Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko tyypillinen jousimies tällainen?

Kaurisnainen

Minulla on avokkina jousimiesmies, ollaan oltu yhdessä nyt kaksi vuotta. Kahteen vuoteen jousimiesmies ei ole päästänyt minua silmistään. Mies viihtyy enemmän kotona kuin kavereittensa kanssa humputtelemassa haluaa minut mukaansa jopa autoa tankkaamaan.

Mies on kovasti hellyydenkipeä ja soittelee erossa ollessamme monta kertaa päivässä. Kirjoittelee rakkauskirjeitä ja osoittaa tunteensa hyvin avoimesti. Nyt odotamme innolla ensimmäistä lastamme.

Seksuaalisesti mies on hyvin aktiivinen, ei edelleenkään osoita minkäänlaista hiipumisen merkkiä tämä meidän "puuhastelu" vaikka monesti on että tyydytään vain siihen "perusruokaan", joskus tuntuu että itse kaipaisin enemmän vaihtelua.

Erittäin voimakkaasti tunteellinen on avopuolisoni, eikä ujostele näyttää tunteitaan edes kaupassa tai muilla julkisilla paikoilla, suukottelee ja halailee ja nipistelee peffasta joka paikassa aina tilanteen tullen.

Olen saanut jousimiehestä sellaisen kuvan, että jousimies olisi jotenkin liikkuvainen ja vapautta rakastava, mutta tämä mies kyllä viihtyy enemmän minun kanssani kotona. Ei ole millään tapaa flirtti muita naisia kohtaan ja epäilen että josko tuo koskaan minua pettäisi.

Onko mieheni ihan tyypillinen Jouskarimies, vai onko jotenkin vahva poikkeus muiden jousimiesten rinnalla?

9

2424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itse nouseva jousimies

      Kuvailusi jouskarimiehestä ei mielestäni ole tyypillistä jousimiestä.Aloin tutkia horoskooppia enemmän kun huomasin etten itse kuulu puhtaasti neitsyt tyyppiin ja kartastani löytyi jousimies jonka tyyppinen tunnen enemmän olevani.Urheileva,eläinrakas,tiedon/oppimishaluinen.Koskee erityisesti filosofiaa ja erilaisia ihmisien välisiä suhteita.Riippumaton ja vapaudenrakas henkisesti että sosiaalisesti.Suorasanainen ja tahditon kohdatessa epäoikeudenmukaisuutta ja teeskentelyä.En ole mustasukkainen ja tulisin hulluksi neljän seinän sisällä.Perhe-elämän täytyy olla joustavaa ja hyväksyvää sillä minun on PÄÄSTÄVÄ joitakin kertoja vuodessa yksin vaeltamaan,melomaan,hiihtoreissuun tai ihan vaan jollekkin henkiselle kurssille itseäni kehittämään.

    • vaalealady

      ...ominaisuuksia minussakin,, erona vain ...olen jousimies nainen!
      Hellyyttä..lämpöä...rakastamisen taitoa ja sen osoittamista käytännössä jousimiehet toteuttaa elämäntaidoillaan!!
      Vapaus rakastaa,,jos elämänkumppani sen suo,,eikä kahlitse ,, ei tarvii lähteä flirttailemaan..
      Koti-ihminen kaikinpuolin..haluaa vaan rakkaansa kanssa kokea sen!
      Hienoa! Pidä kiinni!!

    • Tosi on

      On just tuollainen ja itse olen 45v mies ja vaimoa ei kiinnosta oikein paljon..on sanonutkin ja aika lailla ilkeän suoraan. Olen silti perus arvoja ja perhettä rakastava type että 8kk sex preikki ei ole johtanut eroon koska kulissi on kaunis. ;) Jousimies on todella tunteikas ja hänestä saa hyvän "höykytettävän" , aina joustaa koska toisen on joustettava.
      Flilttailee kyllä mutta ei petä. Alun vahtaamisvimma hiipuu kyllä kun takana on 20v liittoa. Terveisin. R.....pe

    • Kaurisnainen

      No nouseva merkki on miehelläni Rapu ja itselläni leijona, että josko tuo sitten vaikuttaisi asiaan, mutta ei todella kyllä ole kovin vapautta rakastava.... päinvastoin, kaikista tapaamistani miehistä eniten koti ja perhe-ihminen.

      On myös erittäin kiltti. Joitakin piirteitä ehkä tunnistaa jousimieheksi, vaikka on kaikinpuolin joustava ja periksiantava, niin jahka saa päähänsä jonkun "elämääkin suuremman" jutun, niin toteuttaa sen varmasti, huolimatta siitä, että vastassaan on sarvet sojossa odottava kaurisnainen. Eikä ole väliä sillä kuinka päätön jouskarimieheni idea on, jos se on tehtävä niin se on tehtävä. Taipumatta tuumaakaan.

      Tämä on sinänsä mukava piirre niin muuten kiltissä jouskarimiehessäni, tuo vähän särmää.
      Toinen piirre taitaa olla sellainen "haaveilu" ja jollain tavalla mieheni ehkä elää "jalat irti maasta", mutta tämäkään ei toistaiseksi ole mennyt yli sietokyvyn. Ollenkin että minun ei pitäisi sopia jouskarille, ei sitten pätkääkään.

      Muutoin kyllä löydän tapaamistani ihmisistä selviä viitteitä omaan horoskooppiin, mutta tämä mies on kyllä niin vähän jousimies kun vaan voi olla jos luonnekuvauksia katselee.

    • jellona78

      täytyy myöntää että että joko minullakin on poikkeus tapaus tai sitten jousimiehet ovat tuollaisia ;)

      olemme olleet 8,5vuotta yhdessä eikä vieläkään kävisi missään ainakaan ilman minua. Ja seksuaalisuus on edelleenkin 100%jos ei enempikin.. luulisin että vaeltavat jousimiehet eivät ole kotioloihin tyytyväinen???

    • ihan jousimieheltä

      Jousimies on myös juuri tällainen. Oletko tullut ajatlelleeksi, että hän saattaa olla erittäin mustasukkainen sinusta? Jos vietätte tuollaista kotielämää, niin se ei tule ilmi. Mitä, jos sinä lähtisit humputtelemaan? Mitä hän siihen sanoisi?

      Oma jousimieheni on meneväinen touhottaja, joka ei salli samaa minulle. Hän on myös erittäin hellyyden- ja huomionkipeä kuvaamallsi tavalla. Ystäväni mies on taas enemmän kuin sinun miehesi; ei käy paljoa ulkona, mutta on äärimmäisen mustasukkainen, ja vahtii vaimoaan koko ajan. Hän on sitä miestyyppiä, joka ei voisi eläkään minkään muun tyyppisen naisen kuin tällaisen perinteisen 'vaimotyypin' kanssa.

    • hyvinkin =)

      =) kuulostipa tutulta. Olen itse jousimies nainen ja tuossa kirjoituksessa oli kaikki ihan nappiin. Rakkauskirjeiden kirjoittelua, makuuhuoneen puolella (tosi)aktiivinen, osoitan tunteet... Ehkä se riippumattomuus ja itsenäisyys kuitenkin näkyy jotenkin siinä avos touhussa jo siinä ettei se taida kovin riippuvainen kavereistaan olevan -sitä en ole minäkään, yksinään pärjää loistavasti. Totta sekin että oma kulta ja sen seura menee kevyesti kavereiden edelle, tosin itelläni työt taas vuorostaan vie suurella todennäkösyydellä aikaa siitä yhteisestä ajasta. Ja itekään en vieraista miehistä ole kiinnostunu niin että niiden perään jaksais kuolata, en sillon kun se oma kulta on enkä sillonkaan kun sinkku olen. Flirtin heitto ei vaan ole mun juttu. Ja pettämistä vastaan oon ihan täysin. Suhde loppuu heti siihen jos toinen vieraissa on käyny.

    • Juuri kuin oma jouskarini :) Jousimiehen parhaat palat ilman sitoutumiskammoa ym. yleensä jousimiehiin liitettäviä ominaisuuksia. Milloinkas miehesi on syntynyt? Omani on lähellä skorpionia, joten epäilen näiden tunteiden tulevan sieltä, tai sitten on vain hyvinkasvatettu yksilö ;)

    • santtu

      pidä kiinni siitä miehestä. tänä päivänä tämmösiä miehiä on vaikea löytää,joka todella näyttää tunteensa,on avoin. voi puristella valittuaan missä tahansa. Olen kokenut ja koen samaa kuin sinä. Rakastan miehessäni juuri tätä piirrettä.olen tavannu mieheni 2.5 v sitten ja jouskari vei minulta jalat alta kuin minä leijona häneltä. olemme molemmat tulimerkkejä ja se näkyy suhteessamme. Olemme nyt saaneet toisemme monien mutkien kautta ja rakastamme toisiamme tulisesti. sanomme sen toiseillemme joka pvä monta kertaa, Seksi meillä on upeaaaa 4krtaakin pvässä..ja meillä on myös seksi päiviä,jossa keskitymme vain toisiimme-teksitiviestekä, pieniä rakkaus kirjeitä teemme molemmat. paras rakkaus suhteeni on jouskari pidän hänestä kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe