Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

dildo

avutontapaus

löysin kaverini laatikosta kaksi dildoa,toinen sellainen normaali valkoinen sukkula ja toinen ison kyrvän muotoinen. Haluaisin kokeilla niitä(kaverilta salassa) mutta en osaa laittaa kumpaakaan tärisemään! En ole löytänyt mitään nappia siihen. Eli miten ne siis toimii? Nolottaa kysyä mutta kiimoissani haluaisin kokeilla :)

8

4094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omat bakteerit

      kannata alkaa kokeilemaan toisten dildoja. Hanki oma.

    • Mies 32v.

      Jos niissä on vibra (kaikissa ei ole), käynnistyvät ne yleensä kiertämällä dildon tyvipäässä olevaa, yleensä punaista nuppia, jolla voi myös säätää värinän voimakkuuden.

    • SamuelEugenKrewing

      ...KÄYTTÄÄ KONDOMIA TOISEN SAUVAN PÄÄLLÄ!

      Mistä tietää mikä tauti sauvassa piilee, missä tautipesäkkeessä
      on ollut.

      Ehdottomasti kortsu päälle! Ja muista pestä sauva ennen
      ja jälkeen käytön.

    • Nimimerkki Erkki

      Kannattaa myös työntää yhtäaikaa, toinen äynliin ja toinen pilluun, kumpi kumpaan - maun mukaan.

    • vinkkejä

      Laita kumpaakin kortsu päälle ja työntele toista pillussa ja toista peppu reiässä .Tulee hyvä orgasmi .

    • Anonyymi

      Vaimolla oli kadonnyt dildo laatikosta, sanoin kyllä löytyy. Illalla tyttöpuoli Sirpa 17v tuli kotiin oli huoneessaan ja kuulin jotain huusin tule tänne, tuli yökkärissä nännin nöpöttäen kin kiusaten istui viereen katso tuolla oltiin lomalla ja mustia miehiä näytettiin myös nakurannalta pitkät heluvat kalut kuvassa laitoin dildon pienelle sitä voi ohjata puhelimella jos on päällä, tyttö katsoi kuvaa ja vähän puristeli jalkoja annoin olla ota vilttiä jos paleltaa tuli ihan viereen piti kasivarresta kaksin käsin, sanoin lähtisitkö tuonne katsoi silmät isolla varmaan lähtisin, minun han pitäs vahdata sinua koo ajan ja nauroin,kysyi miksi pitäisi? no jos tuommoiset pyöris ympärillä. Lisäsin vähän värähtelyä tunsin puristi vähän aikaa enemmän mutta ruhottui pidin kättä paljaalla jalalla ja siirsin vähän ylemmäs levitti jalkoja hieroin vähän ja sanoin mitä tekisit katsoi kuvaa levittäisin jalkoja hieroin jo aika ylhäältä antoi tapahtua kuiskas se olisi ihanaa, kuiskas missä äiti sanoin töissä kun oli jo aika himoissaan sanoi otin äidin dildon ja nyt se värisee mulla on housut aivan märät ei kai ja kokeilin niin on katso tätä näytin puhelinta laitoin eri asteen puristi kädestä anna olla muuttleilin vähän riisui yläosa nime ime kovat nännit ei antanut yhrtään periksi istui jo hajareisin päällä kiljahtel , tämä on iahana laite puristi kalusta otti esiin tiesin minä tiesin sinulla on valtava kalu kun äiti huutaa niin kovin. Otti dildon pis ja ahtoi kalua sisäänsä , olet katsonut monesti pikku kiimapilluasi olen huomannut ja runkannut huoneessa pojat on hätäisiä ollaan sievästi ihanasti pieni kapea lantio nostelin siitä kertoi tämä on parasta mitä olen saanut pojat vain nylkyttää nyt tunnen kunnolla haluan vain lisää ihana tunne paksu kalu sisässä nyt ei taevi ronkkua ulkona saan oikeaa katsoin kun alkoi täristä ja nyyhkyttää tuli voimalla puristi kalua kuiski luojaaa kun ihanaa. annoin olla sylissä sanoin tunnetko olen sinussa tunnen tunnen ja alkoi liikkua halun tunte kun tulet en päästä pois en kestänyt pitkään kun laukesin, Sirpa puristi kovasti älä lähde älä Sirpa mekein nukahti. Suihkun jälkeen syötiin ja istuttiin sohvalla,iskä se oli ihanaa jos joskus halutaa paljon saanhan sinua saanhan, no jos sinulle ei tule mitään pahaa mieltä. Eitule ja äidillä oli paljon ennen sinua joskus kaksikin miestä naivat koko yön.
      Soitin vaimolle katselen elokuvaa miten siellä, pirun hässäkkää pääsen ehkä kuudelta. Nousin sohvalta menin työn makkariin Sirpa katsoi ja hyväili kalua, saanhan ja otti suuhun, en ole ennen koskaan imi ja nuoli ja halasi sitä , kuiskin haluan namua sirpa nousi vai tätäja ahtauti päälle saanhan tätä koko yön nyt aluksi en halua lopettaa saat saat Sirpa painoi ja painoi ny olet pikku pillussa kokonaan, minua kiihottaa kun ole pikku pilluna ja iso mies ottaa nykyään haluan paljon.
      Sipasta tuli rauhallisempi eikä huudä äidille seurustelee mutta joskus kun äiti on yövuorossa huomaan kun hiukset on letillä lyhyt hame ja liivittömänä vaikka on isot rinnat tulee viereen emme matlta olla pitkään kun käytän hyväksi ja Sirpa pienen panon lälkeen imee ja hypp kalun päällä . Poikakaverikin sanoi Sirpa on paljon edellä ikäisiään, kysyin miten seksi valahti punaiseksi ja sanoi se on erilaista kuin muilla.
      Vaimo ilmoitti yhtenä yönä dildo on tullut takaisin ja sinnä oli iso pynainen sydän ja aamulla kun tyttö lähti antoi suukon ja kiitos. Kysyi voisinkohan yhdessä työtön kanssa joskus suukotin kokeile. Varoitin tyttöä, kun kerran tulin illalla töistä kunpikin joi kaakaota vaimon psket punaiset, kysyin sängyssä miten on halasi Sirpa on ihana.

      • Anonyymi

        Miehen suhde tytärpuoleen. Mulla oli suhde äidin poikaystävään. Mä olen erovanhempien poika. Vuoroviikoin äidin ja isän luona. Äidin poikaystävä panee mua aina aamuisin äidin lähdettyä töihin. Pidän siitä. Sen muna on vielä liukas äidin jäljiltä. Se huvittaa sitä suuresti.


    • Anonyymi

      Olin aamulla hieronut eturauhasen ja tulin monta kertaa sen kyrvän näköisen dildon kanssa. Silloinen nais Ystävä tuli käymään ja löysi tämän dildon vessastani. Hetken päästä nainen tuli vessastani dildo kädessä ja kysyi että saakos tämän tärisemään johon vastasin että saa tietenkin.
      Siinä meni sitten koko ilta leikkien. Tekis kyl taas mieli pyytää nainen sen kanssa leikkimään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe