Terveisiä Provinssista!

paikallaollut

Okei, eli mä ajattelin että sellaiset jotka eivät päässeet Provinssirockiin HIMiä fanittamaan, voi ehkä haluta kuulla vähän miten siellä meni...
Mun mielestä ne veti sen keikan tosi hyvin! Ne soitti ainakin biisit Join Me, Wings of a Butterfly ("Tää biisi kertoo perhosista"), Behind the Crimson Door, Wicked Game, Your Sweet 616, It's All Tears, Funeral of Hearts, Buried Alive by Love, Soul on Fire, The Sacrament, Under the Rose ("Ja tässä biisissä puhutaan kukkien kasvattamisesta"), Killing Loneliness, Vampire Heart, Razorblade Kiss ja Right Here in
My Arms. Voi olla että unohdin mainita jonkun...?
Ville sanoi omistavansa sen illan Killing Lonelinessin sellaisille joilla on huumeaddiktio, ja sanoi tavanneensa jonkun tyypin joka oli käyttänyt heroiinia koko ikänsä, ja kysyneensä häneltä, että miksi hän oli ollut valmis menettämään kaiken mitä hänellä oli, ja tyyppi oli vastannut, että kun heroiini oli hänelle ainoa tapa tappaa yksinäisyyttä.
Behind the Crimson Doorista Ville sanoi, että: "Mun on valitettavasti tuotettava teille kaikille pettymys, sillä Crimson Door ei kerro anaaliseksistä."
Ennen Your Sweet Six One Six -biisiä Ville jutusteli ettei se 6.6. -06 sitten ollutkaan ollut niin paha päivä, ja että ne räkänokat jotka polttelee kirkkoja naamat pingviineinä ei ole kuulleet, että Raamatusta on löytynyt vanhempi versio, jonka mukaan pedon luku ei olekaan 666 vaan 616, niin että se sopii keisari Neroon, sillä 'poliittinen teoshan se Raamattu on'. Sitten hän kehoitti meitä kaikkia muistamaan, ettei se ole 666 vaan 616 ja uhosi mikrofoniin: "Me ollaan niin pahoja... heh heh."
Ville totesi rockin olevan illan sakramentti kun kerran Provinssirockissa ollaan, ja niinpä the Sacramentiä ei veisattukaan sanoilla 'the sacrament is you' vaan 'the sacrament is Provinssi'.
Ilta sai arvokkaan lopun, kun Ville ylisteli Black Sabbathiä ("Kukaan meistä ei ole mikään ruudinkeksijä, vaan se ruuti keksittiin Birminghamissä Englannissa") ja HIM soitti kyseisen brittibändin Black Sabbath -biisiä. Sitten osoitettiin Black Sabbathille kunniaa (oli vähän niinku tarkotus että kuului Englantiin asti): Ville huusi: "MUSTA!" ja me festarikansa toistettiin: "MUSTA!" sitten Ville huusi: "SAPATTI!" ja me kiljuttiin perässä: "SAPATTI!" (Mun kurkku vieläkin kipee)
Ai niin ja sitte jossain vaiheessa keikkaa Ville vitsaili siinä aika edessä olleelle tyypille, että: "Sä olet vielä liian nuori polttamaan."
Keikan lopuksi Burton heitti jotain yleisöön, en nähnyt että mitä, ja Kaasu puolestaan heitti neljälle onnekkaalle rumpukapulat.
Jos jotakuta kiinnostaa, niin Villellä oli yllään musta pipo (mikä ei yllättäne ketään) ja muutenki tummat vaatteet (sellanen pikkutakki). Burtonilla oli farkut ja valkonen hihaton paita, ja Lindellä sellaset maanläheiset vihreet kuteet. Migeä en nähnyt kovin hyvin, mutta hänellä taisi olla joku pitkänmallinen takki, ja Kaasukin oli siellä rumpujen ja sellasen valkoisen savun, jota lavalla oli koko ajan, takana, niin etten oikein nähnyt.
Mun nyt vaan teki mieli kirjoittaa mitä Provinssissa tapahtui ja antaa sellanen pieni kuvaus niille, jotka ei sinne päässeet. Ja te jotka olitte myös siellä, jos mä kirjoitin jotain ihan höpönlöpöä (mikä ei, katsottuna siihen tuntimäärään jonka nukuin viime yönä, ole lainkaan epätodennäköistä) niin korjatkaa tai lisätkää ihmeessä.
Hauskaa kesää kaikille!

11

1742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • solitsyyyyyy

      KIITOS KUN KERROIT MITÄ HIM TEKI SIELLÄ!!KIITOS KIITOS KIITOS!!!
      mua harmitti ihan kamalasti ku en päässy provariin ja ajattelin et mitkäköhän vaatteet tyypeil oli ja et mitäköhän kappaleita ne soitti ym.ym.ym....
      kiitos sulle tosi paljon!!!
      iloista kesää!

    • paljoon

      kiitos paljoon kun kerroit. nyt tosin harmittaa vielä enemmän kun en päässy paikalle mut eihän sille enää mitää voi

      • Tuli Provinssirockista pieni juttu uutisissakin sunnuntai-iltana Kakkoselta (18.6.). Siinä oli lyhkänen haastattelu Villeltä mitä hän ajattelee rockmusasta jne.


    • Imppa Juvonen

      Lehdissä (esim Hesari) kyllä kirjoitettiin,että keikka oli surkea!

      • jeejee

      • Poison.
        jeejee kirjoitti:

        keikka oli aivan loistava, ja HIM veti sen täysillä! Luulen, että paikallinen lehti tietää paremmin, kun hesari. http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=9994

        ... että Helsingin Sanomien tasoinen ja kokoinen lehti tietää paremmin kuin pieni paikallislehti josta en ole aikaisemmin kuullutkaan. Suurin osa faneista on kertonut olleensa pettyneitä keikkaan, ainoat positiiviset kommentit ovat tulleet lähinnä niiltä jotka ovat euforisessa tilassa jo bändin jäsenten näkemisestä, useimmat fanit vain odottavat vähän enemmän. Itse en kyseisellä keikalla ollut, tarkennettakoon sen verran, mutta viime vuoden vedot HIMiltä ovat olleet hyvin vaisuja siihen nähden mitä bändi on joskus ollut.


      • Julia

        keikka oli ihan hyvä, ei nyt loistavaks voi sanoo, mut hyvä kuitenki. Jos jotain huonoja puolia pitäs ettii, niin mun mielestä muutamat välispiikit oli turhan pitkiä. Ja sit se, et mun mielestä keikka oli vähä kylmä, sellanen et no niin, tässäpä taas yks keikka, hoidetaan pois alta. Tietysti se on ymmärrettävää, ku ne on ollu helmikuusta asti melkeen yhtä mittaa kiertueella. Olisin kuitenki toivonu, että ku tää oli HIMin ainut Suomen keikka tänä kesänä, niin siitä olis välittyny sellanen tunnelma, et bändille itelleenki olis ees vähä erityistä esiintyä kotiyleisön eesä. Mutta mulle ainaki jäi aika rutiininomanen tunnelma. Kuitenki keikka oli mun mielestä kokonaisuutena hyvä. Paljo parempi ku HIMin edellinen Provinssin keikka v.2004. Sillon Villen laulua ei välillä meinannu kuulla ollenkaan, nyt se erottu hyvin.

        Mut Provinssin keikasta on kyllä lehissä ollu niin ristiriitasia arvioita, et ei voi ku ihmetellä, miten monella lailla saman keikan voi kuulla.

        Aamulehti esimerkiks haukku et "Väsynyt HIM ei lunastanut odotuksia". Äänentoisto-ongelmia moitittiin: "Ville Valon ääni laski ja nousi erityisesti setin alkupuolella miten sattui", "kokonaisuus kuulosti tunkkaiselta", ja "koko keikan ajan tuntui, että musiikki jää lavalle, eikä tulvi yleisöön". Aamulehen positiivisimmat kommentit oli "Tasaisimmin koko bändiltä hoitui keikan alkupuolella Wicked Game" ja "Burtonin kosketinkuviot toimivat moitteettomasti".

        Etelä-Pohjanmaan laajalevikkisin sanomalehti Ilkka (ei siis todellakaan mikään pieni paikallislehti, niin kuin joku tässä keskustelussa kirjoitti) puolestaan kehu keikkaa: "Suomen vientitykki on hyvässä iskussa". jeejee laittokin tuohon uutiseen jo linkin, mutta laitetaan se nyt vielä tähänkin: http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=9994

        Hesari haukku keikkaa vaisuksi: "Valon tyyli on aina ollut huoliteltua huolimattomuutta, mutta lauantaina Seinäjoella Valo meni enemmän sen huolimattomuuden puolelle", "Aluksi tuntui vain, että Valon lauluääni oli hieman huonossa kunnossa. Mutta sitten alkoi tuntua, että itse laulaminenkaan ei oikein kulkenut", "Lisäksi Valo jutteli kappaleiden välillä aika pitkiä tarinoita kaikenlaisesta, lähinnä biisien sanojensa taustoista. Tarinat olivat välillä aika hurjia. Katkonaisuus laski keikan intensiteettiä." Hesarissakin valiteltiin äänentoistoa: "Täysin yhtyeestä riippumaton ongelma on Törnävän kentän soundi. Sama ongelmahan on kaikilla isoilla festivaalikentillä. Ääni karkailee sinne tänne, ja sitä on hyvin vaikea pitää yhtenäisenä."
        http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Ville Valo esiintyi vaisusti Provinssirockissa/1135220346283

        Iltalehti kirjotti: "Provinssin suurin estradi on vaikea näyttämö yhtyeelle kuin yhtyeelle, eikä HIMin keskitempoinen rakkausmetalli toimi parhaalla mahdollisella tavalla keskellä valoisaa kesäyötä. Ville Valo on toki karismaattinen esiintyjä. Ahkera Amerikan-reissaus on hionut lavaolemusta entisestään, mutta mikään lavan nurkasta toiseen singahteleva yleisönhuudattaja hän ei ole, ja sellaista päälava yleensä tarvitsee. HIMin viideltä studioalbumilta on kuitenkin irrotettavissa sellainen määrä hittejä, ettei yhtye pahasti metsään pysty menemään." http://www.iltalehti.fi/popstars/200606184680749_ps.shtml


      • .....
        Poison. kirjoitti:

        ... että Helsingin Sanomien tasoinen ja kokoinen lehti tietää paremmin kuin pieni paikallislehti josta en ole aikaisemmin kuullutkaan. Suurin osa faneista on kertonut olleensa pettyneitä keikkaan, ainoat positiiviset kommentit ovat tulleet lähinnä niiltä jotka ovat euforisessa tilassa jo bändin jäsenten näkemisestä, useimmat fanit vain odottavat vähän enemmän. Itse en kyseisellä keikalla ollut, tarkennettakoon sen verran, mutta viime vuoden vedot HIMiltä ovat olleet hyvin vaisuja siihen nähden mitä bändi on joskus ollut.

        noissa arvosteluissa ei ole kyse kuin artikkelin kijoittajan mielipiteestä. lisäksi keikan tunnelma saattaa olla hieman eri yleison joukossa pomppiessa kuin kameramiehille varatulla alueella lavan sivussa kyhjöttäessä.

        bändin fani en ole, kerran olin aikaisemminkin nähnyt him:n livenä joskus 6-7v sitten. siihen jos verrataan niin kyllä tämä parempi oli kuin edellinen.


    • Idel-i

      Koko HIM-yhtye ja eritysesti vokalisti Ville Valo on tunnettuja siitä, että live esiintymiset ovat usein aika paskoja. Eikä'tämä ole mikään uusi asia, näin ollut lähes koko bändin uran ajan.

    • bel

      Kiitoksia tästä viestistä. Sitä oli mukava lukea. :)

    • laura..88

      wau..sä todellakin oot ollut hereillä keikan aikana. provinssi oli mun eka festari kokemus..ja tottakai olin eturivissä' kattoo himii..se oli ihan käsittämättömän hienoo, koko kesän ehdottomasti hienoin päivä!!

      niin, kirjotit se valo kuittas et ei taida olla ikää tarpeeksi..niin se tyttö joka sen huus oli ihan mun vieressä.."jätä ville mulle jämät"..sit se kuittas sen et ei taida olla ihan tarpeeksi ikää.."

      siis totuushan siitä keikasta on et valo ei ollut ihan selvinpäin, mikä on pienehkö pettymys, koska sitä oli kuitenkin tullut katsomaan 20-25000 ihmistä.

      ja äänen toistoon sen verran et sen kyl huomas et siel oli jotain ongelmii kun valo viittelöi muille.

      mut oon nyt nähnyt himin kaksi kertaa livenä ja oon ehdottomasti et se kuulostaa paremmalta levyllä ku livenä..mut kyl sitä on vieläkin valmis valvomaan sen vuorokauden tai kaksi et sen näkee livenä..on se sen verran paras!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe