Matti Nykänen

Mäkikotka

Ettekö voisi jo vihdoin antaa Matti Nykäsen olla rauhassa? Matti yrittää epätoivon vimmalla saada elämäänsä ojennukseen, te vain litkitte Nykäs-siideriä, hoette "elämä on laiffii", nauratte Matille ja pilkkaatte häntä julkisilla foorumeilla. HÄVETKÄÄ! Kuinka moni teistä on tuonut suomelle yhtä paljon mainetta ja kunniaa kuin monta kultamitalia voittanut mäkisankarimme, Matti Nykänen? Kysyn vaan! Lopettakaa Matin lyöminen, Tapolan paha ja RUMA akka on sitä pahoinpidellyt jo aivan tarpeeksi.

PS. Boikotoikaa Tapolan PAHAA makkaraa!

60

1201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stinde

      hommahan on niin,että Matti pysyy niin kauan poissa lehdistä, kun rahat riittää.
      nyt on Matilla taas rahat loppu ja täytyy myydä lehdille taas juttuja ,että sais vähän kurkun kostuketta. itte se Matti ne jutut lehdille myy.
      ei tässä tartte lehtiä syyttää.

    • makkaranmaistaja

      Olet oikeassa. Tapolan makkara ON pahaa.

    • otto-poika

      postipankkiin on avattu avustustili matille, ettei hänen tarvii esiintyä telkussa kännipäissään laulamassa laulua elämä on laiffii

      • Pilkkakirves

        Elämä on laiffii
        Matti hakkaa waiffii


    • Kanssaihminen

      Matilla on vanhempia, sukulaisia, lapsia,
      läheisiä, miten pahalta heistä täytyy
      tuntua kun Matti käytetään surutta hyväksi?
      Jos ihminen ei itse kykene päättämään, mikä
      sopii ja mikä ei, kanssaihmisten tulisi
      autaa miestä eikä kaataa häntä.
      Ei yhtään herätä ihmettelyä miksi Matti juo.
      Mitä hänellä on?
      Urheilulliset saavutukset ovat kiistattomat.
      Mutta muu elämä? Matti täytyisi vilpittömästi
      auttaa eikä ivata.

      • Eddie the Eagle

        Kyllä Mattia ja hänen saavutuksiaan sitten muistellaan ja kehutaan kun hän on kuollut. Suomessa sankarin on kuoltava ennenkuin hänen saavutuksilleen annetaan minkäänlaista arvoa.

        Mattia arvostetaan EDELLEENKIN sivistyneessä Euroopassa, mutta junttisuomessa ei ole puhettakaan moisesta. On yleisesti tuomittavaa arvostaa Matti Nykästä. Jos et pilkkaa Mattia, et kuulu joukkoon.

        Matti on ilmeisen tyhmänä toilailijana ja julkisuuden henkilönä pilkkaajilleen helppo uhri ja sitä iltapäivälehdet (kuten myös tämänkin palstan kirjoittelijat) käyttävät häikäilemättömästi hyväkseen.

        Kuten alkuperäinen kirjoittaja jo totesikin: HÄVETKÄÄ! Haaskalinnut!


    • Mirka N

      Nykäsen matti on ihana!! :)

    • siv.seur.

      Matti on henkisesti sairas ihminen (kävi ainoinaan nk. apukoulun) joten hän tarvitsee ammattiauttajaa sekä psyykelääkitystä jotta oireilu saadaan kuriin!

      • Psykiatri

        Vistisi perusteella myös sinun mielenterveydessäsi on rutkasti toivomisen varaa. Suositteleen että otat pikaisesti yhteyttä mielenterveysalan ammattiauttajaan ja varaat ajan, niin saadaan sinunkin lääkityksesi vihdoinkin asianmukaiseen kuntoon.


    • rahaa

      Matti Nykänen tekee rahaa kun kertoo lehdille että nyt erotaan ja hullu kansa ostaa,seuraavana päivänä on juttu että ei eroa ja taas kansa ostaa, Matti naureskelee vain.... Matti saa provikkaa nimikko siideristä

    • yrjö

      mutta Matti on jo juonut ja huorannut "kunniansa" ajat sitten niin meillä kuin muuaallakin. Ennen sälli nostatti julkisesti Suomen lipun salkoon nyt vain julkisesti jurrissa mulkkunsa.

      • :)

        Hyvä Yrjö, osasit sanoa lyhyesti totuuden ,niin ikävää kuin se toisin ajattelijoista on lukeakin.Olen sitä mieltä,että julkisuus oli liian kovaa kamaa Matille, hän ei kestänyt siinä mukana,joten tulos näkyy nyt lehtien sivuilla milloin minkinlaisissa epämiellyttävissä jutuissa,ja näkyyhän se kuluttava elämä,jota hän viettää myös kasvoistaan.


    • tuuliinjapilviin

      Älkää hyvät ihmiset haukkuko 'Mattia, hän on nyt Taivaassa Herran huioneessa. Matti teki paljon hyvää, mutta hänen ympärillä oli hyödyn tavoitteljoita ja '2natiskelijoita", tosiystäviä taisi olla hän OIKEESI. Se Yökyläohjlmassa olev Ari-ystävä oli Matin tosikaveri näin olen kuullut, hänen seurassaan Matti oli kunnolla. Matin hautijaisista olenkuullut, että tuhkataan ja tuhka viedään sini-valkoisin Finnairin siivin 10 km korkeuteen ja sieltä tuhka laitetaan "tuuliin ja pilviin! Tämä on hyväkuvaus Matin tyylistä, mitä on kuulemma aiemmin puhunut eläessään.

      • Anna.mun.kaikki

        Oletko tosissas? Tuhka laitetaan tuuliin 10 km:n korkeudesta Finnairin koneesta??? Nyt ei sanat riitä - en käy selitttelemään.


    • eiootottatuo

      Kuka aukaisee ikkunan??

      • Kotka.lentää.aurinkoon

        Nuo edelliset kommentit olivat vuodelta 2002 ... mutta samapa se. - Paras oli kyllä tuo "tuuliin ja pilviin" tämän vuoden helmikuulta! Ei ole naurusta tulla loppua.


      • Matintoive
        Kotka.lentää.aurinkoon kirjoitti:

        Nuo edelliset kommentit olivat vuodelta 2002 ... mutta samapa se. - Paras oli kyllä tuo "tuuliin ja pilviin" tämän vuoden helmikuulta! Ei ole naurusta tulla loppua.

        Vainaajan toivetta on kunniotettava! Kyllä lentokoneen ovi aukee korkealtakin, kun laskuvarjohyppääjät hyppi alas, ei ole huuhaa juttu. Terveiset edellä kirjoittaneelle.


      • Anonyymi
        Matintoive kirjoitti:

        Vainaajan toivetta on kunniotettava! Kyllä lentokoneen ovi aukee korkealtakin, kun laskuvarjohyppääjät hyppi alas, ei ole huuhaa juttu. Terveiset edellä kirjoittaneelle.

        Oletko kuullut jonkun hyppäävän suihkukoneesta? Kyllä nuo laskuvarjohyppäjät hyppivät paljon alempaa ja ihan toisenlaisessa vauhdissa ja koneesta.


    • paljononkärsitty

      Miksi aina Mattia laitetaan halvasta ja hän oli kuitenkin merkittävä henkilö. Itse olen samaa tyyliä, kävin koulut omasta rahasta ja työllä, apua en mistään saanut, poikalapsille annettiin perinnöt maat ja mannut, mä sain tyttönä maalaistalosta "tyhjät kädet" hoivailin siinä sivussa eripaikkakunnalta vanhat vanhemmat, kun miespuolisille ei kuulemma kuulu "akkain työt" ne mitätöintiin ja naureskeltiin. Kovan elämän olen elänyt, mutta kaikki olen tiennatut velat ja myös maksanut. Ja tämän lisäksi pidetään, että se ei ole mitään. siksi puollan Mattia hän on ollut väärien ihmisten käsissä ja hyötyjä on otettu paljon ja juorulehdet kirjoittaneet myyviä juttuja. huh, huh

      • Tää.on.julkkisjuorut

        Valivali. Ketään kiinnosta sun menneisyys...


      • Kateus.on.kavala.tauti

        Kuka maksaa lastensa koulutuksen muka? Kyllä kaikki on joutuneet velaksi opiskeleen plus tekeen sivuhommia kun opintolaina ei riitä. Oot kyllä kateellinen ja katkera ihminen, phyi!


    • mijijnpatsas

      Oisko Matin muistomerkki hyvällä paikkaa Hippos-kentällä. Valtioliset hautijaiset.

    • huhhuhvalvokaa

      Tuolla edellä sanotaan, että Matti huorasi, mutta mitäs ne naiset sitten teki. Matti sai takulla monelta LEMMENKÄPYÄ! hah, hah

      Matille polttohautaus, muutoin nää tyhmät kaivais Matin haudan ylös ja varastaisivat ruumiin arkusta. Yhteen aikaan puhutiin, että Dianan hautakin vietiin saarelle, jossa on korkeat piikki rauta-aidat .

    • urheilijankunniaksi

      Tuskinpa Matti olisi halunnut valtiollisia hautajaisia, mutta Jyväskylän kaupunki ja jotkut urheilutahot voisivat kustantaa hyvät hautajaiset!

    • ensinvasikka

      Matti siunataan omaistentoiveesta omalla läjeisellä porukalla.Jyväskylään, kun on sen kotikaupunki.Ilmeisesti hiljaisuudessa ja salassa ettei häirötekijöitä tulisi. Ei valtiollisia hautijaisia, vaikka 8 urheilijalle sellaiset on järjestetty mm. Paavo Nurmi ja kaikille edesmenneille on kulemma jälkeen tehty patsaat. "Ei ennen karsinaa ennen kuin on vasikka" on vanha sana.

    • tosisiisti

      Matti oli kotioloissa tosi siisti, kaapit oli kuin armijapojalla ja autonsakin pesi jopa 2 x päivä.

    • diabetsvakavasairaus

      Miksi Pia ei heti soittanut Matille ambulanssia, kun Matti vain makasi ja oksenti ja huonokuntoisuus oli yllä. Diabetes on riski tällaisessa tapauksessa, jos hoito ja lääke on "ottaa silloin kun tuntee oireet".

      • Tyhmyytta

        Matti olisi elossa, jos olisi se Piia ajanut sairaalaan, eika vaan istunut kutomassa sukkaa niin kuin sanoi Maria Veitola yokylassa sanoi viela suojee vain lapsiaan Matti sai Sydankohtauksen oireita jo ennen Huimaus, Oksentelu, Huonovointi ja Vatsakipu Kaikki Sydaninfraktin oireita !!!!
        Ambulanssi soitetaan heti !!!!!!!!!!!
        Ei odoteta ja tehda itse diagnoosia !!!!!
        Muistakaa te Suomalaiset Sydankohtauksen oireet !
        Olen surrut kuinka Matti oli jaanyt vain ilman todellista huomiota !
        Sairaalat ja Laakarit on siella !
        Soittakaa Ambulanssi 112 !


    • Kuningas-legenda

      Nykänen on kuollut.
      Kauan eläköön legenda!

    • Matinnaiset

      Tämän Matin viimeinen vaimo-Pia vaikuttaa oikeelta ihmiseltä Muista en sanoisi mitään, rahan perässä ja kuuluisuuden metsästäminen ollut heillä mielessä. Se eka vaimo vei Matin talonkin, jonka sai olympialahjaa, ja monet muut ämmät veti kunniaa Matista. Tapolan Mervi ei keimaillut, kun oli miljonääri, mutta taisi olla kova otteinen niin kuin Mattikin. Välillä tapeltiin ja taas sovittiin ja ero................Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

      • lurjustelija

        Matti jätti kaikki elatusavut lapsilleen maksamatta.


      • kannattaalukea

        Oletko lukenut esim. seuraavan artikkelin?
        -Iltalehti 21.6.2017


      • mistätieto
        lurjustelija kirjoitti:

        Matti jätti kaikki elatusavut lapsilleen maksamatta.

        Mistä tiedätte, että Matti jätti elatusavut lapsilleen maksamatta? Nehän pitäisi saada vaikka ulosoton perinnän kautta.


    • Kummastuttaa.hämmentää

      Minkä ihmeen takia entinen kihlattu Susanna Ruotsalainen antaa haastattelua mtv:lle mustiin pukeutuneena ja itkeskellen Matin hautajaispäivänä? Kilpaileeko hän jotenkin siitä, että kenellä tässä on suurin suru? Hänhän itse jätti Matin aikoinaan, mutta se asia olkoon heidän keskeinen asiansa. Painaako mieltä, kun pitää valittaa, ettei koskaan enää tullut halattua Mattia lähtiäisiksi? Tuntui todella kornilta edes lukea. Jos piti jotain lausua, olisi tehnyt sen jonkin ajan kuluttua hautajaisista. Ja sinne haudalle olisi voinut mennä yksityisesti ilmoittamatta koko kansalle, että ehkä menen sinne sitten yksityisesti hyvästelemään Matin. Suhde päättyi jo vuonna 2013, eivätkä muutkaan exät ole hiiskahtaneetkaan entisestä puolisostaan sanaakaan. Lauri Tähkä: " Anna arpisten haavojen olla, Ei niitä auki repiä saa, On osa ihmisen elää ja kuolla ..."

    • 695847111

      Mutta missä merja? Ei yhtään haastattelua häneltä.

    • olympiamatti

      Eikös tää Susanna osannut edes pölyimuria käyttää. Oli vain tietokoneella kulutti siellä aikaansa, kuten Matti kertioi Seuran lisälehtisessä lehtisessä.

      • eritapojaelää

        Osaavatko kaikki miehetkään käyttää pölyimuria?
        On myös miehiä joiden pääharrastus on juominen ja meuhkaaminen juovuspäissään.


    • Anonyymi

      Matin kuolon syyksi voi olla sydäninfarkti, diabetes, tai oli voinut jotain revetä sisältä päin, kun hän lapio lunta Joutsenossa talonsa katolta. Joku paha alastulo oli ollut ja Matti oli jonkunaikaa tajuton.

    • Anonyymi

      Arto Nyberin TV haastattelu oli sunnuntaina ja uusinta eilen iltapäivällä Vaikutelma tuli, että Matin vankilatuomiossa olisi jotain erikoista???. Ei kai Matti kärsinyt toisen tuomiota. Näin puhutaan Jyväskylässä? Rahalla saa ja autolla pääsee??? Sympatiat on Matin puolella!

      • Anonyymi

        Sympatiat naistenhakkaajalle joka puukotteli myös miehiä. Et taida olla ihan terve.


    • Anonyymi

      Kuten kaikki aikuist sen tietävät-alkoholi ei sovi kaikille ,suurissa määrin nautittuina. Miksi MATILLA EDELLEEN RAHASTETAAN? Kitarista ja e´leski hieman hautajaisten jälkeen on esillä lehdissä ja telkkarissa. NAURETTAVIN eksä on mielestäni tämä ultra hoikka Susanna Ruotslainen,joka nillitti oitis julkisuudessa järkyttyneensä...vieläko suola j´kirvelsi sielua kun erottuaan lie odotteli jotain kun piti tulla julkisuuteen järkyttymään-toivottavasti kaikki MATIN EKSÄT JA PATJAT OSAISIVAT OLLA HILJAA JA ANTAA MENNEIDEN OLLA.Eivät itse ole kuin pulmusia varmaankin? Usea eksä yritti kesyttää MATIN LEVOTONTA LUONTOA ,EI SE SYLI AUTA EIKÄ LÄSSYTYS.

      • Anonyymi

        Susannan poimua olisi kiva räplätä.


    • Anonyymi

      Nybergin haastattelussa tuli julki, että Matti ei halunnut Merville mitään pahaa. Onkohan jotain rahalla maksettua.???

    • Anonyymi

      Pia-leski on tuonut Matin haudalle kauniin enkelikoristeen, joka on ollut Matin yöpöydällä ja se on ollut hänelle tärkeä. Matille tulee oma hautakivi, johon tulee olympiarenkaat., kun ilmat lämpenee. Pia sanoo, "pidän kuolinsyyn ikuisesti salaisuutena".

    • Anonyymi

      Matin sisarukset ovat kertoneet, että Matti kuoli pitkään jatkuneeseen haimatulehdukseen ja keuhkokuumeeseen. (IS/IL)

    • Anonyymi

      Seiska kirjoitti klubilaisilleen 24.5., että Matin lopullinen kuolinsyy paljastui, kun Pia kävi ensimmäisen kerran Matin haudalla tuomassa (pääsiäisenä) enkelikoristeen haudalle. Kertoi myös, että Matti saa Olympiarenkaat omaan hautakiveensä. Koko artikkelia en voinut lukea, kun en ole klubin jäsen. - Nyt Pia kyynelsilmin suree, kun Matin sisaret paljastivat lopullisen kuolinsyyn. Hän oli sopinut Matin äidin ja tyttären kanssa, ettei sitä kerrota julkisuuteen. Pia halusi suojella Matin yksityisyyttä. - Sisaret ovat mielestäni oikeassa, että asia aiheuttaa turhaa spekulointia ja oli siksi syytä kertoa. (Hehän eivät olleet myöskään Pian tekemässä sopimuksessa mukana). Äkillisen poismenon välillinen syy oli haiman lisäksi keuhkokuume. Arvailuja oli myös sydänvaivojen ja katolta putoamisen aiheuttamasta kuolemasta. - Matti paljasti koko elämänsä julkisesti ja olisi varmaan ymmärtänyt, että asia kiinnosti yleisöä, joka seurasi hänen matkaansa läpi elämän. Lisäksi tuo lienee ollut suurimmalle osalle melko selvää, että syy liittyy mahdollisesti diabetekseen ja juomiseen, eikä Matti niitäkään salaillut. Ei siis käsittäkseni ole mitään suurta vahinkoa aiheutunut asian julkistamisesta.

      • Anonyymi

        Anteeksi, korjaus edelliseen kommenttiin aloituksessa mainittuun päivämäärään. Kirjoitus siis julkaistiin 25.4.


    • Anonyymi

      Onhan se hyvä, että tuli Matin kuolinsyy julkisuuteen. Pian aletaan puhua vaikka mitä, kun ei suoraan kerrota. Pian puhutaan, että "jotain salaista on" ja sitten tulee, vaikka mitä juttuja liikenteeseen, Ihmisillä on taipumuista liioitella ja arvailla ja tällöin mielikuvitus laukkaa ja jutut suurenee.

      • Anonyymi

        Kyllähän Pia on ladellut jatkuvasti lausuntoja Seiska-lehteen ennen ja jälkeen kuoleman. Yksityisyydestä puheen ollen pahempi lausunto oli se, jossa kertoi löytäneensä Matin pesuhuoneesta istumassa suu auki. Olisi jättänyt tarinan vain siihen, että löysi Matin pesuhuoneesta ja elvytettiin tuloksetta.


    • Anonyymi

      Alkoholisti Kannu-Matti RIP!!

    • Anonyymi

      Pia leski se vaan jauhaa juttujaan aika ajoin seiskalle,luottotoimittajan kanssa lienee ystävyys syventynyt ja sopimus jutuista. Pia saisi alkaa jo jatkaa omaa elämäänsä ja rauhoittua,koko ajan sen lärvi lööpeissä. Ihmiset ihmettelivät että miksi ei lannsia soitettu viikonlopun aikana jos mies ei jaksanut vessaankaan mennä. Pia milelestäni meni siinä liian pitkälle kun kertoi hyvin tarkkaan kuolin hetkestä. Omaiset antoivat lausunnon kuolisyystä jotta eri huhut loppuisivat ja arvailut jatkossa. ANNETTAKOON Matille nyt rauha lepoon ja lööpit pois ,PIIAKIN NYT JATKAA OMAA ELÄMÄÄNSÄ

      • Anonyymi

        Tuo "oman elämän jatkaminen", Älkää jumalauta puuttuko asiaan mistä ette mitään tiedä!!! "Anonyymi
        20.5.2019 1:35" ettet häpeäis, viimeistään kun kohdallesi sattuu..


    • Anonyymi

      Omaiset antoivat viimeksi ulos tiedon että Matti kuoli haimatulehdukseen joka oli alkoholismista kehittynyt todennäköisesti pitemmän ajan kuluessa ja sitten keuhkokuumeeseen.. Seiskaa en ole jaksanut lukea pitkään aikaan mutta aika säälittävää jos ex eli viimeinen vaimo siellä jaksaa rahastella Matista jotain mutta ehkä sillä on joku sopimus seiskan kanssa..?. Vielä tienaa niinkuin M. Jackson??

    • Anonyymi

      Ompa kireetä porukkaa.

    • Anonyymi

      ÄLÄ MUUTA VIRKA,tosi kireetä porukkaa,kielenkäyttökin alkaa mennä siihen suuntaan että suodatin pois vaan. Jostain syystä omaiset halusivat kertoa asian totuuden ja pulinat ja arvailut pois! Kuin yhteisestä omaisuudesta riideltäisiin....Luuliko Pia ettei ihmiset ihmettele ja arvaile asioista? Sellasta se on kun elää julkisuuden kanssa...kaikkea ja kaikkea ei voi miellyttää,kannatta olla jo hiljaa loppuvuosi aiheesta.

    • Anonyymi

      Halua esittää, että Matille kunniaa hänen muistolleen. Mattihan on syntynyt 17.7. eli nyt olisi hyvä päättäjien laittaa tuo päivä Matin päiväksi, niinkuin on Aleksis Kiville ja yms on yleinen liputuspäivä. Matille nyt kunniaa lipputankoon, eli liputus 17.7. alkaen joka vuosi. Matti teki paljon kunniaa Suomelle!

    • Anonyymi

      Aion esittää, että uusi laki, että nää julkikset saisi pitää yksityisyytensä. Se on paha-asia, kun nämä etenkin "juorulehdet" tekee juttujaan, siinä on koko perheen elämä menossa. Jotain yksityisyyttä pitäisi olla.Tää on kauheaa, kun lehdet kirjoittaa, että mitä "julkis" on tehnyt. Tää juorukirjoittaminen rikkoo ihmisten elämää. Tähän LAKI.

      • Anonyymi

        Salassako pitäisi saada tehdä, mitä mieleen tulee, kun on "julkkis"? Kyllä tuohon kirjoitteluun on useampia lakeja olemassa.


    • Anonyymi

      Huono homma asiassa on se,jos julkisuuden henkilö itse yhteistyössä median kanssa,pitäs olla ihan omassa elämässään ja ei anna haastatteluja.Tiina JYLHÄLLEKIN ERÄS ROSKALEHDISTÖN TYÖNTEKIJÄ ON SANONUT ETTÄ EI SEN VÄLIÄ mitä krjoittaa tai onko totta-pääasia että juttu ja lehti myy!

    • Anonyymi

      Lehtikuvissa Matin hautapaikka on kaunis. Ihanat vehreet isolehtiset kukat on tosi kaunista katseltavaa. Matin syntymäpäivä on 17.7. joten arvaan, että haudalla kävijöitä on!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe