Riippuvuudet/pakkomielteet?

Nimetön

Kiinnostaisi tietää oletteko te muut oinaat helposti riippuvaisia jostain? Esim. liikunnasta, syömisestä, suklaasta, bailaamisesta, ulkonäöstä jne. niin ,että se itseään ihan ärsyttää? Vai voisiko olla vaan yleinen luonteenpiirre, että helposti addiktoituu johonkin/ tai jokin asia tulee päähänpinttymäksi?

8

1546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päähänpinttymät

      No itse olen kauris, joten en voi mitään hirveän syväluotaavaa vastausta antaa. Ja tämähän olikin tarkoitettu nimenomaan oinaille. Eräästä oinastytöstä olen tehnyt kuitenkin joitain havaintoja, jotka viittaisivat lievään pakkomielteeseen. Tämä tyttö on nimittäin täysin riippuvainen liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista. Hän on absolutisti, harrastaa liikuntaa pari tuntia päivässä kuudesti viikossa ja tarkkailee tiukasti ruokavaliotaan. Kuulostaa ehkä hieman ahdistavalta tyypiltä, mutta sitä hän ei todellakaan ole. Päinvastoin. Kyseessä on ihastuttavan itsevarma, ilmeikäs, hauska ja seksikäs sinisilmä. Todella päättäväinen voittajatyyppi, joka tasapainottaa rankkaa fyysistä harjoitteluaan luovalla toiminnalla. Hän on mm. todella hyvä taidemaalari ja piirtäjä. Sen olen myös huomannut, että kun tämä tyttö jotain päättää, niin auta armias sitä raukkaa joka yrittää seistä hänen tiellään! Taitaa olla aika tyypillinen oinastyttö?

      • alkup.

        ajattelinkin. Jotenkin ois fiilis, että meillä oinailla voisi olla tiukkoja pinttymiä joistain asioista. Tai voitaisiin olla helposti addiktoituvia joihinkin asioihin. Itsellä on milloin mikäkin "vaihe" päällä ja se täyttää ajatukset joskus jopa haitaksi asti. Olisi kyllä helpottavaa kuulla jos muillakin olisi samoja tuntoja asiasta.


    • minnimariia

      Joskus olen huippuinnostunut laihduttaja, kuntoilija, kodin sisustelija, mitä millonkin, mutta kaikkein ärsyttävin pakkomielteeni on, että minun on parisuhteessa aina päästävä neuvomaan toista asioissa ihan niin kuin toinen ei ymmärtäisi yhtään mitään ja se rasittaa sekä itseä että kumppania. Tästä täydellsyyden tavoittelijan piirteestä haluaisin päästä eroon, mutta kai se onnistuu vaan pitämällä mölyt mahassa, edes joskus!

    • oinasmieheni

      On addiktoitunut alkoholiin.Ja seksiin.Uskomaton vonkaaja.Jos haluat jatkuvaa jyystöä, ota oinas.

      • myös!

        Ihan samat tuntomerkit sopii mun oinaaseen. Rasittavaa.


    • Oikkuli

      Sellaiset kyömynenän omaavat miehet on olleet mulle joskus ihan mieletön addiktio, eli intiaamiehet. Se karisma ja seksikkyys yhdistettynä on se tekijä niissä miehissä. =)

      • roope-ankka

        ...ihan hirveän tarkka raha-asioista. En saa yöunta jos säästössä ei ole ainakin kolmen kuukauden palkaa vastaavaa määrää rahaa. Ja tunnustan olevani aika kontrolifriikki myös: kodin pitää olla suht siisti, ruokaa kaapissa, opinnot ja työ hyvällä mallilla. Kai se oinaan kilpailun halu ja ankaruus itseä kohtaan manifestoituu sitten tällä tavalla että pitää olla ns. elämä kontrollissa, muutoin iskee kauhea mitä-tästä-elämästä-tulee-voi-voi vaihe. Joskus ihailen sellaisia ihmisiä joilla ei tunnu olevan huolta huomisesta, vaikka tiedän että itse en sillä tavalla voisikaan pidemmän päälle elää.
        Toisallta olen huomannut, että kun ongelman ratkaisutaitoni kehittyvät, en stressa enää niin paljon.
        Että tällaista täältä päästä, hienoa että teitä on muitakin, ihan tosi, hyvä hyvä:)!


    • hanoi_rocks

      Itselläni on ainakin tuosta alkoholin kanssa läträämisestä tullut aikamoinen ongelma, tai ainakin muiden silmissä se siltä vaikuttaa. Mutta perkele, jos ottaa , niin sitten otetaan niin että tuntuu :). Myös muutama vuosi sitten kamppailin syömishäiriön parissa. Muuten kaikki on oikein loistavasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe