auto ei käynnisty kortilla

Ihmettelen tätä korttivouhotusta ja sitä, että aletaan antaa lisätunteja jotta ajotaito paranisi.
Vihataanko omaa liikkumisvapautta niin paljon, että jatkuvasti asetetaan ns.keppiä autoilulle joka saatanan asiassa.

Ei vaikuta lisätunnit mitenkään, mutta rahastetaan ja rahastetaan juuri nuoria ihmisiä joilla muutenkaan ei tuloja pahemmin ole.

Kukahan ajokortiton"työryhmä"on taas tullut näihin autokoulun lisätunteihin kannalle liikenneonnettomuuksien vähentämiseksi.

Liekö pyrkimys vähentää autoilua taas jonkin ideologisen luontohörhöilyn takia.On helppoa sanoa käytä julkisia, mutta mikäli välimatkat ovat 100 km mailla niin ei siinä julkiset paljoa auta ja varsinkaan, kun ovat usein omaan autoon verrattuna yhtä kalliita käyttää.

Ja kortista..Auton virtalukossa ei ole ajokortti paikkaa..Se ei käynnisty ajokortilla ja monesti vahinkoja tekevät kortittomat ja nehän ovat varmaan kiinnostuneet ajokortista..varsinkin esimerkiksi 50:nen kerran ajokortitta ajon jälkeenkin, joita saa lukea harva se päivä.

Itse omannut kortin 10 vuotta ja haitanteko liikennettä kohtaan alkaa jo ottaa päähän.Me kaikki emme asu paikoissa joissa palvelut/työpaikat ovat vieri vieressä.

3

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja...

      Kyllä katsastus mies määrää lisätunteja jos huomaa että niitä tarvitaan, kuten minulle kävi ja maksoin ajokortin ihan itse työttömyyspäivärahasta joten minulle on kyllä kortti liian tärkeä menetettäväksi. Kakkos vaihe on vielä käymättä ja sen maksankin joko opintotuesta tai opintolainasta.

    • Virtuoosi

      Kyllä minäkin olen sitä mieltä, että ei se liikennekuri parane sillä, että rahastetaan uusia kuskeja. Yleensä autokoulusta valmistuneet ajavat varsin hyvin, mutta pikku hiljaa kun valvontaa ei ole ja saadaan/omataan vaikutteita muilta, niin ajotavat höltyvät ja lopulta on käytössä viidakon lait jos nekään.

      Paras keino olisi valvonnan reilu lisääminen. Kameroita vain joka paikkaan ja ratsiaa toisen perään. Näin päästään rahastamaan juuri niitä, ketkä niitä sääntöjä rikkovat ja vaarantavat liikennettä. Ei se rikkainkaan öykkäri kauaa öykkäröi, kun tarpeeksi usein käydään kukkarolla =)

      • no juu

        Olen aikalailla samaa mieltä. Ikävä kyllä sen näkee tuolla liikenteessä, että vääränlaisista asenteista ne vaaratilanteet lähtevät. Minä minä minä...

        Niitä asenteita on kovin vaikea muokata enää siinä vaiheessa, kun ajokorttia suoritetaan, koska siihen mennessä on ajokorttia suorittava istunut vuosikausia vanhempiensa ym. ihmisten kyydissä ja kuunnellut pahimmillaan sitä miten idiootteja kaikki muut liikenteessä olijat ovat ja miten täydellinen kuski minä olen. Pitäisi olla melkoisen pitkä autokoulu, että nämä asenteet saataisiin muutettua.

        On myös sellainen ongelma, että joillakin paikkakunnilla ajellaan miten lystätään ja tätä näkyy tekevän myös poliisit. Silloin itsekin alkaa vähitellen muuttumaan kusipääksi siellä ratin takana, koska muutoin ei pääse ikinä yhtään mihinkään ja kylmäpäisinkään ihminen ei kovin kauaa jaksa sellaista menoa kauaa hermostumatta. Viidakon lait, totta tosiaan.

        On myös hyvä huomata se, että kaikista ihmisistä ei tule hyviä autolla ajajia, vaikka he saisivat kuinka paljon opetusta. Jokaisella ihmisellä kun on ne vahvuutensa ja heikkoutensa. Ei minusta autokoulun tehtävä ole tehdä ihmisistä erinomaisia kuskeja, vaan opettaa oppilaille ne taidot, joilla liikenteessä selvitään mahdollisimman sujuvasti. Autokoulun jälkeenhän ne taidot vasta kunnolla oppii ja se kestää vuosia ja taas vuosia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      52
      2488
    2. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      67
      1447
    3. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      54
      1142
    4. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      60
      1017
    5. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      113
      933
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      74
      920
    7. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      88
      846
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      31
      741
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      57
      726
    10. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      40
      722
    Aihe