Olen kateellinen

aina

Koitan päästä siitä eroon, mutta olen kateellinen kun olen tietyn ikäinen eikä mulla ole ollut kunnon suhdetta koskaan -pari katastrofaalista raakiletta aikaa sitten. Haluan myöskin tietynlaisen "Oikean" miehen, mutta en tiedä onko se koskaan mahdollista edes. Haluan uskoa että olisi. En saa toista ihmistä miestä, kosketusta, puhumista, huomioon ottamista, rakkautta (en enää siihen usko pettymyksiä ym), arvostusta (onkohan sitäkään olemassa), seksielämää ei ole koskaan oikein ollutkaan. Joudunko tyytymään johonkin tai en ota ollenkaan. En taida sitten ottaa ollenkaan. Toiset menevät pariskuntina tuolla vaan autoillaan ohi koko ajan, kauniit autot ja kauniit ihmiset. Olen yksin vaan. Olen kiitollinen kaikesta mitä minulla nyt on. Muutama sairaus haittaa vähän vaan, mutta ei minua ellei jotain muuta sitten. Enkä kelvannut yhdelle miehelle hän vain rääpii minua, olen kateellinen hänelle kun voi olla muka "parempi" ja hänellä on sellaisia mitä minulla ei ole. Toisaalta ei voi olla kateellinen kenellekään koska jokaisella on omat juttunsa ja hankaluutensa. On naurettavaa olla kateellinen yhtään koska joissakin asioissa minulla on paremmin taas kun jollain muulla. Kateus on kai huonoa energiaa niinkuin mustasukkaisuus jne. Siitä pitäisi päästä eroon. Rahaakaan minulla ei ole, koitan tehdä sen eteen että olisi joskus vähän paremmin. Toiset kerskuvat rahoillaan ja voivat elää suht normaalisti. En voi ostaa vaatteitakaan oikein. Minulla ei ole oikein perheenjäseniäkään olemassa eikä muutakaan. Mutta se siitä. Olen kateellinen kun joku voi kesällä tai kesäyönä istua puutarhatuoleissa ja pöytien ääressä kauniin talonsa terassilla tai puutarhansa pihassa rakkaiden ihmisten kanssa; perheen, ystävien tai kumppanin. Tai kotona, oli talvi tai kesä. Tai mennä autolla johonkin yhdessä kumppanin kanssa. Tai puuhailla kotipiirissä tai yhdessä tehdä kaikenlaista kivaa. Meluakin minulle kuuluu, toivoisin joskus hieman meluttomampaa välillä, pihaa minulla ei ole oikein. Kadehdin kauniita, virheettömiä ja tietyllä tavalla menestyneitä ihmisiä, minulla on joitakin virheitä. Nämä ovat tosiasioita minulle, mietin usein näitä. Toivon että onni tulisi minullekin. Onni potkaisisi jääden paikalle lopullisesti -vai onko se mahdollista. Onni potkii eri tapaa, voi olla terveydestä ym kiitollinen. En enää "kestänyt", vaan oli pakko kirjoittaa edes tänne. Sama kateus taitaa jatkua. Joskus tuntuu että olisi pitänyt syntyä kauniimmaksi, paremmaksi, älykkäämmäksi, halutuksi joka paikassa, pieni perhe -vanhemmat ja sisarus olisi taustalla jne. Kun katson peiliin joudun kysymään, olenko ruma vai kaunis? Vastaan katsoo nykyään välillä pettyneet kasvot ja silmät. Jotenkin elämä menee, jään paitsi monesta. Vai jäänkö, toisista asioista en. Kyynel pyrkii toisinaan silmiin. Haluan silti olla kaikesta kiitollinen mitä minulla on, se on jo paljon.

Olen hiukan kateellinen siitä jos jollain on eheyden tunne, energiaa, erilainen maailmankuva -isä, äiti, sisarukset elossa. Kavereita ym. Palaset on kohdallaan, voi nauttia kaikesta kympisti. Maailmankuva on täysin erilainen jos ei ole tai joku menehtyy jo aikaisin. Tai on kokenut kaikenlaista muutakin, nähnyt. Maailma on tuhoutunut osittain. Toisaalta on "opppinut". Hyväosainen voi käyttää hyväksi joskus "tuhoutuneita" ihmisiä, tuhoten lisää. Vaikka toisaalta toinen toisella tavalla vahvistuu. Eikä hyväosainen voi tällaisten eri energioiden takia edes ymmärtää toista, koska ei voi tajuta sellaista maailmankuvaa. Tai se on liian vaikeaa käsitellä. Ehkäpä yrittämällä ja kasvamalla ajan kanssa, mikäli siihen on suotu mahdollisuus. Huonompi taas voi ymmärtäessään ja halutessaan toisenlaista elämää helpommin mennä erilaiseen maailmankuvaan ja energiaan siltä osin kuin voi.

Toivon että minut vaan hyväksyisi mielestään "paremmat" ihmiset. Ja että voisin kohdata sen oikean. Mielestään rumaa ihmistä ei kukaan halua eikä arvosta. On minulla ulkonäköä, mutta keskiverto. Joku voi inhotakin, vaikka olen toisen mielestä taas hirveän kaunis.

Nyt lähden jatkamaan samaa, elämän loppuun asti? On minulla hyviäkin asioita ja tekemistä. Ja hyviä asioita jota voin ajatella. Ja omia lahjoja. Haaveita. Mutta tietäkää että jotkut on juhannuksenakin kotona yms.

Olen positiivinen ja hymyilenkin, tässä vain kerroin syviä tuntoja. En ole mikään negatiivisuudessa eläjä, vain positiivinen energia antaa elämälle ja terveydelle mahdollisuuden. Lähden nyt etsimään onnen murusia ja suurempia palasia, etsimällä se ei ehkä tule -se vaan ilmestyy. Yritetään. =)

4

1075

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aina

      Toisaalta voi olla kateellinen mistä vaan. Vaikka naapurin autosta. Mutta onko se viisasta ollenkaan.

    • sinun tapaisen

      myönnän että olen käyttäytynyt pöljästi ...

      Jouduin totaalisen kusetuksen vietäväksi ja luulen että sinulle tuli paha olo ...

    • Freija73

      Minusta hukkaat turhaa energiaa siihen että olet toisille kateellinen!
      Se on hienoa että tunnustat itsellesi rehellisesti, että olet kateellinen. Se on jo asiassa etiäpäin.

      Mitäpä jos muiden elämän sijasta keskittyisit omaan elämääsi ja sen kehittämiseen. Elämä sinäänsä on jo niin arvokas asia, että siitä pitää oppia iloita, vaikka se kohtelee meitä jokaista ajottain kaltoin!

      Minusta tuntuu, että ihminen ei ole mihinkään koskaan tyytyväinen. Jos on rahaa, sitä haluaa lisää..Jos on laiha, haluaa vielä laihemmaksi. Ajattelu 'ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella' ei vie sinua henkilökohtaisesti etiäpäin. Aina on meitä kauniimpia, aina rikkaampia, aina parempia ihmisiä. Ja aina tulee niin olemaan!

      Mitä jos kerrankin katsoisit 'omaa napaasi' pidemmälle. Avaa televisio ja näe maailman hätä. Nälänhätä, sodat, lapsityövoima jne jne. Huomaat että oikeastaan asiasi ovat varsin hyvin verrattun a ihmisiin jolla todella ei ole mitään!

      Minäkin olen menettänyt koko perheen ympäriltäni kuolemantapausten myötä. Tottakai olen itsekin miettinyt, että 'voi kun olisi vielä äiti, tai olisi isä'. Mutta minun on vain pitänyt kohdata asiat, kipeät ja yritettävä elää eteenpäin, ei takertua menetyksiin ja menneisyyteen. Jokainen joutuu luopumaan läheisistään jossakin vaiheessa. Kuoleman kanssa olemme jokainen ihminen samalla viivalla, jokaisen on lähettävä jossakin vaiheessa.

      Jos näet kauniin omakotitalon ja sen pihassa näennäisonnellisen perheen, niin et voi tietää mitä esim. 'kulissien' takana tapahtuu. Me ihmiset usein annamme ulkoisesti kuvan, että asiamme ovat hyvin, mutta miksi sitten on niin paljon perheiden sisällä tuskaa ja murhetta, niin paljon perheväkivaltaa jne. Viittaan esim. Jämsässä tapahtuneeseen tappoon, jossa ulkoiset kulissit olivat muka niin hyvin ja hienosti, mutta perheen sisällä eivät asiat ole voineet olla hyvin!

      Tutustu itseesi, ota ilo pienistä asioista. Minulle tärkeää on esim. hyvä kirja, kiva telkkuohjelma, kirpparilta löydetty vaate jne.

      Älä käperry itseesi, vaan huomaa elämän kauneus! Tee hyvää itsellesi ja läheisillesi niin huomaat että saat itsekin hyvää itsellesi takaisinpäin!

      Jaksamista ja aurinkoisia loppukesän päiviä!

    • uskova

      Hei!
      kirjoitit liikuttavasti ja rehellisesti siitä mitä tunnet.pystyt pohtimaan asioita hyvin syvällisesti;ole iloinen siitä,sillä se tuo paljon iloakinelämään ja poistaa tehokkaasti tyhjyyttä.
      kanssaihmiset yleensä suhtautuvat positiivisemmin syvälliseen kuin pinnalliseen.
      Sinä voit saada vielä onnen elämässäsi..rukoile sitä lapsen mielellä Taivaan Isältä.älä hellitä,vaikka onni heti tippuisi taivaasta..Jumalalla on omat aikataulunsa.
      Sinulle olisi varmasti hyvin tärkeää löytää uskovia ihmisiä elämääsi;heiltä saat paljon henkistä tukea.
      Toivotan Sinulle Jaksamista, ja Siunausta!
      Jumala on voimallinen auttamaan Sinuakin!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe