VARO naista päällä, kalusi voi vioittua pysyvästi

Tosi juttu

VARO naista päällä, kalusi voi vioittua pysyvästi!

Jos nainen liikkuu varomattomasti ja kalu lipsahtaa ulos reijästä (pillu eli pylly), nainen voi istua kullisi rikki ja se on pilalla loppuelämäsi!

Paisuvaiskudoksen repeämä on äärettömän kivulias ja arpeutunut kudos vääntää kalusi kieroksi.

Joka ei usko niin tarkistakoon asian.

Itsellä on josku nainen meinannut tehdä tuon ja siitä on viisastuttu niin, etten alle hevin enää suostu! Sattui kamalasti, mutta vauriota ei onneksi tullut.

Edes leikkaushoito ei auta asiaan, vaan kyrpä nyrjähtää lopullisesti!

Naiset vielä ihmettelee, miksi mies ei anna olla päällä, vaikka se onkin kiva asento molemmille...

32

19991

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Make

      Totta puhut kaveri. Kalu ei juurikaan kestä taivutusta jäykkänä ollessaan kuin toiseen suuntaan hivenen. Naisen esim. raju vartalon taivutus 'väärään' suuntaa saattaa todella tehdä lopun ikiajoiksi siitä hommasta.

    • Tässäpä tämä

      Älä hyvä mies särje penistäsi!
      07.04.2005 14:17

      http://oiva.mtv3.fi/suhteessa.shtml?359954


      Auringon paistaessa ja ilman lämmetessä miehet ovat kuin kaniinit keväällä – päässä ei pyöri mikään muu kuin seksi. Kiihkeässä huumassa halutaan usein myös kokeilla kaikkea uutta. Kama Sutran asennot käydään läpi yksi toisensa jälkeen ja tohina on lähes päätä huimaava. Seksissä on jännitystä enemmän kuin miljoona volttia. Kaiken tuon innostuksen keskellä saattaa joskus käydä niin, että penis ei osukaan oikeaan paikkaan. Sen jälkeen nautinto voi muuttua erittäin voimakkaaksi kivuksi.

      Tyypillisesti penikseen kohdistuvat onnettomuudet tapahtuvat alle 30-vuotiaille miehille. Liekö syynä nuoruuden voimakas innostus seksuaalisiin asioihin vai kokemattomuus? Toinen riskialtis ryhmä on iäkkäät miehet. Heidän vammansa johtuvat yleensä naisten emättimessä menopaussin aiheuttamista muutoksista. Emätin saattaa olla hyvinkin kuiva ja elastisuudeltaan heikko, jolloin peniksen saaminen emättimen sisään voi olla perin hankalaa.

      Yhdynnästä johtuvat peniksen vauriot ovat kuitenkin suhteellisen harvinaisia. Kuuluisin peniksensä rikkoja on luultavasti saksalainen muusikko Dieter Bohlen. Tämä Modern Talking -yhtyeestä tunnetuksi tullut mies on rikkonut peniksensä paisuvaiskudokset peräti kolmesti. On uskomatonta, että hän kykenee saamaan vielä erektion. Kaunis hänen peniksensä tuskin on, sillä jokainen kerta on varmasti jättänyt jälkensä hänen elimeensä.

      Vammatyypit

      Yhdynnän aikana tapahtuvat tapaturmat, joissa penis vahingoittuu, jaetaan yksinkertaisiin ja monimutkaisiin verisuoniperäisiin vammoihin.

      Yksinkertaiset verisuoniperäiset vammat

      Eriytyneet verisuoniperäiset vammat peniksessä

      Peniksen pinnallisen tai syvän laskimon vauriot

      Vamma paisuvaiskudoksen tai siittimenselän valtimon rakenteessa

      Erektiossa olevan paisuvaiskudoksen vamma

      Vamma esinahan siteen valtimossa

      Imusuonivauriot

      Monimutkaiset verisuoniperäiset vammat

      Verisuoniperäiset vammat yhdistettynä johonkin seuraavista:

      Virtsaputken osittainen tai täydellinen repeämä

      Buckin peitinkalvon (paisuvaiskudoksia ympäröivä kalvo) repeämä

      Penistä tukevien siteiden repeämä

      Kivesvaurio

      Virtsaputkeen ja paisuvaiskudokseen liittyvä avanne

      Suurin osa yhdynnän aikana syntyvistä penisvaurioista sijoittuu peniksen tyviseudulle. Vaurio voi kuitenkin ilmaantua mihin tahansa peniksen varren kohtaan. Yleisin vamma on peniksen paisuvaiskudoksessa tapahtuva valkokalvon repeämä. Tämä saattaa aiheutua erektiossa olevan peniksen voimakkaasta sivusuuntaisesta tai alaspäin kohdistuvasta taipumisesta.

      Tällainen taipuminen syntyy useimmiten silloin, kun penistä pyritään työntämään voimakkaasti emättimeen mutta se törmääkin häpyliitokseen tai välilihaan. Penis voi taittua myös anaaliseksiä yritettäessä, jos peräaukko on liian tiukka ja kuiva. On myös kirjattu tapauksia, joissa masturboiva mies on tipahtanut sängystä ja loukannut peniksensä. Vamma voi toki syntyä myös liian voimakkaan masturboinnin seurauksena. Itsetyydytys voi siis olla peniksen kunnolle vaarallista, joten miehen tulisi kohdella elintään kunnioittavasti, eikä murjoa sitä sanan mukaisesti solmulle.

      Mies voi myös nukkuessaan kääntyä erektiossa olevan peniksen päälle.


      Paisuvaiskudoksen repeämiä on syntynyt myös tilanteissa, joissa nainen on purrut peniksen vartta liian rajusti suuseksiä antaessaan. Penikseen voi kohdistua myös suora isku, joka taivuttaa vartta. Esinahan alueelle syntyvä vaurio johtuu useimmiten siitä, että esinahan side on liian lyhyt tai tiukka. Esinahka voi myös olla liian ahdas.

      Peniksen paisuvaiskudoksen tai tukisiteen repeäminen aiheuttaa voimakasta kipua ja erektion laukeamisen. Repeämisen yhteydessä kuuluu hyvin usein naksahdus tai pieni paukahdus. Penis myös turpoaa nopeasti ja vamman alueelle syntyy mustelma. Mikäli Buckin peitinkalvo repeää, verenpurkauma voi levitä kivespussiin, välilihaan ja vatsanpeitteisiin.

      Vaurio syntyy yleensä vain toiseen paisuvaiskudokseen. Joissakin tapauksissa penis taipuu niin voimakkaasti, että vaurioita syntyy kumpaankin paisuvaiskudokseen ja jopa virtsaputken paisuvaiseen sekä virtsaputkeen. Jos virtsaputki on vaurioitunut, on sen suulla yleensä hiukan verta. Virtsaputkirepeämiä esiintyy 10–38 prosentissa paisuvaiskudosvammoista. Pureman aiheuttamaan vammaan saattaa olla siirtynyt myös tauteja, kuten B- tai C-hepatiitti, jäykkäkouristus, kuppa, tuberkuloosi tai hiv. Monesti haavassa kasvaa ainakin streptokokki- ja stafylokokkilajeja.

      Hoitokeinot

      Penikseen syntynyt vaurio kannattaa aina näyttää lääkärille! Vamman laadun varmistaminen on äärimmäisen tärkeää. Peniksen repeämät kannattaa korjata kirurgisin toimenpitein ja suhteellisen nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Vamma-alue paljastetaan leikkauksen avulla, verenpurkauma poistetaan ja repeämä ommellaan itsestään sulavalla langalla. Mikäli virtsaputki on vaurioitunut, myös se korjataan. Operaation jälkeen potilasta kehotetaan välttämään yhdyntää 4–8 viikon ajan. Yhdyntäkiellon pituus riippuu vamman ja leikkauksen suuruudesta.

      Konservatiivisena hoitona (ei leikkaushoito) on käytetty kestokatetria, jäitä, kompressiosidettä ja lastaa. Erektio estetään diatsepamilla tai estrogeeneillä. Konservatiivisessa hoidossa komplikaatioita esiintyy 29 prosentissa tapauksista. Seurauksena voi olla jopa erektiohäiriö. Sen vuoksi nykyään suositellaan aina kirurgista hoitoa, jonka lopputulos on lähes aina hyvä.

      Konservatiivinen hoito saattaa aiheuttaa seuraavia komplikaatioita:

      Peniksen epämuodostumat

      Erektion aikana penikseen muodostuva kulma (Peyronien tauti)

      Kivulias yhdyntä

      Laskimon ja valtimon välinen avanne

      Paisuvaiskudoksen ja virtsaputken välinen avanne

      Sidekudoksen kertyminen

      Erektiohäiriö

      Osa peniksen vaurioista jää täysin hoitamatta, koska mies ei häpeän vuoksi tohdi mennä lääkäriin. Esimerkiksi puremavamma saattaa aiheuttaa vain pienen vaurion peniksen iholla ja mies saattaa luottaa siihen, että aika parantaa haavat. Pienikin haava voi kuitenkin tulehtua hyvinkin pahasti, ja tällöin haavan puhdistamiseksi joudutaan leikkaamaan ruhjoutunut kudos pois. Penikseen kohdistuneet vammat tuleekin siksi aina ottaa tosissaan. Seksissä kannattaa olla maltillinen ja naatiskella. Pornofilmien rynkyttävät yhdyntätyylit kannattaa ehdottomasti unohtaa. Hiljaa hyvä tulee ja peniskin pysyy kunnossa.

      Kari Heusala

    • kaikkia

      naisia, kannattaa lopetta naisten kans vehtaaminen kokonan ettei mene pili rikki.Tosi on!

      • sdbsiudfisu

        Kannattaa vetää vain ulospäin kun nussii.


    • 4kymppinen

      Onnettomuudet ovat todellakin hyvin harvinaisia. Tätä ihanuutta ei kannata sen takia jättää kokematta. Paras takuu on varmistaa, että nainen osaa homman. Aloittelija voi tehdä vahinkoja. Turvallisin ja myöskin nautinnollinen tapa tulla päälle on tulla ihan pitkälleen, ottaa vehje sisään ja kiehnätä. Siitä kun nousee pystympään, ei pidä pomppia ylös-alas vaan pyöritellä lantiota ja samalla vähän eteen-taakse. Penis tukee touhua eikä vaaraa ole. Pahin vaara on jos nainen pomppaa niin ylös, että vehje tulee ulos ja sit tulee koko painollaan takaisin ja auts.

      • tuolilla

        muuten yksi kiihottavimmista asennoista on se että mies istuu suoraselkäisellä (keittiön)tuolilla ja riittävän pitkäjalkainen nainen ratsastaa sylissä omaan tahtiinsa ja tyydyttää itsensä.

        Mutta voi perkl! jos kyytiin sattuu osaamaton nainen joka ei osaa hieroa itseään sopivasti kaluun vaan alkaakin pomppia kiimasta ylös alas ja pidentää joka iskulla liikettä... Lopulta kalu lipsahtaa ylös mutta jää tuossa asennossa jököttämään pystyyn ja nainen romahtaa koko painollaan alas. *auts*


    • tuossa asennossa

      oon yli viisikymppinen nainen ja en todellakaan ole koskaan löytänyt mitään kivaa puheena olevassa asennossa....valaiskaa minua

      • SamuelEugenKrewing

        Tuossa yllämainitussa ratsastusasennossa nainen
        voi itse päättää, mitä kohtaa haluaa stimulotavan
        enemmän. Siitin kun ei joka asennossa osu ihan par-
        haisiin paikkoihin. Asennon edut löytyy vain kokei-
        lemalla riittävän lujasti seisovan peniksen satulas-
        sa.

        Asento on silti monelle miehelle hankala, koska ma-
        kuuasennossa verestä karkaa suuri osa maksaan, eikä
        penikselle ole enää niin paljoa. Vika ei ole kummas-
        sakaan, vaan ihan puhtaassa anatomiassa. Parikymp-
        pisenä itelläni kyllä seisoi mainitussa asennossa
        puolikin tuntia, kunnes tytöltä loppui puhti.
        Olikin melkosta laukkaa;).

        Myöhemmin, lähemmäs kolmekymppisenä, eräs nainen
        nojasi taitamattomasti taaksepäin, ja kulli meinasi
        nyrjähtää. Hyvä että vain meinasi...


      • Eiarpaonnea

        Kun nainen on päällä niin silloin voi liikuttaa itseään siihen tahtiin kuin haluaa ja pystyy painamaan klitoriksen ihan mieheen kiinni niin se on varma asento saada orgasmi. Ja tosiaan , liike eteen-taakse eikä kuin pornoelokuvissa ylös-alas.


    • wiisas-

      kannataa lopettaa porno ettei kyrpä mene rikki
      tiedän miten se sattuu!

    • marakopo

      kun vetelee takaapäin.

    • kierompi

      kalu, sen parempi.

    • voimuna

      Miten naiset suhtautuu siihen jos on käynyt tämmönen vahinko ja on esim. alaspäin käyristynyt penis?

      • SamuelEugenKrewing

        ...jos kulli tosiaan on käyristynyt alaspäin, voi
        nainen saada ylen hyvän tyydytyksen takaapäin pan-
        taessa; tuossa asennossa alaspäin käyristynyt kulli
        hieroo lujemmin A-pistettä, ja kurkusta kuuluu mel-
        koset boforit, kun nainen alkaa saamaan lujemmin
        kuin ennen, ellei ole koskaan saanut stimulaatiota
        tuolle pisteelle. Onnistuu se suoremmallakin patu-
        kalla. Oma naiseni saa vuoronperään G:hen ja A:han,
        vaikka kullini on lievästi vasemmanpuoleinen.


      • Äimän käkenä
        SamuelEugenKrewing kirjoitti:

        ...jos kulli tosiaan on käyristynyt alaspäin, voi
        nainen saada ylen hyvän tyydytyksen takaapäin pan-
        taessa; tuossa asennossa alaspäin käyristynyt kulli
        hieroo lujemmin A-pistettä, ja kurkusta kuuluu mel-
        koset boforit, kun nainen alkaa saamaan lujemmin
        kuin ennen, ellei ole koskaan saanut stimulaatiota
        tuolle pisteelle. Onnistuu se suoremmallakin patu-
        kalla. Oma naiseni saa vuoronperään G:hen ja A:han,
        vaikka kullini on lievästi vasemmanpuoleinen.

        A-Studion ja A-Talkin tiedän ja on se tainnut olla TV:ssa A-Pistekin, mutta mikä on VITUN A-piste?


      • SamuelEugenKrewing
        Äimän käkenä kirjoitti:

        A-Studion ja A-Talkin tiedän ja on se tainnut olla TV:ssa A-Pistekin, mutta mikä on VITUN A-piste?

        Nainen, joka ei ole saanut noihin pisteiseen stimu-
        laatiota, tai vain joskus vahingossa, on ylen kärttyi-
        nen.
        Oma naiseni rentoutuu täysin, kun stimuloin noita
        pisteitä. Alkaa ympäristössäkin näkyä vähemmän sek-
        suaalisesti turhautuneita naisia, kun tätä tietoa pis-
        teistä levitetään.

        Lähetä osoitteesi e-mailiin:
        [email protected]
        niin laitan paluupostina kaavion.


      • böge
        SamuelEugenKrewing kirjoitti:

        Nainen, joka ei ole saanut noihin pisteiseen stimu-
        laatiota, tai vain joskus vahingossa, on ylen kärttyi-
        nen.
        Oma naiseni rentoutuu täysin, kun stimuloin noita
        pisteitä. Alkaa ympäristössäkin näkyä vähemmän sek-
        suaalisesti turhautuneita naisia, kun tätä tietoa pis-
        teistä levitetään.

        Lähetä osoitteesi e-mailiin:
        [email protected]
        niin laitan paluupostina kaavion.

        http://oiva.mtv3.fi/suhteessa.shtml?403820


      • SamuelEugenKrewing
        böge kirjoitti:

        http://oiva.mtv3.fi/suhteessa.shtml?403820

        Seuraava K.Heusalan kirjoitus, vaikka miestä muutoin
        arvostankin, on valheellinen;
        Kari Heusala:
        On kuitenkin anatomisesti väärin puhua G-pisteestä, jota ei todellisuudessa ole olemassakaan. G-pisteen etsiminen on kuitenkin kuin Graalin etsiminen Da Vinci -koodin mukaan – se on hauskaa ja nautinnollista vaikkei mitään löydykään.
        SamuelE.K:
        Kyllä löytyy, kuten muutkin kaavion pisteet. Kokeilkaa itse,
        niin huomaatte, miten Heusala on seonnut Da
        Vinci-koodissa esitetyistä Raamatun totuutta
        vääristelevistä fiktioista.


      • Sexguru
        SamuelEugenKrewing kirjoitti:

        Seuraava K.Heusalan kirjoitus, vaikka miestä muutoin
        arvostankin, on valheellinen;
        Kari Heusala:
        On kuitenkin anatomisesti väärin puhua G-pisteestä, jota ei todellisuudessa ole olemassakaan. G-pisteen etsiminen on kuitenkin kuin Graalin etsiminen Da Vinci -koodin mukaan – se on hauskaa ja nautinnollista vaikkei mitään löydykään.
        SamuelE.K:
        Kyllä löytyy, kuten muutkin kaavion pisteet. Kokeilkaa itse,
        niin huomaatte, miten Heusala on seonnut Da
        Vinci-koodissa esitetyistä Raamatun totuutta
        vääristelevistä fiktioista.

        Siis mikä kämmi??? Heusala selittää jo vuonna 2001 mitkä ovat G-piste, U-piste, AFE ja cul-de-sac. Hänen mukaansa magneettikuvausten perusteella ei ole löydetty mitään erityistä G-pisteeksi luokiteltavaa paikkaa, mutta emättimen etuseinämä on kuitenkin monella naisella erogeenisesti hyvin herkkä alue. Kannattaa siis lukea alan teoksia ennen kuin hehkuttaa omaa tietotaitoansa!


      • SamuelEugenKrewing
        Sexguru kirjoitti:

        Siis mikä kämmi??? Heusala selittää jo vuonna 2001 mitkä ovat G-piste, U-piste, AFE ja cul-de-sac. Hänen mukaansa magneettikuvausten perusteella ei ole löydetty mitään erityistä G-pisteeksi luokiteltavaa paikkaa, mutta emättimen etuseinämä on kuitenkin monella naisella erogeenisesti hyvin herkkä alue. Kannattaa siis lukea alan teoksia ennen kuin hehkuttaa omaa tietotaitoansa!

        ...voi käyttää paremmin niille soveltuviin kohteisiin.
        Käytäntö kuitenkin osoittaa, että Heusala proffailee
        asialla, jota ei tunne.
        Tunnen sormillani oman naiseni G-pisteen, joka kiihottuessaan
        turpoaa litteäksi pallukaksi, jota hivelemällä naiseni
        kiemurtelee siihen malliin, että Heusalan kannattaa laittaa
        liimatuubinsa kiinni, ja jättää todelliset asiat ihmisille,
        jotka oikeasti tekevät jotain.

        En tiedä tarkoin, mihin lähteisiin Heusala viittaa,
        mutta kannattaisi lukea ulkomaisten antropologien kirjoja,
        mm. Desmond Morris on paljon parempaa luettavaa, kuin
        suomeksi väännetyt opit.


      • Sexguru
        SamuelEugenKrewing kirjoitti:

        ...voi käyttää paremmin niille soveltuviin kohteisiin.
        Käytäntö kuitenkin osoittaa, että Heusala proffailee
        asialla, jota ei tunne.
        Tunnen sormillani oman naiseni G-pisteen, joka kiihottuessaan
        turpoaa litteäksi pallukaksi, jota hivelemällä naiseni
        kiemurtelee siihen malliin, että Heusalan kannattaa laittaa
        liimatuubinsa kiinni, ja jättää todelliset asiat ihmisille,
        jotka oikeasti tekevät jotain.

        En tiedä tarkoin, mihin lähteisiin Heusala viittaa,
        mutta kannattaisi lukea ulkomaisten antropologien kirjoja,
        mm. Desmond Morris on paljon parempaa luettavaa, kuin
        suomeksi väännetyt opit.

        Sinähän taidat oikein olla hemmojen hemmo ja naisten unelma tällä kamaralla! Desmond Morris on jo vanhaa kauraa ja hehkuttaa G-pistettä jonain uutena ihmeellisyytenä. Itse olen lukenut mm. tutkarit The G-spot-reality or illusion? ja The G-spot: A modern gynecologic myth. Niiden perusteella Heusala näyttää olevan aivan oikeassa. Heitä kehiin jotain todella merkittävää äläkä lässytä moskaa! Niin ja Heusala muuten ilmoittaa kirjassaan Naisen seksuaalisuudesta, mistä G-pisteessä todellakin on kysymys. Oletko itse edes lukenut kyseistä opusta?


      • SamuelEugenKrewing
        Sexguru kirjoitti:

        Sinähän taidat oikein olla hemmojen hemmo ja naisten unelma tällä kamaralla! Desmond Morris on jo vanhaa kauraa ja hehkuttaa G-pistettä jonain uutena ihmeellisyytenä. Itse olen lukenut mm. tutkarit The G-spot-reality or illusion? ja The G-spot: A modern gynecologic myth. Niiden perusteella Heusala näyttää olevan aivan oikeassa. Heitä kehiin jotain todella merkittävää äläkä lässytä moskaa! Niin ja Heusala muuten ilmoittaa kirjassaan Naisen seksuaalisuudesta, mistä G-pisteessä todellakin on kysymys. Oletko itse edes lukenut kyseistä opusta?

        Lopeta riehuminen, ja keskity käytäntöön.

        Olen lukenut Heusalan opuksen. Vaikka suuri gurusi
        Heusala kyseenalaistaakin G-pisteen olemassaolon, ei
        se tee käytännön kokemuksiani tyhjiksi. G-pisteitä
        on jopa kaksi, ja lisäksi U- ja A-piste.
        Näyttää siltä, että Heusala puhuu ihan tuultapaskaa,
        että saisi kirjojaan myydyksi suuremmalle lukijakun-
        nalle. Heusala on myynyt itsensä markkinavoimille,
        enkä häntä siksi voi kunnioittaa.

        Heusalan, ja kaltaistesi sex'gurujen' takia yhä
        useampi suomalainen nainen kärsii orgasmittomasta
        elämästä. Mietipä sitä, ja pidä turpasi kiinni.


      • seguru
        SamuelEugenKrewing kirjoitti:

        Lopeta riehuminen, ja keskity käytäntöön.

        Olen lukenut Heusalan opuksen. Vaikka suuri gurusi
        Heusala kyseenalaistaakin G-pisteen olemassaolon, ei
        se tee käytännön kokemuksiani tyhjiksi. G-pisteitä
        on jopa kaksi, ja lisäksi U- ja A-piste.
        Näyttää siltä, että Heusala puhuu ihan tuultapaskaa,
        että saisi kirjojaan myydyksi suuremmalle lukijakun-
        nalle. Heusala on myynyt itsensä markkinavoimille,
        enkä häntä siksi voi kunnioittaa.

        Heusalan, ja kaltaistesi sex'gurujen' takia yhä
        useampi suomalainen nainen kärsii orgasmittomasta
        elämästä. Mietipä sitä, ja pidä turpasi kiinni.

        Pistä tänään lätsä päähän kun menet ulos, ettei pääsi pehmene auringossa entisestään!


    • paukkis

      Itse nyrjäytin kaluni juuri tuollaisessa taitamattoman naisen kanssa suoritetussa "nainen päällä"-yhdynnässä. Aikaa siitä on kulunut nyt viikko, turvotus on laskenut, mutta vieläkin penis, kivekset ja vatsanpeitteetkin osittain ovat mustan siniset ja arkoja kosketeltavia. Näin on käynyt kerran ennenkin, mutta vain lievänä, jolloin vain itse penis oli osittain mustelmilla ja parani ajan mittaan. Nyt minulla on siis kaikki mahdolliset peniksen nyrjähdysoireet, mutta lääkärille en ole kehdannut mennä ja oireetkin siis ovat jo vähän helittämään päin. Voiko moinen vaiva korjaantua itsellään ajan kanssa, vai onko tosiaan niin, että aina pitäisi käydä lääkärillä ?

    • Eiarpaonnea

      Jos nainen pomppii ylös - alas niin se johtuu typeristä pornovideoista ja yhtä typeristä miehistä jotka haluavat naisen matkivan niitä. Kyse ei ole onko kokematon vai ei. Ja kyllähän mies voi neuvoa ja liikuttaa pakaroista naista liikkumaan oikein.

    • Milla_2001

      Minun käsittääkseni syy on liian pienessä miehen kalussa. Kun kalu on tarpeeksi kookas naisen on varsin vaikea päästä niin korkealle että saisi kalua ulos emättimestään.

      • Hevoskulli21cm

        Tai sitten niin että nainen on pieni ja mies suuri. Jos kyrpä ei mene sisään kun puoliväliin, tuo asento on hankala ja vaarallinen.


    • paukkis

      No mun tapauksessa nainen oli siis päällä, mutta selkä minuun päin, eli varsinainen pornofilmiasento (joka kuulemma on hänestä paras). Nyt, puolitoista viikkoa tapahtuneen jälkeen on penikseni jo liki kauttaaltaan normaalin värinen ja kivuton, vatsan peitteissä on vielä vähän mustaa, mutta kykenisin varmaan jo revanssiin, en vain ole sitä tehnyt, koska tapaus sai minut vähän säikkymään koko hommaa.
      Kuitenkin tuli todistettua, että vaikka minulla oli kaikki mahdolliset peniksen murtuman oireet, ei lääkäriä tai leikkausta tarvittu ja homma normalisoitui alle kahdessa viikossa. Kullin koosta ja sen vaikutuksesta tapahtuneeseen olen vähän jäävi sanomaan mitään.

    • Eipelkkääjyystöä

      Ehkä tämäkin on enemmän tekniikkaa kuin raakaa voimaa vaativa asento. Jos tosiaan nainen jumppaa miehen päällä ylös-alas, ei se ehkä hänellekkään paljoa nautintoa anna.
      Omasta mielestäni paljon parempi on kunnon lämmittelyjen jälkeen panna kyllä emättimeen niin syvälle että tuntuu siltä on puristuksessa pohjaa vasten ja sen jälkeen naistä liikutellaan ees/ taas. Siinä mies voi auttaa liikettä käsillään. Eikä mene pitkään kun molemmat saavat nautinnon.
      Tässä asennossa ei kyllä vaurioitui. Tosin täytyy varmistaa että ei tuota kipua kun painetaan emättimen pohjaa. Suurin osa naisista osaa sanoa onko ok.

    • peniskövaipanisko

      pahin vamma on naimaton nainen, kun ee oo suannu miestä,))) voi kauhiaa....;)

    • paukkis

      "Kun kalu on tarpeeksi kookas naisen on varsin vaikea päästä niin korkealle että saisi kalua ulos emättimestään."

      Tuohon vielä lisäisin, että omassa tapauksessani kulli ei luiskahtanut pois emättimestä, vaan vääntyi luonnottomaan asentoon, kun akka heilutti persettään ess,taas, eikä ylös-alas.

      • Joskusjoojosnus

        Kai sekin on mahdollista jos pääsee kääntymään kaksinkerroin pillun sisällä. Ei oikein ole muuta mahdollisuutta jos ei kerran liikahtanut ulos.
        Tiukempi reppu on siihen parempi.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe