Aihe

23.7

HäRkÄ (N)

Ois kiva tietää onko täällä 23.7 syntyneitä jellonii. Muutaman kk seurusteltuani haluaisin kuulla että millaisiksi itseänne kuvailisitte.
Härkänaisena voin sanoa että paremmin ei ainakaan voisi mennä enää :) tuntuu kuin oisin löytänyt sieluntoverin...
Liian hyvää ollakseen totta xD

3

282

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jellonaneiti

   NOO jos nyt jotenki itteeni kuvailisin niin, ööh ompa tämä vaikeeta =)

   kuitenki, aika kiltti ja semmonen aika lempeeluonne,loukkaannun aika pahasti jos joku sanoo ulkonäöstäni jotain negatiivista.
   Tykkään imartelusta ja pidän toisten imartelusta =) Mulla on aika pitkä pinna, mut sit ku suutun nii suutun kunnolla. En oo pitkä vihanen! Vähän liianki tarkka siitä miltä näytän. ja sitte hajamielinen, ja välillä niin ajatuksissani etten kuule mitä toiset puhuu mulle :D ja sitte mä oon yleensä kaveripiirissä se tavallaan "pelle" ku esitän niin huoletonta vaikka kuinka oikeesti ois huolia, nii en näytä sitä kovian helpolla muille. Pyrin siihen etten loukkaa ketään, ja sitten vielä, riitelen tosi tosi harvoin kenenkään kanssa! Mielummin puran sitten sen pahan oloni yksin olemalla ja haukun jonkun ihmisen maasta taivaaseen niin ettei kukaan kuule =) hih tämmöne mä oon. aika musikaalinen ooon ja silleen.

  • sama päivä

   Itsestäni tunnistan ainakin kunnianhimon, määrätietoisuuden mutta olen hankala miellytettävä. Hankaluus ilmenee siinä, että vaadin mieheltä aika paljon, fiksuutta, ulkonäköä ja sosiaalisuutta. Ulkonäön suhteen huolehdin itsestäni ja mietiskelen mitä laitan päälle uloslähtiessäni. Pukeutuminen tullut tärkeämmäksi mutta lienee myös iän tuoma juttu, eikä horoskoopillinen. Ystäviltä olen kuullut palautetta lyhytpinnaisuudesta ja kärsimättömyydestä mutta positiivista on mm. iloisuus, sosiaalisuus ja huomaavaisuus. Että sellainen paketti täällä.

   • HäRkÄ (N)

    Kiva kuulla minkälaisia persoonia siellä on liikkeellä. 3kk seurustelun perusteella olen kyllä huomannut kyseisiä luonteenpiirteitä.
    Mut on kyllä vikoineenkiin niin ihana kehrääjäpoika että en ihan hevillä luovu xD

    Kiitti vastauksistanne!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   332
   21880
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   6180
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   362
   4170