Miten Leijonan saa ihastumaan?

Nightingale

Heii... Olen tajuttoman ihastunut yhteen miespuoliseen Leijonaan, ja olemme tunteneet tosi kauan. Toisinaan mulla on sellainen olo, et se vois olla ihastunut muhun, mutta toisinaan ei. Olen ite Rapu. Nyt jos täällä on joku Jellona, niin voisitko kertoa, mitä te naisessa katsotte ensin ja mihin te ihastutte? Ja mitä sitten? Tai jos täällä on joku, joka seurustelee Leijonan kanssa, niin kerro miten se juttu alko!
Tänks.

13

7374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jello78

      Itselleni kaiken pohja on rakkaus ja luottamus.

      Jos pystyn luottamaan toiseen ja toinen minuun, niin silloin päästään toiseen tärkeään asiaan.

      Siihen, että on omaakin tilaa.

      Leijonana en voisi koskaan pettää. Olen kuitenkin muutamassa suhteessa törmännyt siihen ongelmaan, että minulla on paljon naispuolisia ystäviä. Siitäkös kumppani mustasukkaiseksi muuttuu, vaikka rakastan vain häntä. Muut ovat ystäviä.

      Kai leijona tarvitsee lauman, jossa on ystäviä - mutta vain yksi kuningatar.

      Mitä naisiin tulee, niin voisin paremminkin sanoa, mihin en ihastu. En ihastu enää naisiin, joilla on huono itsetunto naisena.

      • tunturista

        Minäkin olen perus jellona ja minullakin on tosi paljon naispuoleisia ystäviä. Puolisoni valittiki usein minulle siitä mut kun vakuutin heidän olevan vaan ystäviä sain välillä ja useinkin jäätävän vastauksen. Nyt kun olen leski, naispuoleisista ystävistäni on apua paljonkn vain ystävinä.

        Mielestäni ystävyys loppuu juuri siihen paikaan kun suudellaan, saati mennään saman peiton alle. Siinä samassa ystävyys haituu ja tilalle tulee ihan jotain muuta.

        Minäkin rakastin vaimoani yli kaiken ja olin hänelle kaikista naispuoleisista ystävistäni huolimatta uskollinen kaikki ne vuodet joita yksissä vietimme, eli yli 18v.

        Uskokaa hyvät naiset laijonaan kun hän sanoo teille suorasta sydämestä, hänen rakastavan teitä. Leijona uros ei tarvitse haaremia ympärilleen vaan sen yhden ainoan oikean.


    • nounou

      huono yhdistelmä,ei onnistu.meillä oli toisinpäin, kun huuma menee ohi, tosi nopeasti,jäljellä ei ole mitään, ei eds tyhjyyttä

    • Leo Leijona vm. -74

      Ensiksi naisella tulee olla:
      Hyvä itsetunto. Elää tässä päivässä, menneet "luurangot" hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Iloinen, reipas, tunteellinen (mutta ei masentunut ja koko ajan tunteita miettivä). Aktiivinen seksielämä. Uskollinen, seurallinen ja persoonallinen kiva ulkonäkö. Ei mikään pintaliitäjä vaan on rohkeasti oma itsensä mutta ottaa muut huomioon ja ennenkaikkea leijonamiehensä. Nämä asiat ilmenevät aika pian tutustumisen aikana ja jos ei natsaa niin sitten ei.

      Mankuva, masentunut, valittava, suupielet alaspäin ja epäsiisti ulkonäkö sekä huono käytös ei iske ja leijonamies taatusti kääntää katseensa pois. Oman naiseuden oikeanlainen arvostaminen kiinnittää myös leijonamiehen huomion.

      Minä henkilökohtaisesti ihastun tempperamenttisiin naisiin jotka melkein pääsääntöisesti ovat tulimerkin edustajia. Leijonamiehen tulee myös saada saalistaa, mutta se mielenkiinto tulee ensin herättää. Nainen joka esittää välinpitämätöntä mutta ei saa innostusta heräämään, sammuttaa auttamattomasti leijonamiehen kiinnostuksen.

      Leijonamiehet, kuten leijonat kaikki, on sellaisia on/off -ihmisiä, eli kiinnostus saattaa lopahtaa yhtäkkiä ja leijonamies muuttuu tulisesta jääkylmäksi, varsinkin jos loukkaa leijonan ylhäistä arvokkuutta.

      Yhteenveto: Naisen sisäinen kauneus näkyy ulospäin persoonallisella tavalla ja kokonaisuus miellyttää.

      • myös

        leijonanaisiin. Itse sellaisena en voi sietää mankuvia ja valittavia miehiä, ja haluan "metsästää", tosin naisellisin asein, olettaen että kiinnostukseni on herännyt...


    • Pisces.

      Oon ihastunut leijona poikaan myös, ja sekin ehkä muhun. Ollaan vilkkuiltu jo toisiamme ainakin vuoden jo, mutta ei olla puhuttu erityisemmin tai muuta. (ite oon ujo, ja tää poika on sosiaalinen.) En oikein tiedä onko hän kummiskaan ihastunut muhun, vaikka silmäpeliä ollaan pidetty. Välillä tuntuu että ei ole ihastunut, välillä joo.

      • Nimetön

        minä tunsin sen!en tiedä tunsitko sinä!t:leijona mies!mutta en halua rikkoa toisten suhteita!???


      • leijona MIES

        älä usko toisten valheisiin!vaan etsi rakkaus!kaikki ne voivat minulta viedä vaan eivät rakkautta.paha ei voi hallita minua!!!!!!!!minä tiedän että minulla on hyvä sydän ja ne jotka eivät ole minulle ystävällisiä niin tutkikaa itseänne.paikallinen rakastava sydän!!!!!!!!lion heart!peacy,love and harmony


    • mie =)

      seurustelen leijonan kanssa,puoli vuotta tuli juuri täyteen, mut et sen sain omakseni, sain todella tehdä vuosien työn..vaikeasti valloitettava.. sun pitää vain olla sinnikäs ja salaperäinen! tavattiin ekan kerran 3 vuotta sitten, ja ihastui kuulemma heti, mutta ei antanut selviä merkkejä. olen pommittanut häntä viestein ja soitellut, aina baaris juteltiin.. sit vain eräänä iltana soitti ajelulle ja siitä se lähti! vaikee ihminen muuten,mut oli se jellona taistelun arvoinen. elämäni heikoin lenkki!

      • viivi--

        Onpa hassua, kuinka muilla on aivan samanlaisia kokemuksia leijonien valloituksesta! Välillä tosiaan tuntuu, että ihastukseni on erittäin kiinnostunut ja välillä taas käyttäytyy kuin ei mitään. Raivostuttavaa ja välillä turhauttavaakin. Luulen, että oon kyllä itse tehny lähes selväksi oman kiinnostukseni. Onneksi tuli luettua tätä viestiketjua, niin sain uusia vinkkejä, kuinka edetä ;) "yritän" olla valloittava oma itseni...


      • epätoivoisen ihastunut
        viivi-- kirjoitti:

        Onpa hassua, kuinka muilla on aivan samanlaisia kokemuksia leijonien valloituksesta! Välillä tosiaan tuntuu, että ihastukseni on erittäin kiinnostunut ja välillä taas käyttäytyy kuin ei mitään. Raivostuttavaa ja välillä turhauttavaakin. Luulen, että oon kyllä itse tehny lähes selväksi oman kiinnostukseni. Onneksi tuli luettua tätä viestiketjua, niin sain uusia vinkkejä, kuinka edetä ;) "yritän" olla valloittava oma itseni...

        Jos nainen, johon leijona on ihastunut, alkaa "jänistää" tai pitää samaa peliä eli välillä osoittaa kiinnostuksensa ja välillä ei, niin sitten leijonan kiinnostua alkaa hiipua :( Eikö leijonat ymmärrä, että jatkuva kiinnostuksen osoittaminen tuntuu naisesta hyökkäävältä (molemmin päin) ja mä ainakin pelkään antavani itsestäni kevytkenkäisen kuvan, jos koko ajan flirttaan!!! Me ei tosin voida/saada edetä mihinkään, ainoastaan ystävyyttä pitää yllä (se on tällä hetkellä vähän kiikun kaakun).


    • ariez

      Työmaalla tapasin ja ihastuin. Työkaverit järkkäs treffit meille ja siit se sit lähti. Oltiin molemmat ihastuneita toisiimme, oltiin kiinnostuttu samoista asioista, ja yhteenkuuluvuuden tunne oli ihan mieletön. Ihan omana rippaana itsenään kun on, saa leijonan mielenkiinnon herätettyä. Tsemppiä leijonanmetsästykseen!

    • gdgdgfdfg

      Kyllä.. horoskoopit ovat täyttä paskaa joten älä usko mitä se sanoo. Jos olet noin epätoivoinen että kysyt netissä miten leijona mies pidetään niin.. HUOH.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      109
      7883
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2882
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2185
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1609
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe