Vaihtoehtoja

kaivataan

lääkehoidoille. Kokemuksia, mielipiteitä. Kiitän jo etukäteen heitä, jotka viitsivät vaivautua kertomaan.

7

978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehtoa

      Vitamiinit, kalakapselit, helokkiöljykapselit, rasvahapot, magnesium ja sinkki yms...

      Vyöhyketerapia ym. hieronta on hyvin tehokasta vaivoihin.

      Älkää sortuko niihin huumausaine lääkkeisiin ritanol ja concerta yms. ne ovat huumeiden johdannaisia eli täysin puhdasta huumetta. Niihin on moni lapsi lopulta kuollut.

      • kokenut_konkari

        "Älkää sortuko"
        Älä syyllistä. Psykostimulanttilääkitys on tutkitusti kaikkein paras hoito lääkehoitoa vaativaan tarkkaavaisuushäiriöön. Lääkäri arvioi, milloin lääkehoito on hänen mielestään tarpeen. Jos lapsen kyseessä ollen vanhemmat ovat saamaa mieltä, lääkityksestä ei kannata missään tapauksessa kokea syyllisyytä, joten älä sinäkään syyllistä!

        "niihin huumausaine lääkkeisiin ritanol ja concerta yms. ne ovat huumeiden johdannaisia eli täysin puhdasta huumetta. "

        Opettele ensin ymmärtämään asia, jota vastaan taistelet, niin voidaan lähteä keskustelemaan asiasta.
        Lauseessasi "Niihin on moni lapsi lopulta kuollut." on monta ihan hyvää sanaa, mutta lause, jonka olet rakentanut ei ole rakentava. Lisäksi sillä ei ole meidän oloihimme mitään annettavaa.


      • Jattanen

        Ei kannata uskoa kaikkien kirjoittajien todella tietävän asiasta, josta kirjoittavat. Ritalinin nimikin oli väärin.

        Se, että joku lääke on amfetamiinin johdannainen ei todellakaan tarkoita, että se olisi puhdasta huumetta. Miten johdannainen voi olla puhdasta ainetta? Johdannainen on käsittääkseni synteettisesti valmistettua tuotetta, jossa tässä tapauksessa vain yksi haara kemiallisesta koostumuksesta muistuttaa amfetamiinin koostumusta.

        Lääke on kehitetty sellaiseksi, ettei sillä ole samaa huumaavaa vaikutusta kuin amfetamiinilla.

        Mutta sitten siihen alkuperäisen kyselemiin vaihtoehtoihin: suosittelen Efalexin kokeilemista. Sitä voi ostaa apteekeista ja luontaistuotekaupoista.


      • Eräs uusi

        Käsittääksenimainitsemasi lääkkeet eivät ole puhdasta huumetta!!! Vaikken alan ihminen olekaan.

        Negatiivisia ajatuksia minullakin on lääkitystä kohtaan, mutta jos muista vaihtoehdoista ei tunnu olevan apua( niitä on jo kokeiltukin tuloksetta)ja meno käy liian rankaksi ja oppimisesta ei ole hajuakaan,niin eikö silloin ole ajateltavissa ottaa apuun lääkettä, jos kerran sitä on tarjolla.

        Lapsen parastahan me tässä AINA ajattelemme!!!


    • esimerkiksi

      Moni on hyötynyt lääkehoidosta (perustuu siihen, että tarkkaavaisuushäiriö on neurologinen sairaus ja hermopäätteet ikäänkuin syöttävät liikaa välittäjäaineita, lääkehoidolla pyritään vaikuttamaan näihin aineisiin). Jos kuitenkin olet perehtynyt asiaan, etkä halua lapsellesi lääkehoitoa, silloin mielestäni toimintaterapia on hyvä juttu. Siellä harjoitellaan strukturoimaan päivät, keskittymään yhteen asiaan kerrallaan, suunnittelemaan mitä tapahtuu seuraavaksi jne. Tämän lisäksi (jos lapsi on pieni), kuvat voivat myös auttaa. Oma kalenteri (alkuharjoituksissa pelkät päivät, joiden päälle laitetaan esim. sinitarra ja vanhemmalle lapselle tunnit.
      Ruokailua kannattaa seurata, karkkipäivä kerran viikossa tms., mutta ruokatapojen muutokset ei paranna adhd:ta

    • Addin äiti

      Vaihtoehtoja on hyvä ja tärkeä miettiä ja usein erilaisia tukitoimia on tarkoituksenmukaista käyttää rinnakkain. Lääkehoito on kuitenkin toimiva ja monta ihmiselämää (syrjäytymis-,alisuoriutumis-ja riippuvuuskierre) pelastava vaihtoehto. Kannattaa miettiä ja kysellä! Jätä kuitenkin omaan arvoonsa propagandistiset kommentit. Kannattaa kuunnella asiantuntijoita ja ihmisiä, jotka oikeasti tietävät tarkkaavaisuushäiriöstä ja sen hoitamisesta. Toivottavasti löydätte lapsellesi parhaat tukitoimet!

    • Eräs uusi

      Hei,
      Mulla on ollut nyt aikaa miettiä vuoden poikani lääkityksen aloittamista,ja aina kun lääkärit sitä tarjosivat-jo ensimmäisestä sairaalakerrasta-olin sitä mieltä, että en pojalleni sellaisia myrkkyjä voisi antaa.
      Sairaalasta saadut esitteet luin, mutta niisssä kehuttiin mielestäni liikaakin lääkitystä ja lääkettä,joten halusin lisätietoa ja sitähän netistä löytyy.Negatiivista tosin!

      Nyt olen kuitenkin päätynyt siihen tulokseen, että lääkitys aloitetaan lokakuussa, jos koulussa ei ole parannusta keskittymiseen tullut.Poikani pystyy keskittymään vain 15 min. kerralla yhteen asiaan.Hän on 4:llä luokalla.
      perustelen päätöstäni sillä, että on poikanikin eduksi saada parempia oppimistuloksia ja kokea onnistumisia oppimisessa.Jos lääkitys auttaa parantaa se myös varmastikin itsetuntoakin valtavasti.Neljännellä luokalla ja siitä eteenpäinkin olisi tärkeää osata ja oppia asioita tulevaisuuttakin ajatellen.Ja ainahan lääkityksen voi lopettaa jos siltä tuntuu.

      Enpä voi sinulle muuta sanoa kuin mieti asiaa ja anna sen muhia mielessäsi, älä tee hetken päätöstä.Minulla se ainakin tuntui auttavan sai kunnolla ja omassa rauhassa ja ajassa miettiä asiaa kunnolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe