Vaimo laivalla (4)

Jukkis

Liikemies oli sitten ehdottanut viinilasilliselle lähtöä. Tumma mies oli kieltäytynyt, mutta vaimo oli ollut hyvinkin suostuvainen ja lähinnä helpottunut, jotta pääsisi pois ahtaasta saunasta. Tumma mies oli luvannut saunoa pitkään, kun oli nyt nähnyt, että skandinaavit blonditkin kestävät noin hyvin löylyssä.

Pukuhuoneessa liikemies oli kaatanut itselleen ja vaimolle lasit punaviiniä. Liikemies oli istunut alasti pitkälle divaanille ja pyytänyt vaimoa tulemaan viereensä. Vaimo oli nauttimistaan viineistä rohkaistuneena tokaissut, että ”voin tulla, jos peität tuon kalusi edes pyyhkeellä”. Vaimo oli istuutunut pyyhe vyötäisillään miehen viereen ja laittanut viinilasinsa peilipöydälle. Liikemies oli pyytänyt vaimoa tuleman lähemmäs itseään, eikä tämä ollut pystynyt vastustamaan pyyntöä.

Vaimon kertoman mukaan mies oli tarttunut vaimoa niskasta ja suudellut jälleen yhtä kiihkeästi kuin risteilylläkin. Vaimo ei ollut voinut olla vastaamatta, koska tunsi jonkinlaista pakonomaista vetovoimaa liikemieheen. Samalla mies oli alkanut hyväillä vaimon rintoja ja ottanut välillä toisen nännin suuhunkin. Sitten mies oli tokaissut, että nyt on minun vuoro olla imettävänä ja heittänyt pyyhkeensä pois. Vaimo kertoi, että kyllä viisikymppiselläkin voi olla pyykkilauta ja treenatut reidet. Tämän lisäksi reidellä lepäsi tummanpuhuva kalu, jota vaimo kertoi laivamatkasta saakka rehellisesti kaivanneensa.

Vaimo oli noussut divaanille nelinkontin ja hamunnut kalua suuhunsa ja poimineensa terskan huuliensa väliin kuin mansikan. Samalla hän oli alkanut hyväillä miehen palleja, jotka olivat tuntuneet raskailta kuin golfpallot. Vaimo kertoi liikemiehen nauttineen suihinotosta, koska karvainen alavatsa oli nykinyt ja raskaat pallit olivat jatkuvasti nousseet ja laskeneet.

Hetken imemisen jälkeen saunan ovi oli kolahtanut. Vaimo oli vilkaissut taakseen ja nähnyt mustan miehen suu auki alastoman ihmettelevän toimitusta. Liikemies oli vai tarttunut vaimo vaaleasta tukasta jo tokaissut äimän käkenä olevalle tummalle miehelle” join the party”. Liikemies oli painanut vaimon suun takaisin kalulleen ja käskenyt imeä pussit tyhjiksi, kun oli kerran aloittanut. Hetken perästä vaimo kertoi tunteneensa taas vieraat kädet tiukalla pepullaan. Mies ei voinut olla tumma mies, joka istui vastapäisellä sohvalla leveästi hymyillen.

Vaimon nostaessa katsettaan liikemiehen kalu suussaan, hän oli nähnyt peilistä, että taakse oli ilmestynyt turkkilaisnuorukainen, joka oli toiminut autonkuljettajana. Tumma kalu oli sojottanut kohti kattoa, kuin miehen napaan liimautuneena. Vaimo oli kauhistunut ja päästänyt liikemiehen kalun suustaan. Hän kertoi kiljuneensa, ettei saa nussia ilman kumia, koska muutakaan ehkäisyä ei ole. Liikemies oli kuitenkin painanut vaimon pään takaisin kalulleen ja sanonut ” ei sitä laivallakaan tarvittu”. Samassa vaimo sanoi nähneensä peilistä kuinka turkkilaisnuorukainen tarttui kaluunsa, taivutti sitä alaspäin ja läheni vaimon vaaleaa peppua. Enempiä ihmettelemättä mies oli painanut tummanpuhuvan kalun vauhdilla pohjaan asti. Mies oli tarttunut kaksin käsin vaimon pyllyyn ja alkanut panna yhä alati tahdilla.

Nuorukainen oli tullut melko nopeasti ja purkautunut rajusti vaimon pilluun. Samassa Liikemiehen pussit olivat alkaneet nykiä ja mies oli tyhjentänyt lastinsa vaimon kitalakeen. Liikemies oli pitänyt vaimoa niskasta, jotta pisarakaan ei menisi hukkaan. Lopuksi liikemies oli pyytänyt vaimoa vielä nuolemaa pussejaan, jotta saisi jälkiväristykset. Pusseja nuollessaan vaimo oli tuntenut jälleen kädet vyötäisillään. Peilistä vilkaistessaan hän oli nähnyt yönmustan miehen kiipeävän taakseen. Vaimo kertoi kiljuneensa, että mustalle en ainakaan anna pillua. Tumma mies oli kuitenkin ohjannut kalunsa spermasta kiiltävien häpyhuulien väliin ja painautunut väellä ja voimalla pohjaan asti. Vaimo kertoi peppunsa tärisseen mustan miehen rajusta nainnista. Isot pussit olivat hakanneet reisille naimisen tahdissa, mutta hetken kuluttua pussien läiske oli vähentynyt. Vaimo oli arvannut tämän johtuvan miehen lähestyvästä tulemisesta ja huutanut vetämään kalun sisältään. Musta mies oli kuitenkin vain kiihdyttänyt tahtiaan ja vaimo kertoi tunteneensa kuinka musta kalu pumppasi spermaa hänen pilluunsa.

7

14038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku vaan

      Jatka sarjaa vielä, tämä on loistava.

    • kiitos

      Tätä lisää :)

    • yx vaan

      Tällaisia puoliraiskauksia ja suoranaisia raiskauksia.. Saisit hävetä

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Törkeä tarina. Naista pitää kunnioittaa, helliä ja olla kohtelias ja kysellä miten edetään. Tällaiset raiskausfantasiat voisi kieltää. Erotiikka on toisten arvostamista.


    • Juulia

      Tosi herkullinen tarina. Toivottavasti tarinaakin tulee lisää?

    • tommi_j

      Party, party.

    • virtasenposti

      Nautinnollista

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe