Housut pois

Sin_City

Naapurini Sanna tulee vastaan rappukäytävässä tehdessäni lähtöä kaupungille. Kaikki alkaa ilmeisesti olla kunnossa taloyhtiön kerhotiloissa. Sannan asunto on liian pieni syntymäpäiväbileille, mutta hänen ja hänen ystäviensä suureksi helpotukseksi taloyhtiö on antanut poikkeusluvan järjestää ne yhteistiloissamme.
- Sori vaan ettei sinua ole kutsuttu, mutta juhlimme tällä kertaa pelkällä tyttöporukalla.
Nyökkään ymmärtäväisesi.
- Eipä mitään. Marika kertoikin siitä.
Sannan paras ystävä Marika on toiminut juhlien seremoniamestarina. Olen ollut Sannan naapurina jo parisen vuotta, mutta olemme vain hyvän päivän tuttuja. Sanna on kyllä miellyttävä nuori nainen ja olisi toisaalta mukavaa tehdä lähempääkin tuttavuutta, mutta… no joo. Pari kertaa olen jo ollut pyytämäisilläni häntä leffaan tai jotain, mutta perääntynyt sitten. Hän on kyllä sinkku, ainakaan en ole nähnyt ketään vakituisia miesvieraita kulkemassa. Eipä silti, en minä naapureiden tekemisiä kyttääkään.

Palatessani muutamaa tuntia myöhemmin kaupungilta iltapäivä on hiipinyt jo pitkälle. Kuulen yhteistilojen ovelta sadattelua, joka saisi merimiehenkin kalpenemaan. Marika on melkoinen suorasuu ja persoonallisuus. Hän asuu muutaman korttelin päässä mutta viihtyy usein ystävänsä Sannan asunnolla.
- Mikäs nyt on?
- Pieleen menee koko homma!
Marika poistuu yhteistiloihin paukauttaen oven rajusti kiinni perässään. Seison hetken pihalla tietämättä
mitä tehdä, mutta menen sitten hänen peräänsä. Tuossa mielentilassa hän voi vaikka hajottaa jotain, mikä ei olisi kovin mukavaa taloyhtiötä kohtaan, joka on antanut tilat heidän käyttöönsä. Avaan oven ja astun sisään. Marika istuu tuolilla kädet puuskassa. Tiedustelen varovasti mikä on pielessä.
- Synttäreiden ohjelma meni mönkään. Meillä piti olla yksi lattarimuusikko esiintymässä, kun Sanna pitää sikäläisestä musiikista. Mutta se teki oharit äsken, ihan viime tingassa. Ajattelimme pitää bileet kerrankin omassa porukassa ilman että lähdetään kaupungille. Mutta nyt ei ole mitään ohjelmaa.
- No, voisitteko keksiä jotain muuta? Pelatkaa vaikka korttia.
Marika katsoo minua tympääntyneenä.
- Joopa joo. Siinä on taas miehistä ideointia. Kortinpeluuta syntymäpäivänä.

En osaa sanoa oikein muutakaan. Marika rauhoittuu ja istuu tuolilla pohtien tilannetta. Hänen katseensa siirtyy minuun päin, viipyy vartalollani pitkältä tuntuvan ajan ilmeen ollessa mietteliäs. Sitten nainen katkaisee hiljaisuuden.
- Sinulla on aika hyvännäköinen kroppa.
Häkellyn hieman suorasukaisesta kommentista, vaikka mukavaahan tuollaista on kuulla.
- Tuota… kiitos vaan.
Mietin pitäisikö minun kehua vastineeksi Marikaa. Onhan hän varsin sutjakka nuori nainen. En kuitenkaan ehdi sanoa mitään, ennen kuin hän jatkaa.
- Kesällä oli mukava katsella, kun kuljit pihalla tiukoissa farkuissasi. Niin kuin olisit halunnut vähän esitellä takapuoltasi. Tykkäätkö siitä, kun naiset katselevat sinua?
Tunnen punastuvani hieman. Kieltämättä vedän joskus ylleni tiukahkot housut ja paidankin. Onhan kroppani timmissä kunnossa. Jäntevä ja sopusuhtainen, lihaksikaskin vaikkei mikään möykky. Olen kyllä huomannut naisten katseiden usein viivähtävän minussa, eikä minulla ole mitään sitä vastaan.
- Kai jokainen ihminen pitää siitä, jos on katseenkestävä.
- Kuule, sinähän voisit stripata Sannan bileissä, niin saadaan sinne sittenkin kunnon ohjelmaa.

Olen hetken aikaa tyrmistyneen hiljaa. Marikan ajatus tulee kuin salamana kirkkaalta taivaalta. Joudun selvittämään kurkkuani rykäisemällä.
- Enpä tiedä. En minä ole ikinä riisuuntunut julkisesti. Ainakaan naisten edessä, tietysti futistreenien jälkeen suihkussa ollaan miesporukalla mutta se on eri asia, ja…
Marika keskeyttää vuodatukseni.
- Ei esityksen tarvitse mitään ammattilaistasoa olla, tytöt ovat juhlatunnelmissa ja ottavat jutun varmasti hyvin vastaan, eikä sinulla sitä paitsi pitäisi olla mitään hävettävää. Eivät ne sinun kireät farkkusi pelkästään peppua esittele, kyllä naisen silmällä saa etuvarustuksestakin käsityksen.
- Jaa etumus… ajattelitko siis että ihan alastomaksi, housutkin pois…
- No mikä strippausesitys sellainen nyt on jossa housut jäävät jalkaan.
Marika kohauttaa harteitaan, mutta näen hänen ilmeestään että housujen lähtö kuuluu tähän diiliin. Sitten hän hymyilee vetoavasti, heittää syöttiä miehiselle avunantovietilleni niin kuin vain naiset osaavat.
- Kai autat neitoa pulassa?
Ajatuksessa on tiettyä viehätystä, se tuntuu jopa hivenen kiihottavalta, mutta samalla myös hyvin pelottavalta. Riisuutua naisjoukon edessä kuin mikäkin amatööri-chippendale. Sellaisesta voi seurata vuosisadan noloimpiin kuuluva katastrofi. Mietin miten torjuisin kohteliaasti Marikan pyynnön.

- Tiedätkö, Sanna taitaa olla hieman ihastunut sinuun.
Katsahdan Marikaan terävästi.
- Ei se ole mitään sanonut, mutta kyllä paras ystävä sellaisen vaistoaa. Hän on vaan vähän arka tekemään aloitetta miesten suhteen. Sinäkin olet joskus katsellut häntä sillä tavalla, kuin voisit olla ehkä kiinnostunut.
Tarkkanäköinen tyttö tuo Marika. En myönnä enkä kiellä asiaa, vaan pysyttelen hiljaa.
- Todella kurjaa jos hänen syntymäpäivänsä menevät pieleen. Paikalle on kutsuttu hänen kaikki parhaat ystävänsä. Tekisi varmaan Sannaan vaikutuksen, jos hän kuulisi että naapurin nuori mies on suostunut rohkeaan esitykseen pelastaakseen hänen synttärijuhlansa.
Tajuan että Marika manipuloi minua taitavasti. Mutta onhan hänen puheissaan perääkin. Ja jos Sanna tosiaan on… niin, olisihan ikävää jos naapurin tytön synttärit latistuisivat ohjelmaltaan… Mietin asiaa hetken hiljaa. Järjellä ajatellen ei kannattaisi suostua. Mutta toisaalta, kerranhan täällä vain eletään. En ole aivan varma siitä mitä aion vastata vielä silloinkaan, kun avaan suuni.
- Okei, kai sitä sitten voisi yrittää.

Marikan kasvoille leviää tyytyväinen hymy ja hän nousee saman tien ylös, niin etten pysty enää muuttamaan mieltäni.
- Hyvä juttu. Saat esiintyä tuossa taloyhtiön tilojen pikku lavalla. Mene valmistautumaan, minä järjestän asiat kuntoon täällä. Vieraat tulevat seitsemän jälkeen ja me nautimme ensin hieman virvokkeita. Tule kahdeksaksi tuohon ulko-oven luokse, minä olen siellä vastassa.
Hän taputtaa minua leikkisästi takamukselle ja iskee silmää.
- Ei sinua elävältä syödä, mutta panehan parastasi. Tiedät varmaan mitä tarkoitan.

Poistun omalle asunnolleni hieman tutisevin jaloin. Kaikkeen sitä ihminen suostuukin. Vaikka ei kai pieni riisuutuminen niin kauheata voi olla, ja voihan siitä tulla hyväkin kokemus. Ensimmäiseksi menen suihkuun. Peseytymisen jälkeen tarkastelen itseäni peilistä. Leveähköt hartiat, aika hyvät ylävartalon lihakset, muutenkin timmi paketti. Pakaratkin ovat ihan edustuskelpoiset… ainakin housut jalassa. Ja kalu sitten, ehkä hieman keskivertoa isompi. Ihan mukiinmenevä juhlakunnossa ollessaan, mutta mitä jos se ei suostu yhteistyöhön?

Siirryn vaatekaapilleni. Jalkaan pujotan puhtaat pienet alushousut. Kun sullon jalkovälini elimet, peniksen ja kivekset pienten tiukkojen housujen sisään, ne muodostavat komean muhkuran ahtaaseen etumukseen. Päälle vedän kireähköt farkut jotka tosiaan saavat peppuni näyttämään hyvältä. Vielä ylle tiukka t-paita ja löyhempi päällyspaita. Minulla ei ole aavistustakaan siitä millaiset vaatekerrat ammattilaisilla on esityksissään, mutta samapa tuo, tämä on minulle ensimmäinen ja viimeinen kerta alalla. Aika kuluu matelemalla. Vilkuilen jatkuvasti kelloani samalla kun hermostuneisuuteni kasvaa kasvamistaan. Sannan vieraat ovat varmaan jo saapuneet ja ovat parhaillaan taloyhtiön tiloissa nauttimassa “virvokkeita. Heittäydyn sängylleni makuulle ja yritän parhaani mukaan rentoutua. Kämmenpohjat tihkuvat hikisinä ja tuntuu kuin vatsassa olisi jokin magneetti joka imee sisuskaluja kippuraan. Ei minulla ole aavistustakaan rytmistä tai koreografiasta millä tällainen esitys yleensä hoidetaan, mutta eipä yleisökään toisaalta taida kiinnittää niihin ensisijaista huomiotaan. Olen kyllä käynyt joskus strippipaikoissa mutta voiko siellä nähdyistä naisten esityksistä ottaa vaikutteita omaansa? En kuitenkaan muista mitään hyödyllistä, keskityin silloin ihan muuhun kuin tyttöjen esiintymisen teknisen puolen analysointiin.

Kello on viittä vaille kahdeksan. Pitäisiköhän sittenkin lähteä kapakkaan ja vetää pää täyteen. Rohkaisuryyppy tekisi poikaa, mutta tietenkään asunnossa ei juuri tänään ole mitään kevytmaitoa vahvempaa. Astun rapusta ulos ja huomaan, että Marika odottaa jo yhteistilojen oven edessä, joten kapakkaan livahtamisen voi unohtaa. Kävellessäni hänen luokseen yritän hymyillä mahdollisimman itsevarman näköisesti. Yhteistiloissa on hyvä äänieristys, mutta kuulen silti sisätiloista vaimeana juhlinnan äänet, naurunremakan ja naisäänien iloisen puheensorinan kaiut. Marika näyttää rennolta ja hyväntuuliselta. No, hänen ei tarvitsekaan hetken kuluttua kavuta lavalle vähentämään vaatteitaan vastakkaisen sukupuolen edustajien silmien edessä.
- Meillä on mukavat pikku juhlat tuolla. Pääset pian ihan keskipisteeseen. Jännittääkö?
- Joo. Ihan helvetisti.
- Ei mitään hätää. Tytöt ovat oikein iloisella tuulella ja pian meno senkuin paranee. En ole sanonut kenellekään mitään ohjelmanumerosta. Kukaan ei odota sinulta mitään ihmetemppuja, keikutat meille vähän peppua ja pullistat papua. Ja tyttöjen mielestä olisi varmasti kivaa nähdä se mulkkukin, joten kai sinä nyt sitten esiinnyt kuin mies ja housut lähtevät pois?
- Kyllä kai sitten. Katsotaan nyt mitä yleisö on mieltä.
- Ota ihan rennosti vaan. Pikkuveikkakin pysyy paremmin esittelykunnossa kun et hermoile turhia. Mennään tuolta takahuoneen kautta sisään.

Asuintalomme yhteistiloissa on pieni, omalla ulko-ovella varustettu takahuone. Astuessamme Marikan kanssa takahuoneeseen, pihalle vain vaimeina kuuluneet juhlinnan äänet muuttuvat todellisemman tuntuiseksi äänekkääksi metakaksi. Puhe, nauru ja lasien kilinä ovat nyt vain takahuoneen ja varsinaisen yhteistilan välisen ohuen oven takana.
- Ovessa on postiluukku. Voit vilkaista siitä sisään jos haluat.
Noudatan Marikan kehotusta ja vilkaisen luukun kautta saliin. Heti oven takana on pieni esiintymislava, jossa joskus satunnaisesti saattaa käydä joku puhuja tai esiintyjä taloyhtiön tilaisuuksissa. Esiintymislavan edessä istuu tuoleilla ja pienten pöytien ääressä joukko nuoria naisia, Sannan ystäviä sekä opiskelu- ja työtovereita rupattelemassa ja ilakoimassa. Naisia on ehkä parisenkymmentä, joista huomaan tuntevani joitakin Sannan lisäksi. Pari taloyhtiömme muuta naisasukasta, tuossa on Minna, mikäs tuon toisen nimi nyt olikaan… yksi joka asuu tietääkseni naapuritalossa, ja… ei hitto vieköön, lähikaupan kassaneitihän istuu myös tyttöporukassa. Tämän illan jälkeen pitää varmaankin ryhtyä hakemaan ruuat kauempaa. Ja tuossa on yläkerrassa asuva Henna eli kuten minä häntä kutsun, Narttu, jonka kanssa olen hieman huonoissa väleissä, koska viime kesänä meillä oli pieniä erimielisyyksiä hänen autopaikoituksestaan. Ja nyt minun pitäisi stripata Nartun edessä. Huomaan myös kookkaan syntymäpäiväkakun odottamassa huoneen seinustalla.

Marika siirtyy takahuoneen ja varsinaisen salin väliselle ovelle.
- Aloitetaan saman tien, jotta tyttöjen ei tarvitse odotella. Minä olen hankkinut vähän taustamusiikkia. Menen juontamaan sinut sisään ja laitan musiikin soimaan. Kun musiikki alkaa soida, sinä tulet lavalle ja alat riisuutua.
- Kuule, onkohan tämä sittenkään hyvä idea, eiköhän peruta koko asia…
- Ei tätä nyt enää voi peruuttaa. Menet lavalle ja hoidat homman.
Marika ei jää kuuntelemaan enempiä vastalauseita vaan poistuu takahuoneesta muiden naisten seuraan. Syöksyn postiluukulle ja tirkistän sisään saliin. Kurkkuani kuristaa ja vatsassa velloo. Marikalla on mikrofoni, hän hiljentää väkijoukon pikku rykäisyllä.
- Hyvää iltaa ystävät. Ja erityisesti syntymäpäiväsankari Sanna! Koska vietämme tänään tyttöjen iltaa, on nyt tarjolla varmasti mukavaa ohjelmaa ja katsottavaa, jota meille tarjoaa Sannan naapuri.

Marika painaa cd-soittimen näppäintä ja pop-biisi alkaa soida. Totuuden hetki on koittanut. Epäröin vielä hetken, mutta avaan sitten huoneen oven ja astun vapisevin jaloin lavalle. Kämmenenpohjat ovat hikiset ja vatsaani kuristaa astellessani lavalle yleisön eteen. Sisällä kerhohuoneessa on todella lämmintä, mutta se ei yksin selitä kuumottavaa oloani. Parikymmentä naissilmäparia seuraa herkeämättömän kiinnostuneina mitä on luvassa. Matala lava on lähempänä yleisöä kuin kuvittelin, lähimmät katsojat ovat vain parin metrin päässä. Marika on vähentänyt valaistusta salista, mutta lavan kohdalla lamppu palaa kirkkaana, eikä mikään taatusti jää yleisöltä näkemättä. Eturivissä istuvat muiden muassa Sanna, lähikaupan neitokainen joka selvästikin tunnistaa kasvoni sekä myös Marika, joka hymyilee tyytyväisen näköisenä astuessani lavalle naisryhmän eteen sydän pamppaillen.

Nytkäytän lantiotani epävarmasti pari kertaa, mikä herättää huvittuneita hymyjä yleisön joukossa. Nehän nauravat minulle! Tartun päällyspaitaani ja alan availla sen nappeja samalla kun yritän hytkähdellä pauhaavan musiikin tahdissa. Nyt yleisö ymmärtää mistä on kysymys. Seuraa vislauksia ja taputuksia. Rohkaistun niistä sen verran että vetäisen saman tien päällyspaidan pois yltäni. Lämmittelyksihän se vain oli tarkoitettukin. Ylävartaloni peittona on nyt vain piukka t-paita. Meteli yltyy entisestään kun tartun sen alahelmaan ja alan hitaasti kiskoa myös t-paitaa pois päältäni. Nostan sitä helmasta ylöspäin hitaasti paljastaen vatsalihakset, joiden hankkiminen on vaatinut paljon vaivaa mutta osoittautuu nyt sen arvoiseksi. Musiikin jytke saa minut mukaansa ja keikuttelen itseäni jo melkein luontevasti. Kohotan paitaani yhä ylemmäs ja paljastan vatsan jälkeen rintalihakset. Lopulta vedän paidan kokonaan pois yltäni ja heitän sen kauas huoneen nurkkaan. Koko ylävartaloni on paljaana ja naisten katseltavana. Yleisö osoittaa arvostuksensa yläkroppaani kohtaan villillä kannustuksella joka hetkeksi peittää alleen musiikin pauhun. Äänekkäät suosionosoitukset ja hyväksyvät katseet saavat oloni itsevarmemmaksi. Käännyn selin saliin päin esitelläkseni heille myös paljaita selkälihaksia sekä kireiden farkkujen peittämiä pakaroitani. Pyörittelen peppuani yleisölle laajassa kaaressa musiikin tahtiin ja saatan lähes tuntea takamustani hivelevät katseet. Naaraslauma tuntuu jo riisuvan housujani mielessään.

Yleisön esitykselleni suoma suosio on saanut itseluottamukseni kohdalleen. Vatsaani kuristanut kauhu on kaikonnut, ja vaikka tilanne on yhä hermostuttava on jännitys nyt eroottisesti latautunutta. Puolialastonta vartaloani nuolevat vaativat naiselliset katseet ovat muuttuneet pelottavista jotenkin kiihottaviksi, ja kaluni on takapuoltani yleisölle esitellessäni jäykistynyt puolikovaksi. Kääntyessäni takaisin yleisön puoleen se huomaa farkkujeni etumukseen nousseen kohouman. Tyytyväiset huudahdukset tervehtivät näkymää, ja minä vien lantiotani eteenpäin vielä korostaakseni sitä. Kaluni kasvaa ja jäykistyy lisää hankaantuessaan housujen etumuksen kangasta vasten.
- Housut pois!
Yleisön joukosta kuuluva ääni kuulostaa ihan Marikalta. Moni muu ääni yhtyy vaatimukseen.
- Näytä kaikki! Pippeli esille!
Naisten häpeilemättömät katseet tuntuvat melkeinpä lävistävän etumustani verhoavan kireän farkkukankaan, mikä saa minut lämpenemään entisestään. Tartun suurieleisesti farkkujeni vetoketjuun ja vedän sen auki. Yleisö osoittaa suosiotaan. Sitten vielä nappi auki ja housut ovat valmiit riisuttavaksi. Alan vetää farkkuja hitaasti alemmas, niiden riisumisessa auttaa se että hetkutan samalla lanteitani pauhaavan musiikin tahdissa. Kun vedän farkut nivusteni alapuolelle, piukkojen housujen vankeudesta vapautuva kaluni pompahtaa välittömästi ylöspäin nostaen alushousujen kankaan mukanaan. Alushousuni pullottavat näyttävästi jäykkänä seisovan kullin nostattamina. Naiset osoittavat raivokkailla suosionosoituksilla pitävänsä näkymästä. Hivutan farkut polviini saakka lantiota samalla ketkutellen, ja pudotan ne sitten nilkkoihini. Melkein horjahdan kumoon kun ravistan farkut kokonaan pois jaloistani, mutta se ei tunnu häiritsevän ketään, ja farkut päätyvät komeassa kaaressa jonnekin lavan ulkopuolelle.

Minulla ei ole enää ylläni mitään muita vaatekappaleita kuin pienet alushousut, joiden etumukseen kovana seisova kullinvarsi on nostattanut muhkean kohouman. Kalun muoto ja koko ovat jo nähtävissä vaikka pieni kangas sitä vielä verhoaakin. Suhteellisen kookkaiden kivesten aiheuttamat muhkurat vielä korostavat housujeni etumuksen ahtautta, kun pöksyt on sullottu täyteen miehisen jalkovälin varustusta. Naisten myöntämä suosiollinen vastaanotto on saanut minut täysin mukaansa ja flirttailen letkeästi yleisölle samalla kun työntelen lantiotani edestakaisin ohuen housunkankaan peittämän mulkkuni muotoja esitellen. Yleisön raivokkaista vaatimuksista huolimatta en heti ala riisua pikkupöksyjä jaloistani, vaan härnään heitä keinuttelemalla tuon kankaanpalasen verhoamaa etumustani. Samalla esittelen auliisti myös pikkuruisia pöksyjä lukuun ottamatta täysin alastonta vartaloani. Yritän parhaani mukaan saada esitystäni katsovat tytöt kuumenemaan, ja tuntuu siltä että onnistunkin siinä oikein hyvin, ainakin innokkaiden kannustushuutojen ja vartaloani nuolevien katseiden perusteella.

Käännyn uudelleen selin yleisöön päin mikä aiheuttaa muutamia leikillisiä buuauksia, mutta ne peittyvät uuteen vislausryöppyyn, kun tartun alushousujen sivuille peukaloillani ja alan liu´uttaa niitä kiusoittelevan hitaasti alaspäin. Keinutan pakaroitani musiikin tahdissa ja tarjoan niitä naisten katsottaviksi samalla kun vapautan ne paljaiksi viimeisestäkin pienestä vaatekappaleesta. Kiinteä ja hyvin muodostunut alaston miehinen pakarakaksikko saa yleisöltäni hyvän vastaanoton. Hivutan alushousut polviini ja pyörittelen hetken aikaa alastonta pyllyä, sitten housut putoavat nilkkoihin. Lopulta potkaisen ne toisella jalallani kauas huoneen nurkkaan. Olen nyt selin yleisön edessä täysin alastomana, vaatteet kaukana tavoittamattomissa jossain huoneen seinustoilla. En käänny heti vaan lämmitän yleisöä lisää esittelemällä selkä- ja peppulihaksiani. Avaan myös jalkani hetkeksi melko leveään haara-asentoon, jolloin yleisö saa takaapäin nähdäkseen jalkovälissä roikkuvat kivespussit. Kaikki nivusissani oleva ei kuitenkaan roiku, ja on tullut aika todistaa se. Käännyn hitaasti heidän nähtäväkseen vailla rihman kiertämää.

Nivusissani jäykkänä ja pystyssä seisova kivenkova kulli kerää tyttöporukan katseet, kun olen vihdoin heidän edessään täysin alastomana. Kieputan hitaasti lanteitani kuin hellän rakastelun aikana, alastoman vartaloni kaikki lihakset kiiltelevät hikisinä kuuman lampun alla. Sen valossa mikään ei varmasti jää katsojien silmiltä peittoon. Kivekset heilahtelevat haaroissani, eikä suonikas jalkovälin sauva osoita mitään herpaantumisen merkkiä vaan halkoo ilmaa raudanlujana seisten, kun yritän vangita yleisön katseet rytmikkäällä liikehdinnällä. Tuntuu oudolta olla lavalla näytteillä täysin alastomana kulli pystyssä sojottaen, noiden täysissä pukeissa olevien tuttujen ja tuntemattomien naisten arvioitavana. Tunne ei kuitenkaan ole epämiellyttävä. Huomaan nuorten naisten seuraavan esitystäni tyytyväiset hymyt huulillaan, mikä sopii minulle mainiosti. Haluan heidän joutuvan heittämään pikkuhousunsa pyykkikoriin tänä iltana läpimäriksi kastuneina.

Jatkan vielä jonkin aikaa lanteideni ketkuttelua ja juhlakuntoisen miesvartalon esittelyä Sannan syntymäpäivävieraille. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja pian Marika hiljentää cd-soittimen, nappaa mikrofonin käteensä ja armahtaa minut.
- En varmaankaan ole ainoa joka haluaa kiittää Sannan naapurin urosta tästä esityksestä, jota oli varsin nautinnollista katsella.
Yleisön raisu reaktio osoittaa hänen olevan oikeassa.
- Seuraavaksi saamme maistaa syntymäpäiväkakkua, jonka tarjoilee pöytiin tämä samainen könsikäs, ja taatusti ilman yhtäkään vaatekappaletta yllään! Muistakaa, että katsoa saa vaan ei koskea, vaikka varsinainen herkkupeppu onkin kyseessä.
Yleisö hurraa riemuissaan. Marikan ilmoitus yllättää minut täydellisesti. Eihän tällaisesta ollut mitään puhetta, ainoastaan riisuuntumisesityksestä, jonka olen varsin hyvän tuntuisella menestyksellä tarjonnutkin juhlaväelle. Nainen huomaa epäröintini. Ystävällinen, mutta päättäväinen sävy äänessään hän puhuu minulle mikrofonin ohi, niin että muu yleisö ei pysty kuulemaan hänen sanojaan.
- Hoidat vielä tämän tehtävän ennen kuin saat luvan lähteä. Minä jemmasin vaatteesi pois tuolta nurkista, ja saat ne takaisin vasta kun tarjoilu on hoidettu.
Marika on jälleen hoitanut tilanteen mestarillisesti. En tietenkään voi lähteä vaatteettomana hortoilemaan pois kerhotiloista, asuntoni avaimetkin olivat housun taskuissa.

Alan kulkea salissa alastomana, tarjoillen syntymäpäiväkakun viipaleita Sannan ystävättärille. Marikan kiellosta huolimatta juhlatunnelmissa olevat syntymäpäivävieraat, joiden estoja alkoholi on vähentänyt, käyttävät tilaisuutta hyväkseen. Kumartuessani tarjoilemaan kakkua johonkin pöytään, takana olevat naiset taputtelevat ja nipistelevät paljasta takapuoltani samalla keskenään kikatellen ja piukkoja pakaralihaksiani kehuen. Estottomimmat vieraat jopa työntävät kätensä jalkoväliini ja kopeloivat siellä juhlakunnossa seisovaa kullia. Se vain kiihottaa minua entisestään, enkä yritä estellä kalua tai kiveksiä tunnustelevien naisellisten käsien liikehdintää haaroissani. Tarjoillessani pöytään jossa parin tuntemattoman tytön lisäksi istuu myös lähikaupan kassaneiti, hän ojentaa kätensä epäröimättä haaroihini ja alkaa hivellä kädellään kullini jäykkänä sojottavaa, paksua vartta.
- Makkarapötkö, ja saiko olla muuta?
Pöytäseurue kikattaa ihastuneesti kassaneidin kaksimieliselle kommentille, mikä saa hänet innostumaan vielä lisää.
- Se tekisi sitten kaksikymmentä senttiä. Jaa, sehän onkin jo tässä kädessä.

Lopulta olen tarjoillut kaikkiin muihin pöytiin paitsi itse syntymäpäiväsankari Sannalle, jonka seurassa myös Marika istuu. Kun saavun heidän luokseen, Marika tarttuu hieman epäröivää Sannaa ranteesta ja ohjaa määrätietoisesti ystävänsä käden jalkoväliini. Esitykseni seuraaminen ja virvokkeiden nauttiminen ovat vähentäneet naapurintytönkin estoja, eikä hän vedä kättään pois, vaan alkaa tunnustella kovana seisovaa kookasta kullia. Sanna saa ystäviltään lämpimät suosionosoitukset ja härskejä kannustuksia tutustuessaan perhekalleuksiini. Hän ottaa jalkovälin elimeni käteensä ja tuntuu ikään kuin punnitsevan sitä. Hento naisellinen käsi ei pysty vangitsemaan kaikkea miehistä varustustani. Sannan tutkiskelevat sormet saavat elimeni paisumaan jos mahdollista vielä kunnioitettavampiin mittoihin. Nuoren naisen sormien liikkuessa pitkin kullinvartta hän näyttää siihen oikein tyytyväiseltä.

Hetkeä myöhemmin istun jälleen takahuoneen leposohvalla ja yritän hiljalleen rauhoittua. Naisväki on jäänyt jatkamaan juhlia keskenään, ja odottelen Marikaa joka lupasi tuoda vaatteeni minulle tarjoilun päätyttyä. Sainpahan myös itselleni viipaleen syntymäpäiväkakkua, joten ihan ilman palkkiota en ole strippauksestani jäänyt. Olen juuri aloittamassa kakkupalan nautiskelua, kun ovi aukeaa. Marika astuu sisään vaatteeni mukanaan, ja Sanna saapuu hieman yllättäen hänen mukanaan. Marika jättää vaatteeni oven vierelle ja tekee sitten saman tien lähtöä, mutta Sanna astelee peremmälle huoneeseen.
- Sanna halusi tulla vielä itse kiittämään esiintymisestäsi.
Marika nyökkää ystävänsä suuntaan tämän huomaamatta ja iskee samalla minulle kannustavasti silmää. Poistuessaan takaisin muun juhlaväen seuraan hän lukitsee oven takanaan ja jättää meidät kahden.

Sanna istahtaa vierelleni taukohuoneen sohvalle. Naisen käsi laskeutuu reidelleni huolettoman oloisesti aivan kuin vahingossa. Hän katsoo minua hieman ujostellen silmiin.
- Marika kertoi että tarjouduit esiintymään, kun kuulit että bändi oli peruuttanut viime hetkellä.
Hänen kätensä liikahtaa hiukkasen reidelläni kohti nivusia. Kaluni nousee taas vääjäämättä ylöspäin sojottamaan aivan yhtä teräksisen jämäkästi kuin pikku esitykseni aikana. Hymyilen naapurilleni, ojennan käteni hänen paidalleen ja alan aukaista sen nappeja. Hän ei vastustele, joten pian tytön paita, ja pian niiden jälkeen myös housut on riisuttu. Kun alan hivuttaa hänen pikkuhousujaan kohti nilkkoja, huomaan että Sannan pillu on ajeltu karvattomaksi. Niin sitä aina oppii uusia asioita naapureistaan.

Saatuani Sannan kuorittua vaatteistaan, hän kellahtaa alastomana makuulle sohvalle. Tartun kakkuviipaleeseen jota en ehtinyt syömään ennen kuin Marika toi Sannan takahuoneeseen, varmaankin vielä yksi mahdollinen lahja mielessään. Sipaisen sormellani kakun päältä kermavaahtoa ja alan sivellä sitä nuoren naisen nänneille, jotka kovettuvat pieniksi nypyköiksi kosketukseni ja viileän kermavaahdon vaikutuksesta. Sitten levitän hieman enemmän kermavaahtoa hänen jalkoväliinsä. Kun olen saanut pikku kattaukseni valmiiksi, liityn sohvalle Sannan seuraksi asettautuen hänen aukaistujen reisiensä väliin.

Alan ahmia suullani Sannan rintoja, imeskelen kermavaahdon pois ensin hänen vasemman rintansa päältä, sitten oikean. Nuolen nuoren naisen rintoja himokkaasti ja pyörittelen kieltäni kovettuneilla nänninkärjillä. Makea kermavaahto maistuu hyvältä suussani, mutta vielä paremmalta tuntuu naisen pystyjen rintojen kiusoittelu ja hänen onnellinen huokailunsa kieleni liikkeiden tahdissa. Kun olen saanut rinnat puhdistettua maittavasta vaahdosta, siirryn hieman taaksepäin ja painan pääni naisen jalkoväliin. Huokaukset muuttuvat syviksi voihkaisuiksi, kun alan nuolla tytön kermavaahdon peittämää pimppiä puhtaaksi, välillä painaen härnäävästi kieltäni myös häpyhuulten väliseen vakoon. Valkoinen kermavaahto ja naisen kastuneen jalkovälin kiimanesteet sekoittuvat erikoiseksi cocktailiksi, jota nautin suurella mielihyvällä. Kermavaahto alkaa lopulta olla pois siistittyä, mutta naisen omat kosteat nesteet eivät ota loppuakseen. Päinvastoin, hänen pillunsa on aivan märkä. Taitaa olla aika antaa naapurin tytölle hänen syntymäpäivälahjansa… ja se onkin kova paketti.

Asettaudun uudelleen Sannan yläpuolelle, niin että lantiomme ovat vastakkain, ja alan työntää seisovaa kaluani tuohon läpimärkänä sykkivään halukkaaseen pilluun. Jäykkä kanki tunkeutuu syvälle naisellisen kuumiin poimuihin. Lämmin liha puristuu mahtavasti kullini paksun varren ympärille, kun alan työnnellä sitä lantioni tasaisella liikkeellä naisen jalkovälin märkiin syvyyksiin. Vartalomme kietoutuvat yhteen, on mahdotonta sanoa missä yksi loppuu ja toinen alkaa, olemme päällekkäin, rinnakkain, sisäkkäin. Hämärästi tajuan naisen käsien kourivan selkääni ja pakaroitani, kullini rajujen työntöjen saadessa hänet valtoihinsa. Työnnyn häneen voimakkaasti, läpikotaisin kostea pillu ottaa kiitollisena vastaan jalkovälini sauvan työnnöt. Lopulta paine jalkovälissäni käy sietämättömäksi, ja naisen vavahdellessa ja voihkaisujen muuttuessa hurmioituneeksi vinkaisuksi arvaan hänelle käyneen samoin. Kun saavutamme yhdessä täyttymyksen kuiskaan vielä jotain hänen korvaansa, tietämättä kuuleeko hän, tai saanko edes sanotuksi sitä muutoin kuin omassa päässäni.
- Hyvää syntymäpäivää, naapuri.

5

30229

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Punapää79

   taitaa olla vaan, mutta lämmin lukiessa tuli. HYvä

  • blondi<3

   tää oli ihana. kostuin tosta lopussa.kirjottaja taitaa olla aikamoinen villipeto ;>

  • nainen23

   ...lukemisen arvonen tarina. Hyvin kirjotettu. =)

   • VAU, AUAU

    KYLLÄ OLEN TÄYSIN samaa mieltä mitä muutkin lukijat kyllä tuossa hieman kuuma taisi tulla kun tuota luki.. voisikohan tuohon saada jatkoa?? oli kyllä todella hyvä tarina!!!! pisteet sulle kotiin!!!! täyden kympin tarina!!


   • ihkuu
    VAU, AUAU kirjoitti:

    KYLLÄ OLEN TÄYSIN samaa mieltä mitä muutkin lukijat kyllä tuossa hieman kuuma taisi tulla kun tuota luki.. voisikohan tuohon saada jatkoa?? oli kyllä todella hyvä tarina!!!! pisteet sulle kotiin!!!! täyden kympin tarina!!

    Ihanihana!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1961
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1298
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   1010
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   920
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   887
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   841
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   802
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   778
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   744
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   733
  Aihe