksi kerrat jäävät aika vähiin kun palautuminen seksistä kestää yleensä pari päivää. Kikkelikin tulee joskus aika kipeeks. Mä oon just tosta tiukkuudesta johtuen joskus joutunu käymään vieraissa ja oon saanu sellasta löysääkin ja mä oon kyllä tykänny kun voi harrastaa seksiä monta kertaa peräkkäin. Mun mielestä tuo tiukkuus ei vaikuta kovin paljoo laukeemiseen vaan enemmänkin on väliä sillä kuinka herkkä on ja kuinka hyvin itse osaa kiihottua tilanteesta.

      • Jari

        ...muijaasi minulle. Kyllä osaisin nauttia siitä rauhallisesti ilman hirmuista rynkytystä :)


      • maisa

        Vai olet sinä siitä tiukkuudesta johtuen joutunu käymään vieraissa?! Voi raukkaparkaa. Elämä on sitten kovaa. En tiedä vaan kummalle, sinulle vai tyttöystävällesi! Eikös sillä ole mitään väliä että nainenkin nauttisi? Kun tuntuu olevan niin ikävää se naisen lämmittäminen...toivottavasti sinunlaisiasi ei ole monia.


      • Lope
        maisa kirjoitti:

        Vai olet sinä siitä tiukkuudesta johtuen joutunu käymään vieraissa?! Voi raukkaparkaa. Elämä on sitten kovaa. En tiedä vaan kummalle, sinulle vai tyttöystävällesi! Eikös sillä ole mitään väliä että nainenkin nauttisi? Kun tuntuu olevan niin ikävää se naisen lämmittäminen...toivottavasti sinunlaisiasi ei ole monia.

        Terve Maisa.

        Tekstin voi aina lukea monella tavalla. Sinä olet lukenut sen eri tavalla kuin minä ajattelin sitä kirjoitettaessa.

        No se on totta, että tiukkuudesta johtuen en käynyt vieraissa. En tiedä miksi sen tein, mutta minulla se on luonnossa enkä sille mitään voi.

        Ja sitten mulle on hirveen tärkeetä se, että nainen nauttii, mutta me kärsitään siitä molemmat jos on vähän aikaa ja molempia haluttaa hirveesti, mutta se ei mee sisälle. Mun naista joskus itkettääkin kun se sattuu ja joudutaan leikki jättämään sikseen.

        Mun mielestä ihmistä on väärin lähtee tuomitsemaan sen kirjotusten perusteella enemmänkin pitäs ymmärtää miks se kirjottaa noin. Ja Älä Maisa oo kiukkunen mun laisia ei oo monia.


      • isokyrpä

        ei sun muijas enää oo tiukka kun mä kävin kairaamassa sitä


    • Boy

      ...Naiset jumalaisia:-) Etenkin synnyttäneet naiset.
      Nuorilla tytöillä on tiukka, jollain löysä... Ne tiukatkin on tiukkoja vaan siitä suulta ja sisältä väljempiä.
      Naiset :-))) Synnyttäneet tietty heissäkin on tiukkoja ja väljiä, mutta jos on tiukka niin tiukkuus tuntuu "koko matkalla". Oisko täyteläinen oikea sana kuvaamaan sitä ihanuutta...

      • GeeTee

        Aivan valtavasti ei ole tuota vertailupohjaa, mutta sillä ainoalla synnättäneellä, jonka sisässä olen käynyt, oli tosiaan sellainen sisältä löysä. Reiän suulta se nainen osasi puristella oikein mukavasti :) Toisaalta kävi niinkin, että jos hän ei lainkaan jännittänyt ja oli märkä, saatoin huomata päätyneeni sisälle ennen kuin paljonkaan tunsin.

        Nykyiselläni on ehkä sellainen jota kuvailit täyteläiseksi. Erilaiseltapa se tuntuu, eikä hän osaa käyttää lihaksiaan yhtä mukavasti.

        Kyllä vaan on naiminenkin sellaista yhteispeliä, että parhaaseen tulokseen pääsee vasta kun pari tuntee toisensa. Ja ilmeisesti on niinkin että eri immeiset on oppineet liikkumaan sen verran eri tavoin, että joskus pitää opetella erinäisiä varveja ennen kuin homma sujuu hyvin. Tämä mainitsemani äiti-ihminen - esimerkiksi - onnistui kiehnäämään itseään minua vasten niin että sai tai keksi näytellä parikin kertaa ennen kuin mun nivusissa alkoi tuntua siltä ihteltään.

        Mutta enpä osaa sanoa mikä tuntuu parhaalta. Naidessa kun on niin tuhat asiaa joihin kiinnittää huomiota, ja välillä joutuu ajattelemaan karstaisia sytytystulppia, ettei just saa. Toisinaan taas ne perkeleen tulpat häiritsee mieltä vaihtamattomuudellaan niin ettei mälli kajahda niin millään...


    • Vilperi

      No nuorena poikana kun olin 25 kesäinen kloppi ja sattui simpsakka 39 kesäinen naisihminen samoissa pikkujouluissa vastaan niin tältä paljastui aamutunneilla semmonen takapimppa/oravapimppa että oksat pois. Taju meinas siinä puristuksessa lähteä, imu oli melkoinen, eikä meikäläisen vekotinkaan ole euro-kokoa kummempi. Että ei sen naisen mikään nuori tarvii olla, kunhan osaa käyttää vehjettään tarpeellisella tavalla.
      Että päinvastaisiakin tapauksia löytyy. 19 kesäinen likkaihminen jolla värkki oli niin huonossa temmissä että olis kuin ilmaa puhkois.

    • Jerppa

      Pääsimpä yhden naikkosen haarojen väliin jokunen vuosi sitten.Taisi olla alle kakskymppinen.Pillu oli varsin tiukka ja vaivoin sain työnnetyksi kalun sisälle,silloin tyttö sai jonkun lihaskrampin ja kalu jäi nalkkiin.Puristusvoima oli hirveä.Yli kolme tuntia kiskoin kalua ulos ennen kuin se lähti.Kokemus aiheutti minulle pelkotilan ,enkä enää uskalla työntää vehjettäni mihin vaan reikään.

    • takapimpsa

      Nuorena kun sänkyhommat oli sellaista sähläilyä, ei meinanannut poikien värkki löytää ollenkaan sisääni.
      Nyt vanhempana olen kuulin, että olen ihana takapillu. Siis vuosikymmeniä luulin, että olen jotenkin outo tuolta alapäästä. Onneksi löytyi herrahenkilö joka vuolaasti kehui, että ihan parasta mitä hän on koskaan saanut.
      Suurkiitos hänelle asiallisesta palautteesta. Se muutti seksielämäni arasta touhuilusta nauttivaksi antautumiseksi.

    • Tyytyväinen-mies55v

      Vaimoni on saanut kaksi lasta ja on nyt jo yli 50v silti paikat ovat hänellä tiukat, itselläni on peniksen koko hiukan keskivertoa suurempi eli tuommoinen pituutta 18cm ja ympmitta noin hiukan yli 14,7cm eli halkaisija noin hiukan yli 4,5cm. Ikää itsellä 55v ja todella tyytyväinen vaimon kanssa seksielämäämme.

    • Hegge

      Opiskeluaikoina olin tytön kanssa, joka "varoitteli" että hän on sitten tiukka. Huomasin tämän kyllä itsekin, kun sormetin. Kalua ei mennyt kovin helpolla sisään ja puristus oli sitä luokkaa, että laukesin alle kymmenessä sekunnissa.

      Tätä ennen silloinen tyttöystävä oli neitsyt ja melko tiukka, sisään meni juuri yksi sormi. Tietysti innoissani olin, että miltä yhdyntä tuntuu ja tuolloinkin eka kerta taisi kestää korkeintaan parikymmentä sekuntia.

    • edeskerransain

      Itselläni on surkean pieni. Jotain vähän yli 14/4,5. Kuitenkin poikkeuksellisen tiukkoja pilluja olen kokenut yhden. Sellainen tuntui suorastaan luvattoman hyvältä. Toisaalta oikein löysiä on myöskin vain yksi kokemus. Synnytys ei muuten löysennä koska toiseksi tiukinta olen saanut kaksi lasta tehneeltä.

      Kuitenkin jos nyt siitä millainen on tiukkka? No se on ihana jo siinä kun sinne pitää mennä hitaasti ettei satu. Se jo saa sillain tuntumaan miehestäkin sillain hyvällä tavalla riittävän kokoiselta. Varsinkin näin pienen vehkeen omaavalta. Rauhallisesti ja sormella kun vielä avitti hellästi klittaa niin jees. Sain niillä puristuksilla ikuisen haaveen pilden tiukkuudesta.

      En ollut hänelle ensimmäinen että ei johtunut siitä. Olipahan vain kerrankin oikeasti todella ihanan tiukka. Yleensä jää fiilis että on pieni muna ja pienihän tuo on. Ei siitä mihinkään pääse. Joidenkin naisten kanssa olen lopettanut kun olen kuulleet saaneen isompaa. Ei ne sellaisen jälkeen oikeasti pientä halua. Tyytyvät ties mistä muusta syystä?

      • Anonyymi

        Seksi on taitavuuslaji. Olen oikeasti pitänyt kaikenlaisista peniksistä, todellakin pienenpuleisistakin. Kysymys on ollut siitä, että itsetunto on ollut miehellä kohdillaan ja kokemusta on tullut ja hän tietää, millä tavalla kehoaan käyttää ja mitkä asennot sopii.

        Toisaalta, en kiihotu pelkästään aktista tai sen ajatuksesta, vaan siitä kokonaistunnelmasta, mikä on toisen seurassa. Siksi myös pikapanot on itselleni vaikeita, eivätkä juuri tyydytä.

        N28


    • Anonyymi

      Kaksi parasta on ollut kahdella äidillä. Toisella 2 lasta ja toisella 3. Paras on sellainen tiukka joka purista joka kohdasta. Aika erikoista että molemmat olivat synnyttäneet. Ja kokemusta on 143 naisesta. Tosin niitä aiempia ei ehkä kokemuuttaan osannut arvioida niin kuin nyt ;-)

      • Anonyymi

        Oliko se toinen äiti omasi?


    • Anonyymi

      Oisko se tiukka pillu sellanen, että kun nainen makaa selällään, vetäset kalun ulos pillusta, niin alipaine imaisee lakanan persereikään?

      Itse en välitä tiukosta pilluista yhtikäs mitään.
      Mitä isompi reikä, sitä nautinnollisempaa on.
      Lotinat ja pärinät ja pärskähdykset kuuluu ja pitää kuulua asiaan. Noin saa aikaan taivaallisen nautinnon!!
      Oikeesti!!
      Kummallista tää tiukan pillun palvonta. Oikeat kunnon reiällä varustetut naiset karkaa taka-alalle tällaisten juttujen vuoksi, eivätkä uskalla olla "äänessä".

      • Anonyymi

        Paikalla
        Kone


    • Oli se millainen tahansa niin kokonaisuus ratkaisee. Mitä itsevarmempi nainen sen parempi

    • Anonyymi

      Näille löysä pillu faneille voin vain sanoa että hyi vittu mä vihaan löysää läskin 100 kiloisen torinorsun pillua. Tiukka sen olla pitää ;)

    • Anonyymi

      Torinorsun nussijalla kalu on vissiinki niinku pyykkärin sormi?
      Ihmekkös tuollainen vehje pistää inhopuhetta!!!
      Ja kuka se puhui yleensä norsuista, muu ku vastaaja?
      Toki nainen saa olla sellanen hitusen "chubby" , muttei tonnikeiju tai hyllyvä michelin. No, toiset tykkää noistakin...

      • Anonyymi

        Vaimo 40v on sellanen 160cm ihanasti pullea, mutta ei roikkuvaa ylimäärästä... Oma on kyllä vaatimatonta kokoa,mutta eniten harmittaa sen herkkyys,kun noin kymmenellä työnnöllä jo irtoaa : (


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaimo 40v on sellanen 160cm ihanasti pullea, mutta ei roikkuvaa ylimäärästä... Oma on kyllä vaatimatonta kokoa,mutta eniten harmittaa sen herkkyys,kun noin kymmenellä työnnöllä jo irtoaa : (

        Niin ja pimppa on tiukka ja märkä,kun pienemmänkin pilin noin tyhjentää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaimo 40v on sellanen 160cm ihanasti pullea, mutta ei roikkuvaa ylimäärästä... Oma on kyllä vaatimatonta kokoa,mutta eniten harmittaa sen herkkyys,kun noin kymmenellä työnnöllä jo irtoaa : (

        Pitääkö esim. vanhemmat miehet pulleamuotoisista naisista?


    • Anonyymi

      Kerran tullu vastaan niin tiukka nainen, että vaikka pillu oli todella märkä niin varovasti sovittelemalla sai työnnyttyä sisään vaikka kyrpä oli teräksisen kovassa tikissä.

      Tuntui niin hyvältä että aivan liian nopeasti spermat ryöppysi tuohon ihanaan reikään.

    • Anonyymi

      Vähän myöhässä tähän teidän kommentointinne osallistun. Tosaslta tämä aihehan on aina ajankohtainen.
      Olen yhden lapsen synnyttänyt 40 nainen. Ja ehtinyt kokeilla elämäni aikana miesten vehkeitä useamman laisia. Normaali koko on selkeästi n 16/3,5, mikä minusta tuntuu vähän pieneltä, myöskin minulle. Paksuutta saisi halkaisijaltaan olla 4-4,5 cm. Siinä menee minun rajani. En pidä pitkistä enkä kovin paksuistakaan. 5 cm halkaisija tuottaa jo enemmän kipua kuin nautintoa, minulle. Miehen mielestä tunnuin hyvältä, suorastaan ihanan tiukalta. Vaikka hän taitava rakastaja olikin ja liukuvoiteet käytössä, Kaksi päivää oli kipuja, joihin burana toi onneksi helpotuksen :)
      Myöhemmin oli kokemus....5,7 cm halkaisija ei todellakaan meinannut erinomaisen ”lämmittelynkään” jälkeen sopia sisääni. Kyllä sitä kovasti yritimme mutta pakko oli luovuttaa ja lopulta totesimme, että rajat ne on meillä jokaisella . Ihana mies, ihana rakastaja..huomaavainen ja hellä. Nautimme toisistamme muilla tavoin.
      Pienistä en pidä, suuret tuottaa tuskaa ja sopivaa on vaikea löytää :)

      • Anonyymi

        Lueskelin uteliaisuuksissani näitä kommentteja, ja ajattelin tarttua tähän.

        Tarkkaan olet asiat mitoittanut! Eikä näistä kommenteista edes tiedä, ovatko ne miehen vai naisen kirjoittamia?

        Mutta asiaan: Itselläni on keskivertoa pienempi, mutta eräs pitkäaikaikainen kumppanini sai aina orgasmin jo mennessäni sisään, joten ei sillä koolla niin väliä ole. On se muustakin kiinni.


    • Anonyymi

      Tiukkuudessa on eroja. Kerran olo niin löysä, että sai hangata reunaan, jotta tuli. Kokematon nainen jännitti ja oli tiukka. Se helpottui kunnon leikillä. Lihasten käytössä on ollut eroa, joku on osannut käyttää aktiivisesti lihaksia.

    • Anonyymi

      Vaimoni on pieni kokoinen nainen ja erittäin tiukka pimppi osastolta, hän on synnyttänyt 2 lasta 20v sitten. Saa laittaa liukkaria runsaasti jos meinaa saada kalun sisään, itselläni on kalu kokoa 18.5/4.7cm eli hiukan normi mittoja jykevämpi. Minusta tuntuu joka kerta vaimon kanssa rakastellessa todella upealta katsoa kun hän kiimaisena voihkii että "lisää lisää anna ukko kyrpää" ja minä myös sitten toteutan vaimon toiveen. Painan menee minkä kerkiän tuikata menemään laukeamisen hetkellä tuntuu jotta tulee kerralla pussit tyhjiksi, on kyllä hienoa tuntea kuinka vaimon pillu yrittää pusertaa kalusta viimeisetkin tipat ulos.

      • Anonyymi

        0.1cm tarkkuudella mittaukset. Menee jo kyllä....

        Naisen koko ei kerro mitään tiukkuudesta. Voi olla 155cm/40kg timmi mimmi jolla kuin ladonovesta panis ja 120kg siiderivalas, joka on tiukka kuin mikä. Ei se läski sisäpuolella ole, miehelläkään - maha voi toki lyhentää ulottuvuutta


      • Anonyymi

        Tuo tiukkuus riippuu paljon monesta asiasta. Itsellä 6 lasta synnyttänyt vaimo ja silti piukka. Joka synnytyksen jälkeen oli väljä, etenkin viimeisen synnytyksen jälkeen ei palautunut ilman aktii ista treeniä. Otin asian puheeksi ja sanoin suoraan, että tästä ei tule mitään jos jäät noin väljäksi, mutta treenataan yhdessä. Kunnolla treeniä ja taas oli paikat kunnossa. Treeni tehtiin niin, että kulli sisään ja sitten vaimo supisteli pillua minkä pystyi.

        En usko, että olisi suostunut millään kuulilla treenaamaan, mutta tätä treeniä teki mielellään. Joskus sai useammatkin orkut treenin aikana.

        Nyt vaimo hallitsee täysin lihaksilla tiukkuuden. Ei ole koskaan liian tiukka, mutta aina sopiva. Sopivasti esikäsiteltynä on rentonakin piukka. Ilman esileikkiä tai aktiivista lihasten käyttöä on vieläkin väljä.

        Muutenkin tuo treeni muutti käytöstä ja halut palasi vähintään sille tasolle mitä ne oli kun tapasimme parikymppisinä 25 vuotta sitten.

        Aina on jalkoväliä tarjoamassa kun sopivasti vähän vihjailee.


    • Anonyymi

      Noin 19/4,5 vehje löytyy täältäkin ja pari kolme todella tiukkaa osunut kohdalle.
      Tiukkuus ja naisen koko ei ainakaan kulje käsi kädessä.
      Kaksi tiukkaa oli todella pienikokoisia mutta yksi hieman runsaamman puoleinen mutta värkki silti todella piukea.

      Ps luulin pitkään olevani pienikaluinen😣

      • Anonyymi

        Sinulla ihanan kokoinen uloke! Kyse on kuitenkin siitä miten nainen reenaa lihaksiaan. Itseäytän päivittäin geissa palloja ja reenaan ala vatsa lihaksia. Yhdynnässä pystyn tietoisesti supistaa eli lypsää miiehen penistä näin saan miehen laukeamaan silloin kun itsellänikin tulee huippu..


    • Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * -merkillä.

      Kaupallinen yhteistyö

      Kannattaa testata myös fleshlightit! Täältä

    • Anonyymi

      on 14cm peenis täällä antaako tämä mitään naiselle vai pitääkö olla pornotähtien mitoissa?

    • Anonyymi

      Lauantaina tuli saatua tiukkaa ja muutenkin pientä.
      Kyrvän joka oli todella kovassa kunnossa sovitettiin hitaasti sisään, vartta jäi pituussuunnassa muutama sentti ulos.

      Tuntui todella hyvältä ja myös naisen nautinnollinen voihkina ja lantion vastapanoliikkeet aiheutti (liian) nopean mutta voimakkaan ja runsasspermaisen laukeamisen.
      Suojauksia ei käytetty joten sotkua riitti. Hetken päästä uusintakierros hieman puolikuntoisella kalulla, mutta laukeaminen oli yhtä nopea.
      On se vaan mahtava tunne laskea paljaalla tiukkaan..

    • Anonyymi

      Alottajalla saattaa nyt olla mitoituksessa jotain virhettä, kannattaa tarkistaa... mulla on aika iso kulli vissii (en kyllä o koskaan lähteny mittailee) mut useemmassa paikassa on ahdistanu sisään mennessä ja on paikkoja missä ei oo päässy sisään. Mut factana kerron, pistä tulitikkuaski pöydälle pystyyn ja kulli siihen rinnalle, veikkaan et 98% tapauksissa se tikkuaski kattelee yli sen kullin ja aika lailla läehelle sen varjopuolen ja tikkuaski 52mm... et sillee... ja en rehvastele,,, niin se kattelee munki kullin yli...

