Ässäfanit pettivät joukkueensa

Porissa!

Ässä-fanit ovat hienoa katseltavaa ja kannustus lähtee tahdissa ja kovaa. Punaiset paidat näkyvät kauaksi ja olihan ne totterötkin jotain.

Mutta minkä ihmeen takia Ässien kannattajat pettivät omansa viimeisessä finaalissa. Ottelua ei edeltänyt edellisten otteluiden meteli. Ottelun aikana Ässäfanit olivat pääsääntöisesti kuin kuin paskat housuissa eli hiljaa. Vasta ottelun päätyttyä lähti meteliä - jotta olisivat saaneet kultaa juhlineet hämeenlinnalaiset hiljaisemmiksi.

En sano tätä siksi, että Kerhofanit olisivat tässä suhteessa paljoa parempia. Sanon sen siksi, koska tuolla tempulla ylistetyistä Ässäfaneista tuli aivan tavallisia kiekkofriikkejä, joilta löytyy kannustusta silloin, kun tulee onnistumisisa. Mutta jos ei peli luista, niin ei paljoa tule apuja sieltä laidan toiseltakaan puolelta.

Jos meni Ässiltä mestaruus sivu suun, niin meni myös fanien maine.

9

625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aleksi.K

      Totta. Ei niissä muissakaan peleissä paljoa kannustettu kun meni huonosti..

    • että faneja jännitti

      niin kamalasti, kun pelattiin veitsi kurkulla. Pelaajat olivat kuitenkin liikuttuneita torilla ja todella ihmeissään, kun torilla oli 15 000. Kaikki pelaajat sanoivat, etteivät ole vastaavaan törmänneet koskaan, niin hyvät fanit ovat kyseessä :))

    • 15 000 fania torilla ja

      pelaajat hämmästyneitä ja sanoivat, ettei millään joukkueella ole sellaisia faneja kuin Ässillä. Piste.

    • samaa mieltä

      kyllä ässät olivat hiljaa ku huopatossutehtaalla porissa kun finaali oli...no Kerhohan sen voitti ja ääntä oli enemmän kuin laki sallii...itse satuion kuulumaan tuohon Kerhon kannattajiin...luonnolliseseti.

      ihmettelen mitä ihmiset meuhkaavat Ässien ylitsevuotavasta faniudesta koska se ei mitenkään poikkea muioden joukkueiden kannatukseseta,ainakin finaalin perusteella normaalia vaisumpaa...vai mentiikö finaaliin jo0s niin eivoiteta asenteella,että kun ei tästä mitään tule?

      Aitoa kannatusta on se että kannatetaan täydestä sydämmestä vuodesta toiseen,hankalissa paikoissa,silloin kun toivokin mennyt lopulliseseti.
      Ja finaalissa te petitte joukkueen täydelliseseti.
      Sekä kannateaan asiallisesti...

      Hämeenlinnan torilla oli 10 000 katsomassa Kerhon KULTAJUHLAA,Porissa juhlitte 15 000 immeisellä...tällehän naurettiin yleiseseti kun täällä emme pidä kultaa minään,mutta HUOM! Täällä Hämeenlinnassa on tuota väkeä pikkasen vähemmän kuin teillä siellä.

      t:se on ritarisydän, se sykkii

      • oikeassa

        "Hämeenlinnan torilla oli 10 000 katsomassa Kerhon KULTAJUHLAA,Porissa juhlitte 15 000 immeisellä...tällehän naurettiin yleiseseti kun täällä emme pidä kultaa minään.."

        Ai niinkö se meni, että ette pidä kultaa minään... Ja sattumalta - aivan sattumalta - olin Isomäen finaaleissa ja vaikka HPK:n kannattajat yrittivät varsinkin lopullisessa finaalissa (kuten oikein on!!!) kannustaa omiaan, niin nopeasti ne huudot tyrehdytettiin Isomäen legendaarisen seisomokatsomon huudoilla välittömästi. Isomäen huuto oli sellaista mitä missään muualla ei ole vähään aikaan koettu. Toivottavasti muuallakin - etenkin kiekon kannalta (ei teini-ikäisten provojen takia)- toivoisin niin käyvän!


    • Esko

      Nyt menee kyllä puurot ja vellit sekaisin. Aika outoa sanoa, ettei Porissa olis finaaleissa kannustettu. Päinvastoin, siellä kannustetiin koko playoffien ajan! Toista se näytti olevan hameenlinnassa. Ainakin tv:n välityksellä. Jotain ämmälaumaa siellä huudeltiin, mutta ilmaan jäi kysymys kumpaa joukkuetta "kannatjat" näillä huudoilla tarkoittivat... Jopa Leino sanoi haastttelussa, että Hpk:n fanit voisivat keskittyä enemmän omien kannustamiseen kuin vastustajan pilkkaamiseen... Että näin. Ja yks yliarvostetuimmista jutuista on se Sikakatsomo. Siellä fanius todella tiivistyy! Heitellään pulloja vastujan kannatjien joukkoon, syljetään ja ollaan olevinaan reiluja tyyppejä. Hyvä!

    • Ässien kannattaja

      Kävin itse katsomassa kauden aikana lähes kaikki Ässien kotipelit, kaikki Ässien Play Off -kotipelit ja pari vieraspeliäkin. Ja täytyy sanoa, että siinä olet oikeassa, että tunnelma oli Porin hallissa huomattavasti vaisumpi finaaleissa, kuin Tapparaa ja Kärppiä vastaan käydyissä ottelusarjoissa. Syitä on varmasti monia. Ainakin korkeat finaalikorttien hinnat ja vaikea lippujen saatavuus karsi osan uskollisimmista kannattajista hallin ulkopuolelle ja tilalle tuli yritysten maksamia vieraita tai 'kerran kaudessa' kävijöitä. Toinen syy lienee myös se, että Ässien kannattajat tuntevat jonkin verran sympatiaa HPK:ta ja sen faneja kohtaan eivätkä kokeneet mestaruuden menemistä HPK:lle niin 'vääränä' kuin jos se olisi mennyt vaikka Tapparalle, jolla niitä on jo vaikka kuinka monta. Lisäksi monen vuoden 'pimeyden' ja rypemisen jälkeen hopeakin oli Ässä-kannattajille, kuin Olympiavoitto. Myös tästä syystä sunnuntaina Porin torille oli kerääntynyt runsaasti porilaisia. Mielestäni on väärin verrata eri joukkueiden kannattajia tällä tavalla keskenään, mutta kyllä erityisesti Tapparaa ja Kärppiä vastaan käydyissä sarjoissa tunnelma Isomäen hallissa oli mahtava ja varmasti juuri siksi, koska tällaista menestystä oli odotettu yli 20 vuotta. Toivotaan, että sekä Ässät että HPK menestyvät myös ensi vuonna ainakin kohtuullisesti.

      • Hannu

        "Ei se nyt ihan noin mennyt".

        Fiksusti kirjoitettu. Olen samaa mieltä tästä asiasta.


      • hämy

        tätä toivotaan.

        Ei muuta kuin hyvää kesää sinne Porin suuntaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe