zaino tuotteet, varsinkin hinnat

zaino or not

Aikanaan oli autoglym uskovaisia jotka käännyttivät pakana korrekin ja turtle waxin käyttäjiä kääntymään oikean vahan puoleen.

Nyt alkaa näkyä näitä zaino uskovaisia. Onko ihan oikeasti näin, että on jotenkin perusteltua ostaa 130e edestä eri zaino tuotteita joista osa riittää 20 auton vahaamiseen ja osan joutuu vaihtamaan/ostamaan uuden per auto. Esim. tämä monien ylistämä claybar joka syväpuhdistaa jo pestyn pinnan( se mäntysuovan näköinen). Se maksaa 30e!!! ja eikös se kestä korkeintaan kahden auton puhdistamiseen?

Yht'äkkiä nuo Autoglymin mustat ei kuulostakaan niin kalliilta ja varsinkin Korrekin TFX on sikahalpa.

Tiedän, että webbi on täynnä sivustoja joista löytyy peilinkirkkaita metallipintoja ja tyytyväisiä asiakkaita mutta tosiasia on, että nuo on yleensä aivan uusia autoja ja niiden maalipinta on virheetön. Mikä tahansa keskivertovaha saa aikaan peiliefektin kun se laitetaan uuteen maalipintaan.

Itse vahasin noin kuukauden vanhan autoni glymin punainen-kulta -yhdistelmällä ja kiilto oli aivan samanlainen kun noissa zaino kuvissa. Myöhemmin kokeilin Korrekin ja turtlen tuotteita ja sama efekti. Tosin turtle ei kestänyt niin pitkään kun esim. Korrek.

Onko kellään kokemuksia Zainon kestävyydessä Suomen olosuhteissa ja onko kukaan tehnyt samanlaista esipuhdistusta kuin zainoa käyttäessä suositellaan/vaaditaan ja käyttänyt sitten lopuksi jotain muuta vahaa.

Nimittäin uskon vakaasti, että lopputulos on 70% juurikin tuon puhtaan maalipinnan ansiota jonka päälle sitten vaha hinkataan.

Korrek

13

13726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puheenollen

      pesu mäntysuovalla, jokin kliinerivaha (allle 10€), riittä useampaan vahaukseen ja Simoniz original noin 7 €, mutta sekin riittää useampaan kertaan. Teettää pirusti työtä, mutta kestää ja kiiltää.

    • jeppe

      Minulle tärkein kriteeri Zainon käyttöön
      harrastevolvossani on se , että se sisältää Uv-
      suoja-ainetta.

      • Niinpä niin

        Mitähän tuohonkin nyt sanoisi.
        (Ei sano mitään, rupeaa itkemään.)


      • Jeppe
        Niinpä niin kirjoitti:

        Mitähän tuohonkin nyt sanoisi.
        (Ei sano mitään, rupeaa itkemään.)

        Mitä "niinpä niin". ??


    • Järkimies40

      Peset autosi liuottimella ja vahattomalla shampoolla, vahaat joko korrekin tfx:llä tai simoniz original nestemäisellä, sama kiilto ja kolmennes työstä ja murto-osa hinnasta. Tuo zaino on humpuukia.

      • jaapa jaapa

        Eli toisin sanoen et ole edes kokeillut vaan tuomitset suoralta kädeltä. Zainolla tulee HUOMATTAVASTI parempi kiilto ja ennenkaikkea paljon kestävämpi.


    • -------------------

      zaino tuotteita haukkuu ne jotka eivät jaksa pitää autostaan huolta ja joilla ei ole varaa niihin.

      • Zainofan

        totta, niin ja uuden auton saa kiiltämään millä vahalla vaan. Temppu onkin siinä miten saadaan se useamman vuoden vanha maalipinta kiiltämään uuden lailla. Siihen ei korrekit pysty, tai riippuu tietysti mihin vertaa. Korrek on parempi kuin ei mitään, mutta Zaino on omaa luokkaa.


      • zaino or not

        Niinpä niin,

        Vahaan auton 5 kertaa vuodessa, vaikkei edellisen vahauksen kiilto ole vielä hävinnyt - pidän vahakerroksen hyvänä läpi vuoden joten älä väitä että en pidä autostani huolta.


        Oisko niin että Zaino on kuin kuubalaiset sikarit, ne voi olla ehkä vähän parempia kuin normi sikarit mutta eivät hintansa verran.

        Vähän niinkuin siinä 'siivoton juttu' heitto, kun se asiakas kysy että mistä minä nyt näen että ikkunat ovat puhdistettu.. - laskusta! tokaisi Lehtisen esittämä Rauno


        Haluaisin nähdä TMn, autobildin tai tuulilasin testin ennenkuin laitan rahaa Zainoon. Kaikki muu on myyntipuhetta.


      • TM:ssä
        zaino or not kirjoitti:

        Niinpä niin,

        Vahaan auton 5 kertaa vuodessa, vaikkei edellisen vahauksen kiilto ole vielä hävinnyt - pidän vahakerroksen hyvänä läpi vuoden joten älä väitä että en pidä autostani huolta.


        Oisko niin että Zaino on kuin kuubalaiset sikarit, ne voi olla ehkä vähän parempia kuin normi sikarit mutta eivät hintansa verran.

        Vähän niinkuin siinä 'siivoton juttu' heitto, kun se asiakas kysy että mistä minä nyt näen että ikkunat ovat puhdistettu.. - laskusta! tokaisi Lehtisen esittämä Rauno


        Haluaisin nähdä TMn, autobildin tai tuulilasin testin ennenkuin laitan rahaa Zainoon. Kaikki muu on myyntipuhetta.

        oli vahatesti, mutta tämä Zaino loisti poissaolollaan - miksiköhän, jos se on kerran niin hyvä ?


    • Fairya!!

      ei kukaan järkevä ihminen käytä keittiö tuotteita auton pesuun..
      aatteleppa itee..
      jos tippa fairya poistaa rasvaa tehokkaasti,
      niin miten tehokkaasti puolipulloa/ämpärillinen vettä poistaa ovien väliin valuessaan ruostesuojaus aineet??
      toope..

    • kiiltoa

      Itse olen henkeen ja vereen autoglym mies. Olen tavoitellut äärimmäistä kiiltoa jo 15 vuotta ja kokeillut kaikki markkinoiden aineet. Eräänä päivänä sitten päätin kokeilla zainon tuotteita ja myönnettävä on, paras pinta ikinä! Henkilökohtaisesti minua ei ole ikinä haitannut aika, joka vahaukseen kuluu, vain pinta ratkaisee. Zainon tuotteet perustuvat kerros menetelmiin ja uskomatonta mutta totta, oikein tehtynä MIKÄÄN vaha ei pääse oikeasti lähellekään. Tein kokeeksi zainon aineilla muutamia jo vanhempia autoja ja nähtävästi hyvä ja halpa on kaksi eri asiaa... Omasta autostami tein puolet autoglymillä, puolet zainolla ja tein kummankin oikea oppisesti kerros menetelmillä ja koneella. Glymin punainen/kulta yhdistelmä vaan ei päässyt lähellekään zainon kiiltoa. Tämän jälkeen tein liuotinaine kokeita vahan kestävyydelle, zaino vei voiton ylivoimaisesti! Zaino on itseasiassa markkinoiden ainut vaha jota voi oikeasti kutsua showroom vahaksi, kuten itse mainostavat. Sen muutaman tuhannen vahatun auton jälkeen löytyi täydellinen pinta. Claybar toimii ja on pitkäikäinen, uudelleen muotoiltava "työkalu" esim. pien poistoon. Sitä on tarkoitus käyttää liuotinaineen kanssa, uudelleen muotoilun ansiosta sitä käyttää varmaan pari vuotta. Valitettavasti jouduin itse myöntämään zainon aineet parhaiksi joita olen käyttänyt, enkä muita käytä. Pitää vaan olla valmis käyttämään vahaamiseen useita tunteja..., mutta on se sen arvoista. Mainittakoon vielä, zainon aineita kuluu vahatessa vähemmän kun esim. glymin aineita. Oma autoni on jo 10 vuotta vanha metallihohto viininpunainen, enkä vie muita vahoja enää lähellekään, koska vain huippu kiilto ja pinnan pysyvyys ratkaisee.

    • TarvisZainoo

      Vanha keskustelu, mutta jos "kiiltoa" sattuisi lukemaan tämän, niin mistä olet Zainot tänä päivänä hankkinut? Yksi Zainon hyvistä puolista on myös se, ettei se värjää mustia muoviosia valkoisiksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe