Seksivälineiden osto alaikäisenä?

Hardwar 3220

Saako alaikäinen ostaa noita "leluja" jos rohkeasti marssisin liikkeeseen käännytettäisiinkö minut vai mitenköhän siinä kävisi? saisinko edes tilata noita postimyynnistä? mieleeni ei ainakaan juolahda ainuttakaan tapaa miten toi lähetys voitaisiin estää alaikäiselle,vai onko mieletelmässäni aukko? mutta perimmäinen kysymys on jos uskaltautuisin liikkeeseen niin miten kävisi kun nyt 16 olen. Itse olen kahden vaiheilla asiasta kun melkein joikasella tänne kirjoittavalla on oma näkemys asiasta. :)

13

2341

Vastaukset

 • Jos olet sen "näköinen " että kävisit täysikäisestä - uskon että onnistuisit ostamaa haluamasi tuotteen .
  Postimyynnistä onnistuu varmasti ! - mistäpä he ikäsi pystyy tarkistaa .

  Sinun ulosjoa en usko mistään liikestä ,kyllä he tietävät että 16v voi olla kokennut ..

  • Hm no jos laitan ny kamat tulee ni sitku kirje tulee himaa että ny o tavarat haettavissa nii mitä siin lukee? esim lukeeko siin sitte et oisin tilannu eroticsexdildon tai jotai semmosta mulle tää postin toiminta on hieman vierasta. voinko pyytää siin tilauksen yhteydessä että muhun otettas yhteyttä puhelimitse kun tilaus ois postissa noudettavissa vai tuleeko koko paketti ihan kotiin asti jolloin ois taas se vituttava mahdollisuus jäädä bustii :(


  • Hardwar 3120 kirjoitti:

   Hm no jos laitan ny kamat tulee ni sitku kirje tulee himaa että ny o tavarat haettavissa nii mitä siin lukee? esim lukeeko siin sitte et oisin tilannu eroticsexdildon tai jotai semmosta mulle tää postin toiminta on hieman vierasta. voinko pyytää siin tilauksen yhteydessä että muhun otettas yhteyttä puhelimitse kun tilaus ois postissa noudettavissa vai tuleeko koko paketti ihan kotiin asti jolloin ois taas se vituttava mahdollisuus jäädä bustii :(

   kun ks. alan liike lähettää paketin postiennakolla , missään ei lue sen sisältöä ja lähettäjänä on yksityishenkilön nimi.
   Kannattaa pyytää seurantakoodi postimyyntiliikkeeltä - pystyy seurata täältä postin kulkua:

   http://www.posti.fi/lahetystenseuranta/


  • Hardwar 3120 kirjoitti:

   Hm no jos laitan ny kamat tulee ni sitku kirje tulee himaa että ny o tavarat haettavissa nii mitä siin lukee? esim lukeeko siin sitte et oisin tilannu eroticsexdildon tai jotai semmosta mulle tää postin toiminta on hieman vierasta. voinko pyytää siin tilauksen yhteydessä että muhun otettas yhteyttä puhelimitse kun tilaus ois postissa noudettavissa vai tuleeko koko paketti ihan kotiin asti jolloin ois taas se vituttava mahdollisuus jäädä bustii :(

   Tilaa välineet soittamalla ko. postimyyntifirmaan ja anna osoitteeksi poste restante, eli: nimi, postinumero mihin postiin haluat lähetyksen ja paikkakunta. Silloin lähetyksestä ei tule ilmoitusta. Itse olen tilannut aina paikkakuntani pääpostiin niin ei satu tuttujakaan niin helposti utelemaan. Voit tilata vaikka toiselle paikkakunnalle jos haluat.


 • Alaikänen saa ostaa seksileluja alan liikkeestä. Ei ne käännytä pois heti ovella. Joissain liikkeissä saattaa olla esim. ovella K16 tai minkä rajan ovat laittaneet, mutta yleensä niihin ei ole ikäräjoja. Ainut vaan että videoita ei saisi myydä alle 18 -vuotiaille ja lehtiä ei saisi kait myydä alle 15 -vuotiaille.

  Jos aiot tilata jotakin niin ne paketit ainakin pitäisi olla sellaisia, että niistä ei tiedä mitä ne sisältää.

  • Jos on täysi-ikäinen muttei ole kuvallista henkkaria, niin voiko silloin ostaa jotain (tarvitseeko ostamiseen henkkareita)? Tai entä liikkeessä käyminen? Mietin että miten ahdistavaa sellasessa on käydä edes katsomassa, että onko myyjät kokemusten mukaan ollu sellasia niskaanhuohottajia? :D Tietty toi varmaan vaihtelee, mutta kysynpähän kummiskin.


  • kysymys... kirjoitti:

   Jos on täysi-ikäinen muttei ole kuvallista henkkaria, niin voiko silloin ostaa jotain (tarvitseeko ostamiseen henkkareita)? Tai entä liikkeessä käyminen? Mietin että miten ahdistavaa sellasessa on käydä edes katsomassa, että onko myyjät kokemusten mukaan ollu sellasia niskaanhuohottajia? :D Tietty toi varmaan vaihtelee, mutta kysynpähän kummiskin.

   Ei kysytä, eikä tarvita henkkaria. Ei ole lain määräämää alaikärajaa.

   Jos seksiliikkeen ovella on ilmoitettu jokin ikäraja, esim. 15 vuotta, se on liikkeen oma ilmoitus vanhoillisten kitisijöitten rauhoittamiseksi. Kannattaa kuitenkin noudattaa sitä, sillä se saattaa olla liikkeen tahto. Jos paikkakunnalla ei ole muuta liikettä, kannattaa kuitenkin kysyä myyjältä, että myyhän he myös nuorille.

   Seksiliikkeiden myyjät ovat hyvin korrekteja ja kohteliaita, koska toivovat asiakkaan tulevan toistekin. Myyjiltä voi myös vapaasti kysellä arkaluontoisiakin asioita sekä miesten että naisten välineitten käytöstä. Ei tarvitse ostaa kiireesti sikaa säkissä.


 • Voikohan tälläinen kohta 14 vuotta täyttävä teini ostaa esim. Kaalimadosta leluja...... saan kohta pankkikortin mutta näkeeköhän vanhempani jotain merkintöjä pankkitiedoissa???

  • Älä nyt ainakaan kaalimadosta osta. Se on suomen kallein kauppa.


  • hnjyujuyjuy kirjoitti:

   Älä nyt ainakaan kaalimadosta osta. Se on suomen kallein kauppa.

   Okei, mistä olisi sitten parhain?


  • Tiedoton kirjoitti:

   Okei, mistä olisi sitten parhain?

   No ostitko ja mistä


  • No pääsithän tännekin...


Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3360
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  2971
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  805
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  17
  680
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  593