LUE TÄMÄ ennen S2E:n / Moven aloittamista

Ex tilintekijä

Kun sinulle on pidetty lyhkäri tai liiketoimintaesittely kannattaa tietää muutama asia:

-Ennen lyhkäriä tai esittelyä sun tuttusi on promonnut sulle jotain ihan tavallista kaveria, joka ei todennäköisesti tienaa juuri mitään. Se, että kaverilla oli siistit vaatteet ja pari Ferrarin kuvaa kansiossa ei tee kaverista vielä bisnesmiestä, jolta kannattaa bisnestä lähteä oppimaan.

-Kun kaveri on kysellyt mitä sinä haluat elämältäsi tai kertoillut omista tavoitteistaan, niin todennäköisesti hän ei ole kuitenkaan itse niitä vielä saavuttanut. Ja voitkin kysäistä, että kukas ylälinjastasi on tuon passiivisen tulon 10.000 € / kk saavuttanut ja elelee nyt leveästi jossain etelän lämmössä? Ehkä yksi nimi voi tulla sieltä esille Stabu, mutta eipä tämäkään kaveri passiivisilla tuloilla siellä elele. Taitaa tehdä muita kämppäbisneksiä siellä..

-Sit promotauolla, kun lyhkärin vetäjä lähtee pois, niin sun kaveri / kutsuja on näytelty 100-listaansa ja kertoo, että miten sieltä lähtee 3/10:stä mukaan jne. Tosiasiassa sellainen 30-100 lyhkäriä saa aina piirtää, ennen kuin joku starttaa. Eli jos haluat isoa tiliä tehdä, niin teeppä heti alkuun muutaman tuhanen ihmisen nimilista, niin voit päästä alkuun. Aikaa tosin parin ekan edustajan etsimiseen saattaa mennä helvetin monta viikkoa, ehkäpä jopa kuukautta, vaikka kävisit kaikilla koulutuksilla ja lukisit kaikki kirjat mitä sun on käsketty lukea kymmeneen kertaan.

-Itse rakensin sellaisen organisaation, johon myytiin satoja kampanjatuotepaketteja (Bulgarialaisia fillareita tonnilla). Silti ei tullut passiivista tuloa. Menot olivat huomattavasti suuremmat kuin tulot bisneksessä jne. Movessa on yli 3.000 edustajaa ja siellä vain neljä heistä on diamond executiveja tai yli (Arpalahti, Rekola, Salminen, Koponen), eli he ovat tienanneet 13 viikon aikana 10 maksimiviikkotiliä (alvien kanssa reilut 2.000 euroa). Mieti mitkä sinun mahdollisuutesi on rakentaa oikeasti 12-24kk:ssa passiivinen tulo piirtelemällä tikku-ukkoja muutama tunti viikossa.

-ÄLÄ USKO MITÄÄN TARINOITA ENNEN KUIN SINULLE ON NÄYTETTY JOTAIN KONKREETTISTA. Esim. kaveri on promottanut ylälinjaansa, että miten paljon se tienaa joka kuukausi. Pyydä ylälinjaa näyttämään vaikkapa tiliotteesta, että paljonko sieltä on tullut sitä tiliä. Tai jos promotetaan jollain autolla, niin varmsita omistaako auton rahoitusyhtiö vai onko kaveri oikeesti ostanut sen Moven rahoilla. Todennäköisesti promoauton omistaa rahoitusyhtiö ja lainaa maksaa pois useampi kaveri.

-Harva tienaa Movesta, omassa organisaatiossani piti tapahtua 30-100 lyhkäriä, että siellä joku starttasi mukaan. Kuitenkin suurimmat tilit tulee näistä starteista. Itse tunnen hyvin monia Executiveja ja siitä ylöspäin, jotka asuvat kimppakämpissä vuokralla, kun ei ole omaan kämppääm varaa, he ovat erittäin kiireisiä koko ajan ja heillä ei ole aikaa läheisilleen, he "omistavat" jonkun promo-auton kimpassa ja sen auton omistaa todellisuudessa rahoitusyhtiö, jonka lainaa maksaa pois useampi edustaja. Heillä ei ole rahaa maksaa itse auton lyhennyksiä pois, koska tulot ovat Movesta sen verran pieniä ja menot sitäkin suurempia (aktivoinnit, koulutukset jne.). Nämä executivet puhuvat oravan pyörästä pääsemisestä, vaikka itse ovat siinä pahimmassa jamassa. He ovat sokeutuneet, että ainut tapa tehdä rahaa tässä maailmassa on heidän tiiminsä tarjoama verkostomarkkinointiyritys.

-Useiden lyhkäreiden ja koulutustilausuuksien jälkeen tulet huomaamaan, että sinua on huijattu ja sinäkin olet huijannut kavereitasi. Et ole huijannut heitä tarkoituksellisesti, vaan sinut on koulutettu huijaamaan. Olet siinä vaiheessa monta kokemusta rikkaampi, mutta ehkä monta ystävää köyhempi. Sitten ilmoitat ylälinjallesi, että haluat lopettaa Moven tekemisen ja ihmisten kusettamisen, samassa hetkessä sinusta syntyykin ylälinjasi puheissa luovuttaja, persaukinen, pzkan puhuja, movettajat pitävät sinua sitten pellenä ylälinjasi kommenttien vuoksi. Kun kysyt apua miten voisit erota movesta, niin sinulle järjestetään joku illan istujainen johon tulee taas joku ylälinjasta kertomaan paritarinaa ja näyttäämään hienoja kuvia ferrareista ja kyselemään, että haluisit sääkin tollasen. Jos haluut niin sit ei muuta kuin hommiin. Sit taas innostut ja seuraavana päivänä olo onkin toinen.. ja taas illan istujaiset.. tätä jatketaan niin kauan, että sulla on mennyt 14 päivää liittymisestä umpeen ja et voi enää erota movesta, niin että saisit rahasi takaisin.

-MUISTA, ETTÄ JOS OLET LIITTYNYT MOVEEN, NIIN SINULLA ON 14 PÄIVÄÄ AIKAA SANOA ITSESI IRTI TOIMINNASTA JA SAADA RAHAT TAKAISIN MOVELTA.

5

964

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eeliska

   Kerrankin osaava ja asiallinen viesti. Ja vielä kokemuksen rintaäänellä. Kiitos siitä.

   Yleensä monta vuotta vm:ää tehneet osaavat erottaa huijariyritykset, kuten tässä tapauksessa move. On kuitenkin niin paljon ihmisiä joille verkostomarkkinointi on vieras sananakin. Heille on helppo saada paperilla kaikki näyttämään hyvälle. Unelmilla ratsastusta.

   Moven palkkiojärjestelmä on huono, oikeasti huono. Siinä ei ole mahdollisuutta päästä tienaamaan nopeasti passiivista tuloa, kuten edellisestä kirjoituksesta saimme lukea.

   • Mikkopa

    Siinä syy viestiketjun lyhyyteen...


   • Eeliska
    Mikkopa kirjoitti:

    Siinä syy viestiketjun lyhyyteen...

    Luonnolisesti, mutta kukapa tuota, kauan "rokattuaan" nyt viittis heti tappiotaan tunnustaa, saatikka niellä... *Virn*
    Voi Move Voi Move, minkä teit.


  • mursis

   Tekstisi oli hyvä ja kokemuksiasi olisi mukava julkaista myös blogissa, jonne tarvittaisiin tekstiä siitä, millaisia Moven ja sen kaltaisten verkostofirmojen lyhkärit ovat. Otatko yhteyttä? mursis@cashette.com.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   160
   2908
  2. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   146
   1630
  3. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1272
  4. Miten Putin pystyy elämään hirvittävien tekojensa kanssa?

   Osaako joku sanoa, että miten Putin pystyy elämään kamalien, yli ymmärryksen menevien pahojen tekojensa kanssa? Vielä i
   Maailman menoa
   327
   1241
  5. Pim pom ovikello soi :)

   mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse :)
   Ikävä
   103
   1185
  6. Mitä ikävöimäsi sanoi sinulle viimeisen

   Kerran kun juttelitte?
   Ikävä
   56
   1172
  7. Naisten salibandyn Veera Kauppi on lesbo .

   Ja Ylen toimittajat hehkuttaa yli-sanoin ! YLE on sateenkaari yhtiö joka toimii verorahoin . ! Minkä signaalin sali
   Maailman menoa
   144
   1117
  8. Olen nyt virallisesti homo

   Tulin juuri firman pikkujouluista. Tämä vanhempi nainen, joka on ahdistellut minua töissä, jatkoi ahdistelemistani pikku
   Sinkut
   73
   1058
  9. Martinan ulosanti haastatteluissa.

   Eipä ole hääppösiä tämän daamin haastattelut vaikka saa puhua siitä mitä tärkeintä,hänestä itsestään! Aika turhia nämä h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1023
  10. Asiat olisivat voineet olla toisin

   jos olisit näyttänyt että välität hänestä. Vain hänestä.
   Ikävä
   47
   935
  Aihe