      • Anonyymi

        Itse oon laittanu rullamitan tai viivottimen pöydälle,pili sen päälle ja katsonu paljonko peittyy... 4,5cm...


    • Anonyymi

      Se naisten vehjehän on säädettävä. Väljin mitä olen ikinä tavannut oli 17-vuotiaalla, joka ei vielä osannut tehdä mitään.

    • Anonyymi

      3,73 sopiva muttamyös 3,75 kin voisi lla kiva

    • Anonyymi

      Sellainen jota nainen osaa käyttää, välillä supistellen, välillä avaten. Se vaatii harjoittelua.

    • Anonyymi

      Ex-tyttöystävällä oli kyllä tiukka ja hän oli muutenkin fyysisesti pienikokoinen (160/51). Alkaessamme seurustella hän oli neitsyt ja immenkalvo sen verran tiukka, että sai juuri yhden sormen sisään. Eka kerta olikin hänelle kivulias, muttei onneksi kestänyt kauaa, sillä tiukkuuden vuoksi laukesin melkein heti. Tämän jälkeenkin hän oli hyvin tiukka ja tiukkuuden tunsi varsinkin, kun pani takaapäin.

    • Anonyymi

      HEH, tiukka pillu on sellanen laite, jos saat kullin sisään ja kun vedät sen ulos niin lakana imeytyy alipaineesta peppuun;-))

    • "Neuvojilta" lipsahtaa helposti, että lantionpohjalihaksia tulee treenata. Näin luodaan suorituspaineita rautahermoisillekin. Nainen osaa tarvittavat luonnostaan, ja jos ei osaa ennestään oppii. Yhdyntä on paras, kun saa olla toisen kanssa aivan ilman mietteitä suorituksesta.

    • Anonyymi

      No ei lakana pyllyyn mut äänihuulet vinkaisee

    • Anonyymi

      Entisen piian sanoin: Ai, ai, mie oon niin piukka, niin piukka, etten mie itsekään tiiä kuinka piukka mie oon.

    • Anonyymi

      Nätti

    • Tiukka on sellainen mihin mennään hyvin hyvin varovasti aluksi.. Ja se puristaa ihanasti kosteenakin..

      • Anonyymi

        Yleensä pillu jota naidaan useesti, pysyy tiukkana


    • Anonyymi

      Sellainen kuin omani on. "Sun pillu on niin tiukka, että se tuntuu samalta kuin hakkaisi kyrpäänsä kallioon." Eli, voiko olla liiankin tiukka?

      • Anonyymi

        Enpä valehdellut sanaakaan, kuten sinä vittumainen yksinäinen nyrkkikyllikin hakkaaja luulit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä valehdellut sanaakaan, kuten sinä vittumainen yksinäinen nyrkkikyllikin hakkaaja luulit.

        Paskatar valehtelee, ei kukaan itseään oikeasti kunnioittava kehu itse pilluaan noin. Jos olisit kireäpillu olisit heiluttamassa sitä vittuasi ja ratsastamassa mulkulla. Ja katsos kun kaikkien pillut venyy tarvittaessa. Saisin liukkarilla helposti kourani sun vittuusi, jopa satuttamatta sua. Olen fistannut nuorta naista ennenkin. Olen kuule nähnyt ja kokenut kaiken. Joukkopanot, jossa naista tikataan joka reikään voimalla isommallakin joukolla ja pillusta otetaan kaikki irti. ollut mukana nussimimassa pillua kahdella kullilla. Ollut mukana nussimassa ja repimässä nuoren naisen pillua, joka päihdetilansa vuoksi ei voinut puolustautua ja joutui luovuttamaan kokemattoman pillunsa paljon itseään vanhemmalle porukalle, ja korkattiin sen persekin antaumuksella toisen huutaessa tuskasta muiden pidellessä jalkoja leveellä ja perseen tarjolla. Olen nussinut joukolla sidottua naista, joka joutui alistumaan. Olen myös kokenut toisen rinnalla kovia. Nähnyt synnytyksessä pahasti revenneen vaimon pillun. Nähnyt saman vaimon sairastumisen ja nuorehkon naisen tuskan kun kohtu poistetaan sairauden seurauksena eikä sekään riitänyt hoidoiksi. Ja vaimo olisi halunnut toisen lapsen mutta sairaus vei sen. Ja nähnyt vaimon lantion sädehoitojen aiheuttaman pillun kurotoutumisen ja arpeutumisen. Olen auttanut pillun diletoinnissa pillun kuroutumisen johdosta, joka oli vaimolle nöyryyttävää. Ja nähnyt hoitojen aiheuttamat vaihdevuodet kolmekymppisellä vaimolla. Ja kun pillun kuroutumisesta oli vuosi, pillun kudokset löystyi ja pillu väljeni kunnolla lantion sädehoidon vaikutuksesta. Säteet vaikuttavat kudoksiin. Nähnyt vaimon tuskan rankoista hoidoista ja tuskan pillun tunnottomuudesta hoitojen seurauksena ja häpeän kun pillu tuli väljäksi sädehoidon vaikutuksesta. Väljyys aiheutti myös virtsan karkailua joka lisäsi häpeää. Hoitojen rankkuus kun persereikä oli ruvella ihon rikkoutuessa ja ripulit hoitojen vaikutuksesta. Itse samalla elänyt pillun puutteessa, ja perseseksi mahdotonta lopullisesti. Ja lopulta nuokaan hoidot ei riittänyt, vaan vaimo kuoli kohdunkaulan syöpään sairastettuaan 3,5 vuotta. Älä siis tule mulle elvistelemään muka kiireestä vitustasi. Kenenkään vittu ei ole liian kireä, pillun kudokset on pehmeät ja pillu joustaa. Nyt mulla uus vaimo ja uudet kokemukset, uuden vaimon väljentyminen vaikeissa synnytyksessä kun lapsi 4.6 kg. Vaimolle tuli paha laskeuma pilluun joka onneksi leikattiin ja pillu tuli kuntoon. Mutta on seksihaluton vaimo, en ole kaiken jälkeen ansainnut sitä. Ei oo kuule kireä pillu se elämän pointti, kunhan antaa seksiä, ja nauttii seksistä ja on yhteys kullan kanssa. Mulla ollut vain erään yhden yön jutun kanssa näin. Itseänsä kireäpilluksi kehuva on luonnehäiriöinen, joka on se pahin diagnoosi kun kusipäisyydessään luulee olevansa muiden ihmisten yläpuolella. Siinä sulle faktaa mun elämästä. Jos olisit kokenut yhtä kovia kun mä ja läheiseni niin pitäisit turpasi kiinni. Ja fakta on se että tosirakkaus on itseltäni kokematta ja haluisin kokea sen ja tuntea. Tunteita ei sytytä kireä pillu. Ja joo, sen verran oon nyt juonut että 4 mallasjuomaa eli tolkuissa vielä ollaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskatar valehtelee, ei kukaan itseään oikeasti kunnioittava kehu itse pilluaan noin. Jos olisit kireäpillu olisit heiluttamassa sitä vittuasi ja ratsastamassa mulkulla. Ja katsos kun kaikkien pillut venyy tarvittaessa. Saisin liukkarilla helposti kourani sun vittuusi, jopa satuttamatta sua. Olen fistannut nuorta naista ennenkin. Olen kuule nähnyt ja kokenut kaiken. Joukkopanot, jossa naista tikataan joka reikään voimalla isommallakin joukolla ja pillusta otetaan kaikki irti. ollut mukana nussimimassa pillua kahdella kullilla. Ollut mukana nussimassa ja repimässä nuoren naisen pillua, joka päihdetilansa vuoksi ei voinut puolustautua ja joutui luovuttamaan kokemattoman pillunsa paljon itseään vanhemmalle porukalle, ja korkattiin sen persekin antaumuksella toisen huutaessa tuskasta muiden pidellessä jalkoja leveellä ja perseen tarjolla. Olen nussinut joukolla sidottua naista, joka joutui alistumaan. Olen myös kokenut toisen rinnalla kovia. Nähnyt synnytyksessä pahasti revenneen vaimon pillun. Nähnyt saman vaimon sairastumisen ja nuorehkon naisen tuskan kun kohtu poistetaan sairauden seurauksena eikä sekään riitänyt hoidoiksi. Ja vaimo olisi halunnut toisen lapsen mutta sairaus vei sen. Ja nähnyt vaimon lantion sädehoitojen aiheuttaman pillun kurotoutumisen ja arpeutumisen. Olen auttanut pillun diletoinnissa pillun kuroutumisen johdosta, joka oli vaimolle nöyryyttävää. Ja nähnyt hoitojen aiheuttamat vaihdevuodet kolmekymppisellä vaimolla. Ja kun pillun kuroutumisesta oli vuosi, pillun kudokset löystyi ja pillu väljeni kunnolla lantion sädehoidon vaikutuksesta. Säteet vaikuttavat kudoksiin. Nähnyt vaimon tuskan rankoista hoidoista ja tuskan pillun tunnottomuudesta hoitojen seurauksena ja häpeän kun pillu tuli väljäksi sädehoidon vaikutuksesta. Väljyys aiheutti myös virtsan karkailua joka lisäsi häpeää. Hoitojen rankkuus kun persereikä oli ruvella ihon rikkoutuessa ja ripulit hoitojen vaikutuksesta. Itse samalla elänyt pillun puutteessa, ja perseseksi mahdotonta lopullisesti. Ja lopulta nuokaan hoidot ei riittänyt, vaan vaimo kuoli kohdunkaulan syöpään sairastettuaan 3,5 vuotta. Älä siis tule mulle elvistelemään muka kiireestä vitustasi. Kenenkään vittu ei ole liian kireä, pillun kudokset on pehmeät ja pillu joustaa. Nyt mulla uus vaimo ja uudet kokemukset, uuden vaimon väljentyminen vaikeissa synnytyksessä kun lapsi 4.6 kg. Vaimolle tuli paha laskeuma pilluun joka onneksi leikattiin ja pillu tuli kuntoon. Mutta on seksihaluton vaimo, en ole kaiken jälkeen ansainnut sitä. Ei oo kuule kireä pillu se elämän pointti, kunhan antaa seksiä, ja nauttii seksistä ja on yhteys kullan kanssa. Mulla ollut vain erään yhden yön jutun kanssa näin. Itseänsä kireäpilluksi kehuva on luonnehäiriöinen, joka on se pahin diagnoosi kun kusipäisyydessään luulee olevansa muiden ihmisten yläpuolella. Siinä sulle faktaa mun elämästä. Jos olisit kokenut yhtä kovia kun mä ja läheiseni niin pitäisit turpasi kiinni. Ja fakta on se että tosirakkaus on itseltäni kokematta ja haluisin kokea sen ja tuntea. Tunteita ei sytytä kireä pillu. Ja joo, sen verran oon nyt juonut että 4 mallasjuomaa eli tolkuissa vielä ollaan.

        Voit yrittää hyväksyä sen totuuden, ettei kaltaiseni nainen koskaan tiukkaa vittuaan antaisi sinunlaisesi idiootin käyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskatar valehtelee, ei kukaan itseään oikeasti kunnioittava kehu itse pilluaan noin. Jos olisit kireäpillu olisit heiluttamassa sitä vittuasi ja ratsastamassa mulkulla. Ja katsos kun kaikkien pillut venyy tarvittaessa. Saisin liukkarilla helposti kourani sun vittuusi, jopa satuttamatta sua. Olen fistannut nuorta naista ennenkin. Olen kuule nähnyt ja kokenut kaiken. Joukkopanot, jossa naista tikataan joka reikään voimalla isommallakin joukolla ja pillusta otetaan kaikki irti. ollut mukana nussimimassa pillua kahdella kullilla. Ollut mukana nussimassa ja repimässä nuoren naisen pillua, joka päihdetilansa vuoksi ei voinut puolustautua ja joutui luovuttamaan kokemattoman pillunsa paljon itseään vanhemmalle porukalle, ja korkattiin sen persekin antaumuksella toisen huutaessa tuskasta muiden pidellessä jalkoja leveellä ja perseen tarjolla. Olen nussinut joukolla sidottua naista, joka joutui alistumaan. Olen myös kokenut toisen rinnalla kovia. Nähnyt synnytyksessä pahasti revenneen vaimon pillun. Nähnyt saman vaimon sairastumisen ja nuorehkon naisen tuskan kun kohtu poistetaan sairauden seurauksena eikä sekään riitänyt hoidoiksi. Ja vaimo olisi halunnut toisen lapsen mutta sairaus vei sen. Ja nähnyt vaimon lantion sädehoitojen aiheuttaman pillun kurotoutumisen ja arpeutumisen. Olen auttanut pillun diletoinnissa pillun kuroutumisen johdosta, joka oli vaimolle nöyryyttävää. Ja nähnyt hoitojen aiheuttamat vaihdevuodet kolmekymppisellä vaimolla. Ja kun pillun kuroutumisesta oli vuosi, pillun kudokset löystyi ja pillu väljeni kunnolla lantion sädehoidon vaikutuksesta. Säteet vaikuttavat kudoksiin. Nähnyt vaimon tuskan rankoista hoidoista ja tuskan pillun tunnottomuudesta hoitojen seurauksena ja häpeän kun pillu tuli väljäksi sädehoidon vaikutuksesta. Väljyys aiheutti myös virtsan karkailua joka lisäsi häpeää. Hoitojen rankkuus kun persereikä oli ruvella ihon rikkoutuessa ja ripulit hoitojen vaikutuksesta. Itse samalla elänyt pillun puutteessa, ja perseseksi mahdotonta lopullisesti. Ja lopulta nuokaan hoidot ei riittänyt, vaan vaimo kuoli kohdunkaulan syöpään sairastettuaan 3,5 vuotta. Älä siis tule mulle elvistelemään muka kiireestä vitustasi. Kenenkään vittu ei ole liian kireä, pillun kudokset on pehmeät ja pillu joustaa. Nyt mulla uus vaimo ja uudet kokemukset, uuden vaimon väljentyminen vaikeissa synnytyksessä kun lapsi 4.6 kg. Vaimolle tuli paha laskeuma pilluun joka onneksi leikattiin ja pillu tuli kuntoon. Mutta on seksihaluton vaimo, en ole kaiken jälkeen ansainnut sitä. Ei oo kuule kireä pillu se elämän pointti, kunhan antaa seksiä, ja nauttii seksistä ja on yhteys kullan kanssa. Mulla ollut vain erään yhden yön jutun kanssa näin. Itseänsä kireäpilluksi kehuva on luonnehäiriöinen, joka on se pahin diagnoosi kun kusipäisyydessään luulee olevansa muiden ihmisten yläpuolella. Siinä sulle faktaa mun elämästä. Jos olisit kokenut yhtä kovia kun mä ja läheiseni niin pitäisit turpasi kiinni. Ja fakta on se että tosirakkaus on itseltäni kokematta ja haluisin kokea sen ja tuntea. Tunteita ei sytytä kireä pillu. Ja joo, sen verran oon nyt juonut että 4 mallasjuomaa eli tolkuissa vielä ollaan.

        Milloin opit keskustelemaan vittuilematta, kun olet kerran kokenut niin kovia ja oppinut niin paljon? Oletko todella raiskaaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paskatar valehtelee, ei kukaan itseään oikeasti kunnioittava kehu itse pilluaan noin. Jos olisit kireäpillu olisit heiluttamassa sitä vittuasi ja ratsastamassa mulkulla. Ja katsos kun kaikkien pillut venyy tarvittaessa. Saisin liukkarilla helposti kourani sun vittuusi, jopa satuttamatta sua. Olen fistannut nuorta naista ennenkin. Olen kuule nähnyt ja kokenut kaiken. Joukkopanot, jossa naista tikataan joka reikään voimalla isommallakin joukolla ja pillusta otetaan kaikki irti. ollut mukana nussimimassa pillua kahdella kullilla. Ollut mukana nussimassa ja repimässä nuoren naisen pillua, joka päihdetilansa vuoksi ei voinut puolustautua ja joutui luovuttamaan kokemattoman pillunsa paljon itseään vanhemmalle porukalle, ja korkattiin sen persekin antaumuksella toisen huutaessa tuskasta muiden pidellessä jalkoja leveellä ja perseen tarjolla. Olen nussinut joukolla sidottua naista, joka joutui alistumaan. Olen myös kokenut toisen rinnalla kovia. Nähnyt synnytyksessä pahasti revenneen vaimon pillun. Nähnyt saman vaimon sairastumisen ja nuorehkon naisen tuskan kun kohtu poistetaan sairauden seurauksena eikä sekään riitänyt hoidoiksi. Ja vaimo olisi halunnut toisen lapsen mutta sairaus vei sen. Ja nähnyt vaimon lantion sädehoitojen aiheuttaman pillun kurotoutumisen ja arpeutumisen. Olen auttanut pillun diletoinnissa pillun kuroutumisen johdosta, joka oli vaimolle nöyryyttävää. Ja nähnyt hoitojen aiheuttamat vaihdevuodet kolmekymppisellä vaimolla. Ja kun pillun kuroutumisesta oli vuosi, pillun kudokset löystyi ja pillu väljeni kunnolla lantion sädehoidon vaikutuksesta. Säteet vaikuttavat kudoksiin. Nähnyt vaimon tuskan rankoista hoidoista ja tuskan pillun tunnottomuudesta hoitojen seurauksena ja häpeän kun pillu tuli väljäksi sädehoidon vaikutuksesta. Väljyys aiheutti myös virtsan karkailua joka lisäsi häpeää. Hoitojen rankkuus kun persereikä oli ruvella ihon rikkoutuessa ja ripulit hoitojen vaikutuksesta. Itse samalla elänyt pillun puutteessa, ja perseseksi mahdotonta lopullisesti. Ja lopulta nuokaan hoidot ei riittänyt, vaan vaimo kuoli kohdunkaulan syöpään sairastettuaan 3,5 vuotta. Älä siis tule mulle elvistelemään muka kiireestä vitustasi. Kenenkään vittu ei ole liian kireä, pillun kudokset on pehmeät ja pillu joustaa. Nyt mulla uus vaimo ja uudet kokemukset, uuden vaimon väljentyminen vaikeissa synnytyksessä kun lapsi 4.6 kg. Vaimolle tuli paha laskeuma pilluun joka onneksi leikattiin ja pillu tuli kuntoon. Mutta on seksihaluton vaimo, en ole kaiken jälkeen ansainnut sitä. Ei oo kuule kireä pillu se elämän pointti, kunhan antaa seksiä, ja nauttii seksistä ja on yhteys kullan kanssa. Mulla ollut vain erään yhden yön jutun kanssa näin. Itseänsä kireäpilluksi kehuva on luonnehäiriöinen, joka on se pahin diagnoosi kun kusipäisyydessään luulee olevansa muiden ihmisten yläpuolella. Siinä sulle faktaa mun elämästä. Jos olisit kokenut yhtä kovia kun mä ja läheiseni niin pitäisit turpasi kiinni. Ja fakta on se että tosirakkaus on itseltäni kokematta ja haluisin kokea sen ja tuntea. Tunteita ei sytytä kireä pillu. Ja joo, sen verran oon nyt juonut että 4 mallasjuomaa eli tolkuissa vielä ollaan.

        ".. en ole kaiken jälkeen ansainnut sitä. "

        EtpÄ, raiskaaja.


    • Anonyymi

      Tiukin pillu mitä omalle kohdalle on osunut. Kaksi sormea mahtui ja kyrpä (5/20) piti olla täysin kova jotta suostui menemään sisään, sovite oli todella tiukka eikä esim ratsastus onnistunut. Olihan se hiton nautinnollinen pano, mutta nalli napsahti liian nopeasti.

      • Anonyymi

        Ei ne paikat käytössä veny mutta nainen osaa sitten hommat paremmin kun tulee ikää ja kokemuksia,lihaksisto myös osaa hommansaa kun vielä nuorena ei niitä osaa käyttääkkään.
        itsellä oli kerran nainen joka ollu monen miehen kanssa ja hänen kanssaan homma onnistui aina hän osasi käyttää alapään lihaksia oikein


    • Anonyymi

      Itse 46 kaveri 54. Rasvaa tarvis et sisään meni. 16 cm pitkä erektiossa...

    Ketjusta on poistettu 60 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe