Aihe

Leijona N

jellu

Mitä siitä tulee?

4

1260

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • leij.naaras

   38v.yhdessä,josta aviossa 34v.Monenlaista on näihin vuisiin mahtunut.jos olisin tyytpillinen leijona luonteeltani,niin ei oltais varm.enää yhdessä.Mutta oon ollut aika alistuvainen ja sopeutuvainen lyhytpinnaiseen skorppionimieheeni,niin joten kuten vielä menee.

  • leowoman

   varmasti tämä suhde toimii kokemusta kun on vuoden verran ja päivä päivältä rakkaus kasvaa. suhde toki vaatii molemmilta paljon koska kumpikin ovat itsetahtoisia.

   • 20v

    On toiminut päivä päivältä paremmin kohta 20 vuotta, alkuajat olivat välillä tahtojen taistelua mutta suhteen tasaannuttua, ah mitä onnea.


   • leoneiti
    20v kirjoitti:

    On toiminut päivä päivältä paremmin kohta 20 vuotta, alkuajat olivat välillä tahtojen taistelua mutta suhteen tasaannuttua, ah mitä onnea.

    tosiaan kivaa kuultavaa! itse olen nyt ollut skropparimiehen kans vuoden ja tuntuu et päivä päivältä menee paremmin.toki on päiviä et kaikki ei oo ok mut sehän kuuluu elämään. jos on riitoja ne kyllä selvitetään puhumalla.toki olen itse se joka aloittaa puhumisen mutta... entinen avopuolisoni oli myös skroppioni mutta teki itsemurhan....en ymmärrä miksi.. nämä miehet ovat niin miettiliäitä ja mutkikkaita salaperäisiä.. toivon ja myös uskon että nykyinen suhteeni tulee onnistumaan.paljon on myös itsestä kiinni.leijonanaisena olen niinku olen tiedät varmasti. jossain asiossa on tehtävä kompromisseja suhteen vuoksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565