Discoland.fi

Närkästynyt

Hei ja hyvää kesää kaikille! Haluaisin antaa varoituksen sanaa teille kaikille jotka aikovat tehdä musiikkialan ostokset tuolla otsikon nettikaupassa. Tilasin tässä taannoin sieltä kitaran, plektran ja lisäksi ääniraudan, jotta tilaus ylittäisi 50 € eikä minun näin ollen tarvitsisi maksaa 5 € pientoimituslisää. Noh, kitara ja plektra tulivat sitten ajallaan, mutta äänirautaa ei kuulunut. -> Tämä johtui siitä että kauppa halusi pelata omaan pussiinsa. He saivat näin ollen sen 5 € itselleen. Jälkeenpäin kun kyselin raudasta minulle ei enää edes vastattu kyseisestä kompuksesta, ja rauta jäi saamatta. Myöskin postikulujen mukaan nettikauppa keplotteli ostoksilleni korkeamman hinnan kuin mitä se todellisuudessa edes olisi ollut.

Kehotan kyseisessä nettikaupassa asioivia harkitsemaan. Vaikka kyseessäni on suhteellisen pienimuotoinen "huijaus" rahallisesti, niin pistää miettimään discoland.fi nettikaupan todellista luonnetta. Kuinka paljon he vetäisivät välistä kun isompi kauppa olisi kyseessä? Lisäksi saamani tuotteen eivät olleet edes maksuhinnan arvoisia, vaan juuri tämmöinen halpismaissa kasattu malli. Informoiminen oli tehotonta kun yritin saada vastauksia kysymyksiini varsinaiselta kaupustelijalta, joka pyörittää käsitykseni ´mukaan koko kyseisen liikelaitoksen toimintaa täällä suomessa. On vaikea ruveta sitten jälkeenpäin penäämään asioita satojen kilometrien päähän.

Joten, harkitkaa. Kyseisen tuohtumusta aiheuttavan komplikaation johdosta minulle on jäänyt näin suoraan sanottuna paskanmaku suuhun. Ei ei, nyt on lähdetty asiakaskeskeisen kaupankäynnin ulkopuoliseen, voittoa tavoittelevaan toimintaa keinoja kaihtamatta. :(

Positiivinen palaute nettikaupan suhteen menee freerecordshop.fi :lle, joka on toiminut asiakaspalvelun suhteen todella ymmärtäväisesti ja ystävällisesti. Kehotan käyttämään kyseistä medialiikettä IHAN KYMPILLÄ! :) , toisin kuin aiemmin mainitsemaani huijarifirmaa.

Vielä kerran, lämmintä ja harkitsevaista loppukesää!

28

5129

  Vastaukset

  • Vahinko että noin pääsi käymään mutta itse olen saanut aivan loistavaa palvelua.
   Viime jouluna tilasin mm. tuli/ilmapatoja ja kuinka ollakkaan Posti lähetti ne väärää kaupunginosaan vaikka lähettäjä oli laittanut aivan oikean osoitteen ( 00730 oli postin mukaan 00370 ) Posti vain pahoitteli että voi voi nyt jää joulupaketit saamatta mutta Discolandista olisivat itse lähteneet hakemaan ko. paketteja postista ja tuoneet ne jopa kotiovelleni. Onneksi posti tajusi mokansa ja sainkin joululahjani ajoissa perille. Harvoin ( ja tuskin koskaan ) olen saanut näin hyvää palvelua. - Kiitos -

   • Alkuperäisen kijoittajan linjoilla. Hillitöntä vedätystä koko mesta. Kannattaa huvikseen katsoa kuinka paljon kyseisen lafkan edustajat kirjoittavat tänne anonyymisti "Sari Helsingistä" tms. nimimerkeillä. Voi myös miettiä heidän motiiviaan kirjoittaa tänne.

    nimimerkkiä "Pirkko Tampereelta saanut PARASTA PALVELUA IKINÄ!" odotellessa...


  • Omg. Enpäs teekkään tilausta tuolta.

  • Pysykää oikeasti kaukana. En jaksa alkaa edes avautumaan mitä kaikkea kivaa firman kanssa on käynyt. Ihan varmasti joku peitelafka. Karmeaa asiakaspalvelua.

  • Kävin taannoin puljussa paikan päällä... täytyy kyllä sanoa etten ikinä ole noin epäilyttävään paikkaan jalallani astunut. Ihan mukavat myyjät, ei siinä mitään.. Kavereiden juttuja kuulleena firma vetää kyllä niin paljon kotiin päin kun vain pystyy.

  • Discolandin toiminta on kyllä ainakin minun kohdalla ollut erittäin asiallista ja normaalia hyvän kauppatavan mukaista, en nääs teekkää jotain vitosen nappikauppa vaan ihan oikeita ostoksia, te rutisette aivan turhasta paskasta kun isot hujarit istuu hallitusessa ja vie oikeesti rahanne käsistänne;)) he he näin on.

  • Paskin kauppa missä olen käynyt vuosikymmenen!

   Tuli lafkasta ostettua tuote X. Vahingossa ostin vääränlaisen ja olin palauttamassa tuotetta 2 päivän päästä kun liike oli viikonlopun kiinni.
   Kylmästi sanoivat että et saa rahoja takaisin ja että ennakkotapauksia on kuluttaja-asiamiehenkin kanssa.

   WTF?!? Ihmettelin kovasti että tämähän on täysin avaamaton tuote enkä tarvitse mitään muuta. Tiedän että liikkeellä on oikeus antaa rahat takaisin tai ei, mutta tuote on täysin avaamaton.

   Sovin että antavat minulle lahjakortin.... NOH ei kuulemma ole lahjakortteja mutta sanoivat että laittavat tiedon asiasta koneellensa. Pyysin tositetta asiasta ja antoivat vain tuotteen tilauslapun joka olisi maksettu kortilla ja että tuote odottaa noutoa. Tätäkin ihmettelin ja myyjällä oli harvinaisen tyhjä katse silmissä.
   Sanoin että tutustun asiaan tarkemmin ja olen yhteyksissä.

   Palvelu oli kaikinpuolin järkyttävän huonoa eikä ketään kiinnostanut asiakaspalvelun laatu tai miten asiakasta kohdellaan.

   Vältä tätä liikettä !

   T: n.18 vuotta työskennellyt palvelualan myyjä.

  • Ihan asia kauppa. Ei pieni kotimainen pysty taipumaan ihan mihin vaan. Hintataso kuitenkin ok ja tuotteen näkee liikkeessä ennen kauppaa.

  • "Kylmästi sanoivat että et saa rahoja takaisin ja että ennakkotapauksia on kuluttaja-asiamiehenkin kanssa."

   No joo. Johonkin täytyy kaupankäynnissä raja vetää! Vaikka tuote on avaamaton on se kuitenkin sinulle myyty ja olet kaupan näin ollen hyväksynyt.

   Ei liikkeellä ole velvollisuutta ottaa takaisin väärin ostamiasi tuotteita. Vastuu on ostajallakin!

   Lahjakortti tai vaihto muuhun on mielestäni aivan normaali tapa! Ei se rahan edestakaisin siirtelykään ilmaista ole!!!

  • Onko kenelläkään uusia kokemuksia tästä paikasta? Yksi vähän tuoreempi kommentti ja sekään ei kauhean hyvää ole :)

   • Ostin savukoneen ja pienen käytön jälkeen hajos. Meni sentään takuuseen. Uusi kone kesti vähän kauemmin. Alkoi haisemaan palaneelta. Johto liitokset sulaneet ja kärventyneet. Ei tarvi IKINÄ edes kusta tuon firman suuntaan !!!


   • Kysyinen pulju discoland täys huijaria koko sakkia ..... Perivät tuplasti toimituskuluja vaikka yks lähetys tullut. Maksoin vahingossa kahteen kertaan saman laskun ei vielläkään hyvitystä liika maksusta. Kukaan ei halua hoitaa asiaa puhelimessa ,kukaan ei halua hoitaa asiaa sähköpostia kun lähettänyt. Vastaus oli mitä maksoit kahteen kertaan... käsitämätöntä asiakaspalvelua. Oisko konkurssin partaalla oleva pulju.... ???


  • Tilasin tuolta kuulokkeet joulukuun alussa. Tarkoitus oli saada kuulokkeet pukin konttiin. Kuulokkeita ei ole kuulunut tähän päivään mennessä. Heidän mukaansa tuotetta olisi kuitenkin varastossa että jaa..

   • Asustelen aika lähellä Discolandin myymälää ja olen pyrkinyt "kontulalaisesta kotiseuturakkaudesta" suosimaan puotia, mutta pakko myöntää, että luvatut toimitusajat pitävät kyllä hyvin harvoin, jos ollenkaan. Taas olen kuukauden päivät odotellut tuotetta, joka piti tulla "noin viikossa". Palvelualttius liikkeessä on parin heebon osalta myös sellaista "mitäs tänne tuppaat" -tasoa. Jatkossa hankin kyllä musan teossa tarvitsemaani välineistöä muualta, että thanks ja no thanks tälle shopille!


  • En voi missään nimessä suositella...! Sen tarkemmin menemättä yksityiskohtiin, kaikki asiat kyseisen puljun kanssa mennyt pieleen.

   Ei Ei Ei!

  • Suht tuore kokemus: Kyselin sähköpostilla kaiuttimista, koska kokemusta ei löytynyt paljoa. Ei mitään mainintaa, että toinen ehdokkaistani olisi loppu. No tilasin ja maksoin, sitten myöhemmin illalla katsoin sähköpostia ja oli pahoittelut, mutta tuote josta kyselin onkin loppunut.

   Nyt sitten pitikin odottaa 2 päivää, että rahat sai takaisin, jotta voisi yrittää uudelleen toivon mukaan sitten saisikin kaiuttimet jostain muusta liikkeestä.

  • Kaiuttimien takuukorjaus kestänyt jo yli puolivuotta, ihmeellisiä selityksiä aina kun asiaa tiedustellut. Kiertäkää kaukaa ko. Liike

  • Älä vaan ikinä erehdy ostamaan mitään tästä firmasta.

  • Tuotetta joutui odottelemaan noin pari viikkoa ja sitten kävi ilmi, ettei kyestä tuotetta ollutkaan saatavilla, sovimme uuden tuotteen ja sain sen jo etukäteen maksamallani hinalla, vaikka uusi tuote oli arvokkaampi kuin alun perin tilaamani.
   Viesteihin vastattiin aina nopeasti ja asiallisesti.
   Vaikka pitkä aika odotella pakettia, aion varmaan tilata tulevaisuudessa jotain jos tarvii.

  • 24 heinäkuuta tilasin 2 kpl subbaria sielttä ei ole tietenkän ole tullut perille tilaus numero 96675.

   Niko Kankanpää

   Kaukalonraitti 4 as 2

   61410 Ylistaro

   040-8130980

   xboxcooling@gmail.com

   Hermona.:(

  • Ite just tilasin kaiuttimen synttäribileisiin. Nyt kun luin näitä niin alko mietityttään kerkiääkö koko kaiutin perille ennen kemuja. Sähköpostilla ainakin palvelu pelas ja antoivat päivämäärän millon pitäs olla perillä.

   • Eli tähän edelliseen. Tilaamaani tuotetta ei saanutkaan mutta soitin ja kysyin vastaavaa. No vastaava laite löytyi varastosta ja tuli perillekkin kahden päivän päästä. Olen tyytyväinen tuotteen laatuun ja täytyy sanoa että kyllä tolla vehkeellä naapurit tärisee jos antaa volyymiä. :D Palvelu oli asiallista ja koska uusi laite oli hieman halvempi sain lähes heti rahat takaisin tilille. Aion tilata jatkossakin discolandista jos poppivehkeitä tarviin.


  • Täysi paska firma!

  • Lähettivät naarmuisen vahvistimen, jota oli yritetty tökerösti paikkailla mustalla tussilla.

  • Tuossa pari vuotta sitten tilasin skytech pa pääte missä piti olla 2x1500 wattia 8 ohm.

   Mutta se hytyi heti eli sinä ei ollut tehoa niin sitten ne suositteli Yamaha pa pääte niin se oli noin 200,- ege kallimpi.

   Niin se 200,- ege piti maksa lisä ja sitten lähettä takasin sen skytech pa pääte.

   Aika nopeasti kyllä tuli toi yamaha pa pääte perille mutta toi sähköposti että yamaha pa pääte on tullut perille ei tullut sittä piti pyytä eriksen.

   Ja olihan se aika tehokas se yamaha pa pääte 2 x 500 wattia 8 ohm ja 2 x 700 wattia 4 ohm.

   Se yamaha pa pääte tuntui olevan tehokas ja on hyvin toiminnut.

   Ja sitten tilasin omnitronic koko ääni alue pa kaiuttimet joka ovat 8 ohm ja 2 x 15” bassot.

   Ja kyllä minä lukuttin nillä täysillä yamaha pa päätellä ja hyvin vaikutta olevan tehonkesto kestivät 500 wattia jatkuva tehoa kpl eikä puhekelat palanet.

   Mutta sinä oli se harmitava puoli että basso ajureiden likke poikeama oli niin lyhyt ainoastan 5 mm että aina kun oli joku bisi mitä haluasi kunella vähän reilumalla äänellä ja laittoi vähän ääntä niin ottivat basso ajurit pohjan.

   Mutten oli ihan ok ja painovat 40 kg kpl mutta harmitta kun nillä joutui niin hilja kunella mutten ottivat basso ajurit pohjan.

  • Paskaa palvelua saa Discolandista edelleen.

  • Aivan huijarilafka, ei kannata kustakaan siihen suuntaan!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   203
   6382
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   331
   3002