sain uuden liittymän telefinlandilta viikko sitten

mammatar

Perheessämme on tapana laittaa kännykkä lapselle,kun hän siirtyy yläasteelle.
Soitin telefinlandin asiakaspalveluun siis kesäkuun -06 lopussa ja pyysin uutta liittymää (en olut tietoinen että enää niitä ei saa).
Asiakaspalvelusta sanottiin,ettei uusia liittymiä enää avata..
Sanoin,että meillä on monta liittymää perheessä TF:ssa,ja edelleen haluaisin uuden numeron.. Asiakaspalvelija sanoi ettei se varmaan onnistu,mutta laitetaan kuitenkin uudesta numerosta pyyntö vetämään... virkailija sanoi,että tieto mahdollisesta uudesta liittymästä tai hylkäävä päätös uudesta liittymästä tulee kolmen viikon kuluttua postissa.
Ja kuinkas ollakaan:
Sain tiedon vajaassa viikossa; onneksi olkoon!valitsitte uudeksi liittymäksenne Telefinlandin... Eli me saimme uuden numeron perheesseemme.
Perusteluna asiakaspalvelusta sanottiin,että jos kaikki perheen liittymät ovat TF:lla, silloin ois mahdollisesti uusi liittymä pian käytössä.. Ja meillä kävi tuuri!!

9

1561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on paras

      v-ttu jos ne lopettaa... halpa ja hyvä

      • sonierkkaaja

        Yhtä halpa ku Kolumbus, dna, Saunalahti.

        Myös nuo on hyviä, täälläpäin ei mitään vikoja oo ollu, tällä htkellä dena käytössä. Ihan sama jos ruåttalaiset lopettaa toiminnan täällä ;)


    • ajattelija tuurapuro

      Teidän perhe on fiksu, ei kännykkää ennen kuin lapsi on yläasteella. Se on oikeesti oikein.

      • hyvä tapa

        " Perheessämme on tapana laittaa kännykkä lapselle,kun hän siirtyy yläasteelle."

        "Teidän perhe on fiksu, ei kännykkää ennen kuin lapsi on yläasteella. Se on oikeesti oikein."

        Muunkin mielestäni teillä on perheessänne varsin hyvä toimintatapa, varsinkin kun kyseessä on lapsella oleva laskustuliittymä, jollaisen ei periaatteessa olisi välttämättä ainakaan alaaste-ikäisen varustukseen kuuluakaaan.

        "Soitin telefinlandin asiakaspalveluun siis kesäkuun -06 lopussa ja pyysin uutta liittymää (en olut tietoinen että enää niitä ei saa).
        Asiakaspalvelusta sanottiin,ettei uusia liittymiä enää avata.."

        Niin. Uusien TF-liittymien myynti todellakin päättyi loppukeväällä.

        "Sanoin,että meillä on monta liittymää perheessä TF:ssa,ja edelleen haluaisin uuden numeron.. Asiakaspalvelija sanoi ettei se varmaan onnistu,mutta laitetaan kuitenkin uudesta numerosta pyyntö vetämään... virkailija sanoi,että tieto mahdollisesta uudesta liittymästä tai hylkäävä päätös uudesta liittymästä tulee kolmen viikon kuluttua postissa.
        Ja kuinkas ollakaan:
        Sain tiedon vajaassa viikossa; onneksi olkoon!valitsitte uudeksi liittymäksenne Telefinlandin... Eli me saimme uuden numeron perheesseemme.
        Perusteluna asiakaspalvelusta sanottiin,että jos kaikki perheen liittymät ovat TF:lla, silloin ois mahdollisesti uusi liittymä pian käytössä.. Ja meillä kävi tuuri!!"

        Saitte todellakin juuri uuden liittymän avattua sen vuoksi, koska perheessänne oli entuudestaan monia TF-liittymiä, ja teillä oli perusteltu syy uuteen liittymään.
        Käsittääkseni myös pelkän numeronkin vaihtaminen TF:n sisällä (mm. häiriköintitapauksissa) onnistuu TF-asiakkaille, ainakin juuri jos sille on kunnollinen syy.
        Mukavaa päivänjatkoa!


    • hinnat

      ja numeron olisitte saanut soneralta.Miksi tyytyä semmoiseen firmaan, minkä kanssa ei voi puhella kasvotusten, vaan kaikki komunikointi tapahtuu puhelimessa? En luota tuommoisiin firmoihin missä ei voi puhua kasvotusten.

      • hahahahha

        samat hinnat? ootko asunu metsässä ja ikkunatkin metsään päin? soneralla hieman eriluokkaa hinnat aloitusmaksu minimiveloitukset :)

        miksi tyytyä soneraan kun saa tf:n hinnat paremmalla palvelulla kuin soneralta dnalta, joka on ainoa kotimainen op nykyään


    • perse

      pojalle uutta liittymää juuri äsken TF:lle niin tuli vastaus että suosittelevat Soneraa eikä TF:ää enää saa. Soneraa ei varmasti kannata ottaa kun siellä on se lyhyen puhelun minimihinta sen verran korkea. Täytyy miettiä muuta leiriä. Ja sitten katselen muillekin perheestä liittymää siitä uudesta operaattorista. TF saa ehkä kokonaan jäädä.

      • perse

        No tuli siis kilpailijan liittymä (Saunalahti) otetuksi pojalle. Nyt oli 3 viikon päästä, juuri eilen, tullut TF:ltä tarjouskirje että "sisäpiirille" annetaankin uusia liittymiä. Mitähän tämä tarkoittaa? Olisinko saanut perheenjäsenilleni uuden liittymän. Nuorempi poikani on vielä ilman kännyä vaikka ikää tulee maaliskuussa jo 13.


      • Asiakaskatoa.
        perse kirjoitti:

        No tuli siis kilpailijan liittymä (Saunalahti) otetuksi pojalle. Nyt oli 3 viikon päästä, juuri eilen, tullut TF:ltä tarjouskirje että "sisäpiirille" annetaankin uusia liittymiä. Mitähän tämä tarkoittaa? Olisinko saanut perheenjäsenilleni uuden liittymän. Nuorempi poikani on vielä ilman kännyä vaikka ikää tulee maaliskuussa jo 13.

        Koska telefinland on menettänyt huononpalvelun vuoksi paljon asiakkaitaan samoin kuin myös emoyhtiökin niin jotain oli pakko tehdä ,mutta ei auta kun mikään ei palveluissa muutu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe