Vaimo laivalla (8)

Jukkis

Seuraavan viikon loppupuolella vaimo kertoi saaneensa postipaketin, joka sisälsi DVD -levyn ja kirjeen. Vaimo oli laittanut DVD -levyn soittimeen ja kauhistunut nähdessään itsensä ilkialastomana istumassa mustan miehen sylissä. Zoomauksessa musta kalu oli nesteistä kiiltäen liikkunut vauhdilla edestakaisin hänen ajellussa pillussaan. Zoomatussa kasvokuvassa hän oli voinut nähdä itsensä voihkivan ja nuolevan suupieliään silmät ummistettuina. Hän oli myös voinut kuullut itsensä huokailevan nautinnollisesti ratsastaessaan tummalla kalulla rinnat hypähdellen.

Katselua jatkaessaan hän oli nähnyt itsensä pyllistämässä liikemiehelle, joka kiipesi kalu napaa kohti osoittaen hänen taakseen. Hän oli kauhistunut kuulleensa suustaan sanat "nussi jo sitä pyllyä, äläkä jahkaile". Samassa levyllä näkyi, kuinka liikemies noudatti kehotusta ja painoi takaa kalunsa pohjaan asti. Pussien läiske paljasta peppua vasten oli kuulunut selvästi kovaäänisen voihkimisen yli.

Seuraavana hän oli nähnyt itsensä imemässä turkkilaisnuorukaisen alati paisuvaa tummaa käyrää kalua. Loppuhuipennuksena levyllä oli näkynyt, kuinka nuorukainen nussi häntä rajuin vedoin peppuun. Samalla hyväillen klitoristaan, säärien sojottaessa kohti kattoa. Hän oli huomannut poskiensa punoittavan kiihotuksesta ja yrittävänsä toisella kädellä vetää nuorukaista yhä tiukemmin sisään neitseelliseen peppuunsa. Ennen kuin nuorukainen oli edes lauennut, vaimo oli nähnyt itsensä lauenneen jalat ja alavatsa rajusti täristen.

Levyn katsottuaan vaimo kertoi tärisevin käsin avanneensa postipaketissa olleen kirjeen. Kirjeessä oli kerrottu, että vaimon tulisi lauantaina saapua Elielin terassille kello 13.00, mikäli haluaa saada myös alkuperäisen videokasetin itselleen. Kirjeessä oli kerrottu, että "ilmesty vain paikalle seksikkäästi puettuna. Tunnistamme kyllä sinut videon perusteella....."

Vaimo oli hätääntynyt ja miettinyt vaihtoehtoja. Ainoa tapa kasetin saamiseksi vaikutti kuitenkin olevan terassille lähtö. Vaimo oli miettinyt, miten niin "tunnistamme sinut". Hän oli yrittänyt soittaa useaan otteeseen liikemiehen numeroon, mutta kukaan ei ollut vastannut.

Lauantain koittaessa vaimo ilmoitti tuolloin, että hän lähtee viettämään terassi-iltapäivää tyttökaveriensa kanssa. Sitä ihmettelin, miksi terassille piti pukeutua niin "avoimesti", mutta aikanaan sekin sitten selvisi.

Vaimo oli ilmaantunut paikalle hieman myöhässä ja ihmetellyt, ettei nähnyt ketään tuttuja kasvoja. Esimerkiksi ketään mökillä edellisenä viikonloppuna olleista miehistä. Hän oli tilannut siiderin ja istahtanut aurinkovarjon suojaamaan pöytään. Hetken istuskeltuaan hän oli tuntenut, kuinka joku laski kätensä hänen vasemmalle olkapäälleen. Hän oli katsahtanut taakseen ja nähnyt vaalean pitkän parikymppisen kaverin hymyilevän takanaan. Kaveri oli vain todennut, että " videon pääosan esittäjäkin on näemmä saapunut". Kaveri oli hakenut oluen tiskiltä ja tullut vaimon viereen istumaan. Vaimo oli hämmästynyt ja kysynyt kuka nuori mies on. Kaveri oli kertonut tuovansa terveisiä isältään, jonka mökillä Hangossa vaimo edellisenä viikonloppuna oli vieraillut.

Vaimo oli päätellyt, että nuoren kaverin oli siis oltava liikemiehen poika. Kaveri kertoi, että videokasetti on tallessa hotelli Presidentissä, josta se voidaan myöhemmin noutaa. Vaimo kertoi huojentuneensa, koska poika vaikutti mukavalta ja asiat näyttivät vihdoin selviävän. Vaimo oli pyytänyt, että kasetti haettaisiin heti, mutta poika oli sanonut, että "nautitaan nyt terassin antimista ja hyvästä säästä". Drinkkejä nauttiessa olikin vierähtänyt mukavasti koko iltapäivä. Neljän-viiden aikoihin poika oli todennut, että lähdetäänpä hakemaan se kasetti, niin saadaan asia hoidettua. Vaimo oli jo hieman humaltuneena lähtenyt seuraamaan kaveria. Hän oli pannut merkille pojan leveät hartiat ja treenatun vartalon. Tältä osin oli ainakin poika tullut isäänsä.

Hotellille päästyään poika oli sanonut, että kasetti on hänen hotellihuoneessaan 4. kerroksessa. Vaimo oli luvannut jäädä alas odottamaan, kun poika kävisi hakemassa kasetin. Tähän poika oli kuitenkin todennut, että "mennään nyt sentään vielä tarkastamaan baarikaapin varustus". Vaimo oli jo pienessä hiprakassaan aluksi vastustellut, mutta myöntynyt lopulta ehdotukseen. Poika oli tuntunut mukavalta juttuseuralta, eikä kotiinkaan viitsinyt näin aikaisin lähteä.

Hotellihuoneeseen päästyään vaimo kertoi vahingossa pudottaneensa käsilaukkunsa. Sisältö oli levinnyt lattialle ja hän oli välittömästi alkanut kerätä tavaroitaan polvilleen laskeutuen. Huulipuna oli vierinyt sängyn alle, ja sitä takamus pystyssä kurkotellessaan, hän oli tuntenut käden koskettavan reisiensä paljasta sisäpintaa. Vaimo oli samassa muistanut, ettei hänellä ollut lyhyen hameensa alla edes alushousuja, joten poika takana oli saanut melko avoimet näkymät. Poika oli laskeutunut vaimon taakse ja sanonut "kai tätä saa edes vähän katsoa". Vaimo oli noussut ylös ja sanonut, että piti poikaa herrasmiehenä. Poika oli sanonut näin olevankin, mutta haluavansa palkkion ennen kasetin luovutusta.

Vaimo kertoi empineensä, mutta miettineensä samalla, ettei liene vaihtoehtoa. Poika kun oli todennut kasetin muutoin pysyvän piilossa. Enempiä empimättä poika oli pyytänyt vaimoa riisuutumaan ja tulemaan kanssaan suihkuun. Vaimo oli anellut, että poika antaisi kasetin ja hän pääsisi lähtemään. Poika oli kuitenkin todennut itsevarmasti, että "riisu vaatteesi, mielesi tekee nuorta miestä kuitenkin". Vaimo oli riisuessaan sivusilmällä seurannut pojan riisuuntumista ja treenatun kropan paljastumista. Vaimo oli vielä todennut, että "mitä sinä parikymppinen kaveri tällaisesta itseäsi kymmenen vuotta vanhemmasta rouvasta haluat". Poika oli vain naurahtanut, että "koko hoidon".

Suihkussa poika oli alkanut suudella vaimoa ja hyväillä hänen pyllyään. Vaimo oli lopulta vastannut asiaan ja puristellut pojan treenattuja pakaroita ja kiinteätä selkää. Seuraavaksi molemmat olivat saippuoineet toisensa kauttaaltaan ja huuhdelleet tuoksusaippuat pois. Itsensä kuivattuaan poika oli tarttunut takaapäin vaimon ympäri ja suudellut hänen niskaansa. Samalla vaimo oli tuntenut pojan kalun seisovan kovana vasten pyllyään. Poika oli taluttanut vaimon sängylle ja levittänyt jalat koukussa haralleen. Laukustaan poika oli kaivanut dildon ja alkanut sillä hyväillä vaimon pyllyreiän seutua ja välilihaa, samalla kiusaten kielellään vaimon klitorista. Dildon surina pepulla ja klitoriksen voimakas nuoleminen olivat tuota pikaa tuottaneet voimakkaan orgasmin.

Seuraavaksi poika oli mennyt sängylle selälleen ja pyytänyt vaimoa ottamaan kalun suuhunsa. Vaimo oli tehnyt työtä käskettyä ja samalla hyväillyt karvattomiksi ajettuja raskaita kiveksiä. Hetken kalua imettyään vaimo oli kuullut jonkun sovittavan huoneen oveen avainta ja avaavan oven. Vaimo pyllisti juuri sängyllä ovelle päin ja huomasi kauhukseen, taakse vilkaistessaan, kahden muun vaalean nuoren miehen tulleen omilla avaimillaan huoneeseen. Vaimo oli ollut tilanteesta hämillään, mutta liikemiehen poika oli vain niskasta painaen ohjannut vaimon huulet takaisin terskalleen. Paikalle tulleista kavereista toinen oli vain tokaissut että "oho, aloititte ilman meitä". Liikemiehen poika oli vain vastannut, että " sekaan vaan, kyllä tätä herkkua riittää kaikille". Vaimo oli punastunut ja parkaissut, ettei tällaisesta ollut mitään puhetta. Poika oli vain tokaissut, että "jatka sinä vaan imemistä, kavereille kuuluu osa palkkiosta".

Vaimo oli kuullut kuinka kaksi nuorta miestä olivat kahinasta päätellen riisuneet vaatteensa. Hän oli yrittänyt kurkkia seinän sivupeilistä, mitä takanaan tapahtuu. Liikemiehen poika oli kuitenkin vaatinut jatkamaan kalunsa imemistä ja pussien hyväilyä. Tovin kuluttua vaimo oli nähnyt sivusilmällä peilistä, kuinka tanassa seisova kalu lähestyi hänen paljasta pyllyään. Samassa myös kaluaan tyvestä kiinni pitävän nuorukainen ilmestyi näkyviin ja kapusi vaimon taakse sängylle. Vaimo ei ollut nähnyt takanaan lähestyvän kalun päällä kondomia ja oli päästänyt liikemiehen pojan kalun suustaan. Hän oli huudahtanut, ettei saa tulla sisään paljaalla. Taakse noussut poika oli kuitenkin tokaissut, että "eihän noita kortsuja näemmä kaivattu videollakaan". Vaimo oli samassa tajunnut, että koko hänen ympärillään pyörivä nuorten miesten kolmikko oli varmaan katsellut videon.

Vaimon pyllyn taakse tullut kaveri oli kokeillut takaapäin pillua ja todennut, että "onpa tämä rouva kosteana. Taitaa nuorten miesten kalu himottaa". Kaveri oli asettanut terskansa häpyhuulien väliin ja lanteista tarttuen työntynyt sisään. Aikansa nussittuaan nuoren miehen spermat olivat ryöpsähtäneet pillun pohjille. Vaimo oli samassa tuntenut, kuinka liikemiehen pojan karvattomat pallit nousivat ja spermaa purskahti hänen suuhunsa. Takaapäin nussineen kaverin vetäytyessä vaimo oli yrittänyt laskea itsensä vatsalleen. Toinen ovesta juuri tulleista kavereista oli kuitenkin nostanut vaimon pyllyn uudelleen pystyyn ja painanut kalunsa yhdellä työnnöllä kahvaa myöten sisään. Hetken naimisen jälkeen vaimo oli taas tuntenut kalun sisällään kouristelevan ja toisenkin pojan pussien tyhjentyvän sisäänsä.

Pojat olivat kaataneet drinkit baarikaapista ja tarjonneet vaimollekin. Vaimo kertoi tunteneensa olonsa epätodelliseksi istuessaan alastomana sängyn reunalla kolmen alastoman nuoren miehen seurassa. Drinkin juotuaan hän oli pyytänyt pyyhettä käydäkseen suihkussa ja pyytäneen poikia sillä aikaa kaivamaan alkuperäisen videokasetin esille.

Oltuaan aikansa suihkussa, hän kertoi kylpyhuoneen ovelta huikanneensa poikia antamaan hameen ja rintaliivit kylpyhuoneeseen. Pojat olivat kuitenkin olleet vaiti ja vaimo oli uudelleen kurkannut hotellihuoneeseen. Hän oli nähnyt poikien ilmeistä, että jotain oli menossa. Liikemiehen poika oli pyytänyt vaimoa tulemaan itse etsimään vaatteita sekamelskasta. Vaimon tullessa etsimään vaatteitaan, toinen paikalle tulleista uusista pojista oli kaapannut hänet syliinsä sängyn laidalle ja kaatunut vaimon sylissään selälleen sängylle. Vaimo oli vastustellut ja sanonut, että antakaa hänen jo olla. Liikemiehen poika oli kuitenkin hymyillyt ja sanonut "kaikki aikanaan". Vaimo oli edelleen maannut pojan sylissä jalat harallaan, kun toinen uusista pojista oli alkanut hyväillä hänen peppuaan.

Liikemiehen poika oli todennut heidän äsken päättäneen, että "viimeisenä tehtävänä saat vielä käyttää tuota somaa päärynäpeppuasi". Vaimo oli laskettu sohvalle selälleen ja alla maannut poika oli tullut hänen rinnalleen istumaan vaatien imemään kalunsa ja pallinsa juhlakuntoon. Samalla vaimo kertoi tunteneensa jalkojaan levitettävän ja nähnyt kuinka liikemiehen poika kaivoi laukusta esiin liukuvoidetuubin. Vaimo oli arvannut poikien aikeet ja kertoi kiljaisseensa, " ettei herrantähden ainakaan peppuun".

Toinen uusista pojista oli kuitenkin oli kuitenkin nostanut vaimon jalat haralleen ja liikemiehen poika oli puristanut voidetta vaimon peppurakoon. Samalla poika oli ottanut dildon käteensä ja alkanut voidella sitäkin. Vaimo kertoi, että dildo kytkettiin värisemään ja ohjattiin säälimättä hänen pepulleen. Dildo oli alkanut hiljalleen upota syvemmälle. Vaimo ei ollut voinut edes sanallisesti estellä, koska toinen uusista pojista työnsi kalun yhä syvemmälle hänen suuhunsa. Liikemiehen poika oli sittemmin vetänyt dildon pepusta ja asettunut itse tilalle. Rauhallisen työnnön saattelemana pojan kulli oli porautunut vääjäämättä vaimon pyllyyn. Vaimo kertoi tilanteen näyttäneen sivupeilistä absurdilta, kun toinen kalu suussa ja toinen pyllyssä alkoivat rauhallisesti liikkua.

Vaimo kertoi tunteneensa liikemiehen pojan karvattomiksi ajeltujen pussien tömähdelleen peppuaan vasten. Samalla rinnalla istuva poika veti kalunsa suusta ja ruiskutti spermansa vaimon kasvoille ja hiuksille. Liikemiehen poika pumppasi vielä hetken huokaillen ja pysähtyi sitten paikalleen. Muutaman nopean työnnön saattelemana vaimo oli tuntenut kuinka kulli pumppasi spermaa hänen peppuunsa.

Hän oli jo kuvitellut koettelemuksen olevan ohi, kunnes oli havainnut vielä ilman uusintaa jääneen pojan asettuvan makuulle lattialle. Kyrpä oli sojottanut kohti kattoa ja liikemiehen poika sekä äsken vaimon suusta nauttinut kaveri olivat tarttuneen vaimoa molemmilta vyötäisiltä. Pojat olivat nostaneet vaimon ilmaan ja alkaneet laskea kohti lattialla makaavan pojan kalua. Samassa vaimo oli tajunnut, että makaava poika ohjasi kovana seisovaa kaluaan hänen taaemmalle aukolleen. Vaimo oli uudelleen huokaissut, ettei enää peppuun, mutta ei ollut saanut vastakaikua. Terska oli osunut peppureiälle ja alkanut uudelleen venyttää sitä, samalla kun toiset yhä kannattelivat vaimoa istuvassa asennossa. Jalat oli laskettu lattialle ja makaava poika oli tarttunut vaimon rintoihin, alkaen hiljalleen hieroa kiihottuneita nännejä.

Vaimo kertoi, ehkä nautituista drinkeistä johtuen, horjahtaneensa kyykkyasennossaan. Hän oli tavoitellut otetta sängyn reunasta, mutta ote oli livennyt. Vaimo oli istahtanut koko painollaan pojan kalulle, jolloin kyrpä oli porautunut pohjaan asti. Typertyneenä vaimo oli istunut kalu juurta myöten pepussaan nuoren miehen nivusilla. Lattialla maannut poika oli tarttunut vaimon pakaroista ja alkanut nostella häntä kyrpänsä varassa. Melko pian poika oli lauennut karjaisten vaimon pyllyn syvyyksiin.

Pojat olivat vielä tarjonneet vaimolle drinkin ja auttaneet vähien vaatteiden etsimisessä. Pojat olivat kiitelleet saamaansa käsittelyä ja todenneet, että "kyllä sen videon perusteella jo arvasi". liikemiehen poika oli kaivanut videokasetin laukustaan ja ojentanut vaimolle. Vihjailevasti hän oli kuitenkin sanonut, että "voitkohan olla varma, että tämä on ainoa kappale.. tai, ettei täällä ollut piilokameraa...." Vaimo kertoi suudelleensa poikia hyvästiksi ja pylly kihelmöiden lähteneensä hoippumaan hotellin alakertaan.

Vaimo kertoi tarinan minulle viime syksynä. Muuta vaihtoehtoa ei enää ollut, koska vaimon vatsa oli alkanut hieman pyöristymään. Seksiä emme olleet harrastaneet kevättalven jälkeen, joten minun lapsi ei ainakaan voinut olla. Muutimme tapahtuman jälkeen pysyvästi erilleen, emmekä ole pitäneet yhteyttä. En tiedä, "minkä värinen" lapsi sieltä lopulta putkahti, ”isävaihtoehtoja” kun tuon viikon aikana ainakin piisasi...

6

8805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      On housut muutaman kerran kastuneet sun juttuja lukiessa!

      • Jukkis

        Kiva kuulla, jos on kelvannut. Kovaa hommaa tuo muistelmien kirjoittaminen. Tämä tarina taisi nyt kuitenkin lopulta saada loppunsa...


    • Lukkarin Oppipoika

      Moi

      Ihania kirjoituksia sinulla,mutta olisitko niin fiksu ja katsoisit kumpaan laitat kirjoituksesi
      Seksinovelleihin taikka Syrjähyppyihin on INHOTTAVAA kun sama FIKSU novelli on kahdessa paikkaa.

      • jeps

        Joo, näin on. Ja kun numerointikin on vielä eri ...


    • Juulia

      että muillakin sattuu ja tapahtuu.
      Oletko kirjoitellut muualle, minne? Hyvin kirjoitettu ja iloisesti soljuva tarina.

    • Todella hieno. Mistä löydän ne muut?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe