Kaksosten ammatteja?

just a girl

Millaisiin ammatteihin olette suuntautuneet? Mikä oli haaveammattinne lapsena?

Mieheni on kaksonen, hän on puuseppä ja sähkömies. lapsuuden haave oli puuseppä. Hän tykkää tehdä töitä käsillään, tietokoneet ja toimistotyö eivät häntä kiinnosta.

Itse olen vaaka ja haluaisin terveysalalle.

Yksi kaksonen on ainakin Jhonny Depp.

25

3907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja ammatteja

      Itse halusin ja olen aina halunnut juuri joihinkin puusepän hommiin. Olen taitava käsistäni ja pärjäsin koulun puutyötunneilla loistavasti. Nykyäänkin näprään itskseni kaikenlaista, vaikka työksenikin sitä kovasti haluaisin tehdä. Teen pätkätöitä sinne tänne, siellä täällä. Olen myös kovin kiinnostunut autoista ja autoammateista.

    • kaksonen

      Hoitoalat ja asiakaspalvelut kiinnostaa.

      • ...Hoitsu

        Olen Terveydenhoitaja ja kaksonen.
        Kaksoset ovat nopeaälyisiä ja ulospäinsuuntautuvia, joten me olemme omiaan ammateissa, joissa nokkela keskustelutaito, seurallisuus ja kekseliäisyys pääsevät oikeuksiin.
        Esim. toimittajan tai muu viestintään liittyvä työ viehättää usein kaksosta.


      • TuplaN

        Terveydenhoitajan opinnot vuotta vailla valmiit.

        20-vuotiaana selvisi, että tuleva työni on vahvasti toisten ihmisten parissa. Kaikenlainen kanssakäynti, seurustelu, pohtiminen ja siihen lisäksi toimenpiteet ym. luonnistaa loistavasti!

        Kirurginen osasto oli paras harjoittelupaikka: potilaat vaihtuivat melkein päivittäin, välillä diagnoosit ja niiden myötä hoitomenetelmätkin.

        Eli vaihtuvuus ja nopeatempoisuus on "suola".

        Psykiatrinen osasto tulee hyvänä kakkosena!


    • lintu sininen

      Minä olen kaksonen ja teen työtä numeroiden parissa...joka kuitenkin täytyy olla se minun kaksoissisaren ansiota. Olen nimittäin taiteellinen, maalan öljyväreillä vapaa-aikanani, ja usein ajattelin "kuvin". Koulussa opettajani sanoi että kirjoitan "maalaten kuvia lukijan silmien eteen"...

      Kun koulutin itseni taloudenhallinnan alalle, näin toisaalta taiteilijasieluna ajattelin: "Jos kerran da Vinci osasi, niin minäkin..."

      Vai olikohan hän kaksonen?

      • mieli musta kuin pippuri

        minä olen kuvataiteilija.

        da Vinci syntyi muistaakseni toukokuussa, eli voisi mahd. olla kaksonen.


      • lintu sininen
        mieli musta kuin pippuri kirjoitti:

        minä olen kuvataiteilija.

        da Vinci syntyi muistaakseni toukokuussa, eli voisi mahd. olla kaksonen.

        Otin selvää, ja luin että da Vinci oli syntynyt 15/4 1452. Eli ihan aito oinas hän oli...oi oi...


    • sisu

      Ammattiautoilija.Lapsuudenhaave.=D

    • haaveena luovuus

      psykiatrinen sairaanhoitaja

      lapsena halusin opettajaksi, mutta en tiedä, miksi sitten en koskaan siihen suuntaan lähtenyt...

      tämän hetken haaveammattiin liittyisi jotain luovaa - esim graafinen suunnittelija

    • tuplakaksonen

      Eipä ole tätä kaksosta luotu lukemaan vaan tekemään... Onhan sitä tullut kahlattua lukio läpi työllä ja tuskalla ja siinä samalla ammatti. Olen valmistunut kokki ja tällä hetkellä opiskelen käsi- ja taideteollisessa koru alaa. Koko ajan tulee näpräiltyä jotain jostain mikä sattuu osumaan sormiin.

      Lapsesta asti oon tiennyt, että käsillä tullaan tekemään. Ei sitä jaksa vaan lukea. Tekiessä sitä pysyy aivot virkeänä ja saa uusia haasteita koko ajan :D

    • Toimittaja toimittaa

      Olen opiskellut viestintää ja työskentelen nykyisin toimittajana.

    • railuri

      Alunperin olen valmistunut merkantiksi, ollut kaupassa työssä, joka voisi olla vieläki kivaa, ihmisten parissa oleminen. Yli kaksikymmentä vuotta on kulunut lasten parissa, tällä hetkellä päiväkodissa.

      Tykkään tehdä käsillä asioita, lähinnä vapaa aikana (työssäkin jotain) esim. käsitöitä, koulussa tykkäsin piirtämisestä ja nyt olen ajatellut miten olisi tifanytyöt tai maalaaminen

      • nyk."taiteilija"

        Myös valmistunut merkantiksi myyntilinjalta. Tein myyjän hommia n.15 vuotta, mutta en tuntenut työtä omakseni. Viihdyn kyllä ihmisten parissa jotenkin "ulkopuolisena". Nykyisessä työssäni, edelleen kaupassa, saan onneksi käyttää päätäni ja käsiäni tasapuolisesti eikä tarvitse olla pakkososiaalinen kuten myyjänä. Viestintä ja kommunikaatio on joidenkin tulkintojen mukaan kaksosille ominaista, mutta edellisten vastausten perusteella sain kyllä käsityksen, että käsillä tekeminen on se kaksosten juttu.


    • kaksosnainen

      Taidan olla kummajainen kaksonen, kun minua ei kiinnosta mitkään käsinnäpräämiset(koulussa kässä 6), enkä ole taiteellinenkaan, kuten useimmat tähän vastanneet.Olen suuntautunut sosiaalialalle, työ ihmisten parissa viehättää minua. Lapsuuden toiveammatti oli tietenkin kirjastonhoitaja, ja vieläkin halajan siihen ammattiin. Mikä sen mukavampaa kuin olla kirjojen parissa päivät pitkät!Olen himolukija, ehkäpä sillä on syynsä...

      • just a girl

        Et ole mikään poikkeus....onhan täällä hoitajia ja he ovat sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla. Eivät kaikkia kiinnosta käsityöt. Toiset pitävät kirjoista kuten minun kaksosmieheni vaikkei silti halua kouluttautua lukemalla paljon. silti hän rakastaa esim. Dan Brownin kirjallisuutta. Hän luki Da Vinci koodin kahdessa päivässä, mutta siltikään esim. lukioon/yliopistoon häntä ei saisi kirveelläkään...tai ehkä sittenkin kirveellä :))))))


    • kaksosnainen olen

      Ei oikein sopiva ammatti, mutta minkäs teet...

    • neiti nokkonen

      ...on tämäkin suuntaunut. Käsi-ja taideteollisen läpikäynyt ja nyt väkertelen käsilläni kaikenlaista tekstiiliin liittyvää omassa yrityksessäni.
      Koulut oli aina pakkopullaa, lukeminen ei todellakaan ole minun juttuni ja en ole koskaan sopeutunut normitöihin. Koin aina jotenkin ahdistavaksi mennä tiettyyn aikaan töihin tiettyyn paikkaan. Nyt saan olla vapaa kuin taivaan lintu.

      • Kakzonen

        toimistotöitä on tullut tehtyä jo yli 20 vuotta ja työskentelen kirjanpitäjänä nyt. Mielikuvitusta ja luovuutta riittää, vaikka sitä ei tällä alalla paljon tarvitakaan. Minäkin tykkään käsillä tekemisestä, kaunokirjoituksesta ym. ja olen tosi sosiaalinen. Toiveammattini olisi opettaja, ehkä vielä jonakin päivänä olenkin, vaikka ikää onkin jo kertynyt. Tiedonjano on vielä vanhempanakin valtava, luen aina kuin mahdollista ja tyypillisen kaksosen tavoin tiedän monesta asiasta juuri sen verran, että pystyn osallistumaan melkein mihin tahansa keskusteluun...


    • Kaksosaikuinen

      Lapsena haaveilin töistä liikeapulaisena. En ymmärrä miksi. Oltuani kesäapulaisena muutaman kesän koululomilla, huomasin, että työ oli rankkaa ja alimaksettua. Myöskään kintut eivät kestäneet! Viihdyin tosin ihmisiä palvellessani.

      Parikymppisenä hankin ensin insinöörin ja sitten diploomiekonomin koulutuksen, mutta työt niillä aloilla eivät kiinnostaneet, vaikka olinkin tunnistettu hyväksi ja idearikkaaksi työntekijäksi. Työkaverit niillä aloilla olivat kuivia ja ikäviä. En sympatoinut heitä enkä koko alaa sinänsä. Mielestäni ekonomin virat ovat tarpeettomia ja tämänpäiväinen teknillinen kehitys on todellakin riittäväa - sitä ei enää tarvitse kehittää!

      Olin kotiäitinä kaksikymmentä vuotta. Nelikymppisenä koulutin itseni tekstiilisuunnittelijaksi ja toimin nyt sillä alalla. En ota enempää vastan töitä, kuin mitä minusta on mukavaa, siis toimin harrasteasteella. Minulla on niin monta harrastusta, etten ehdi olla töissä kodin ulkopuolella. Ikävien työtehtävien kanssa koko päivät puuhaaminen tuntuisi ajan pois hukkaamiselta!

      Onneksi mieheni viihtyy alallaan ja hankkii tarvittavan elätyksemme. Hänkin toimii kotikonttoristaan käsin.

      Elämäni parasta aikaa oli kotiäitinä oleminen. lapsillani ja minulla oli monia yhteisiä harrastuksin, kuten musiikki, kirjallisuus ja ratsastaminen. kaikki lapseni ovat saavuttaneet korkea tutkinnot ja pärjäävät hyvin aloillansa ja elämässään.
      Sisustaminen ja puutarhan suunnittelu ovat aina kiinnostaneet minua, samoin lasten vaatteiden ompeliminen.

      Mielestäni minun paikkani elämässä oli kotona pitämässä huolta lapsistamme, miehestäni ja kodistamme. Minun oli tosin päästävä ulos silloin tällöin, muuen olisin tullut mökkihöperöksi. Matkustin (myös matkustan nyt) paljon sekä yksin että perheen kanssa. Kaksosena tarvitsen paljon sociaalista vaihdetta ja viihdettä!

      Jos ylipäänsä kannattaisi puhua siitä, mitä olen katunut elämässäni, niin voi olla, että minusta olisi tullut hyvä lääkäri. Pidän ihmisistä ja toisten auttaminen ja huolessa pito on lähellä sydäntäni. Pääsin lääketieteen linjalle, mutta sille paikkakunnalle muuto ei silloin sujunut, joten aloin silloin lukea ekonomiaa. Voi olla, että olisin viihtynyt paremmin lääketieteen alalla!

    • cha cha

      Minä olen liha-alalla ja menossa töihin lihatehtaaseen. Ei vois kyllä vähempää kiinnostaa.
      Haluaisin paljon rahaa vähällä rahalla.
      Näyttelijänä ois kiva olla, sais olla tähti.

      Marilyn Monroe oli kaksonen ja syntyny 1.6

    • taiteilija

      Olen psykologi, mikä on mielenkiintoinen, monio´puolinen ja haastava ammatti, mutta tuskin koskaan tyytyväinen, koska toisaalta veri vetää hirveästi johonkin käsillä tekemiseen. Mietinkin, onko kohtaloni aina olla kaikkien tulien välissä kaikissa asioissa, ei koskaan täysin omalla paikallaan...

      • mä vaan

        Mä olen röntgenhoitaja, hyvä ammatti, ihmiset vaihtuu koko ajan ja saa haasteita jatkuvasti uusiutuvien laitteiden kanssa. Työkin on monipuolista normaaleista keuhkokuvista sydänangioon, magneettikuvaukseen ja ultraääneen...

        Silti kaipaan koko ajan käsillä tekevien ammattiin. Nyt harrastankin kaikkea mitä voi tehdä käsillä. Virkkaamisesta puutöihin, lasitöistä paperin kieputteluun...

        Aikaisemmin olen opiskellut myös muita ammatteja (merkantti ja koulunkäyntiavustaja) mutta ne ei sopinut ollenkaan.


    • ja työkseni teen

      parturi-kampaajan töitä

    • heidimaarit

      Koulutukselta toimitilahuoltaja ja toimin porrassiivoojana.Syksyllä alotan lähihoitajaksi opiskelemisen.

      • Hoitaja

        Olen ammatiltani tällä hetkellä lähihoitaja mutta aikomuksenani on lähteä lukemaan ensihoitajaksi tai poliisiksi jos pääsen..Luonteeni kaipaa vaihtelua, olen sellainen tuuliviiri ja koko ajan pitäisi tapahtua..lisäksi olen sosiaalinen...Poliisi ammattina ollut haaveena jo pikkutytöstä asti....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe