islamilaiset häät

-t-

voitteko kertoo millaset on islamilaiset häät ja
mitä kaikkea siihen sisältyy?
kiitos jo etukäteen!
=)

12

5787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ahku Biebmu

      sie päästä maistamhan?
      Enpä mie sitä tiijä, minkalaiset olis islammilaiset häät. Häätyy olla tylsää... Ei viinan tippaa, ei tanssia naisen kanssa. Enkä mie perusta jonku hikisen äijjin kans kaulatusten rytkiä! Se se on mukavaa, ko naisen uumenilla kouta kohteliaasti ja eiku polokalle!
      Lapin häisä sulhanen saa vasta neliäntenä!
      Kahvisa ja kakkusa...

    • fatimeh

      Islamilaiset häät voivat olla yhtä erilaiset kuin voivat olla morsian ja sulhanen. Usein perinteet ja tavat,joita häissä näkee, tulevatkin kulttuurista ja maan tavoista - ei islamista. Toki niiden ei tarvitse olla kiellettyjäkään, islam vain ei vaadi niitä suoritettaviksi.
      Tärkeintä on että sulhanen ja morsian (tai heidän edustajansa) tekevät joko suullisen tai kirjallisen sopimuksen, johon kuuluu vähimmillään kaavanmukainen lausuma. Sopimuksessa mainitaan mehrin (morsiusrahan) määrä. Myös muista asioista voidaan sopia.
      Vihkimisen voi suorittaa henkilö,jolla on tähän oikeus (imaami, sheikh tms.) Tämä voi tapahtua myös puhelimessa. Vihkiminen voi tapahtua eri kielillä, kunhan kumpikin osapuoli ymmärtää sopimuksen sisällön. Vihkimisen jälkeen pari on mies ja vaimo ja heitä koskevat islamin määrittelemät aviovelvollisuudet ja -oikeudet.

    • Näin se menee

      Fatimehin vastaus oli ympäripyöreä,mutta jos haluat faktaa,niin tässä tulee:jos menee muslimimaassa naimisiin,vihkimistilaisuus on seuraavanlainen:vaimo mies,molempien puolisoiden isä ja imaami,ei muita läsnäolijoita.Hääjuhla:muut juhlivat,vaimo lukitaan omaan huoneeseensa ja suvun naiset tulevat antamaan ruokaa silloin tällöin,tämä voi kestää päivän-pari.Hääyö:kun aviopari alkaa suorittaa aktia,sukulaiset tulevat rynkyttämään ovea ja huutelemaan miehelle:"tee se, tee se,oletko mies,oletko mies?!!!"Muslimi avioliittoa ei välttämättä rekisteröidä muualle kuin muslimisrk:n omiin kirjoihin itämaissa ja ensimmäinen vaimo on se virallinen vaimo ja muut vaimot ovat niitä tyttöystäviä,jotka ovat "kynnysmattoon" verrattavissa,eli ensimmäinen vaimo saa määrätä näitä sivuvaimoja ja teetättää näillä huorilla,mitä tykkää mutta miehen on myös elätettävä heitä ja tyydytettävä heidän kaikki tarpeensa.Tekeekö mielesi avioon muslimin kanssa?Jos liitto tapahtuu Suomessa ja käy imaamin vihittävänä,se täytyy silti rekisteröidä sillä imaamin vihkiminen on jäävi niin täällä kuin noissa muslimivaltioissakin viralliselta näkökannalta katsottuna.

      • Sama

        Lisäys edelliseen:"oikeudet ja velvollisuudet":myös Suomessa annat vallan muslimi-miehelle tyttöystäviin ja jos et anna niin se valta tyttöystäviin otetaan."Maassa maan tavalla" ei niin vaan käykään päinsä näille hemmoille.Jos olet menossa naimisiin,niin "onnea" vaan,sillä sitä kyllä noissa liitoissa tarvitaan.Itse muslimin kanssa aviossa olleena haluan sanoa,että ei käy kateeksi!


      • *Ranyah*
        Sama kirjoitti:

        Lisäys edelliseen:"oikeudet ja velvollisuudet":myös Suomessa annat vallan muslimi-miehelle tyttöystäviin ja jos et anna niin se valta tyttöystäviin otetaan."Maassa maan tavalla" ei niin vaan käykään päinsä näille hemmoille.Jos olet menossa naimisiin,niin "onnea" vaan,sillä sitä kyllä noissa liitoissa tarvitaan.Itse muslimin kanssa aviossa olleena haluan sanoa,että ei käy kateeksi!

        Kokemuksesta myös (erään läheisen kohtalon myötä) tiedän,miten asiat todellisuudessa ovat.

        Oikein naurattaa nämä sinisilmäiset käännynnäistytsyt,jotka luulevat olevansa jotain erikoista muslimimiehen elämässä!!

        Vaikka esim. Suomessa ei virallisesti hyväksytä islaamilaista monivaimoisuutta,niin muslimimiehellä on kuitenkin myös täällä "oikeus" ottaa kolme sivuvaimoa (ja joissain tapauksissa myös lukematon määrä jalkavaimoja=orjattaria=palvelustyttöjä).

        Omapahan on asiansa.Minulta ei ainakaan sääliä tipu.


    • NOWIMDEPRESSED

      Voi perkele! Eli jos mielin naimisiin Muslimin kanssa saan jakaa hänet muutaman muun naisen kanssa??

      • Muslimi100%

        Puhu asiasta tulevan miehesi kanssa.


    • velimattiesko

      Juuri noin, Sinulta ei tarvitse kysyä naimisiin mennessä, eikä erotessa. Luovut kaikista oikeuksistasi sillä hetkellä, mihelläsi voi olla jo pari vaimoa valmiina esiteltäviksi ja lisäksi yksi perheen hyväksymä kotimaassaan. Itse et eroa saa mitenkään, mutta miehesi voi vain kävellä luotasi ja sanoa kolme kertaa, että jättää Sinut - siinä ovat oikeutesi - paitsi että tietenkin synnytät poikia, jotka aina jätät miehen perheelle, tyttöjä ei huolita, eikä rakkaudella ole mitään merkitystä. Olet kauppatavaraa.

      • pöyhistynyt

        Voi hyvää päivää


    • kaikkeamyös
    • musuvosu

      Jäätävää skeidaa edelliset kommentit. Sivuvaimoja ei tarvitse hyväksyä. Islamin mukaan jos mies kannattaa moniavioisuutta ja jostain syystä haluaisi lisää vaimoja, tulee hänen tarjota tasa-arvoinen toimeentulo kaikille. Aika rikas saa olla. Tämä on ennen ollut sosiaalijärjestelmä, joilla turvattiin leskien ja naisten toimeentulo, toki varmaan sitä väärinkäytetäänkin. Mutta mikään panohomma se ei ole :D Itse olen ollut kaksi vuotta muslimin kanssa ja ihan vain ainoa - onhan sillä tässäkin hommaa XD Suominainen ei ole mikään helpponainen välttämättä, varmaan alistuviampiakin kansoja löytyy :)

      Yleistäminen kunniaan, itse väitän, että kaikki suomalaiset miehet hakkaa ja on alkoholisteja :D

      • Musuvosu

        Tässä vielä ote Wikipediasta:

        Perinteinen islamilainen laki sallii rajoitetun moniavioisuuden. Miehellä saa olla enintään neljä vaimoa mikäli hän pystyy huolehtimaan heistä taloudellisesti. Melkein kaikissa islamilaisissa maissa moniavioisuutta on rajoitettu lailla. Se on kokonaan kielletty Tunisiassa ja Turkissa sekä tehty lainsäädännöllisin keinoin käytännössä mahdottomaksi Marokossa. Yleisesti ottaen moniavioisuus on käymässä yhä harvinaisemmaksi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe