ystäväni Janne

Henna15

Tää novelli on tosi,eikä oo mikään kauheen porno,vaan aika kiltti..mutta kokemushan tämäkin...

Olin ystävieni kanssa viime kesänä mökillä viettämässä juhannusta. Olin tuolloinkin vielä 15 vuotta ja kaverini Johanna oli mukanani. Lisäksi mökille tuli toinen kaverini poikakaverinsa kanssa. Mökillä tuli otettua muutama siideri ja olo oli mitä mainioin. Juttelimme pojista tottakai ja siiderin vaikuttaessa nuoripari alkoi suudella toisiaan.

Olin Johannan kanssa hieman vaivautunut tilanteesta kun meillä ei ollut tekemistä. Jostain kumman syystä ajauduimme suutelemaan mekin,ja tilanne oli mulle kovin hämmentävä,suudella nyt parasta kavieriani ja suudelma oli kaikenlisäksi ensisuudelmani.

Älysimme lopulta irrottautua toisistamme ja nauroimme molemmat. Nuoripari lähti pian sen jälkeen,ja mökille tuli Johannan meitä vuotta nuorempi pikkuveli sekä hänen kaksi saman ikäistä kaveriaan. Heillä oli lisää juotavaa, ja illan hämärtyessä olimme kaikki jo aika kännissä. Halailimme ystävinä toisiamme, kunnes jotenkin eksyin Johannan pikkuveljen kaverin (Jannen)kanssa saunaan.

Saunaa ei oltu lämmitetty mutta ei se meitä haitannut. Suutelin Jannea ja hän vastasi suudelmiini. Olin hämilläni tästä kaikesta, olinhan täysin kokematon kaikissa näissä asioissa. Varovaisesti tein aloitteen, ja siirsin käteni Jannen paidan alle selkää hyväilemään. Janne kuiskaili sanoja korvaani ja hengitimme samaa ilmaa. Jannen käsi vaelteli ympäri selkääni, ja siirsin käteni varovasti jannen farkkujen sisään. Tunsin ensimmäistä kertaa miltä jätkän kova kulli tuntui. Löysin jatkuvasti jotain uutta enkä halunnut lopettaa. Jannen sormet livahtivat housujani availemaan, ja autoin minkä kerkesin. Janne ei tainnut olla ensimmäistä kertaa asialla, koska sormet olivan päättäväiset, ja tunsin Jannen taustan kovana naistenmiehenä.

Olin aivan kostea, kun Janne laittoi sormensa sisääni, ja aloitti nopean tahdin työnnellessä sormiaan pilluuni. Itse olin ottanut kovan kalun käteeni, ja vatkasin sitä edestakaisin. Olin kuulemma liian kovakourainen, mutta mitäpä minä olisin osannut tehdä. Kuitenkin Janne antoi ohjeita mitä tehdä. Vetelin Jannelta spermat vatsalle samaan tahtiin, kuin hän hieroi mua sisältä.

Pian hän otti nännini suuhun, ja samalla hieroi klittaani. Olin hulluna kiimasta, ja halusin jätkän kokonaan sisääni. Janne kuitenkin kieltäytyi, koska meillä ei ollut kortsua mukana. Onneksi hän sen tekikin, sillä mun aivot oli kuin pehmeetä massaa Jannen käsittelyssä enkä olisi tajunnut ehkäisyä kiihkossani.

Sain elämäni ensimmäisen orkkuni, ja tärisin kauttaaltani. Edes omalla kädelläni en ollut koskaan saanut orkkua. Janne tahtoi nuolla mua, ja vaikka mua nolotti suunnattomasti, niin lupasin hänen maistaa mua..tunsin kuinka kieli hipoi klittaani, ja kostuin lisää.

Valitettavasti tunnelman rikkoi Johannan pikkuveli, joka oli sammunut lauteiden alle ennen kuin olimme Jannen kanssa sinne tulleet, ja kömpi yhtäkkiä sieltä esiin. Toivon vaan että hän olisi nukkunut koko ajan eikä olisi nähnyt pientä saunareissuamme.

Tämä oli siis tositarina, joten ei ollut kauhean hardcorea, mutta kokemuksena hyvinkin antoisa. No, ehkäpä ehdotan vielä muitakin mökkireissuja Johannan kanssa=)
Toivottavasti tykkäsitte..kivaa joulunodotusta kaikille!

7

11257

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lukija

   Mä en yleensä ikinä kommentoi näitä juttuja, mutta toi oli helvetin hyvä, jatka samaan malliin.

   • Henna15

    no kiitos!helppohan se kyl oli kirjottaa,mut kiitos vain=)


  • Hemi...

   Harmi ettei se ko. Janne ollut...minä=)
   Mutta terveisiä kuitenkin kaimalle ja hyvää joulunodotusta sinullekin=)

   • Henna15

    nii'in..etpä tainnut olla=)mutta hyvää joulua sinnekkipäin maailmaa!!


  • kastuin...

   • Henna15

    no sitä se teettää=)


  • kaveria kanssa

   Ihan mukava.
   Hieman ollut kaverin kanssa välillä rajat hukassa ja hieman saman kaltaisia kokemuksia tosin lähes 10V vanhempana ja molemmat omissa suhteissaan.

   Jos tarina on tosi niin tämän kaltaiset tilanteet lämmittävät mieltä jälkikäteen paljon pidemmälle kuin pelkät panot.
   Miten jatkossa ystävyydelle kävi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   107
   1712
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1123
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1077
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   157
   892
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   82
   792
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   759
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   41
   698
  8. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   690
  9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   656
  10. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   44
   641
  Aihe