Vuosi elämästäni.

Cassius

Ensimmäinen vuosi ammattikorkeakoulussa pyörähti käyntiin elokuun puolessa välissä, ja sinne minäkin olin parin vuoden työnteon jälkeen pakotettu hakeutumaan. Erinäiset freelancer hommat eri aloilla ja pätkätyöt eivät enää tuntuneet mielekkäiltä. Pahimmillaan kolme päällekkäistä työtä takasivat, ettei vapaa-aikaa juuri jäänyt. Niinpä olin päättänyt hankkia ammatin siinä toivossa, että joskus saisin jopa vakituisen työpaikan kohtuullisilla tuloilla.

Ensimmäiset viikot kuluivat luokkakavereihin tutustuen ja koulun paikkoja opetellen. Opetus tuntui olevan minulle sopivaa. Paikanpäällä kuuli tarpeeksi päästäkseen kursseista läpi ja pienellä lukemisella saattaisi jopa varmistaa kohtalaisia arvosanoja. Ainut harmi oli, että luokallamme oli vain muutama nainen. Heistä kukaan ei juurikaan herättäny suuria haluja. Ainut söpö heistä oli varattu, mutta varsin tuttavallinen.

Viikot muuttuivat kuukausiksi ja pikkuhiljaa aloin tuntea kaikki luokkakaverini varsin hyvin, myös tytöt. He olivat kaikki varsin mukavia vaikkei kaikki tyttöystävämateriaalia olleetkaan. Luokan söpö tyttö Minna oli osoittaunut erittäin mukavaksi. Vaikka hän oli varattu hän oli erittäin vapautuneen oloinen eikä lainkaan vältellyt miehistä seuraa. Hän usein tuntui hakeutuvan seuraani ja halusi jutella milloin mistäkin. Usein vapaa-ajallakin huomasin juttelevani hänen kanssa netissä tai puhelimessa.

Pian huomasin olevani Minnan kanssa varsin hyviä ystäviä. Hän kertoi minulle huolistaan ja minä hänelle. Ennen kuin huomasiinkaan oli ilmassa vanhan tarinan aineksia. Varattu tyttö haluaa olla ystävä mukavan pojan kanssa. Mukava poika ihastuu varattuun tyttöön ja soppa on valmis. Tilannetta ei juuri auttanut, että Minna oli muuttunut entistä tuttavallisemmaksi. Hän saattoi nojailla minuun koulussa, pitää kiinni kädestäni kiinni tai hieroa hartioitani.

Ei mennyt pitkä aika kun yksinäinen poikamies alkaa haaveilla. Minna ilmestyi niin yö- kuin päiväuniini. Yksinäiset masturbaatiotuokioni käytin usein Minnasta haaveillen. Eräänkin kerran Minna oli tullut taakseni ja läpsäissyt takamustani. Rohkaistuneena läpsäisin ja jopa hieman puristin takaisin. Minna oli vain hymyillyt tilanteelle. Myöhemmin netissä olimme kilpaa kehuneet kuinka hyvä perse kummallakin on. Näitä pieniä hetkiä ajatellen yhdistin päässäni fantasioita joissa livahdamme koulussa tyhjään luokkaan jossa harrastamme milloin villiä, milloin hellää seksiä. Haaveilin kuinka otan Minnan syleilyyni ja katson häntä syvälle silmiin. Käteni valuvat pitkin hänen selkää hänen takamukselle ja puristavat hellästi. Samalla huuleni lähestyvät hänen huulian ja kietoudumme intohimoiseen suudelmaan. Siirryn hellästi suutelemaan hänen siroa kaulaansa, käteni harovat hänen pitkiä ruskeita kiharia hiuksia. Minna huokailee kuumien huulieni kosketuksesta. Vetäydyn kauemmas ja nostan Minnan neulepuseron pois paljastaen alta pienet rinnat verhoavat rintaliivit. Käteni kietoutuvat jälleen tämän ihanan naisen selän taakse, ja kuin varkain vapautan hänen rintansa liivien tukalasta vankilasta.

Tämä riitti, ajatus Minnan rinnoista sai tutun tunteen jalkoväliini.. tunnen kuinka orgasmi lähtee syvältä haaroistani ja pian tunnen kuinka lämmin sperma ryöpsähtää käsilleni. Harmissani siirryn kaksioni vessaan putsaamaan käteni. Olisin halunnut jopa viedä fantasiaa pidemmälle ennen laukeamista.

Pitkin lukuvuotta tilanne pysyy samana. Alkutalvesta jopa pistäydyn muutaman kerran käymään Minnan ja hänen poikaystävänsä luona. Käynti on täysin luonnollinen eikä poikaystävä vaikuta tippaakaan mustasukkaiselta. Katselemme yhdessä leffoja ja napostelemme ruokaa. Keskustelemme koulusta, työstä ja elämästä. En kuitenkaan voi hillitä vaeltelevia silmiäni jotka pyörivät Minnan siroissa reisissä, tai hänen perseellä hänen pyllistellessä keittiössä. Tai hänen kauniissa ruskeissa silmissä kun hän puhuu minulle. Myöhään illalla ajelen kotiin ja jo automatkalla elimeni alkaa jäykistyä, kun ajattelen jälleen mitä Minnan kanssa voisi tapahtua. Vaikka tiedän, että niin tuskin tulee koskaan tapahtumaan, ei se estä minua haaveilemasta. Kotiin päästyäni on minun jälleen pakko masturboida. Ajattelen näkemääni ja haaveilen miten ihanaa olisi saada alaston Minna syleilyyni. Tällä kertaa pääsen haaveissani jopa pidemmälle. Ajattelen kuinka hellästi suutelen Minnan pieniä rintoja, ja tunnen kuinka nänni kovettuu suussani. Jatkan suutelua alaspäin kohti hänen napaa. Varovasti avaan Minnan housujen napin ja vedän vetoketjun alas. Käteni vetävät hitaasti sekä päälli, että alushousuja alaspäin samalla kun lähestyn hänen häpyään hellästi huulillani. Minna seisoo edessäni housut nilkoissa ja katselen hänen posliinista pillua. Katsahdan ylöspäin ja näen hyväksyvän hymyn. Vedän kielelläni pitkän vedon Minnan häpyhuulten välissä ja tunnen kuinka hän värähtää. Pian tunnen kuinka käsittelyssä oleva pillu kostuu. Kädet tarttuvat hartioihini ja nykivät minua ylöspäin. Nousen ylös ja tunnen kuinka käsi työntyy housuistani sisään tarttuen jo täysin kivikovaan elimeeni. Nopeasti housuni valahtavat lattialle ja edessäni oleva jumalatar pyörähtää ympäri pyllistäen minulle. Katson tätä irstasta asentoa ja häpyhuulia jotka kiiltelevät jalkovälissä. Asetan kovan kaluni häpyhuulille ja varovasti painan kohti pohjaa. Minna huokaa syvään kun kyrpäni uppoaa hänen sisäänsä. Painun aivan kiinni hänen vartaloonsa ja tunnen olevani täysin Minnan sisällä. Käteni hakeutuvat pienille rinnoille ja puristavat niitä hellästi. Varovasti vedän kyrpääni ulos tiukasta pillusta, ja painaudun takaisin sisään. Valutan toista kättäni kohti klitorista samalla kun nopeutan työntöjäni.

Vetäydyn ulos pillusta ja Minna pyörähtää ympäri ja istahtaa viereiselle matalalle pulpetille. Katson häntä silmiin samalla kun kyrpäni uppoaa uudestaan, nyt jo aivan litimärkään pilluun. Alan takoa entistä lujempaa ja katson kuinka Minna heittelee päätään ja voihkii lujaa. Tunnen kuinka molempien orgasmi on lähellä. Painan itseni aivan pohjaan ja annan kuuman spermani ryöpytä syvälle pillun uumeniin. Läpimärkä vessapaperi putoaa lattialle. Olen väsynyt pelkästä fantasioinnista. Nukahdan tyydytettynä.

Kevät alkaa osoittamaan merkkejään. Lämmin ilma aiheuttaa vaatteiden vähenemistä. Myös Minna on alkanut käyttää entistä avokaulaisempia toppeja. Katselen luokan toisella puolella istuvaa Minnaa jolla on päällään kaunis musta alustoppi jonka päällä on ohut neuletakki. Säpsähdän Minnan ääneen kun hän pyytää apuani. Käppäilen hänen selkänsä taakse ja vaivihkaan vilkaisen hänen kaula-aukkoonsa. Elimeni tärähtää täyteen juhlakuntoon samantien kun Minna nojautuu hieman eteenpäin. Kaula-aukosta näkyy täysin selvästi paljas rinta. Pieni kaunis ketunnenäinen rinta jonka päässä nänni on hennosti kohollaan. Tarvitsen kaiken keskittymiseni pystyäkseni neuvomaan Minnaa ongelmassaan. Tämän jälkeen häviän huomaamattomasti vessaan. Varmistan koko vessan olevan tyhjä ja menen yhteen koppiin. Istun kiinni olevalle pöntön kannelle ja vedän kaluni esiin. Runkkaan rajusti ajatellen äskeistä näkyä. Niin kaunis pieni rinta, suuri koholla oleva vaaleanpunainen nännipiha ja hieman kohollaan oleva nänni. Tunnen hikikarpalon nousevan otsalleni samalla kun sperma alkaa ryöppyämään toisessa kädessä olevalle paperille. Orgasmi ei ole kovinkaan hyvä, mutta helpottaa oloani hieman. Huuhtelen kasvoni kylmällä vedellä ja odotan hengityksen tasaantuvan. Palaan luokkaan, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Harmikseni koulu alkaa lähestyä loppuaan ja tiedän, etten näkisi Minnaa muutamaan kuukauteen yhtä useasti kuin aikaisemmin. Halaamme viimeisenä koulupäivänä ja lupaamme soitella ja viestitellä, käymässäkin pitäisi käydä. Tiedän todellisuuden olevan toinen, aikaa tuskin jää.

Kesäkuun ollessa jo loppupuolella jälleen kerran jutellessani Minnan kanssa netissä hän kysyy minun seuraavan viikonlopun suunnitelmia. Hänen poikaystävällään on joku kaveriporukan reissu ja Minna on jäämässä täysin yksin. Varovasti ehdotan, että hän tulisi käymään luonani. Minnan suostuessa alkaa mielikuvitukseni taas laukata. Elimeni jäykistyy ja olen pakotettu masturboimaan.

Minnan on määrä tulla meille heti perjantaina töiden jälkeen. Itselläni on vapaapäivä ja haaveilen lähes koko aamupäivän Minnasta. Masturboin aamun aikana useaan kertaan putkeen, etten tekisi mitään tyhmää Minnan saapuessa. Käyn kaupasta meille naposteltavaa, vuokraan leffan ja siivoan hieman sotkuisen asuntoni. Kellon lähestyessä puolta kuutta ovikello soi ja kiirehdin avaamaan. Katson ovella seisovaa ilmestystä. Pitkät ruskeat hiukset ponnarilla, kaunis ohut kesämekko ja pitkät sääret. Kutsun Minnan sisään ja pyrin sulkemaan suuni, etten näyttäisi täydeltä idiootilta.

Ilta menee elokuvaa katsellessa ja alkukesän kuulumisia vaihdellessa. Oloni on hieman sekava kun Minna nojautuu minuun katsoassamme leffaa. Kiedon käteni hänen ympärille ja tunnen tiettyä mielihyvää, mutta samalla omatuntoni kolkuttaa. Tämä on jonkun toisen tyttöystävä, ei minun. Minna painaa päänsä rintaani vasten ja mielessäni huokaan syvään.

Ilta lähestyy loppuaan ja Minna alkaa harkita kotiinlähtöä. Ennen kuin itsekään tajuan olen päästäny ilmoille ehdotuksen, että hän jäisi luokseni yöksi. Voisimme vielä katsoa jonkun elokuvan, ei kummankaan tarvitsisi olla yksin. Minna on epäilevän näköinen, mutta pienen suostuttelun jälkeen Minna suostuu.

Itse olin luvannut nukkua sohvalla ja Minna saa suuren parisänkyni. Juttelemme vielä toisillemme myöhään vaikka olemme eri huoneissa. Puolen tunnin hiljaisuuden jälkeen kuulen kuiskauksen. "Mikko.." en ole saanut itse vielä nukuttua silmänräpäystäkään joten vastaan nopeasti. Yllätykseni on suuri kun Minna vienosti toteaa, ettei saa unta ja pyytää minua viereensä. Nappaan peittonani käyttämän pussilakan ja kömmin boksereissani Minnan viereen. Huomaan matkalla hämärässä, että Minnalle yöpaidaksi antamani t-paita makaa lattialla.

Päästyäni Minnan viereen hän käpertyy lähelleni ja toteaa, että näin on parempi. Juurikin tunnen nukahtavani tunnen kuinka siro käsi alkaa hyväillä rintaani. Makaan jäykkänä ja odotan mitä tapahtuu. Sormien osuessa nänniini jo monetta kertaa päästän tahattoman huokauksen. Käännähdän kohti Minnaa ja suutelen häntä hellästi. Tunnen kuinka hänen pienet rintansa painuvat omaa rintaani vasten. Hänen kätensä painuu väliimme ja tunnen kuinka se tarttuu jo kovana olevaan elimeeni. Katson Minnaa ja hän hymyilee. Siirrän oman käteni hänen takamukselle ja yllätyksekseni huomaan, ettei takamusta verhoakaan alushousut, vaan Minna on täysin alasti. Käteni puristaa hellästi pientä, mutta muodokasta takamusta. Käteni vaeltelee ympäri kiinteää ja kaunista vartaloa. Hellästi puristan toista rintaa ja painan huuleni sitä vasten. Imaistessani hellästi nänniä Minna huokaa ja kiihdyttää hieman tahtiaan jolla runkkaa elintäni. Vedän itsekin syvään henkeä ja siirrän toisen käteni Minnan jalkoväliin. Käteeni osuu pieni karvoitus jonka jälkeen sormeni uppoavat paljaaksi ajeltujen häpyhuulten väliin. Pillu on jo kostea ja kun vedän sormellani pitkän hitaan vedon pillureiältä klitorikselle, kostuu pillu kokonaan. Hieron alkuun hellästi klitorista, mutta Minna painaa lantiotaan rajummin kättäni vasten. Painan lujempaan ja hieron entistä lujempaa. Minna päästää irti elimestäni ja voihkii lujaa. Sormeni liukuu alemmas ja kuin varkain se uppoaa Minnan sisään. Minna voihkaisee lujaa ja tarrautuu minuun. Koukistan sormeani ja alan hieroa paikkaa jonka uskon olevan g-piste. Minnan kynnet uppoaa selkääni ja hän voihkii lujaa. Hän vetää minut päällensä ja tarttuu elimeeni. Kuin käskystä painan elimeni hänen häpyhuulilleen ja painaudun varovasti sisään. Pillu tuntuu todella tiukalta, vaikka se on erittäin märkä. Elimeni uppoaa aivan pohjaan. Hetken vain olen paikallani ja nautin tilanteesta. Tunne on mahtava. Minna haroo kasvojani kohti hänen kasvojaan ja suutelee minua kiihkeästi. Kielemme leikittelevät kohdatessaan ja tunnen kuinka elimeni, jos mahdollista, paisuu entisestään Minnan sisällä. Nostan Minnan jalat hartioilleni ja aloitan ensin hitaat työnnöt. Nopeutan tahtiani ja kuuntelen kuinka makuuhuoneen täytää sänkyni narina ja irstas litinä ja läiske.

Hetken kuluttua vetäydyn ulos Minnasta ja käännyn selälleni. Haluan hänet päälleni. Ennen kuin huomaankaan, on kyrpäni jälleen Minnan kireässä pillussa. Katson hämärässä päälläni hajareisin istuvan tytön vartaloa. Tyttö hymyilee minulle ja kumartuu kohti minua niin, että hänen pitkät hiukset koskettavat rintaani. Hän aloittaa hitaasti pyörittelemään lantiotaan kuin etsien oikeaa kohtaa. Pian tahti nopeutuu ja Minna alkaa voihkia entistä lujempaa. Tarraan hänen rintoihinsa ja puristan niitä, hän vie toisen kätensä käteni päälle ja kuin merkiksi puristaa lujempaa. Enää Minna ei vain pyöritä lantiotaan vaan nousee myös ylös ja alas. Katson kuinka kyrpäni aina välillä vilahtaa esiin välistämme. Tahti kiihtyy entisestään ja pian Minna lyyhistyy päälleni ja alkaa täristä. Minä pumppaan vielä kyrpääni muutaman työnnön verran, mutta Minnan orgasmin sykkeiden tunteminen kyrpäni ympärillä aiheuttaa etten kestä enää. Painun aivan pohjaan ja annan sperman ryöpytä. Tarraudun tiukasti kiinni Minnaan ja voihkimme molemmat kovaan ääneen orgasmien vavistaessa vartaloitamme. Orgasmi tuntuu kestävän ikuisuuden ja spermaa riittää aamuisista masturboinneistani huolimatta. Raukeana Minna nostaa itseään sen verran, että kyrpäni valahtaa ulos hänestä. Hän painautuu rintaani vasten. Makaamme täysin hiljaa ja nukahdamme.

--
Cassius Clay

7

16278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cassius

      Joo, tällänen tarina tällä kertaa. Ei siitä ihan niin hyvä tullut kun toivoin. Voin kirjottaa jatkoa joka on vähän äksönpitosempaa jos kiinnostusta riittää.

      --
      Cassius Clay

      • täälä onkin ollut

        viime aikoina vähän hiljasta. Kaikki normaalit on harrastamassa oikeaa seksiä, ja minä oon edelleenki täällä... :(


      • Cassius
        täälä onkin ollut kirjoitti:

        viime aikoina vähän hiljasta. Kaikki normaalit on harrastamassa oikeaa seksiä, ja minä oon edelleenki täällä... :(

        Kyllä ne kaikki normaalitkin masturboi. Normaalit kirjottaa välillä tälläsiä tarinoitakin, vaikka saavatkin "oikeaa" seksiä. :D


      • Nimetön
        Cassius kirjoitti:

        Kyllä ne kaikki normaalitkin masturboi. Normaalit kirjottaa välillä tälläsiä tarinoitakin, vaikka saavatkin "oikeaa" seksiä. :D

        Hyvääääääääää :-))))


      • ämm
        Nimetön kirjoitti:

        Hyvääääääääää :-))))

        Lisää Lisää


    • timi

      hyvin skriivattu Cassius,
      jatka samaan tahtiin

    • joog

      Oikein mukavaa tekstiä. Vähän erilaista kuin kaikilla muilla. Jep jatka samaan malliin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1776
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1336
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1209
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1176
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      615
      1138
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1044
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      974
    Aihe