Bandidokselle lurahti kakka pöksyyn;-)

99%

Kylläpä säikähti Bandidos-poika tänään iltapäivällä kun meinasin kiilata autolla. Kusipäinen jengirotta aikoi ohittaa minun autoni vaikka vastaan tuli autoja ja oli vieläpä keltaisen viivan alue. Näin taustapeilistä kun tämä yhteiskunnassa pärjäämätön paskahousu koitti päästä ohi ja totesin vaimolleni, että kohta näät kun kusipää lentää auton alle. No, eihän tämä pienempiensä peloittelija sitten uskaltanut ohi kun ohjasin autoani lähemmäs keskiviivaa. On ne surkeeta sakkia kaikki jengiläiset!!! Ampuisivat vaan enemmän toisiaan.

12

4431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varo vähä

      ne saattaa tappaa vaikka sun vaimos tai sut tai polttaa teijän talon

      • 999

        ne perseen pelletg ja jengi-rotat tarttis valtiovallan toimestya listiöä heti alkuunsa. isot miehet nahkaisissa liiveissään leikkii sotaa, voi huilu, että naurattaa...

        pekka k


      • Ella-mummi
        999 kirjoitti:

        ne perseen pelletg ja jengi-rotat tarttis valtiovallan toimestya listiöä heti alkuunsa. isot miehet nahkaisissa liiveissään leikkii sotaa, voi huilu, että naurattaa...

        pekka k

        Joo joo. Vuodessa on 365 päivää ja joka vuosi... Kuinkas usein kuulee et ne nahkaliiviset isot miehet on sotinut? Juu, tutkimusten mukaan ihan liivittömät isot ja pienet miehet pojat naiset tytöt tekee niitä sotimisia ja rikoksia vuosittain enemmän kuin noi "pellet" (g:llä??) yhteensä. Tyhmyyskin saisi olla rikos....Sinulle kakkua hmm...... 1000666 vuotta!


    • papparainen

      itsellani tanaan tulin liittymästä ja jätin väliä 50m mikä ei riittänyt, juntti maalainen papparainen joka oli elämänsä ensimmäistä kertaa kaupungissa ohitti mielenosoituksellisesti ja kiilasi farkkuvolvolla eteen peräkärryn kanssa
      ja jarrutti liinat kiinni. ohitin rauhassa ja otin rekkarin ylös. mukavannäköinen setä 60 vuotta ja silmälasit, vaimoke vieressä.

    • ???

      Toivotaan ettei saanu sun rekkaria ylös!! Kannatta postata pari yötä ettei autos pala.

    • nyt kakka ja pahasti

      Viestiketjun aloittajalla housuun kun piti tulla oikeen suomi 24.seen hehkuttelemaaan. Olisit edes hehkuttanut sille vaimollesi vai oliko se vaimokin vaaan juuri keltaisesta ruususta haettu pumpattava nukke. Onnea ja menestystä sulle elämään. Jos löydät sitä muualtakin kun suomi 24.sesta.

      • on

        kaveri kyseisen kerhonjäsen eikä ole pahaa sanottavaa toivottasti tolle alottajalle on käyny joku äksitentti


    • ml

      siis oletko sä noin saatanan tyhmä, että alat kiilaileen moottoripyöriä? senkun poliisi näkis niin linnaan sut pitäs laittaa!!! olkoon sitte kuka tahansa, mutta mites sitte suu pannaan, ku kolahtaa, ja toiselta on henki pois? sanotko poliiseille samalla lailla?

      järkipäähän viton apina!

    • Olet helvetin vaaralline

      Liikenteessä,jutustasi päätellen saatat olla juuri sellainen autoilija joka ajelee miten sattuu.

      On voinut jopa käydä niin että motoristi on ymmärtänyt sinut väärin ja luullut sinun antavan tietä,jutustasi päätellen motoristi ei ylittänyt sulkuviivaa.

      Kokenut motoristi näkee vähän aikaa seuraamalla onko autoilija ajan tasalla peiliensä kanssa ja tekee ohitukset sen mukaisesti,itse annan mielelläni kaistatilaa prätkämiehille jos liruttelen hissukseen,niin on kohteliaasti käsi noussut bandiittipojiltakin kun ole tietä antanut ja ohitus tapahtui erittäin tyylikkäästi ja muuta liikennettä varoen että näin "pahoja" ne ovat.

    • Vazil

      Kirjoittajan on oltava jostain keravan suunnalta.

    • pkr09

      Niin sitä vaan, että se kiilaajako sitten on se kunkku, joka voi onnettomuuden jälkeen sädekehä päänsä päällä elvistellä tien poskessa ja siunailla, "että kyllä ne nämä...", vaikka loppujen lopuksi oli itse se onnettomuuden aiheuttaja: Hei haloo!!! et sää oo mikään kuningas, vaan jokainen, joka on päivän kilometreistään selvinnyt hengissä on voittaja!!!

      • Mikä on idioottien hupi

        Siis kyseinen hehkuttaja elää niin surkeata elämää, että hänelle moottoripyöräläisen kiilaaminen on elämää suurempi saavutus. On se helppoa kun paino ero vehkeissä on aika huomattava. Näen täältä asti virtuaali lihaksesi ja munakin taisi tuplaantua...Harmi, että eukkosi ei siitä pääse nauttimaan.

        Jos moottoripyöräilijöitä kiilaamalla saat oikeasti erektiosi, ilman potenssilääkitystä, niin oikeasti suosittelen viinaa, niin kauan että voit kilpailla paskan ja oksennusen välillä deliriumissa.

        En ole moottoripyöräjengien ylinystävä, mutta liikeenteessä saa aina kirota maanteiden ritareita, joille edellä meneminen on oikeasti juuri se syy, miksi tätä elämää elävät.

        Ensi kerralla ohjaa se jengiläinen sivuun ja kun ei ole metallia välissä ala tönimään häntä, huomaat että paskahousu on joku muu kuin se toinen henkilö. Paskot itse allesi, vaimosi nähden. Ota lapset mukaan ja kamera, niin saadaan uusi Reality...Sitten haet presidentiksi, niin saadaan toinen vitun pingviini tähän maahan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1643
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1077
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    10. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    Aihe