Myyminen eBayssa?

Myyjä

Moi,

Osaako joku auttaa eBayssa miimisessä? Olen ostanut paljon kamaa eBaysta, USAsta, Kiinasta, Singaporesta jne. jne. mutta myyminen on ihan uusi juttu. Maksut hoituu aina kätevästi PayPalilla.
eBay.com sivulla myyntiä kehutaan helpoksi yms. mutta heti alkuunsa homma tyssäsi siihen, kun sivulla kysyttiin luottokortin numeroa. Ja teksti meni näin: " Use this form to place your credit card on file for automatic monthly payment of your eBay seller fees. These are the fees eBay charges sellers for listing and selling items. The information is protected using the industry standard ssl." Mistään en löytänyt mainintaa paljonko tuo kuukausittainen maksu on ja meneeko se kirjautumisesta eteenpäin joka kuukausi niin kauan, kun tilillä katetta riittää? Vastaavasti taas PayPal:n sivulla mainittiin tilinhoitomaksun olevan 2,9% $0,30 / myyntitapahtuma.
Osaako joku sanoa selvästi paljonko tuo eBayssa tavaroiden myyminen maksaa?

10

8386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ebayssä

      myyminen. Kuukausittaisia maksuja ei ole - on vain tietty maksu kustakin listauksesta, ja sitten pieni prosenttimaksu myyntihinnasta. Ohjeet löytyvät ebayn sivuilta (selling, help).

      Ei sinun ole pakko antaa luottokorttitietojasi. Niiden antaminen kyllä tuo etuja, esimerkiksi sen, että voit määrätä listauksen alkavan tiettynä ajankohtana - ilman luottokorttia listaus alkaa heti, kun laadit listauksen. (Ilmaisin tuon huonosti, toivottavasti ymmärrät.)

      Jotain rajoituksia on siinä, miten paljon voi myydä kuukaudessa, jos ei ole antanut luottokorttinsa tietoja - ja jos sen määrän ylittää, ebay panee jäsenyytesi jäihin ilman varoitusta, etkä pääse taas myymään, ennenkuin olet maksanut maksusi. Maksuja voi suorittaa etukäteenkin, jotta ei tule noita yllätyksiä. Ainakin minulla se on toiminut hyvin. Ebay tekee aika harvoin virheitä.

      • Ebay

        Huomasin vasta nyt tuon 30.6. kirjoitetun vastauksen.
        Minun ongelmani on, että aina kun yritän aloittaa myyntiprosessia, Ebay käskee perustamaan jonkin ulkomaalaisen tilin rahanvaihtoa varten. Eli täytyykö suomalaisen avata joku tili vai onnistuuko pelkästään luottokortin ja Paypalin avulla??


    • Ebay

      Hei!
      Törmäsin samaan ongelmaan. Onko kenelläkään tietoa pystyykö Suomessa asuva henkilö myymään Ebayn kautta? Ebayllähän ei ole Ebay.fi -versiota.

    • Ronja2

      Yritin rekisteröityä myyjäksi. Homma tyssää itselläkin tuohon "anna luottokorttinumerosi" -kohtaan. Täytän sen ihan normaalisti ja sitten se käskee avata seller acountin, mutta mistä?!?

      Jos klikkaan registration-kohtaa, ohjautuu avaamaan eBay-tunnuksen, joka minulla jo on. Mitäköhän on tullut tehtyä väärin ja mitäköhän pitäisi tehdä?

      • eBay

        Tahkosin saman ongelman kanssa avatessani seller accounttia. Naputtelin luottokortin numeroa systeemiin toisenkin kerran ilman tulosta. Vaihdoin toiseen luottokorttiin ja seller account aukesi saman tien. Kummatkin kortit olivat hyväksyttävien listalla. Ongelma siis ratkesi omalla kohdallani; syy ongelmaan ei tiedossa.


      • avaaminen

        ei tarkoita ulkomaalaisen pankkitilin avaamista. Seller account on sinun myyjänimesi ja muut tietosi. Itse myyn ebayssä, mutten asu Suomessa, joten en osaa sanoa, miten helppoa se on sieltä käsin, mutta kuvittelisin, että jos annat luottokorttitietosi, asia sujuu helposti. Minä en ole antanut korttini numeroa heille, vaan paikallisen pankkitilini.

        Ebay suojelee myyjiä. Ostajana on heikommilla. Itse en enää Kiinasta osta. He laittavat usein sähköpostisi roskapostilistalleen, eivätkä sitä poista vaikka pyydät. Ja jos annat negatiivista palautetta, he automaattisesti antavat negatiivisen kommentin hekin, ja ovat hyvin röyhkeitä. Ebaylle ei kannata valittaa, koska he tekevät rahaa joka ostosta, ja joka listauksesta, myypä se tai ei. Ostajista he hyötyvät vain välillisesti.


    • Tietääkseni huutokaupassa pitäisi asettaa minimihinta tai paras tarjous??

      • fgdrht

        Mitä vittua lässytät?


    • håhå9h

      Olen ostellut paljon ja kaikki ok siinä suhtesssa.
      Yritin tehdä myynti-ilmoituksen eBa.com ja eBay.de sivuille, mutta en onnistu postimaksujen ilmoittamisessa. Kotimaan myynniksi tulee USA tai Saksa ja eihän se onnistu silleen. Yritän myöskin saada kansainvälisen kaupan onnistumaan. Osaatko neuvoa, miten laitan nämä postitusasiat.

    • håhä9h

      No, joo onnistui se oikein hyvin, paitsi rahti Eurooppaan 40USD ja rahti USA:aan 10USD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe