Leijona + Vesimies....

Vastakohdat!

Tervehdys, immeiset!

Olen itse jellona neito. Ja kiinnostukseni kohde on vesimies uros. Olemme tunteneet jo monta vuotta, mutta ollaan oltu ihan ystäviä vaan. Meillä on synkannut ystävyys yhteen ihan alusta alkaen, mutta en oikein tiedä, että uskaltaisinko ottaa riskiä, ja tunnustaa hänelle todelliset tunteeni?! Eli voisitteko kertoa omista kokemuksistanne toimiiko suhde, ja kuinka hyvin?

11

3265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen vesimies

      Itse olen vesimies ja mieheni leijona ja tää suhde on toiminut jo yli 20 vuotta.
      Ei muuta kuin rohkeasti kertoman tunteista.
      Onnea elämääsi.

    • täälläkin

      mutta tässä tilanteessa minä olen se vesiMies ja pähkin että miten tälle leijoNaiselle osaisin asiasta kertoa. Vuosia olemme tunteneet ja jonkinlaista "kipinää" aikoja sitten törmätessämme olikin, mutta olin itse silloin jossain määrin varattu joten en edennyt asiassa yhtään minnekään, mutta ystävinä olemme säilyneet. Haluaisin kovin kertoa että mitä tunnen mutta pelkään että menetän sen mitä meillä on, sillä se on minulle niin kovin tärkeää.
      Yleensä sanoisin että "anna palaa, kerro heti vaan, et voi hävitä" mutta kun asian tila on tällainen menee ainakin minulla sormi suuhun. Tiedän että minulle tällaisen voisi tunnustaa ystävyyden siitä kärsimättä, päin vastoin, asiasta keskusteleminen taatusti vain lähentäisi. Mutta kun ainakin minä ajattelen liikaa miten muut toimivat ja ajattelevat, ja tiedän senkin että monasti olen aivan väärässä...
      Joten josko tämä sinun veskarisi on yhtään saman tyyppinen niin yritä sinä ainakin uskaltautua, minä yritän ryhdistäytyä omalla tahollani, mutta tiedän että aikaa tämä vaatii vielä paljon. Silti tavallaan mukavaa tietää että samankaltaisia tilanteita on olemassa toisinkin päin :)

    • Leo -72

      ...tunteet vaan on molemminpuolisia. Niin kauan, kun "ensihuumaa" kestää ja elätte vaiheessa, että et vaadi vesimiestä sitoutumaan itseesi liikaa, kaikki on loistavasti. Jos olet kovin omistushaluinen leijona, niin pitemmälle en suhdetta suunnittelisi. Vesimies voi rakastaa sinua, mutta silti elää "omaa elämää"... Vapautta on annettava ja se hyväksyttävä, JOS haluat pitkän suhteen vesimiehen kanssa. Mulle ei passannut pidemmän päälle (olen melkoisen omistushaluinen JA herkästi loukattavissa), mutta kaipaan kyllä noita suhteen alkuaikoja -vielä vuosienkin päästä.

    • vessari

      juu ystävänä vesimies jees mut suhde ei toimi muulla tasolla.Riskin voi tietty ottaa mut älä odota liikoja vessari haluaa olla riippumaton ja vapaa.

      • jklo

        samaa mielt.ystävinä joo,muuten ei.mun tapauksessa ainakin.suhteesta puuttu palo,vesimies oli loppujen lopuks liian nysvä mulle perusleijonalle. mut toki,ihmiset on erilaisia,joten voihan sun tapaukses juttu toimiakin:)


      • Siirius
        jklo kirjoitti:

        samaa mielt.ystävinä joo,muuten ei.mun tapauksessa ainakin.suhteesta puuttu palo,vesimies oli loppujen lopuks liian nysvä mulle perusleijonalle. mut toki,ihmiset on erilaisia,joten voihan sun tapaukses juttu toimiakin:)

        Siis olen itse vesimiesnainen ja jannu on leijona. Olen itse yksi sähikäinen, seksinnälkäinen ja suorasanainen. Jannu on ihan pihalla mun kanssa..mut epävarmoja toistemme ja tunteiden suhteen ollaan vissiin molemmat..saas nähä tuleeko tästä mitään.. =)


    • Crimson_Sorrow

      Itse Vesimies naisena yhdyn edellisiin..Vesimies kun on eläinradan vapaudenkaipuisin merkki, niin leijonan lämminsydämisyys ja sitoutumishaluisuus saattaa saada vesimiehen hyvin pian vetäytymään takavasemmelle..;)

      Näin ainakin omalla kohdallani hyvin alkaneessa, mutta kenties nopeasti hiipuvassa? suhteessa leijonamieheen..

    • leijona naaras...

      itse olen leijona naaras ja kohta olen seurustellu vesimies uroksen kanssa vuoden mutta ollaan tunnettu jo monta vuotta.. meijän suhde on aika vuoristorataa.. riitaa ja selvittelyä.. mut silti rakkaus voittaa aina tai on aina tähän mennes voittanut.. kannattaa silti aina yrittää.. niin mäki tein ku olin melkein samanlaisessa tilanteessa ku sie.. :)

    • minkäänlaista

      intohimoa tässä suhteessa. Se vain puuttui, joten ystävälinjalla ollaan. Muuten kyllä tullaan toimeen, mutta kun ei sytytä, niin ei. Ja leijona-naisena kaipaan intohimoa elämääni! ; )

    • Leo 68

      Samaa rataa, ensin ystäviä ja sitten enemmän, on toiminut jo yli 20 v eli suosittelen lämpimästi. Saattaa olla vuoristorataa, mutta sitäkin haastavampaa ainakin leijonalle.

    • Tytzy

      ..samanlainen tilanne, ja mietin pitäisikö tunnustaa. Se kannatti enkä tuskin koskaan kadu päivääkään. Ainakaan tältä näkymin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe