Nainen ei ole eläissään saanut orgasmia

m22hki

Tyttöystäväni ei ole IKINÄ saanut orgasmia edes oman käden kautta. Kaikenlaista on kokeiltu, muutama juttu vielä kokeilematta, mutta kuka minä olen yrittämään jos hän ei edes pysty tuottamaan orgasmia itselleen. Toisaalta ei ole kiva olla ainoa, joka nauttii.

Mistä tällainan voi johtua ja mikä neuvoksi?

19

7619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mariah

      Onko tyttöystävälläsi jotain estoja? Luottaako hän sinuun? Jotkut ovat arkoja saamaan orgasmin sen takia, että he tuntevat menettävänsä tilanteen hallinnan. Myös se aiheuttaa paineita teille molemmille, jos seksin päämääräänä on saada orgasmi. Liika yrittäminen vain tuottaa stressiä. Tyttöystäväsi kannattaa käydä gynellä sulkemassa pois mahdolliset fysiologiset esteet. Jotkut naiset eivät saa koko elämänsä aikana orgasmia.

    • pinja

      ei se ole välttämättä tunteista tai estoista kiinni että ei saa orgasmia. itse en ole kertaakaan saanut myöskään edes oman käden kautta. vaikka tuntisi toisen hyvin ja tunteet ovat niinsanotusti kohdallaan ei välttämättä saa... eikä se ole millään tavalla miehestä kiinni jos nainen ei pysty millään konstilla saamaan kenekään kanssa, käy siinä mielessä sekin vaihtoehto että on jokin epänormaali yksilö joka ei pysty laukeamaan. se on vähän niinkuin ajateltaisiin että miehellä ei seiso, missä tapauksessa naiset tuntevat helposti syyllisyyttä. keskustelua kehiin ja tukea toiselle roppakaupalla!!! toinen voi hyvinkin nauttia ilman orgasmiakin...

    • Lissu

      Olen kyllä sitä mieltä että on se vähän miehestäkin kiinni se orkun saaminen, nimittäin jos mies vain käy heti "itse asiaan", eikä ennen yhdyntää olen lainkaan esileikkiä tai vaan sen verran että nainen juuri kostuu, ei ole kyllä mitään mahdollisuuksiakaan saada orkkua, harvat naiset saavat orkun varsinaisessa yhdynnässä.

      Olen lukenut paljon näitä palstoja, ja tullut siihen tulokseen että nainen saa herkemmin orkut kun mies esim nuolee tms. Itse en ole koskaan saanut miehen kanssa orkkua, mieheni on juuri sellainen "itse asiaan heti käyvä", enkä ehdi edes "lämmetä", ajatus ei ehdi edes mukaan. Valitettavasti. Minä uskon että on olemassa miehiä jotka osaavat nämä puuhat ja pitävät naisen orkun saamista yhtä tärkeänä kuin omaansa.

      Itse olen ollut naimisissa yli 20 v ja heikot orkut saan kun suihkutan vettä letkusta klitorikseen. Muuta orkkua en ole koskaan kokenut.

      • zzz

        Todellakin on miehiä, jotkat haluavat naiselle tuottaa orgasmin.Itse haluan aina ensin naiselle orgasmin ja vasta sitten itselle.


      • Lissu
        zzz kirjoitti:

        Todellakin on miehiä, jotkat haluavat naiselle tuottaa orgasmin.Itse haluan aina ensin naiselle orgasmin ja vasta sitten itselle.

        Kunnioitan sinua sen asian suhteen. Niin pitää ollakkin.


      • Maajussi75
        Lissu kirjoitti:

        Kunnioitan sinua sen asian suhteen. Niin pitää ollakkin.

        Aina eka niin että eukko saa 2 isoa orkkua ja sitten vasta itse....


      • mutta..

        Onhan se toki miehestäkin kiinni, mutta mulla ongelma on jossain korvien välissä. Kukaan mies ei ole onnistunut orgasmia mulle tuottamaan millään tavalla. Itse saan orgasmin helpostikkin, mutta mulle vaan tulee hirveen epäukava olo jos mies katsoo tai nuolee.. Ei mulla muuten oo ulkonäköongelmia, mutta sängyssä tunnen itteni niin epävarmaksi. Nyt olen seurustellut saman miehen kanssa 2 vuotta ja silti ei onnisu..


      • minä
        mutta.. kirjoitti:

        Onhan se toki miehestäkin kiinni, mutta mulla ongelma on jossain korvien välissä. Kukaan mies ei ole onnistunut orgasmia mulle tuottamaan millään tavalla. Itse saan orgasmin helpostikkin, mutta mulle vaan tulee hirveen epäukava olo jos mies katsoo tai nuolee.. Ei mulla muuten oo ulkonäköongelmia, mutta sängyssä tunnen itteni niin epävarmaksi. Nyt olen seurustellut saman miehen kanssa 2 vuotta ja silti ei onnisu..

        Olen ihan samanlainen. On ollut ihania rakastajia, mutta ei ole toistaseksi onnistunut. Ja omin käsin ei mitään ongelmaa.

        Eli korvienvälissä piiputtaa ja siksi olen joutunut kokemaan valtavaa särkyä myös rakkaudessa.


      • annabelle
        minä kirjoitti:

        Olen ihan samanlainen. On ollut ihania rakastajia, mutta ei ole toistaseksi onnistunut. Ja omin käsin ei mitään ongelmaa.

        Eli korvienvälissä piiputtaa ja siksi olen joutunut kokemaan valtavaa särkyä myös rakkaudessa.

        joku psykologinen trauma miehestä.Esim oma isä on piiskannut pyllylle.Mä olen saanut piiskaa pentuna mutta nautin seksistä kovasti.Oli vaan vaikea hyväksyä sitä että joku mua pystyisi rakastamaan.Onanointi alkoi kun sain unissani orkkuja ja halusin tietää lisää aiheesta.Naisen sukuelin on tosi iso kokonaisuus.Herkät hermotukset menee reiden sisäpintaa pitkin lähes polveen asti.Vatsan alueella on navan ympärys myös äärimmäisen herkkä alue.Rinnoista menee suoraan kohtuun hermoradat joilla on ihan luonnollinen tarkoitus kun synnytyksen jälkeen pitää saada kohtu supistumaan niin vauva saa sen imemisellä aikaan.Tämä nautinto on vaan naisella suurempi kun se liitetään sekstailuun.Kunnon orkku tuntuu kohdussa asti ainakin mulla ,sekin supistelee.Rintojen imeminen ja hyväily tekee mut ihan sekopääksi nautinnosta.Oletko kokeillut koskaan niin että tyydytät itsesi sen miehen nähden.Sovitte ettei hän saa koskea suhun.Voit kyllä itse imeä häntä ettei hän jää kylmäksi.Siinä tarvitaan paljon luottamusta ja ennenkaikkea halua mennä eteenpäin asiassa.Olkaa avoimia toisillenne, kerro mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei tunnu.kyllä se siitä..kai pitäis mennä.


      • mutta...

        Kyllä naisen mun mielestä pitäis ittekin tietää miten saa sen orgasmin. Ite aloin saamaan miehen kanssa vasta sitten kun opettelin sen taidon ittekseni.. Alottajahan sano ettei nainen oo omin avuinkaan saanu.

        Mun mielestä naisen pitäis itte omassa rauhassa harjotella. Sit kun tietää mikä tuntuu hyvältä, opettaa sen miehelle.


    • outoa

      Itselläni on sama vika. Olen kysynyt asiaa eri alojen lääkäreiltä, tuloksetta. En usko että ainakaan alussa olisi ollut estoistakaan kiinni. Nykyisin ehkä on, koska tietoisuus siitä vaivaa, ja jos mies vielä odottaa, että saisin, sitä pahempi. Se, ettemme saa omin käsinkään, on minusta kummallisinta. Fyysinen vika ehkä? Kipukynnykseni on korkea, olisiko sitten mielihyvätuntemuksetkin vaikeammin aistittavissa.

      Asiasta puhuminen voi aluksi olla hyödyllistä, mutta yrittäminen vain pahentaa tilannetta. Itse toivoisin saavani osakseni enemmän hellittelyä ja hyväilyjä ilman sitä pakkotunnetta, että tastä pitäisi nyt seurata orgasmi. Suorituspaineista vapautuminen voisi olla ensimmäinen askel parempaan.

    • muutenkin

      Olen 23-vuotias nainen ja aloitin seksin harrastamisen vasta 21-vuotiaana. En ole koskaan saanut ogasmia, en oman käden kautta enkä kumppanien tuella, vaikka kaikkea on kokeiltu. En ota asiasta paineita - ehkä orkku tulee, jos on tullakseen, voi olla että vasta kolmikymppisenä. Sen voin kuitenkin sanoa, että nautin seksistä paljon ja himoitsen sitä lähes joka päivä.

    • viimein se onnistui :)

      Missään tuskin sen kummemmin vikaa, ja tosi kiva, että jaksat asiasta kiinnostua enemmän ja etsiä vastauksia ongelmaan!

      Erittäin yleistä vielä tuossa parikymppisenä naisena olla ilman sitä ensimmäistä orkkua. Joskus haastattelin kaveripiiriäni, ja ovat saaneet ensimmäisen orkkunsa vasta 25-35v. Useimmilla on vaatinut käsihoitoa tai apuvälineitä. Vain yhden naisen tunnen, joka saa orgasmin yhdynnässä edes ilman sen kummempaa esileikkiä.

      Seksikaupasta kannattaa kysellä kaikenlaisia ilo-välineitä yhteisiin hetkiin! Meillä sattumalta saimme ystäviltä vähän leikkimielellä vibraattorin aikanaan, ja siitähän se ilo sitten alkoi irrota kun oppi sitä käyttämään (aluksi harjoiteltiin kuukausia tuloksetta!).

      • 20 v nainen

        Minun ystäväpiirissäni harva ei ole saanut orgasmia noin 20 ikävuoteen asti. Seksikauppaa minäkin suosittelen.


    • hiljaa hyvä tulee

      siis ei saanu, ja minä kokematon aiheutin niitä enimmillään kakstoista.

    • S.E.Krewing

      Tiedän itsekin naisia, jotka ei ole kokeneet huippua,
      (pari exääni)mutta kun aloin tutkia naisen vaginaa,
      ja otin tiedot käyttööni, saa nykyinen naisystäväni
      vähemmälläkin vaivalla. Eikä kysymyksessä todellakaan
      ole mikään vaiva, ylen mukavaahan tuo on.

      Noniin, tutki netistä, tai alan kirjallisuudesta,
      missä naisella on U-piste, G-piste(myös G2) sekä
      A-piste. Näitä stimuloimalla, aluksi kaikkia, saa
      naisesikin orgasmin, joka täräyttää varpaankynnet
      pitkin huonetta.

      Naisen tulee saada hieroa klitoristaan kesken panon,
      jotta nainen saa kaiken irti.

      Kun naisesi on saanut muutaman kerran em.tutinoita,
      saa hän vähemmälläkin stimuloinnilla. Klitoriksen
      hieronta saattaa säilyä yhä edelleen, mutta ei sen
      pitäisi haitata ketään.

      Vielä yksi avainsana on luottamus. Mitään suorituspai-
      neita ei pidä luoda makuuhuoneen sisäpuolelle, vaan
      siitä on tehtävä stressivapaa vyöhyke.

      Lopuksi, jotta nainen ei kokisi hätää, yksinjäämisestä,
      tulee hoitaa jälkilämmittely kunnialla. Itselläni ainakin
      on panon jälkeen voimat niin piipussa, että mieleluusti
      muutenkin jään naiseeni kiinni. Eikä läheisyys tee
      pahaa miehillekään.

      Noita keinoja kun koitat, pitäisi solmun aueta.

    • Nainen 29 v

      Asiaan voi vaikuttaa useat asiat. Ensinnäkin, kuinka kauan olet ollut yhdessä tyttöystäväsi kanssa? Jos suhde on suht tuore ja tyttöystäväsi kokematon seksissä, orgasmittomuus ei ole mitenkään harvinaista eikä kummallista. Toiseksi, onko tyttöystäväsi orgasmittomuus suurempi ongelma sinulle vai hänelle? Jos tyttöystäväsi on asian kans suht ok, tulee sinunkin olla. Tyttöystäväsi ei saa orgasmia "hoputtamalla" ja painostamalla. Sinun pitää kertoa tyttöystävällesi, ettei asia ole sinulle itsellesi ongelma, jos hän muuten nauttii seksistä. Orgasmin saaminen väkisin ei onnistu. Kolmanneksi, luottaako tyttöystäväsi sinuun 100 %:sti? Pienikin epävarmuus voi aiheuttaa sen, ettei hän pysty heittäytymään seksiin. Myös huono itsetunto voi vaikuttaa. Jos tyttöystäväsi ei tykkää vartalostaan tai pelkää, ettet sinä tykkää siitä, on silläkin vaikutusta.

      Itselläni kesti saman miehen kanssa suunnilleen 3 vuotta ennen kuin sain ekan orgasmin yhdynnässä. Asia vaivasi minua vähän, poikaystävääni enemmän. Siitä ei ollut apua. Olin silloin 20-vuotias, kun sain ekan orgasmini. Olin aiemmin hieman epävarma viehätysvoimastani enkä uskaltanut heittäytyä seksiin. taustalla oli lievä pelko, että nolaan itseni tai näytän naurettavalta. Muuten kyllä nautin seksistä, vaikken orgasmia saanutkaan.

      Se, ettei tyttöystäväsi ole eläissään saanut orgasmia ei saa olla suhteessanne ongelma. Jos on, hän ei saa sitä jatkossakaan. Kumppanini oli ihana n ymmärtäväinen. Kokeiltiin kaikenlaista, muttei missään vaiheessa menny överiksi siten, että olis alettu hakemalla haettu sitä orkkua. Tsemppiä teille

    • ILMANKIN ORGASMIAKIN

      Minä saan harvoin mieheni kanssa orgasmia, oman käden kautta joskus... (Olen kyllä saanut miehenikin kanssa pari kertaa)... Mutta minä olen meistä se joka haluaa enemmän seksiä ja nautin siitä suuresti vaikka en orgasmia saakkaan. Orgasmi on vain pienen hetken kestävä "supistus" lihaksissa ja hyvän olon tunne, mutta seksin aikana saa saman tunteen ja mitä kauemmin kestää sen kauemmin siitä saa nauttia, väreitä menee pitkin kehoa... Se on ihanaa, en siihen välttämättä sitä orgarmia kaipaa!!

    • saleem

      sudanissa esileiki on kieletty (haram) mutta iso peenis auttaa tähänkin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe