Peniksen kasvatusohje

Lue / kommentoi

Täällä on aina silloin tällöin juttua peniksen pituuden lisäämisestä näillä "jumppaohjeilla". Tossa pari linkkiä johonkin suuntaan joku mainitsi jostakin 50 dollarin maksusaitista... Älkää ihmeessä rahaanne moiseen laittako! Ei siksi etteikö homma toimisi, vaan siksi että asian voi hoitaa ilmaiseksikin!

Netistä löytää hakukoneiden kautta esim "free enlargement" -hakusanoilla ilmaisia ohjeita. Maksullisilta saiteilta saattaa saada enemmän ohjeita ja jopa videoituja ohjeita, mutta kun idean oivaltaa pystyy kehittelemään omiakin venytyksiä ja harjoituksia.

Unohtakaa pillerit ja pumput! Peniksen kehittäminen on yhtä simppeliä kuin kuntosalilla käynti, ja periaatekin on sama kuin lihasten kasvattamisessa. En nyt tässä selosta tarkemmin peniksen anatomiaa, käykää netistä tsekkaamassa miten vehje toimii.

Muistakaa jumpatessanne ettei kipua SAA tuntua ollenkaan, silloin teette jotakin väärin! Lämpö on myöskin tärkeätä, joten tehkää treenit mieluummin suihkussa kuin pakkasessa bussipysäkillä (monestakin syystä...)! Lämpimällä vedellä estätte vaurioiden syntymisen!

Sitten asiaan... Penis koostuu "kammioista" jotka täyttyvät verellä erektiossa. Kammioiden tilavuutta voidaan "venyttää". Tuloksia ei saavuteta heti ensimmäisen viikon aikana, ja pituutta tulee varmuudella lisää vasta kuukauden kuluttua (joillakin aikaisemmin). Erektio kovenee kyllä jo muutamassa päivässä, mikä lisää varmasti motivaatiota jatkaa harjoituksia!

Venytykset:

Lämmitettyäsi peniksen lämpimällä vedellä (ei liian kuumalla) pari minuuttia: ota peukalon ja etusormen muodostamalla renkaalla kiinni tukevasti terskan alareunasta, ja venytä penistä suoraan ettenpäin maksimiinsa. Ei liian lujaa, sen verran että venytys tuntuu mutta kipua ei! Pidä venytystä 10-15 sekuntia ja päästä irti. Voit tehdä venytyksiä suoraan eteen, sivuille jne... Toista venytys noin 10-15 kertaa (alussa vähemmän). Muista lämmittää penistä välillä lämpimällä vedellä...

Harjoitus 1:

Lämmitä... Tässä vaiheessa olisi penis saatava "puolijäykäksi", ei siis kovaksi... Jännitä "kusenpidätyslihasta" eli sitä lihasta jolla saat virtsasuihkun katkaistua. Ota peniksen juuresta peukalo-etusormiotteella (kämmen eteenpäin... helpompaa niin) ja purista niin ettei veri pääse pakenemaan. purista keskisormella (tarvittaessa) jotta saat tiukan paineen penikseen (veri pakkautuu). Terskan tulisi olla nyt turvoksissa, muuten painetta ei ole tarpeeksi. Jos et tunne selvää paineen tunnetta peniksessä, ei peniksessäsi ole riittävästi verta! Yritä pumpata lisää verta "pidätyslihaksen avulla" jotta saat riittävän paineen. Pidä paine 10-15 sekuntia, irroita ote, lämmitä penistä, uusi ote.... 10-15sek... Muista aloittaa varovaisesti, lisää toistoja pikkuhiljaa... tässä menee kuitenkin vähintään 2-3kk...

Idea on siis siinä että paisuvaisen "kammiot" venyvät. Periaate on lähes sama kuin lihasharjoittelussa, joten muista pitää välipäiviä! Muista myös että jos tuntuu kipua niin ÄLÄ TREENAA ennenkuin kipu on poissa. Harjoituksissakaan ei saa tuntua kipua missään vaiheessa, venytystä ja painetta vain!

Tehtyäsi muutaman kerran puristusharjoituksen, on peniksesi selvästi turvoksissa ja näyttää varmasti mielestäsi hyvältä... Tee välillä venytyksiä, lämmitä penistä ja hiero sitä harjoitusten välillä... Muista antaa peniksen parantua välipäivinä!

Harjoitus 2:

Saavuta erektio, lähes täysi tai vaikka täysi... Mieluummin noin 80% erektio... Tämä vaatii hieman harjoittelua ja "pidätyslihaksen" hallintaa, mutta kyllä siihen tottuu. Muista lämmittely... Tässä tarvitsee jotakin liukastetta... Jos käytät saippuaa niin muista käyttää jotakin todella mietoa saippuaa joka soveltuu muutenkin alapesuun! Liukastuta penis (erektiossa), ota peukku-etusormiote juuresta (kämmenselkä eteenpäin), liu-uta "rengas" terskan juureen saakka vartta pitkin samalla hieman puristaen (veri siirtyy mukana). Kun kätesi saavuttaa terskan, ota samalla toisella kädellä juuresta kiinni, ja liu-uta se samoin vartta pitkin, siirrä "ensimmäinen" käsi takas juureen... jne... jne... "lypsä" täten jonkin aikaa, esim. 100 toistoa. Tätäkin voi lisätä ajan mittaan.

Harjoitus 3:

Kuten harj. 1:ssä, ota "renkaalla" kiinni peniksen juuresta jolloin veri pakkaantuu penikseen. Tässä vaiheessa tuntuu jonkinlainen paine peniksessä (muista 50%erektio...). Purista peniksen juuresta jotta veri ei pääse karkuun, ja tee toisen käden etu-peukku-yhdistelmällä rengas ja ota kiinni peniksen varren puolestavälistä. Purista kevyesti ja liikuta rengasta peniksen vartta pitkin puristaen hiljalleen (edestakaisin tai juuresta kärkeen...). Tee tätä pari minuuttia kerralla ja anna peniksen levätä välillä.

Lopuksi:

Veri virtaa penikseen aivojen erittämän hormonin käskystä juuri "kusenpidätyslihaksen" kautta, joten mitä paremmassa kunnossa se on, sitä paremmat erektiot ja voimakkaammat orgasmit! Treenaa lihasta päivittäin esim. työmatkoilla bussissa istuessa jännittämällä lihasta muutaman sekunnin erissä esim. 100 kertaa. Tee välillä nopeita supistuksia ja välillä pitkiä supistuksia (5 sek... tai niin pitkiä kuin jaksat). Itse teen tämän aina nukkumaan mennessä sängyssä... Tämä on tärkein näistä harjoituksista!!!

Tulokset:

Erektio paranee ja kovenee jo viikossa, penis on suurempi "löysänä" jo parissa viikossa ja ensimmäinen erektiosentti saavutetaan viimeistään kuukauden kuluttua. Tällä tavalla on saavutettu jopa 2-3 tuuman lisäyksiä pituuteen (vuodessa tai enemmän...). Harjoituksia täytyy tehdä säännöllisesti pitkiä aikoja, yksi harjoitus viikossa ei varmaankaan aiheuta minkäänlaista hyötyä. Peniksen tilavuus kasvaa hitaasti mutta varmasti! Kun lopetatte treenaamisen, saavutetusta pituudesta häviää noin sentti (vain jos olette jo saavuttaneet jotain! Penis ei missään tapauksessa pienene!). Loput on PYSYVÄÄ!

Omia tuloksia 2 kuukauden harjoituksen jälkeen: Erektiopituus kasvoi 1 cm ja velttona on isompi kuin ennen. Paksuus kasvoi (terskan paksuus varsinkin) kasvoi muutamalla millillä ja nuppi näyttää selvästi isommalta kuin ennen. Tuntoherkkyys vähän laski eli ei enää lennä "reisille" eli auttaa myös ennenaikaiseen siemensyöksyyn.

Kommentoikaa muutkin jotka kokeilitte tätä jokin aikaa sitten täällä olluttta ohjetta ( copy & pastella sen liitin tähän sellaisenaan) ja kertokaa saavutitteko tuloksia / huonoja kokemuksia.
Tein treenit n. 3-4 krt/ viikko ja treeni kesti max 40 min aloitin varovasti ja lisäsin treeniä hiljalleen.

22

8922

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tohtori

      Venytykset repivät peniksen sidekudosta ja pahimmillaan repeämät aiheuttavat pysyviä erektio-ongelmia ja peniksen kääntymistä vinoon kun syntyy sidekudosvaurioita.

      • Lue / kommentoi

        Ohjeesta poiketen jätin venytykset tekemättä eli tein vain puristus/pakkaus ja lypsyharjoitukset sekä PC-lihasharjoitukset ja hyvin varovaisesti varsinkin alussa. Onko nämä tohtorin mielestä vaarallisia ?


      • kokeilunhaluinen

        Arvoisa tohtori (oletko oikea tohtori) ? Mieshän kertoo saavuttaneensa tuloksia ohjelmalla ja vehje ilmeisesti vielä toimii ja kirjoituksen mukaan paremmin (kestää pitempään) ja on vähän isompikin. Pidätkö ohjelmaa ihan humpuukina ja mitä mieltä olet leikkausvaihtoehdosta verrattuna noihin harjoituksiin ? Leikkauksessa on varmaan enemmän riskejä ja sillä saa vain velttoa penistä pidemmäksi, erektiopituus ei kasva (olennaista taitaa ollakin se velton pituus--naisillehan koko ei ole niin tärkeä vaan miesten kesken saunailloissa koko on tärkeä, ainakin velton vehkeen koko, josta toisin kuin kaikki eivät tiedä ei voi suoraan päätellä vehkeen mittaa erektiossa). Eli jos varovaisesti aloitan harjoituksen niin pidätkö sitä niin vaarallisena että voi johtaa impotenssiin (EN tee venytyksiä vaan lypsyn ja pakkaus/puristus harjoitukset pelkästään). Tällä palstalla on ollut aiemmin kokeilleiden kokemuksia ja kertovat vehkeensä kasvaneen joten tätä tietoa vasten kysyn että onko menetelmä täyttä humpuukia vaiko valehteleeko joku tahallaan kirjoituksissaan ja miksi niin tekisi ?


      • vaurioituu ??????

        Missä ne sidekudokset on ? Onko ne kyrvän sisällä vaiko siellä lantion pohjassa. Sanot että "pahimmillaan" vaurioituvat eli tarkoittaako se että varovainen harjoittelu ei hajota mitään ?


      • tohtori
        vaurioituu ?????? kirjoitti:

        Missä ne sidekudokset on ? Onko ne kyrvän sisällä vaiko siellä lantion pohjassa. Sanot että "pahimmillaan" vaurioituvat eli tarkoittaako se että varovainen harjoittelu ei hajota mitään ?

        Anteeksi, jos olen käyttänyt termiä sidekudokset, niin tarkoitin tässä yhteydessä paisuvaiskudosta.


        Penis koostuu paisuvaiskudoksista. Tuollainen venyttely pahimmillaan repii paisuvaiskudosta, mistä syntyy arpikudosta. Arpikudos alkaa sitten kääntää penistä vinoon.


        Tiedät kai, että joillain miehillä on käyrä penis? Käyryys johtuu juuri arpikudoksesta, jota on syntynyt jollakin tavalla, esimerkiksi vamman yhteydessä. Miehillä arpikudosta voi syntyä myös täysin tuntemattomasta syystä.


        Varovaista harjoittelua ei taida ollakaan. Tuollaisella menetelmällä penistä ei kasvateta, koska paisuvaiskudoksia ei voi treenata kuten lihassolula.


    • Tri

      Penistä EI PYSTY 100% varmasti suurentamaan edes kirurgisesti, muista humpuuki keinoista puhumattakkaan.

      Jos ja kun joku suurentamis keno löytyisi sen menetelmän keksijästä tuli hetkessä maailman Rikkain ja saisi takuulla Nobel palkinnon.

      • lääketieteen mukaan

        Tarkoitat siis ettei virallisen lääketieteen mukaan. Onko näitä muuten testattu näitä menetelmiä virallisen lääketieteen parissa ja tuloksia taulukoitu eli verrattu alkuperäiseen ?? virallinen lääketiedehän kiistää lähes kaiken mitä se ei ole testannut (onko se "kliinisesti") jos tiedät että menetelmää on testattu ja turhaksi/ vaaralliseksi havaittu niin kerro missä ja milloin ? kun jotkut palstalla kertovat saavuttaneensa tuloksia ja jakavat ohjeensa ilmaiseksi niin eikö se kerro jotain harjoitusten puolesta ? ainakin tuo PC-lihasharjoitus ja lypsykin kuulostaa aika turvallisilta, lypsyhän on kuin käteen vetoa hieman erillä lailla ja terskaahan sillä koetetaan saada turvoksiin ja venymään sekä parantamaan verenkiertoa.


      • tohtori
        lääketieteen mukaan kirjoitti:

        Tarkoitat siis ettei virallisen lääketieteen mukaan. Onko näitä muuten testattu näitä menetelmiä virallisen lääketieteen parissa ja tuloksia taulukoitu eli verrattu alkuperäiseen ?? virallinen lääketiedehän kiistää lähes kaiken mitä se ei ole testannut (onko se "kliinisesti") jos tiedät että menetelmää on testattu ja turhaksi/ vaaralliseksi havaittu niin kerro missä ja milloin ? kun jotkut palstalla kertovat saavuttaneensa tuloksia ja jakavat ohjeensa ilmaiseksi niin eikö se kerro jotain harjoitusten puolesta ? ainakin tuo PC-lihasharjoitus ja lypsykin kuulostaa aika turvallisilta, lypsyhän on kuin käteen vetoa hieman erillä lailla ja terskaahan sillä koetetaan saada turvoksiin ja venymään sekä parantamaan verenkiertoa.

        Mitään sellaista asiaa kuin virallinen lääketiede ei ole olemassa. Peniksen suurennuksiin erikoistuneet laitokset ja kirurgit eivät ole kyenneet osoittamaan leikkausten turvallisuutta saati edes sitä tehoa.


        Riskialtista puuhaa.


        "lypsyhän on kuin käteen vetoa hieman erillä lailla ja terskaahan sillä koetetaan saada turvoksiin ja venymään sekä parantamaan verenkiertoa."


        Aivan, käteenvedollahan sinä et varmastikaan suurenna penistäsi.


      • pena
        tohtori kirjoitti:

        Mitään sellaista asiaa kuin virallinen lääketiede ei ole olemassa. Peniksen suurennuksiin erikoistuneet laitokset ja kirurgit eivät ole kyenneet osoittamaan leikkausten turvallisuutta saati edes sitä tehoa.


        Riskialtista puuhaa.


        "lypsyhän on kuin käteen vetoa hieman erillä lailla ja terskaahan sillä koetetaan saada turvoksiin ja venymään sekä parantamaan verenkiertoa."


        Aivan, käteenvedollahan sinä et varmastikaan suurenna penistäsi.

        eli runkkaus on vaarallista!?

        Haloo.... mikä lie tohtori!


      • jape
        tohtori kirjoitti:

        Mitään sellaista asiaa kuin virallinen lääketiede ei ole olemassa. Peniksen suurennuksiin erikoistuneet laitokset ja kirurgit eivät ole kyenneet osoittamaan leikkausten turvallisuutta saati edes sitä tehoa.


        Riskialtista puuhaa.


        "lypsyhän on kuin käteen vetoa hieman erillä lailla ja terskaahan sillä koetetaan saada turvoksiin ja venymään sekä parantamaan verenkiertoa."


        Aivan, käteenvedollahan sinä et varmastikaan suurenna penistäsi.

        Entä PC-lihasharjoitukset ? Onko nuokin tohtorin mielestä hyödyttömiä ja tarpeettomia sekä riskialttiita ?


      • Kehittyvä
        jape kirjoitti:

        Entä PC-lihasharjoitukset ? Onko nuokin tohtorin mielestä hyödyttömiä ja tarpeettomia sekä riskialttiita ?

        Terve!

        Kyseinen ohje oli kirjoitettu suoraan omasta kokemuksesta, ei käännetty mistään muualta. Sen verran oppinut olen jälkeenpäin että älkää tehkö sitä "puristusharjoitusta" heti alussa, aloittakaa sen tekeminen vasta muutaman kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen! Lypsy on tärkein harjoitus lihasharjoituksen lisäksi, sillä kannattaa aloittaa! Nämä tohtorin mainitsemat riskit OVAT todellisia, väärin tehtynä saattaa vaurioita todellakin syntyä! Kehoitankin varovaisuuteen, lämmitelkää hyvin ja ÄLKÄÄ tehkö harjoituksia joissa tuntuu kipua.

        Miksi sitten tämä ei ole yleisemmin tiedossa? Siksi että menetelmä vaatii neljänä päivänä viikossa 15-60min harjoituksen, ja harva siihen viitsii ryhtyä! Ihmiset haluaisivat saavuttaa kaiken pillerin nielaisemalla... Tämä vaatii aikaa ja energiaa, mikä pudottaa skeptikot kelkasta jo alussa! Luottamuksella ensin muutama viikko, ja sen jälkeen oman kokemuksen siivittämänä eteenpäin!

        Pari linkkiä aiheeseen liittyvälle keskustelusaitille (eng. kielinen). Väittäkää vielä että kaikki siellä kokemuksiaan jakavat ovat keksineet kaiken... Sikailijat, älkää turhaan vaivautuko sotkemaan asiallista keskustelua!

        http://www.cheekycherry.com

        ja vanha saitti (en ole varma toimiiko enää):

        http://www.cheekycherry.co.uk

        Eiku tsemppiä vaan, ja omalla vastuulla!!!


      • jaa
        Kehittyvä kirjoitti:

        Terve!

        Kyseinen ohje oli kirjoitettu suoraan omasta kokemuksesta, ei käännetty mistään muualta. Sen verran oppinut olen jälkeenpäin että älkää tehkö sitä "puristusharjoitusta" heti alussa, aloittakaa sen tekeminen vasta muutaman kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen! Lypsy on tärkein harjoitus lihasharjoituksen lisäksi, sillä kannattaa aloittaa! Nämä tohtorin mainitsemat riskit OVAT todellisia, väärin tehtynä saattaa vaurioita todellakin syntyä! Kehoitankin varovaisuuteen, lämmitelkää hyvin ja ÄLKÄÄ tehkö harjoituksia joissa tuntuu kipua.

        Miksi sitten tämä ei ole yleisemmin tiedossa? Siksi että menetelmä vaatii neljänä päivänä viikossa 15-60min harjoituksen, ja harva siihen viitsii ryhtyä! Ihmiset haluaisivat saavuttaa kaiken pillerin nielaisemalla... Tämä vaatii aikaa ja energiaa, mikä pudottaa skeptikot kelkasta jo alussa! Luottamuksella ensin muutama viikko, ja sen jälkeen oman kokemuksen siivittämänä eteenpäin!

        Pari linkkiä aiheeseen liittyvälle keskustelusaitille (eng. kielinen). Väittäkää vielä että kaikki siellä kokemuksiaan jakavat ovat keksineet kaiken... Sikailijat, älkää turhaan vaivautuko sotkemaan asiallista keskustelua!

        http://www.cheekycherry.com

        ja vanha saitti (en ole varma toimiiko enää):

        http://www.cheekycherry.co.uk

        Eiku tsemppiä vaan, ja omalla vastuulla!!!

        En suosittele kyseistä "harjoitusta", koska siitä ei ole mitään todellista hyötyä. Paisuvaiskudosta nimittäin voi venyttää (kuten erään heimon alkuasukkaat tekevät, roikottavat painoja kyrvästä!), mutta tämä "venyminen" tapahtuu paksuuden kustannuksella. Jos kukaan on nähnyt noita alkuasukkaita, niin heidän vehkeensä on tavallista hieman pidempi, mutta huomattavasti ohuempi ja voi olettaa että erektiokin on heikompi. En siis suosittele näitä harjoituksia, sillä normaali-ihmisen penis on keskimäärin jotain 13-16 senttiä pitkä ja jotain 3-4 senttiä paksu ja se riittää varsin hyvin yhdyntään.
        Jos penis nyt on jotain 2 senttiä pitkä ja siitä on todellista haittaa niin varmaan joku leikkaus vois auttaa mutta näistä "harjoituksista" ei todellakaan ole mitään todellista hyötyä. Ehkä penis näyttää venytysten jälkeen isommalta kun se on tavallaan "erektiossa", eli verta täynnä mutta se nyt vaan on tosiasia, ettei penistä voi pidentää lisäämättä siihen mitään(leikkaus). Kuten vanha sanonta sanoo, jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa. Sori vaan...


      • jaa
        jaa kirjoitti:

        En suosittele kyseistä "harjoitusta", koska siitä ei ole mitään todellista hyötyä. Paisuvaiskudosta nimittäin voi venyttää (kuten erään heimon alkuasukkaat tekevät, roikottavat painoja kyrvästä!), mutta tämä "venyminen" tapahtuu paksuuden kustannuksella. Jos kukaan on nähnyt noita alkuasukkaita, niin heidän vehkeensä on tavallista hieman pidempi, mutta huomattavasti ohuempi ja voi olettaa että erektiokin on heikompi. En siis suosittele näitä harjoituksia, sillä normaali-ihmisen penis on keskimäärin jotain 13-16 senttiä pitkä ja jotain 3-4 senttiä paksu ja se riittää varsin hyvin yhdyntään.
        Jos penis nyt on jotain 2 senttiä pitkä ja siitä on todellista haittaa niin varmaan joku leikkaus vois auttaa mutta näistä "harjoituksista" ei todellakaan ole mitään todellista hyötyä. Ehkä penis näyttää venytysten jälkeen isommalta kun se on tavallaan "erektiossa", eli verta täynnä mutta se nyt vaan on tosiasia, ettei penistä voi pidentää lisäämättä siihen mitään(leikkaus). Kuten vanha sanonta sanoo, jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa. Sori vaan...

        Tuo "normaali-ihmisen penis on keskimäärin jotain 13-16 senttiä pitkä ja jotain 3-4 senttiä paksu" niin se ei todellakaan ole mikään virallinen tieto vaan jostain taisin lukea, mutta kuulemma suomalaiset ovat yleensäottaen isomunaista kansaa niin saattais olla jotain tuota luokkaa keskimäärin. Aasialaisilla miehillä penis on vieläkin pienempi keskimäärin, mutta niin vaan näyttää lapsia syntyvän sielläkin!!!
        Ja tosiaan yhdynnässä naisen vaginan koolla on tasan yhtä suuri merkitys kuin miehenkin peniksen koolla. Naisen vaginan keskisyvyys on muuten 8-10 senttiä joten joku 8-10 sentin peniskin riittää yltämään pohjaan saakka. Liian pitkä penis voi myös venyttää vaginaa liikaa ja tuottaa kipua naiselle.


      • Lue/kommentoi
        jaa kirjoitti:

        En suosittele kyseistä "harjoitusta", koska siitä ei ole mitään todellista hyötyä. Paisuvaiskudosta nimittäin voi venyttää (kuten erään heimon alkuasukkaat tekevät, roikottavat painoja kyrvästä!), mutta tämä "venyminen" tapahtuu paksuuden kustannuksella. Jos kukaan on nähnyt noita alkuasukkaita, niin heidän vehkeensä on tavallista hieman pidempi, mutta huomattavasti ohuempi ja voi olettaa että erektiokin on heikompi. En siis suosittele näitä harjoituksia, sillä normaali-ihmisen penis on keskimäärin jotain 13-16 senttiä pitkä ja jotain 3-4 senttiä paksu ja se riittää varsin hyvin yhdyntään.
        Jos penis nyt on jotain 2 senttiä pitkä ja siitä on todellista haittaa niin varmaan joku leikkaus vois auttaa mutta näistä "harjoituksista" ei todellakaan ole mitään todellista hyötyä. Ehkä penis näyttää venytysten jälkeen isommalta kun se on tavallaan "erektiossa", eli verta täynnä mutta se nyt vaan on tosiasia, ettei penistä voi pidentää lisäämättä siihen mitään(leikkaus). Kuten vanha sanonta sanoo, jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa. Sori vaan...

        Venytykset kannattaakin jättää pois mainitsemastasi syystä mutta lypsämisellä saa terskaa isommaksi, varsi ei kasva vaan kasvu tapahtuu terskan pituudessa ja paksuudessa. Voin sanoa itse kokeilleena että erektiohäiriöitä ei tullut ja vehje on kärjestä vähän isompi kuin ennen, paksumpi ja vähän pidempi sekä velttona isompi eli ei näytä enää katkaravulta. Vaimo tosin ei huomaa juurikaan eroa siinä onko se 13,5 vai 14,5 cm ja vähän paksumpi (huomaa kyllä sen että kestää panna paljon kauemmin nyt ennen kuin "lentää") eli ei muutama sinne tai tänne merkitse juuri mitään seksissä kun kaikki muu on kohdallaan. Suurin hyöty tulee siis siitä että vehje on velttona isompi kuin ennen.


      • jape
        Lue/kommentoi kirjoitti:

        Venytykset kannattaakin jättää pois mainitsemastasi syystä mutta lypsämisellä saa terskaa isommaksi, varsi ei kasva vaan kasvu tapahtuu terskan pituudessa ja paksuudessa. Voin sanoa itse kokeilleena että erektiohäiriöitä ei tullut ja vehje on kärjestä vähän isompi kuin ennen, paksumpi ja vähän pidempi sekä velttona isompi eli ei näytä enää katkaravulta. Vaimo tosin ei huomaa juurikaan eroa siinä onko se 13,5 vai 14,5 cm ja vähän paksumpi (huomaa kyllä sen että kestää panna paljon kauemmin nyt ennen kuin "lentää") eli ei muutama sinne tai tänne merkitse juuri mitään seksissä kun kaikki muu on kohdallaan. Suurin hyöty tulee siis siitä että vehje on velttona isompi kuin ennen.

        Useamman tuuman pituuden lisäykset tuntuu kyllä mahdottomilta, mutta kait tuolla vähäistä (n. 1 tuuman max.) kasvua saa aikaiseksi.


    • jarno

      tämä todellakin toimi, koitin ihan kokeilumielessä ja kuukaudessa kasvoi reilu 2cm

      • Lue / kommentoi

        Teitkö harjoitukset täsmälleen ohjeen mukaan (itse jätin venytykset pois) koska olet saanut paremman tuloksen ? Vaikka kai se on yksilöllinen asia paljonko harjoitus vaikuttaa, joillakin ei juuri mitään...kuinka pitkiä harjoituksia teit ja kuinka monesti viikossa ?


    • firman sauna-iltaa

      Vehje on varmaan turvoksissa koko loppupäivän treenin jälkeen...pitäisiköhän tehdä nuo harjoitukset ennen firman sauna-iltaa niin tuntisi itsensä normaaliksi

    • !

      Ihan hyvin suomennettu peforumista. Tosin se on valitettavasi täyttä potaskaa, joka on alunperin vitsi pienimunaisten kiusaksi.

      • Mikko

        Hehee...hyvä juttu, paitsi että näyttää toimivan jos kerran tuloksia on tullut.


    • Liian iso

      Pystytkö kertomaan miten saan kullin pienemmäksi kun minulla on liian iso.Se ei meinaa sopia kehenkään ,etenkään nuorempiin naisiin.Kullini on samaa kokoluokkaa puolikkaan kokispullon kanssa,ehkä vähän isompi.Uimarannalle tai yleiseen saunaan ei kehtaa mennä ku aina vaan tuijotetaan.

    • Anonyymi

      aki särkelä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe