Äiti yllätti

Donny

Kävi nolosti pari kuukautta sitten. Olin omassa huoneessa sängyssä selälläni housut kintuissa ja pornolehti kädessä runkkaamassa ja eikö vaan äiti pyyhälsi huoneeseen. Jäi siltä askel kesken kun näki seisovan kaluni.
Tuijotti hetken ja jatkoi huoneeseeni avamaan tuuletus ikkunaa samalla mutisten jotain huonosta huone ilmasta.
Jäi multakin runkkaamiset sikseen sillä kerralla mutta nyt olen yllättänyt äidin katselemasta muutaman kerran itseäni jotenkin oudosti ja lisäksi se on alkanut esiintymään seurassani aika usein pelkissä pikkuhousuissa ja rintsikoissa.
Tuntuu että se yrittää vietellä mua ja kaiken lisäksi mä oon alkanut fantasioimaan äidin naimisesta.
Mitähän tässä pitäis tehdä etten pahasti mokais ?
Onks kellään vastaavia kokemuksia ?

132

21973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpönassu

      Troit troit trollallaa?

    • wow

      ei muuta ku anna palaa vaa mulle kävi sama kuukausi sitte tuntuu ihanalta naida äitiä

    • Onni

      Ei muuta kuin kokeile äitiäsi vaikka aika rohkeelta tempulta tuntuukin. Edellyttäen että hän tosiaan sitä haluaa ja on valmis seksiin kanssasi.
      Itse asuin opiskelujeni takia tätini luona kaupungissa ja myos tätini yllätti minut runkulta ja sehän johti välillämme seksi suhteeseen joka jatkuu vieläkin usean vuoden jälkeen

    • tilanne

      Kun asuin äitini luona. Vanhempani olivat eronneet ja eihän meillä sitten muuta ollut kun äiskän ja mun juttuja. Joskus kuulin seinän takaa äitini voihkivan ja ymmärsin hänen siellä naustiskelvan yksikseen. Se alko minu kiihottamaan ja runkkailin usein äitiä kuunnellessa. Kerran sitten mutsi tuli pikku hiprakassa raflasta ja kysäsin, että jos hän haluaa saunan? "Oi, se olisi todella ihanaa" Mutsi huikkasi horjahdelle jääkaapille ottamaan vielä yhdet valkkarit. Laitoin saunan päälle ja sanoin sen olevan kohta valmis. MUtsi kuitenkin rupesi soittelemaan yöllä jollekin naistystävälleen ja kun sauna oli siinä kunossa hän pyysi minua menemään ensin. No, istuin lauteilla, eikä aikaakaan kun mutsi pyyhälsi myös löylyyn. Ensin vähän sellanen anteeksipyytelevä ilme, mutta tokaisi sitten että: " Et kai sä pahaa tykkää jos äiskä on sun kanssa saunassa? Eihän siitä ole kun pari vuotta, kun käytiin yhdessä joka toinen ilta?" En kai minä siinä voinut mitään, muuta kun nyökätä ja mutsi hivuuttautui viereeni. Siinä häntä katsellessani tunsin kullini alkavan seisomaan ja senpä äiti huomasi. Yritin piilottaa sen haarojen väliin, mutta en onnisttunut ja äistä oikein ihastuksesta huudahti että: "voi, voi pikku kultusu. Olet sä mammaan kiimane?" koetin vältellä, mutta mutsi oli sen verran kännissä, että alko heti kopeloimaan ja otti kullini käsittelyynsä. Ensin käsin, sitten suulla. Kun ensi häpeä oli mennyt ohi antauduin himoilleni ja annoin hänen tehdä mitä hän halusi. Kun lopulta sain elämäni orkun hänen nieluunsa, hän pyysi minua tekemään samoin. Enemmän tain vähemmän jouduin nuolemaan hänelle orkut, mitä hän sai useamman.

      Sen jälkeen olemme olleet silleen silloin tällöin ja se tuntuu ihanammalta joka kerta.

      • Kain

        Kyllähän ajatus kiihottaa täytyy myöntää näin sivustakuuntelijana, mutta jos nuo tekstit ovat oikeasti totta niin tietäkää että jos oikeasti tuollaiseen ryhtyy niin se on Helvettiä maan päällä.

        Kyllä niitä vanhempia naisia muualtakin löytyy.

        Ajatelkaa toinenkin kerta hyvät ihmiset.


      • mademaatikko
        Kain kirjoitti:

        Kyllähän ajatus kiihottaa täytyy myöntää näin sivustakuuntelijana, mutta jos nuo tekstit ovat oikeasti totta niin tietäkää että jos oikeasti tuollaiseen ryhtyy niin se on Helvettiä maan päällä.

        Kyllä niitä vanhempia naisia muualtakin löytyy.

        Ajatelkaa toinenkin kerta hyvät ihmiset.

        ihanko on omakohtaista kokemusta varoituksesi tueksi, vai kummitusjuttuihinko perustat


    • Nikke

      Joo ,onhan nää insesti jutut ihan kiihottavia tavallaan mutta pitää muistaa mitä laki näistä sanoo jos nyt tarinasi on tosi.
      Mieti nyt pari kertaa ennen kuin meet tööttäämään äitiäsi. Vois olla parempi pysytellä fantasioissa vaan.

      • Anonyymi

        No mitä se laki sanoo siitä? Mä olen ihan täysi-ikäinen, ja ihan omasta tahdostani "tööttään" äidin kanssa. Eli jos mä ihan omasta tahdostani haluan panna äidin kanssa, niin mitä se muille kuuluu?


    • Anonyymi

      Mun täti näki minun runkkaavan olin 14v.Toi miehensä lehtiä ja sanoi voit lukea noita.
      Seuraavana kesänä seuraili jotenkin erilailla, kyseli onko tyttöjä ollut ja sun muuta.
      Kun yhtenä iltana pengin komeroa tuli ovelle sanoi olen hävittänyt ne. Juoksin vuoteeseen tuli istumaan viereen, nousi nakkasi yöpaidan ja tuli viereen, nyt saat tutustua oikann naiseen et lehteen,
      Innossani kokeili vartaoa opetti hyväilemään rintoja ohjasi imemään nännejä huokali silmät kiinni. Veti päälle, pane sisään vapisevin käsin laitoin pillun suulle ja sisään, ensituntemus lämmin liukas putki lihakset puristeli Martta huokaili sanoi pane miten haluat, en kestänyt pitkään kun eka kerran sain oegasmin työnsin melkein läpi ainakin siltä tuntui, makasin Martan päällä hyväili hiuksia, nyt olet mies ja saat naida koko kesän silloin kun haluat mutta et puhu kenellekkään.
      Martta antoi joskus monesti päivässä ja minä olin onnellinen.
      Loppu kesästä yksi tuttu kaverini halusi myös tulla kylään, täti lupasi. Kerran naidessa Jukka ei ole nainut koskaan, Martta sanoi pitäiskö mun antaa sun mielestä sanoin voisit antaa, Martta tuli paljon kiivaammaksi sinä iltana.
      pari päivää ja Martta kutsui Jukan huoneeseen, alkoi kuulua Martan ääniä, kohta huusi tule sinäkin,
      Naitiin Marttaa vuorotellen . Seuraavana iltana Martta antoi yhtä aikaa imi toista kun toinen pani takaa, silloin panin ensi kertaa naista pyllyyn, kun laitoin pyllyn suulle Martan liike pysähtyi kun pääsin sisään antoi naida sinne myöhemminkin, kertoi tein sen sille eka kerran, ei tiennyt kuinka siitä voi nauttia.
      Martta on vieläkin mukava minulle, pitää kuin poikanaan. Vein Martalle 55v lahjaa, oli yksin laittoi kukat maljakkoon. Veti kammariin rakasteltiin pitkään ja rauhallisesti kertoi että vaikka mies oli eläissään kova naimaan minä olen kovempi, kerroin että en ole muiden kanssa nainut viidesti päivässä.
      Martta kertoi että se kesä pelasti sen masennukselta. Kuiskasin jos tuntuu että masennut soita, Martta nauroi voi poika tuntuu että olen nytkin masentunut ja levitti jalkoja tyrkytti pillua, olet ihana ,että minä haluan työnsin niin syvään että luut kolisi vastakkain Martta huusi kiimasta.
      Käyn Martan luona varmaan aika tiheään kun ei tarvi miettiä mitä voi tehdä me on tehty kaikkea.

      • Anonyymi

        Jännää ihanko totta luehan se Aku Ankka loppuun onneton


    • Anonyymi

      Laitoin tämän kuulema väärään paikkaan. Isäni siis kuoli kun olin 12 v. Äiti jäi leskeksi 35 vuotiaana.

      Olin jo varmaan 14 ikäinen, kun saunottiin vielä yhdessä äidin kanssa rivitaloyhtiömme saunavuorolla. Äitihän on upeakroppainen, D- kupin rinnat ja muodokas lantio.

      Otin aina kovemmat löylyt kuin äiti ja jäinkin aina löylyihin, kun hän lähti pesulle. No sillekin oli syynsä, että jäin. En nimittäin malttanut odottaa äitini lähtevän löylyistä, sillä olimme aina sa olla paikoilla. Matalan löylytilan vuoksi sieltä piti lähteä kumarassa pois ja en voi unohtaa sitä näkyä äitini ohittaessaan minut lauteilla. Siistitty karvainen pillu loisti siinä silmieni edessä ja jokakerta mulla alkoi veri kiertää silloin jo kohtuullisen kokoisessa munassani. No eihän siinä tilassa voinut mennä heti pesulle äidin nähtäväksi.

      Yllättäen pesuhuoneesta alkoi kuulua kaamea huuto, että Andre tule auttamaan. En tajunnutkaan kun hyppäsin lauteilta auttamaan tilanteessa josta en tiennyt. No siinä muna puolikovaa heiluen menin ja eihän siellä ollut muuta hätänä kuin suihkun viallinen kierreletku oli takertunut äidin hiuksiin. Muistan myös äidin ilmeenkun hän huomasi vehkeeni ja ei voinut olla vilkuilematta komeuttani. Häpeillen poistin hiukset ja menin takaisin löylyihin.

      Peseydyttyään äiti kävi ovella ja sanoi -anteeksi Andre huomaan sinusta on tulossa mies! Saunottuani palasin sisälle ja iltateetä nauttiessamme äiti sanoi, että näin sinun kärsivän saunoessamme, joten mitä jos kävisimme erikseen tästä lähtien. Sinun ei tarvitse hävetä sillä näky jonka näin saa naiset takuulla haluamaan sinua. En ollut ajatellut sinun olevan noinkin hyvin varustettu, vaikka hyvältä se näyttää normaalistikin.

      Olin harmissani, etten enää saisi nähdä tuota ihanaa näkyä. Olin kuitenkin väärässä sillä ei äitikään ollut unohtanut ja sen vaikutuksesta sain kokea unohtumattomat teinivuodet ja pitkälle aikuisuuteenkin.

      • Anonyymi

        Kerro lisää, kuinka tilanne eteni!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro lisää, kuinka tilanne eteni!

        Saunakerrasta oli kulunut jo jonkin aikaa ja kaikki alkoi oikeastaan yllättäen. Minulla oli jo sen ikäisenä valtavat seksi halut ja kun äiti oli uskomattoman kiihottava niin runkattava oli päivittäen ja yölläkin laukesin unissani.

        Äiti tuli luokseni kun makoilin sängyllä lehtiä lueskele. Hän sanoi, että äly nyt Andre nolostu mutta en ole voinut olla huomaamatta laittaessani alushousuja pyykkiin... ne ovat etupoululta kovettuneita nesteestä jota miehiltä tulee kun he kiihottavat. Tämä olisi varmaan isälle kuuluva asia mutta kun sinulla ei ole niin, minun täytyy puhua sinulle. Oletko kuullut sellaisesta kuin ITSETYYDYTYS. Siinä siis puretaan pahimmat paineet omin käsin. Sain soperrettua, että teetkö sinäkin sitä. Luontevasti äiti vastasi, kyllä minäkin teen sitä.
        Leikin hölmöä ja kysyin miten sitä tehdään? Etkö tosiaan tiedä. Leikin tietämätöntä ja vastasin, että en tiedä... voisitko näyttää... Äidin kasvoille levisi kevyt puna ja selvästi hän mietti voisiko hän tehdä sen. Yllätyksekseni äiti sanoikin Ok, ota ota pöksyt pois mutta pidä silmät kiinni en halua sinun katsovan.

        Pikavauhtia riisuin pöksyni ja jäin makaamaan odottaen sängylle. Olin jo keskustelusta niin kiihottunut, että äiti päästi tahattoman Oho äännähdyksen suustaan kun hän hellästi tarttui vehkeeseen. Hellästi hän hyväili ja runkkasi minua kertoen samalla miten se hoidetaan. Se oli äärettömän kiihottavaa ja en ollut niin nopea, kun juuri tunti aikaisemmin olin itseni tyydyttänyt mutta olihan se tunne äidin tekemänä ihan toista. Äiti jutteli samalla pehmeällä hieman vapisevalla äänellä ja sanoi kun löydän tyttöystävän niin hän voi tehdä minulle muutakin mistä varmaan pidän. Kiimassa sanoin etten ikinä löydä niin upeaa naista kun sinä olet. Samalla nopeasti siirsin käteni äidin kylpytakit sisään ja sain käteeni ihanan kuuman rinnan ja nänni oli valtavasti turvonnut normaalista. Äidin suusta pääsi voimakas oihhh ännähdys mutta samalla hän lopetti hyväilyn ja sanoi keinovihaisella äänellä hoida itsesi loppuun. Nyt osaat sen ja lähti. En tarvinnut montaa vetoa ja lastini lenti pitkin seiniä ja kasvoillekin.

        Näin sain ensikontaktini seksuaaliseen avatumiseeni mutta tämä oli vasta alkua, vaikka en päässytkään pillun päälle vielä aikoihin. Nyt aikuisena perheellisenä miehenä en tunne mitään katumusta, joten moralisointi äitiäni ja minua kohtaan ihan turhaa.

        Haluaako joku kuulla lisää? On oikeastaan kiihottavaa muistella näitä ja kirjoittaa tapahtumista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saunakerrasta oli kulunut jo jonkin aikaa ja kaikki alkoi oikeastaan yllättäen. Minulla oli jo sen ikäisenä valtavat seksi halut ja kun äiti oli uskomattoman kiihottava niin runkattava oli päivittäen ja yölläkin laukesin unissani.

        Äiti tuli luokseni kun makoilin sängyllä lehtiä lueskele. Hän sanoi, että äly nyt Andre nolostu mutta en ole voinut olla huomaamatta laittaessani alushousuja pyykkiin... ne ovat etupoululta kovettuneita nesteestä jota miehiltä tulee kun he kiihottavat. Tämä olisi varmaan isälle kuuluva asia mutta kun sinulla ei ole niin, minun täytyy puhua sinulle. Oletko kuullut sellaisesta kuin ITSETYYDYTYS. Siinä siis puretaan pahimmat paineet omin käsin. Sain soperrettua, että teetkö sinäkin sitä. Luontevasti äiti vastasi, kyllä minäkin teen sitä.
        Leikin hölmöä ja kysyin miten sitä tehdään? Etkö tosiaan tiedä. Leikin tietämätöntä ja vastasin, että en tiedä... voisitko näyttää... Äidin kasvoille levisi kevyt puna ja selvästi hän mietti voisiko hän tehdä sen. Yllätyksekseni äiti sanoikin Ok, ota ota pöksyt pois mutta pidä silmät kiinni en halua sinun katsovan.

        Pikavauhtia riisuin pöksyni ja jäin makaamaan odottaen sängylle. Olin jo keskustelusta niin kiihottunut, että äiti päästi tahattoman Oho äännähdyksen suustaan kun hän hellästi tarttui vehkeeseen. Hellästi hän hyväili ja runkkasi minua kertoen samalla miten se hoidetaan. Se oli äärettömän kiihottavaa ja en ollut niin nopea, kun juuri tunti aikaisemmin olin itseni tyydyttänyt mutta olihan se tunne äidin tekemänä ihan toista. Äiti jutteli samalla pehmeällä hieman vapisevalla äänellä ja sanoi kun löydän tyttöystävän niin hän voi tehdä minulle muutakin mistä varmaan pidän. Kiimassa sanoin etten ikinä löydä niin upeaa naista kun sinä olet. Samalla nopeasti siirsin käteni äidin kylpytakit sisään ja sain käteeni ihanan kuuman rinnan ja nänni oli valtavasti turvonnut normaalista. Äidin suusta pääsi voimakas oihhh ännähdys mutta samalla hän lopetti hyväilyn ja sanoi keinovihaisella äänellä hoida itsesi loppuun. Nyt osaat sen ja lähti. En tarvinnut montaa vetoa ja lastini lenti pitkin seiniä ja kasvoillekin.

        Näin sain ensikontaktini seksuaaliseen avatumiseeni mutta tämä oli vasta alkua, vaikka en päässytkään pillun päälle vielä aikoihin. Nyt aikuisena perheellisenä miehenä en tunne mitään katumusta, joten moralisointi äitiäni ja minua kohtaan ihan turhaa.

        Haluaako joku kuulla lisää? On oikeastaan kiihottavaa muistella näitä ja kirjoittaa tapahtumista.

        Kiihottava tarina,lisää vois kertoa


    • Anonyymi

      Niinpä. Aika vaikeeta on kenenkään varmasti neuvoa, mutta yksi asia kannattaisi ottaa huomioon. Jos sinulla on seksuaalisia tunteita äitiäsi kohtaan, älä tee mitään äkkijyrkkää. Äidit haluavat hellyyttä. Voisit itsekin ehkä olla äidin kanssa sohvalla katsomassa telkkaria pelkissä kalsareissa, toinen on että vosit ensin vaikka laittaa koneeseen sellaisen puolipehmeän pornofilmin. Kehu häntä vähän joka mutkassa seksikkääksi, varsinkin jos hän alusasuissaan nähtesi kulkee. Istuessanne sinulla varmasti ottaa erteen, niinälä yritä peitelä seisokkiasi, vaan varmista että hän huomaan kohonneen kaöusi kalsaressasi Jos hän ei säikähdä, ota hänen kädestään kiinni ja vie se etumuksellesi, Jos hän sitten alkaa puristelemaan kaluasi, asia on selvä! Saat maailman parhaan seksikumppanin...

    • Anonyymi

      Mä runkkailin aikoinani monesti äitini edessä ja hän kyllä myös katseli. Asia eteni ja välillä runkkailimme yhdessä toisiamme katsellen. Äidin sormet upposivat märkään pilluun helposti ja mahla valui reisille. Heitin monta kertaa mällit äidin pillun päälle.

    • Anonyymi

      Haluaisin kuulla lisää tuolla ylempänä kerrotun isättömäksi jääneen pojan kokemuksia.

      • Anonyymi

        Sama.


    • Anonyymi

      Kalle ja letho ja ossi sama

    • Anonyymi

      Olin ikäänkuin saanut äidiltä luvan tyydyttää itseäni, kun itse näytti kiihottavasti kuinka se tehdään.

      En sitten tehnytkään sitä enää samaan aikaan kuin aikaisemmin eli ennen kuin äiti tuli töistä. Siirsin homman iltaan juuri ennen nukkumaan menoa. Täytyy tunnustaa, että jätin tarkoituksella oven raolleen ja tiesin äidin katselevan salaa aina kun hän sammutti eteisestä valot. Huomasin selvästi eteisen takaseinän peliä vasten liikettä mutta sekös kiihotti minua entisestään. Tarkoituksella näytin kuinka runkkasin juhlakuntoista kulliani, joka tuntui vain saavan lisää kokoa äitini salaa katsellessa. Tämän jälkeen kuulin usein äidin makuuhuoneesta kiimaista huokailua. Pikkuhiljaa alkoi käydä myös niin että äidinkin makuhuoneen ovi jäi raolleen. Huh.. mikä näky siellä olikin. Tiesin äidillä olevan jemmassa pari hieromasauvaa mutta en olisi osannut odottaa pääseväni "salaa" näkemään niiden käyttöäkin. Sängyn pääty oli juuri ovelle päin ja näky oli upea ja kuulin selvästi äänet joita äidin sauvan käyttö sai aikaan...jopa litinän jonka limasta kiiltävänä loistavat häpyhuulet päästivät.
      Kiihottavimpana juttuna jäi mieleen kun äiti ratsasti imurikupilla varustetulla sauvalla. Hänellä oli tyyny jalkojen välissä ja sauva oli kiinni jossain alustassa. Muistan kuinka muna kovana seurasin tätä ja mitä kyytiä sauva saikaan kun äiti sai orgasmin. Teki mieli hypätä mukaan mutta rohkeus ei riittänyt ja ehkä parempi se olikin jatkon kannalta...

      Haluaako joku kuulla lisää?

      • Anonyymi

        Huh, mitä tarinaa. 😊


      • Anonyymi

        Todellakin haluaa kuulla


      • Anonyymi

        itse näin ja salaa lainasin kun kallea luin istuin peppuuni mutta äiti yllätti sen jälkeen saanut sauvaa monen kokosta hyvät imut samalla


    • Anonyymi

      Jos isätön vielä voisit jatkaa muistelojasi.

    • Anonyymi

      Saiko isätön...

    • Anonyymi

      Isätön jatkatko tarinaasi 👍

      • Anonyymi

        Täytyy olla kiinnostusta useammalta ennenkuin jatkan!


    • Anonyymi

      Jatkoa, jatkoa.

    • Anonyymi

      Tarinalle jatkoa!

    • Anonyymi

      Tulin kotiin ilmoittamatta toiselta paikkakunnalta äiti ei ollut kotona kello oli jo yksitoista katselin makkariin siellä oli vaatteita pedillä nätit rinsikat haistelin äidin halua jakatsoin pikkareita pienet pitsiset hymyilin vai tämmöiset ja isä reissuhommissa tulee parin viikonpäästä kokeilin vähän kovat haistelin selvä naisen tuoksu. Menin omaan huoneeseen jätin oven auki niin kuulen.
      Kuulin kun tuli sisään kiitteli jotain ssästettiin taksi kuluissa, äitisi siis asuu viereisessä talossa ja olet töissä laivalla kuulin kun sanoi otetaan yhdet ja sitten menet äidin luo.
      Ääni kuulosti nuorelta pojalta äiti 45v. Äiti sanoi älä ei me voida olet nuori poika vaikka tykkään nuorista. Poika kehui sinun paita on eduksi äiti kuuli sanovan ehkä on poika sanoi tuntuvat hyvältä äiti sanoi et saisi vaikka tuntuu hyvältä ja kahinna kuului äiti sanoi älä avaa hametta ppoika sanoi saatan sinut sänkyyn. Makkarista kuului ei me voida vaikka näyttää haluttavan poika sanoi anna vähän kokeilla voi kun ob näntit rinnat kuulin kun äiti sanoi eikö jo riitä älä sinne poika sanoi olet paljas älä enää äiti kuiski ja huokaili kohta kuului lutkutusta ajattelin ei kai äiti ime poika sanoi elä enää ja alkoi kuulua kunnon ujellusta äiti sai munaa kuuntelin hiljaa en halunnut keskeyttää kun isä on välillä töykeä äitiä kohtaan pitkän ulelluksen jälkeen tuli hiljaista ja poika lähti. Äiti käveli sisällä ja puhui itsekseen että pitikin tuli ovelle yöpaidassa jota en ole nähnyt aiakaisemmin kiljahti hyvänen aika Jari kun säikähdin kohta huomasi että kuulin kaiken istui sängylle katsoi vesittynein silmin vedin kainaloon. Äiti sanoi kuule Jari panin sormen huulille, ei se mitään isä on ollut pirullinen sulle. Hyväilin äidin yöpukua sanoin on kivna tuntuinen äiti hymähti niin on kysyin oliko kivaa aian kin loppu oli äiti oli hiljaa hyväilin kylkeä ja lantiota äiti puristi enemmän ethän Jari suutu sanoin en. Äiti kääntyi seljälleen katsoin kun rinta kohoili laitoin käden rinnalle ja sanoin ajattelin sinua koko ajan kun kuulin ääniä hyväilin näitäkö se poika halusi kokeilla ja hyväilin ei ihme kun on noin nätit ja puristelin nännejä, äiti kysyi mitä kuulit sanoin kuulin kuinka imit äiti katsoi no muuta kuulin kuinka halusit oikeasti äiti kääntyi ja rutisti niin halusin suukotin edessä olevaa nänniä äiti esteli mutta huokasi tuntuu niin hyvältä jatkoin imemistä sanoin haluan että olet tosi vapaa. Äiti nousi ajattelin se siitä. Äiti tuli seksi asu päällä katsoin ei voi olla totta sanoi isäsi ei ole nähnyt tätä eikä näe pidän joskus kun olen yksin tämän kanssa ja näytti mustaa kumi kalua tuli viereen ja otti kainaloon nännit tapitti kovina otin rintaa suuhun isosti ja hiljaa imin lopussa vain nänniä äiti huokaili että osaat koskin pitsi housuihin sain kokeilla kunnolla työnsin mustaa kalua rintojen väliin kuiskasin kuinka imit äiti liikutti kalua melkein suuhun ja tarttui kaluuni kääntyi ja laskeutui nuolin vähän pillu värähteli tynsin kalua sisään ja ulos samalla nuolin äiti värisi kuiskasin nyt saat mustaa miestä äti oli kalun vieressä tunsin hengityksen kuiskasin musta mies panee jalat levisi ja lantio nousi paneeko musta mies äitiäsi liikutin kokonaan ja pois kuiskas äitisi on kiimassa tosi kiimassa nestettä valui ja oli tahattomia liikkeitä paneeko se väkisin paneeko sanoin panee ja muut odottaa lantio liikkui odotaako muut voi ihanaa saan koko illan lantio alkoi tärähtelemään laskeeko neekesi sisään ja huusi ja värisi nuolin ja imin äiti päästi lisää kiimaa pillusta ja huusi ja pyöritti päätään imaisi kalun nieluun asti. nousi ja kääntyi tule panin sisään oli tosi märkä äiti suuteli rakas olet aivan pillun limassa ja nuoli ja sanoi olen minä ilotyttö nyt äiti antoi ilolla kuiski vuodan kuiviin kun haluan niin painoi pyllystä tule rakas tule kun laskin viikkojen lastin oli oikeaa halun huutoa kun laskin ja laskin sisään makoitiin pitkään

      • Anonyymi

        Sekavaa kirjoitusta.


    • Anonyymi

      Minun äiti kulkee aina nätin vähissä vaatteissa oli yksin huoltaja pitkään nyt on yksi mies varmoilla puheilla. Äiti on hoito alalla ja on välillä väsynyt. Oltiin kerrankin kahden juotiin viiniä ja laitettiin yhdessä ruokaa lämmitin sauna ja kävin ensin.
      Istuin sohvalla kun äiti tuli saunasta istuu usein jalat sohvalla kuten nytkin, äiti huokasi rauhallista ja otettiin viiniä olin 25v äiti liki viisikymmentä puhuttiin uudesta miehestä sanoin ei mua haittaa, kertoi että ei oikein luota vielä ja muutakin.
      äti huokali väsyneenä jalatkin on poikki sanoin voin hieroa äiti kävi rasvaa vai oliko öljyä liukasta kumminkin kysyi mihin tämä on hymyili, hieroin sievästi äiti piti silmiä kiinni ja tuli lähemmäs seljällään, huokaili sun pitäs hieroa useammin kun osaat kysyin mitä maksat potkaisi ja oli silmät kiinni hieroin jo polvista asti annoin toisen jalan laskeutua lattialle saunatakin alta näkyi sievästi ajettu pillu, olin huomaavina että se kiiltää äiti nosti toisen jalan ylös hieroin molempia aika ylös huokali vaan, annoin olla hengitti rauhallisesti avasin takkia pillu näkyi hyvin koskin karvoihin sievästi äiti huokaili j nukkui hieroin vähän napukkaa ja lopetin.
      Istuin ja katsoin ohjelmaa, äiti sanoi älä lopeta katsoin oli nukkuvinaan jalka laskeutu lattialle koskin häpyyn vavahteli hiukan nostin jaln yli laskeuduin haaroihin ja suutelin häpyä, äiti sanoi luulin että lopetat silloin alkoi kiivas hyväily nuolin innolla, äiti yritti nousta nuolin niin että sai orgasmin makasi silmät kiinni kuiskas olet ihana. Äit nousi ei puhunut mitään im kovaa kalua aikansa veti päälleen kuiskas me ollan kumpikin ilman kun tulin äidin lämpimään vapistiin kumpikin, äiti sanoi en pelkää en ukostel mennään.
      Sängyssä rakasteltiin kunnolla välillä kuiskas olen äitisi haluan sinua haluan sai rampin tyylisiä sitten sitoi jalat kuiskas tule rakas tule, tunsin kuinka lähti kipeästi syvältä ja laukesin äiti vapisi ja piti kiinni.
      Kuiskas sitten nukutaan. Aamulla heräsin äiti katsoi vakavin silmin sanoi se viini laitoin sormen sen huulille sanoin minä halusin. meni hetki ja oltiin yhdessä taas äiti sanoi oli väärin tai oikein tunnetko kuinka haluan olin välillä sisässä kokonaan ja painoin äiti huusi hiljaa kuiskas olet iso olet kova rakasteltiin kahdesti ennenkuin noustiin.
      Meni jonkin aikaa ja äiti erosi miehestä, sanoi se vain otti en halua semmoista.
      Jonain aamuna äiti sanoi näin on hyvä vaikka kolmesti yöllä haluan aamulla lisää, pärjätäänhän me niin pitkään kunnes löydät oman ja suukotti ehkä sen jälkeenkin ja se on pitänyt.

      • Anonyymi

        Kyllä aloite voi tulla muualtakin
        Äiti kulki kotona aina alaliivit päällä. Oli nuorelle kaverille kiinnostava juttu. Ei tarvinnut mitään lehtiä ostaa.


    • Anonyymi

      Kun oli parikymppinen niin menimme erään kaverini kanssa mun vanhempien luo yöksi, menimme mun huoneeseen, joimme viimeiset bisset ja kun panetti niin laskin sängyn laidalla istuessani housut alas ja aloin runkkaamaan. Olimme aiemminkin kaverini kanssa runkanneet ja ottaneet suihin.
      Kaverinikin kaivoi kalunsa esiin. Pidimme kai liian isoa meteliä kun ovi aukesi ja äitini sanoi että nyt vähän hiljempaa ja samalla näki kun runkattiin, veti oven kiinni.

    • Anonyymi

      Olen monesti katsellut, kun äiti hieroo pilluaan sohvalla tai sängyssä pienessä humalassa. Olen itse myös runkannut siinä samalla ja koittanut sormella märkää pillua. Naimaan en ole vielä päässyt.

    • Anonyymi

      No itellä kävi niin äidin kans että juotiin vähä viiniä ja mutsi ei yleensä juo ja on kaikin puolin kunnollisen olonen ja häpeilee näyttäytyy alasti siinä missä mä hieron kyrpääni sen edessä. Nyt joka tapauksessa uskaltauduin riisumaan äitini pikkarit ja koskemaan tota isoo karvasta pillua mistä aina haaveillu. Otin äitini takaapäin ja kysyin että täytyykö äiti juottaa kiimaseks ja ottaa kysymättä ettei pihtailis pilluunsa multa ja läpsin perheelle ja äitini kiljahteli ja voihki että ei vois toivoo parempaa panoa ja sai orgasmin ja itsekin laukesin pilluun ja nukahdin. Aamulla äitini ei muistanut mitään mitä oli tapahtunut ja alkoi katumaan paitsi jotain hämärästi. Sä panit omaa äitiäs kysymättä lupaa. Äitini sanoi kyyneleet silmissä. Raiskasit hän jatkoi. Sillon minulla meni hermo ja käänsin äitini mahalleen kovilla otteilla ja sanoin että ite kerjäsit munaa vitun vanha juoppo huora. Sun kiimalta haiseva hikinen pillu haisee mun naamassa ja sormissa. Sun poikas on jo maistanu sua joka puolelta ja haluun kans naida sua pyllyyn. Et voi. Se häpäisee meidät. Sä häpäsit jo ittes eilen. Olit nii munan kipee vanha kiimanen läskiperse että anelit omaa poikaas jatkamaan sun panemista mut mun ei tarvii kertoo kellekkään miten riettaassa asennossa oot ollu mun edessä. Et voi kiristää äitiäs ja käyttää huoranas. Äiti sanoi kyyneleet silmissä pienimuotosessa shokissa. Menis maine mullakin jos tästä joku tietäs. Jatkossa leikit kilttii muille mut mulle sun on turha esittää. Mä en voi lopettaa eli pidä se persees paikoillas ja alistu vaan suosiolla poikas pyyntöön. Äiti vähän kiemurteli jollon revin äitiä vähän tukasta ja läiskin pakaroille. Äiti oli kiihottunut mutta hänen oma tunto ei meinannut kestää mihin oli itse ruvennut.
      Aloin työntämään pyllyyn jonka sain hyvän tekosyyn häpäistä äidin syyttäessä minua shokissa. Laitoin äitini syömään adhd lääkkeitä 2 ja sanoin olevan särkylääkkeitä. Siitähän äitini kohta alkoi innostumaan ja sano että nussi oikeen kunnolla jos haluut näin vanhaa pyllyä. Äiti alkoi käyttäytymään lääkkeiden takia yhtäkkiä tosi halukkaasti ja itelläki oli metamfetamiini käytettyä. Aaahh uuuh auauaa aah haah haah. Harvempi osais arvata että poikas laittaa saa sut uikuttaa ku 10 koiran pentuu. Tai ett otat pojaltas munaa pyllyyn alistettuna. Nain huomattua äitiäni täysin säälimättä. Unohdin hetkeksi että siinä on äitini vaan työntelin raivolla aina kun äiti alkoi huutaa. Laukesin äitini pyllyyn viimeisillä työnnöillä ja äitini laukesi samalla. Vedin munan ulos ja äitiltä pääsi pieru ja spermaani valui äidin pyllyvakoa pitkin. Nyt hais mutsin persehiki joka hais kyllä mun naamassa äiti jäi makaamaan perse levällään. Kiitti läskiperseestä juoppo huora. Nyt sun perse ja pillu näyttää silt ett siel on käyty. Mitä oot ottanut ja mikä ne lääkkeet oli. Ja että syötinkö jotai huumetta sille? Sanoin että sori oli vaa pakko. Sun pojallaski on tarpeensa ja sovitaan vaik ett putsaat ittes ettei faija nää. Sun pillu ja perse saa olla vaa mun jäljiltä eritteissä ja sun pillulima ja persehiki saa jäädä mun naamaan. En tuu nussii sun lisäks muita. Oot mun ykkönen. Ai vaikka nait vanhaa äitiäs pyllyyn väkisin. Koska halusin sitä liikaa. On tehny jo mieli ottaa sut aikaisemmin ja sehän oot muutenki puutteessa sun kommentit illalla olis pitäny äänittää mut nyt sain kaiken kiitti mutsi nöyryyttävää ku oma poika käskee vai mitä. Mutsi jäi nyyhkyttämään ku ei tienny mitä voisin tehä mut pakko sen on tehä mun mielen mukaa kans jatkos

      • Anonyymi

        Puisevaa luettavaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puisevaa luettavaa...

        No eikö lasti irronnut.


      • Anonyymi

        Aivan kamalaa luettavaa pojalta tällainen äitiään nöyryyttävä kohtelu ja haukkuminen, varsinkin kun tuo tuollainen on avioeroni jälkeen tullut tutuksi omalta Adhd pojaltani.
        Yhä röyhkeämmäksi on poikani käytös muuttunut pienessä ajassa enkä tiedä mitä sen suhteen enää voisin tehdä.
        Mitään varsinaista yhdyntää poikani kanssa ei ole tapahtunut mutta tämän pojan ajatuksia luettuani tulin vakuuttuneemmaksi että äitinä sama voisi minullekin tapahtua.
        Eron jälkeen on alkoholi myös tullut minulle ongelmaksi ja kuullut poikani suusta vastaavia loukkauksia kuin tuossa pojan teksteistä ilmi tulee.

        Poikien ylikorostunut kiinnostus äitiään kohtaan ei taida ollakaan niin poikkeuksellista kun olen kuvitellut tämän palstan kirjoitusten perusteella ja olisikin mukava lukea äitien kokemuksia tästä, kokevatko he olevan asian kanssa yhtä yksinäisiä kuten minäkin.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan kamalaa luettavaa pojalta tällainen äitiään nöyryyttävä kohtelu ja haukkuminen, varsinkin kun tuo tuollainen on avioeroni jälkeen tullut tutuksi omalta Adhd pojaltani.
        Yhä röyhkeämmäksi on poikani käytös muuttunut pienessä ajassa enkä tiedä mitä sen suhteen enää voisin tehdä.
        Mitään varsinaista yhdyntää poikani kanssa ei ole tapahtunut mutta tämän pojan ajatuksia luettuani tulin vakuuttuneemmaksi että äitinä sama voisi minullekin tapahtua.
        Eron jälkeen on alkoholi myös tullut minulle ongelmaksi ja kuullut poikani suusta vastaavia loukkauksia kuin tuossa pojan teksteistä ilmi tulee.

        Poikien ylikorostunut kiinnostus äitiään kohtaan ei taida ollakaan niin poikkeuksellista kun olen kuvitellut tämän palstan kirjoitusten perusteella ja olisikin mukava lukea äitien kokemuksia tästä, kokevatko he olevan asian kanssa yhtä yksinäisiä kuten minäkin.
        Anneli48

        Samaa mieltä. Hyi mitä tekstiä! "Mitään varsinaista yhdyntää"? Tarkoitatko että poikasi on kuitenkin suudellut sinua, hieronut kaluaan sinun pillua vasten, nuollut klitorista tai pyytänyt sinua imemään hänen kaluaan, ja hyväillyt ja imenyt rintoja tai työntänyt sormea pilluun? Ei vielä varsinaista yhdyntää, mutta kuitenkin selvää halua painaa ja tulla sisään? Onko poika saanut aiheutettua sinulle orgasmia tai kiihotettua lähelle huippua? Oletko itse haaveillut hänestä? Et pelkästään sinä ole yksin tämän kanssa. Pojat rauhoittuvat hetkeksi kun saavat purkautua turvallisesti. Koti ja Äitihän on suurin ja horjumaton turvalinnake poikien elämässä ja äiti turvallinen linnanrouva joka tietää kaiken ja korjaa kaiken. Äidin pitäisi vain kestää järkkymättä kun hormoonit hyrräävät ja poika menee kuvainnoillisesti hetkeksi ulos suhteesta ja karjuen alkaa raapimaan muureja alas ja yrittää näyttää kovalta. Paiskoessaan ovia he yrittävät näytellä lihaksiaan ja kovaa ääntään ja näyttää isoilta ja kovilta leijonilta ja meidän vain pitäisi kestää kaikki. Sitten poika taas tulee sisään turvaan äidin helmoihin. Meilläkin kotona poika purki turhautumisensa minuun välillä huutamalla ja ovia paiskomalla ja välillä tuijotellen rintavaot ja pyllyn ja välillä ottamalla kokovartalohalaukseen, kunnes sitten taas piti näytellä lihaksia ja olla kova jätkä. Joka aamu oli sitten pojan paperikorissa spermat jotka tuoksuivat selvästi. Peiton ja kalsareiden alta näkyi että siitä huolimatta valmiita oltiin taas. Suosittelen että kaiken varalle hankit ehkäisyn ellei sinulla jo ole koska näitä asioita tapahtuu ja siitä voi syntyä vaikka mitä, varsinkin jos alkoholi poistaa estoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Hyi mitä tekstiä! "Mitään varsinaista yhdyntää"? Tarkoitatko että poikasi on kuitenkin suudellut sinua, hieronut kaluaan sinun pillua vasten, nuollut klitorista tai pyytänyt sinua imemään hänen kaluaan, ja hyväillyt ja imenyt rintoja tai työntänyt sormea pilluun? Ei vielä varsinaista yhdyntää, mutta kuitenkin selvää halua painaa ja tulla sisään? Onko poika saanut aiheutettua sinulle orgasmia tai kiihotettua lähelle huippua? Oletko itse haaveillut hänestä? Et pelkästään sinä ole yksin tämän kanssa. Pojat rauhoittuvat hetkeksi kun saavat purkautua turvallisesti. Koti ja Äitihän on suurin ja horjumaton turvalinnake poikien elämässä ja äiti turvallinen linnanrouva joka tietää kaiken ja korjaa kaiken. Äidin pitäisi vain kestää järkkymättä kun hormoonit hyrräävät ja poika menee kuvainnoillisesti hetkeksi ulos suhteesta ja karjuen alkaa raapimaan muureja alas ja yrittää näyttää kovalta. Paiskoessaan ovia he yrittävät näytellä lihaksiaan ja kovaa ääntään ja näyttää isoilta ja kovilta leijonilta ja meidän vain pitäisi kestää kaikki. Sitten poika taas tulee sisään turvaan äidin helmoihin. Meilläkin kotona poika purki turhautumisensa minuun välillä huutamalla ja ovia paiskomalla ja välillä tuijotellen rintavaot ja pyllyn ja välillä ottamalla kokovartalohalaukseen, kunnes sitten taas piti näytellä lihaksia ja olla kova jätkä. Joka aamu oli sitten pojan paperikorissa spermat jotka tuoksuivat selvästi. Peiton ja kalsareiden alta näkyi että siitä huolimatta valmiita oltiin taas. Suosittelen että kaiken varalle hankit ehkäisyn ellei sinulla jo ole koska näitä asioita tapahtuu ja siitä voi syntyä vaikka mitä, varsinkin jos alkoholi poistaa estoja.

        Ei poika mitään orgasmeja ole minulle tuottanut mutta alkanut nyt kourimaan minua joka paikasta ja läpsii varoittamatta jatkuvasti pyllylleni niin että se sattuu.
        Näitä raivo kohtauksia paiskoen ovia jne. kun hän saa, silloin varsinkin saan pitää varani että kohta hän myös koettelee minua tietäen, etten siinä nyt kamalasti uskalla vastaankaan laittaa.
        Kovassa kiukussa on poika saattanut tukistaakin minua. Nyt kuukauden sisällä pojan käytös on pahentunut ja mennyt tähän suuntaan enkä tiedä mitä tälle tekisin.

         Kyllä meilläkin kotona poika purkaa turhautumisensa minuun huutamalla ja ovia paiskomalla ja tosiasn myös tuijotellen rintavakoani ja pyllyäni. Joskus kiukun laannuttua hän myös sovitellen ottaa minut tuollaiseen kokovartalohalaukseen mutta sekin muuttuu pian seksuaaliseksi kourimiseksi josta on hankalaa erkaantua pojan ollessa jo varsin voimakas.
        Meilläkin näitä tuoksuvia pojan spermoja ilmaantunut sinne tänne siivottaakseni ja tuntuu ettei poika piittaa enää mistään ja on aina vaan hävyttömämpi yrittämättäkään peitellä kuikka  penis seisoo hormonien jyllätessä. 

        Kiitos kun otit kantaa postaukseeni ja onkin lohdullista tietää etten ole ainoa saman ongelman kanssa enkä itse välttämättä syyllinen pojan käytöksen muuttuessa tällaiseksi.
        Kait hän tuosta rauhoittuu pian kun pahin iän tuoma hormoniryöppy lakkaa sekoittamatta hänen päätään?!

        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei poika mitään orgasmeja ole minulle tuottanut mutta alkanut nyt kourimaan minua joka paikasta ja läpsii varoittamatta jatkuvasti pyllylleni niin että se sattuu.
        Näitä raivo kohtauksia paiskoen ovia jne. kun hän saa, silloin varsinkin saan pitää varani että kohta hän myös koettelee minua tietäen, etten siinä nyt kamalasti uskalla vastaankaan laittaa.
        Kovassa kiukussa on poika saattanut tukistaakin minua. Nyt kuukauden sisällä pojan käytös on pahentunut ja mennyt tähän suuntaan enkä tiedä mitä tälle tekisin.

         Kyllä meilläkin kotona poika purkaa turhautumisensa minuun huutamalla ja ovia paiskomalla ja tosiasn myös tuijotellen rintavakoani ja pyllyäni. Joskus kiukun laannuttua hän myös sovitellen ottaa minut tuollaiseen kokovartalohalaukseen mutta sekin muuttuu pian seksuaaliseksi kourimiseksi josta on hankalaa erkaantua pojan ollessa jo varsin voimakas.
        Meilläkin näitä tuoksuvia pojan spermoja ilmaantunut sinne tänne siivottaakseni ja tuntuu ettei poika piittaa enää mistään ja on aina vaan hävyttömämpi yrittämättäkään peitellä kuikka  penis seisoo hormonien jyllätessä. 

        Kiitos kun otit kantaa postaukseeni ja onkin lohdullista tietää etten ole ainoa saman ongelman kanssa enkä itse välttämättä syyllinen pojan käytöksen muuttuessa tällaiseksi.
        Kait hän tuosta rauhoittuu pian kun pahin iän tuoma hormoniryöppy lakkaa sekoittamatta hänen päätään?!

        Anneli48

        Tuo on tuttua kun poika kokeilee rajojaan ja turhautuessaan ei välitä mistään. Poika aloitti läpsimällä pakaroille ja sitten puristamalla kovaa. Joskus kun oli väkeä kylässä poika yritti läpsäistä ja piti vain ilmeillä että tulee litsari takaisin jos sen tekee, mutta pojan oli pakko saada käsi pakaralle puristamaan edes kerran. Rinnatkin oli alkuun monta kertaa kipeät ja mustelmilla kun poika ei tajunnut voimiaan kun ohimennen niitä puristeli. Mutta sitten kun sanoin että muut voi huomata ja näytin jäljet, poika alkoi sen jälkeen leipomaan niitä hellemmin kämmenillä ja tunkemaan kättä pöksyihin ja rintaliivien alle. Onneksi hän ei ole vihassa väkivaltainen minua kohtaan koska en pystyisi tekemään mitään. Yhden kerran hän on kouriessaan repinyt mekon niin että se paljasti rinnat ja meni pilalle, mutta silloin kangas tarttui kelloon. Toisen kerran kouriessaan hän repi kaksi nappia irti kun kiemurtelin sylissä. Mutta nuo on pientä. Yleensä pelkään vaan sitä että kaula aukko venyy kun poika tunkee kätensä sisään ja yrittää onkia rintaa esiin.
        Noloimpia hetkiä on ollut kun poika ottaa halaukseen, pitää käsiä tiukasti kiinni ja ottaa jalan jalkojen väliin kiinni ja sitten leikkii vampyyria ja ehtii imeä fritsun tai hampaiden pesun jälkeen aamulla antaa pusun ja yrittää työntää kieltä väkisin suuhun. Poika käänsi minut kerran halauksesta keittiöntuolin selkänojalle nelinkontin kun radiosta kuului jokin rap kappale ja alkoi kourimaan rintoja ja hieroi etumusta minun takamukseen ja kovettui sen aikana täysin kovaksi ja jatkoi niin että nosti minut lanteista kokonaan ilmaan tuolin selkänojan päälle. En pystynyt tekemään mitään kun hän oli koko painollaan minua vasten ja silloin tulin niin märäksi että oli pakko vaihtaa pöksyt. Kunpa vaan näyttelisi sitä penistään mutta koska talon saunassa on pakko käydä samaan aikaan, siellä olen nähnyt kaiken ja sillä peniksellä on hierottu minua joka paikasta. Poika aina seisottaa suihkun ja saunan aikana ja tulee saippuoimaan minut kokovartalohalauksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on tuttua kun poika kokeilee rajojaan ja turhautuessaan ei välitä mistään. Poika aloitti läpsimällä pakaroille ja sitten puristamalla kovaa. Joskus kun oli väkeä kylässä poika yritti läpsäistä ja piti vain ilmeillä että tulee litsari takaisin jos sen tekee, mutta pojan oli pakko saada käsi pakaralle puristamaan edes kerran. Rinnatkin oli alkuun monta kertaa kipeät ja mustelmilla kun poika ei tajunnut voimiaan kun ohimennen niitä puristeli. Mutta sitten kun sanoin että muut voi huomata ja näytin jäljet, poika alkoi sen jälkeen leipomaan niitä hellemmin kämmenillä ja tunkemaan kättä pöksyihin ja rintaliivien alle. Onneksi hän ei ole vihassa väkivaltainen minua kohtaan koska en pystyisi tekemään mitään. Yhden kerran hän on kouriessaan repinyt mekon niin että se paljasti rinnat ja meni pilalle, mutta silloin kangas tarttui kelloon. Toisen kerran kouriessaan hän repi kaksi nappia irti kun kiemurtelin sylissä. Mutta nuo on pientä. Yleensä pelkään vaan sitä että kaula aukko venyy kun poika tunkee kätensä sisään ja yrittää onkia rintaa esiin.
        Noloimpia hetkiä on ollut kun poika ottaa halaukseen, pitää käsiä tiukasti kiinni ja ottaa jalan jalkojen väliin kiinni ja sitten leikkii vampyyria ja ehtii imeä fritsun tai hampaiden pesun jälkeen aamulla antaa pusun ja yrittää työntää kieltä väkisin suuhun. Poika käänsi minut kerran halauksesta keittiöntuolin selkänojalle nelinkontin kun radiosta kuului jokin rap kappale ja alkoi kourimaan rintoja ja hieroi etumusta minun takamukseen ja kovettui sen aikana täysin kovaksi ja jatkoi niin että nosti minut lanteista kokonaan ilmaan tuolin selkänojan päälle. En pystynyt tekemään mitään kun hän oli koko painollaan minua vasten ja silloin tulin niin märäksi että oli pakko vaihtaa pöksyt. Kunpa vaan näyttelisi sitä penistään mutta koska talon saunassa on pakko käydä samaan aikaan, siellä olen nähnyt kaiken ja sillä peniksellä on hierottu minua joka paikasta. Poika aina seisottaa suihkun ja saunan aikana ja tulee saippuoimaan minut kokovartalohalauksella.

        Kiihottavaa. Ootko näytellyt pilluasi pojalle saunassa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei poika mitään orgasmeja ole minulle tuottanut mutta alkanut nyt kourimaan minua joka paikasta ja läpsii varoittamatta jatkuvasti pyllylleni niin että se sattuu.
        Näitä raivo kohtauksia paiskoen ovia jne. kun hän saa, silloin varsinkin saan pitää varani että kohta hän myös koettelee minua tietäen, etten siinä nyt kamalasti uskalla vastaankaan laittaa.
        Kovassa kiukussa on poika saattanut tukistaakin minua. Nyt kuukauden sisällä pojan käytös on pahentunut ja mennyt tähän suuntaan enkä tiedä mitä tälle tekisin.

         Kyllä meilläkin kotona poika purkaa turhautumisensa minuun huutamalla ja ovia paiskomalla ja tosiasn myös tuijotellen rintavakoani ja pyllyäni. Joskus kiukun laannuttua hän myös sovitellen ottaa minut tuollaiseen kokovartalohalaukseen mutta sekin muuttuu pian seksuaaliseksi kourimiseksi josta on hankalaa erkaantua pojan ollessa jo varsin voimakas.
        Meilläkin näitä tuoksuvia pojan spermoja ilmaantunut sinne tänne siivottaakseni ja tuntuu ettei poika piittaa enää mistään ja on aina vaan hävyttömämpi yrittämättäkään peitellä kuikka  penis seisoo hormonien jyllätessä. 

        Kiitos kun otit kantaa postaukseeni ja onkin lohdullista tietää etten ole ainoa saman ongelman kanssa enkä itse välttämättä syyllinen pojan käytöksen muuttuessa tällaiseksi.
        Kait hän tuosta rauhoittuu pian kun pahin iän tuoma hormoniryöppy lakkaa sekoittamatta hänen päätään?!

        Anneli48

        Voisit esitellä pojallesi rintoja ja pillua. Rauhoittu kyllä, kun saa nähdä paikat ja koittaa niitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on tuttua kun poika kokeilee rajojaan ja turhautuessaan ei välitä mistään. Poika aloitti läpsimällä pakaroille ja sitten puristamalla kovaa. Joskus kun oli väkeä kylässä poika yritti läpsäistä ja piti vain ilmeillä että tulee litsari takaisin jos sen tekee, mutta pojan oli pakko saada käsi pakaralle puristamaan edes kerran. Rinnatkin oli alkuun monta kertaa kipeät ja mustelmilla kun poika ei tajunnut voimiaan kun ohimennen niitä puristeli. Mutta sitten kun sanoin että muut voi huomata ja näytin jäljet, poika alkoi sen jälkeen leipomaan niitä hellemmin kämmenillä ja tunkemaan kättä pöksyihin ja rintaliivien alle. Onneksi hän ei ole vihassa väkivaltainen minua kohtaan koska en pystyisi tekemään mitään. Yhden kerran hän on kouriessaan repinyt mekon niin että se paljasti rinnat ja meni pilalle, mutta silloin kangas tarttui kelloon. Toisen kerran kouriessaan hän repi kaksi nappia irti kun kiemurtelin sylissä. Mutta nuo on pientä. Yleensä pelkään vaan sitä että kaula aukko venyy kun poika tunkee kätensä sisään ja yrittää onkia rintaa esiin.
        Noloimpia hetkiä on ollut kun poika ottaa halaukseen, pitää käsiä tiukasti kiinni ja ottaa jalan jalkojen väliin kiinni ja sitten leikkii vampyyria ja ehtii imeä fritsun tai hampaiden pesun jälkeen aamulla antaa pusun ja yrittää työntää kieltä väkisin suuhun. Poika käänsi minut kerran halauksesta keittiöntuolin selkänojalle nelinkontin kun radiosta kuului jokin rap kappale ja alkoi kourimaan rintoja ja hieroi etumusta minun takamukseen ja kovettui sen aikana täysin kovaksi ja jatkoi niin että nosti minut lanteista kokonaan ilmaan tuolin selkänojan päälle. En pystynyt tekemään mitään kun hän oli koko painollaan minua vasten ja silloin tulin niin märäksi että oli pakko vaihtaa pöksyt. Kunpa vaan näyttelisi sitä penistään mutta koska talon saunassa on pakko käydä samaan aikaan, siellä olen nähnyt kaiken ja sillä peniksellä on hierottu minua joka paikasta. Poika aina seisottaa suihkun ja saunan aikana ja tulee saippuoimaan minut kokovartalohalauksella.

        Tuo pyllyn puristelu ja varsinkin kämmenellä läiskiminen on nöyryyttävää! Jos siitä huomauttaa poika vain yltyy tekemään niin lisää. Samoin rintojen puristelu ja nännien nipistely kun hän salakavalasti takaatani saa minut otteeseensa. Kipeät ja mustelmilla ne ovat koko ajan nyt minullakin!

        Noloa on minustakin kun pojan halausotteessa ollessani hän yrittää suudella suulleni, nuolee  kaulaa ja ahmii rintojani! Nopeasti on pojan käsi puristelemassa peppuani tai väkisin hakeutuu haarojeni väliin. Eihän sille mitään mahda kun hän siinä sitten koettelee pikkuhousujeni päältä tuntien poikasi seisokin itseäsi vasten.
        Ihme ettei poika ole vielä mennyt pidemmälle mutta minä pelkään että joku päivä pojalle ei enää pelkkä kopelointi ym.riitä!

        Saunaan minä en poikaa enää kanssani huoli. En enää sen jälkeen kun hänellä seisoi ja poika ikäänkuin ylpeänä siitä suorastaan esitteli sitä minulle. Takaapäin halatessa minua tunsin sen pakaroitteli välissä ja sitten pakenin saunasta!

        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisit esitellä pojallesi rintoja ja pillua. Rauhoittu kyllä, kun saa nähdä paikat ja koittaa niitä.

        Jos oikein esittelesin pojalle rintojani ja muuta, niin pelkäämpä että hänelle ei pelkkä niiden katselu riittäisi enää!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos oikein esittelesin pojalle rintojani ja muuta, niin pelkäämpä että hänelle ei pelkkä niiden katselu riittäisi enää!
        Anneli48

        Ei riitä mikään enää sen jälkeen jos saa nähdä kaiken. En kehdannut kirjottaa aiempaan viestiin mutta suihkun jälkeen joskus poika tulee makuuhuoneen ovelle, vaatteensa riisuneena ja penis sykkivän kovana ja sitä puristelee ja muka puhuu jostain jokapäiväisestä vaikka olen sanonut siitä ja molemmat tiedetään että hän esittelee ja haluaisi enemmän kuin esitellä. Lääkärissäkin lääkärin ilmeestä näki että hän näki pojan otteet kaulalla ja rinnoilla ja sitten muistutti että kierukka pitäisi vaihtaa. Oman pojan takia. Noloa! Monta kertaa myös edellisen miesystävän lähentelyistä kieltäydyin kun poika oli käsitellyt minua. Hän olisi heti alkanut kyselemään kenen kanssa olen ollut. Toissakesänä ystävieni kanssa kieltäydyin uintireissusta samasta syystä, mutta saunassa näki että epäilivät miesystävän imeneen kaulaa ja rintoja ja pitivät miestä hurjana. Puistossa syötiin jäätelöä ja poika pisti käden polvelle ja liu utti sitä ylöspäin. Ihmisiä käveli ohitse ja hätistin käden ja suoristin mekon ja poika alkoi nostamaan helmaa. Läiskimme toisiamme käsillä ja se loppui vasta kun jätskiä tippui mekolle. Suihkussa poika on oppinut varaamaan penkin koska aikaisemmin istuin siihen tai poika olisi tullut taakse ja painanut itsensä minua vasten ja varmasti sisään jos olisin antanut jatkaa. Nyt toistaiseksi hän on tyytynyt vain sormilla koskemaan kun kopautin pääni hanaan kun poika yritti saada jalkansa jalkojeni väliin ja ohjasi penistä minuun. Noloa kun joutuu väittelemään kun poika mankuu että pääsisi koskemaan vaikka talon saunassa toisella puolella on toinen perhe joka voi kuulla sen. Poika vaan vastaa ettei ne mitään ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei riitä mikään enää sen jälkeen jos saa nähdä kaiken. En kehdannut kirjottaa aiempaan viestiin mutta suihkun jälkeen joskus poika tulee makuuhuoneen ovelle, vaatteensa riisuneena ja penis sykkivän kovana ja sitä puristelee ja muka puhuu jostain jokapäiväisestä vaikka olen sanonut siitä ja molemmat tiedetään että hän esittelee ja haluaisi enemmän kuin esitellä. Lääkärissäkin lääkärin ilmeestä näki että hän näki pojan otteet kaulalla ja rinnoilla ja sitten muistutti että kierukka pitäisi vaihtaa. Oman pojan takia. Noloa! Monta kertaa myös edellisen miesystävän lähentelyistä kieltäydyin kun poika oli käsitellyt minua. Hän olisi heti alkanut kyselemään kenen kanssa olen ollut. Toissakesänä ystävieni kanssa kieltäydyin uintireissusta samasta syystä, mutta saunassa näki että epäilivät miesystävän imeneen kaulaa ja rintoja ja pitivät miestä hurjana. Puistossa syötiin jäätelöä ja poika pisti käden polvelle ja liu utti sitä ylöspäin. Ihmisiä käveli ohitse ja hätistin käden ja suoristin mekon ja poika alkoi nostamaan helmaa. Läiskimme toisiamme käsillä ja se loppui vasta kun jätskiä tippui mekolle. Suihkussa poika on oppinut varaamaan penkin koska aikaisemmin istuin siihen tai poika olisi tullut taakse ja painanut itsensä minua vasten ja varmasti sisään jos olisin antanut jatkaa. Nyt toistaiseksi hän on tyytynyt vain sormilla koskemaan kun kopautin pääni hanaan kun poika yritti saada jalkansa jalkojeni väliin ja ohjasi penistä minuun. Noloa kun joutuu väittelemään kun poika mankuu että pääsisi koskemaan vaikka talon saunassa toisella puolella on toinen perhe joka voi kuulla sen. Poika vaan vastaa ettei ne mitään ymmärrä.

        Ei ole tästäkään kauaa, vain viikkoja kun talon kylmiössä pojalla oli verkkahousut jalassa ja kovana kun haimme sieltä tarvikkeita. Poika läimäsi kovaa ja äänekkäästi pakaralle ja minä kiemurtelin kun poika puristeli. Hetki sen jälkeen kylmiöön tuli joku vanha mummo ja mummo oli pojan takana ja pojan penis toljotti suoraan minua housuissa. Nainen poistui ja poika mankui taas että näytä vähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole tästäkään kauaa, vain viikkoja kun talon kylmiössä pojalla oli verkkahousut jalassa ja kovana kun haimme sieltä tarvikkeita. Poika läimäsi kovaa ja äänekkäästi pakaralle ja minä kiemurtelin kun poika puristeli. Hetki sen jälkeen kylmiöön tuli joku vanha mummo ja mummo oli pojan takana ja pojan penis toljotti suoraan minua housuissa. Nainen poistui ja poika mankui taas että näytä vähän.

        On tässä minullakin sietämistä. Juuri nytkin poika onanoi huoneensa ovi auki katsellen läppäriltään brutaalia pornoa äänet kovana välittämättä vaikka näkisin mitä hän puuhailee.
        Hänellä ei tunnu olevan mielessä 24/7 mitään muuta kuin seksi!
        Ei ole mukava kuunnella näitä elokuvan ääniä kuinka siellä naiset voihkii ja uikuttaa nautinnollisesti enkä voi poikaa kieltääkään ettei hän ala taas raivoamaan.

        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tässä minullakin sietämistä. Juuri nytkin poika onanoi huoneensa ovi auki katsellen läppäriltään brutaalia pornoa äänet kovana välittämättä vaikka näkisin mitä hän puuhailee.
        Hänellä ei tunnu olevan mielessä 24/7 mitään muuta kuin seksi!
        Ei ole mukava kuunnella näitä elokuvan ääniä kuinka siellä naiset voihkii ja uikuttaa nautinnollisesti enkä voi poikaa kieltääkään ettei hän ala taas raivoamaan.

        Anneli48

        Olen ratkaissut tuon sillä että masturboin itse ja silloin jos poika tuon tekee että äänet kuuluu, niin minä voihkin kovempaa. Tänään aamulla taas pojan paperikorissa oli siemennesteet ja penis aivan jäykkänä ja tunti sitten tiskatessani, poika tuli takaapäin halaamaan ja kädet samantien rinnoille ja se tuttu tökkijä sieltä painoi pakaralle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ratkaissut tuon sillä että masturboin itse ja silloin jos poika tuon tekee että äänet kuuluu, niin minä voihkin kovempaa. Tänään aamulla taas pojan paperikorissa oli siemennesteet ja penis aivan jäykkänä ja tunti sitten tiskatessani, poika tuli takaapäin halaamaan ja kädet samantien rinnoille ja se tuttu tökkijä sieltä painoi pakaralle.

        Olen joskus tehnyt myös niin, varsinkin jos on jotain menoa pian, että menen katsomaan sitä ja poika saa itse valita mitä tekee, jatkaako vai pitääkö kiirettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen joskus tehnyt myös niin, varsinkin jos on jotain menoa pian, että menen katsomaan sitä ja poika saa itse valita mitä tekee, jatkaako vai pitääkö kiirettä.

        Ai niin, en kehota että teet, olen jo niin paljon virheitä tehnyt, mutta olen joskus raukeana tullut ovelle mennäkseni suihkuun ja huokaissut oikein syvään että jos olisit tullut mukaan, olisi ollut hauskempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tässä minullakin sietämistä. Juuri nytkin poika onanoi huoneensa ovi auki katsellen läppäriltään brutaalia pornoa äänet kovana välittämättä vaikka näkisin mitä hän puuhailee.
        Hänellä ei tunnu olevan mielessä 24/7 mitään muuta kuin seksi!
        Ei ole mukava kuunnella näitä elokuvan ääniä kuinka siellä naiset voihkii ja uikuttaa nautinnollisesti enkä voi poikaa kieltääkään ettei hän ala taas raivoamaan.

        Anneli48

        Ilmeisesti täälläkin poika taas vetää käteen. En yllättynyt. Sen tietää kun se menee tietyllä tavalla hiljaiseksi että poika keskittyy johonkin. Tuttu kevyt tuoreen hien haju tuli kun poika kävi keittiössä ottamassa juotavaa. Kävin äkkiä hakemassa pyykit, mutta ei vielä ainakaan sperma tuoksunut. Pakko sanoa että siinä tuoksussa ja varsinkin sperman tuoksussa on jotain kiihottavaa koska sydän alkoi taas läpättää kun pyykit laitoin. Ja no niin, kun poika kävi lisävirtaa hakemassa, hän suuteli poskelle ja kurotti samantien pillulle ja sitten rinnalle. Ei nuo taida ajatella mitään muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmeisesti täälläkin poika taas vetää käteen. En yllättynyt. Sen tietää kun se menee tietyllä tavalla hiljaiseksi että poika keskittyy johonkin. Tuttu kevyt tuoreen hien haju tuli kun poika kävi keittiössä ottamassa juotavaa. Kävin äkkiä hakemassa pyykit, mutta ei vielä ainakaan sperma tuoksunut. Pakko sanoa että siinä tuoksussa ja varsinkin sperman tuoksussa on jotain kiihottavaa koska sydän alkoi taas läpättää kun pyykit laitoin. Ja no niin, kun poika kävi lisävirtaa hakemassa, hän suuteli poskelle ja kurotti samantien pillulle ja sitten rinnalle. Ei nuo taida ajatella mitään muuta.

        Poikani saattaa onanoida toistakin tutia pornoa katselessaan ja kun kuljen huoneen oven ohi, tuoksuu sieltä usein hiki ja se niin omintakeinen vahva sperma jota pojalta näyttää tulevan valtavat märät kerrallansa.
        Jokin siinä tuoksussa minuakin viehättää, vaikea sanoa miksi.
        Sitä löytyykin yllättävistäkin paikoista ja varsinkin usein pikkuhousuistani!

        Muut pojat pelailevat niitä tietokone pelejään ym. mutta omaa poikaani kiinnostaa pelkkä seksi taukoamatta.
        Ei siinä, sillä itsekin teininä olin melkoinen seksihullu joten ymmärrän kyllä pojan hormonien sekoittamat tuntemukset.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poikani saattaa onanoida toistakin tutia pornoa katselessaan ja kun kuljen huoneen oven ohi, tuoksuu sieltä usein hiki ja se niin omintakeinen vahva sperma jota pojalta näyttää tulevan valtavat märät kerrallansa.
        Jokin siinä tuoksussa minuakin viehättää, vaikea sanoa miksi.
        Sitä löytyykin yllättävistäkin paikoista ja varsinkin usein pikkuhousuistani!

        Muut pojat pelailevat niitä tietokone pelejään ym. mutta omaa poikaani kiinnostaa pelkkä seksi taukoamatta.
        Ei siinä, sillä itsekin teininä olin melkoinen seksihullu joten ymmärrän kyllä pojan hormonien sekoittamat tuntemukset.
        Anneli48

        Minunkaan poika ei lopeta ihan heti vaan kestää kauan ja kai hän tulee useampaankin kertaan joskus. Siellä on taas huoneen ovi kiinni ja kuuluu rytmikäs läpsintä ja syvempi hengitys. Kieltämättä kiihottaa jo valmiiksi että saa haistaa sitä tuoksua. Kiihottavinta on ne märät paperit mitä häneltä jää kun hän sinne paperikoriin laukeaa. Kävin hakemassa jo omat lelut tähän. Imukuppidildo ja imukupit nänneille ja riisuin vähän kun täällä on vähän kostea ilma. Poika tekee joskus tämmöisinä päivinä tai esimerkiksi suihkussa sitä että tulee taakse ja sitten sivaltaa peniksen kärjellä pöksyille ja sanoo, arvaa mihin tulin ja siinä on pöksyillä limainen vana. Vitsailee sillä vanhalla vitsillä kun joku vessakäynnin jälkeen koskee sormilla ja sanoo arvaa mihin kusin. Ne spermatahratkin pöksyissä on jo niin tavallista että ellei ne ole ihan litimärät että muut housut kastuisi, vedän ne vaan jalkaan ja annan asian olla. Luulen että lomien aikaan tai tällaisina iltoina hän oikein tekee siitä jonkinlaisen kilpailun että pääsee saamaan pisteen kun ne on jalassani märkänä. En ihmettelisi vaikka tulisi tänään mankumaan pääseekö kokeilemaan paikkojani. Sen vuoksi vähän varovasti pitää leluilla leikkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poikani saattaa onanoida toistakin tutia pornoa katselessaan ja kun kuljen huoneen oven ohi, tuoksuu sieltä usein hiki ja se niin omintakeinen vahva sperma jota pojalta näyttää tulevan valtavat märät kerrallansa.
        Jokin siinä tuoksussa minuakin viehättää, vaikea sanoa miksi.
        Sitä löytyykin yllättävistäkin paikoista ja varsinkin usein pikkuhousuistani!

        Muut pojat pelailevat niitä tietokone pelejään ym. mutta omaa poikaani kiinnostaa pelkkä seksi taukoamatta.
        Ei siinä, sillä itsekin teininä olin melkoinen seksihullu joten ymmärrän kyllä pojan hormonien sekoittamat tuntemukset.
        Anneli48

        Minäkin olin teininä aivan estoton. Esimerkiksi tet harjoittelussa tungin tauolla harjanvartta pilluun. Eikä tuo ole edes outoa. Ennenkuin koulu loppui kolmelta runkkasin eräältä serkulta välinevarastossa spermat patjalle kun sisäänkään ei voinut tulla ja seuraavana aamuna liikuntatunnilla oli patjalla vielä sen pojan spermatahra.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minunkaan poika ei lopeta ihan heti vaan kestää kauan ja kai hän tulee useampaankin kertaan joskus. Siellä on taas huoneen ovi kiinni ja kuuluu rytmikäs läpsintä ja syvempi hengitys. Kieltämättä kiihottaa jo valmiiksi että saa haistaa sitä tuoksua. Kiihottavinta on ne märät paperit mitä häneltä jää kun hän sinne paperikoriin laukeaa. Kävin hakemassa jo omat lelut tähän. Imukuppidildo ja imukupit nänneille ja riisuin vähän kun täällä on vähän kostea ilma. Poika tekee joskus tämmöisinä päivinä tai esimerkiksi suihkussa sitä että tulee taakse ja sitten sivaltaa peniksen kärjellä pöksyille ja sanoo, arvaa mihin tulin ja siinä on pöksyillä limainen vana. Vitsailee sillä vanhalla vitsillä kun joku vessakäynnin jälkeen koskee sormilla ja sanoo arvaa mihin kusin. Ne spermatahratkin pöksyissä on jo niin tavallista että ellei ne ole ihan litimärät että muut housut kastuisi, vedän ne vaan jalkaan ja annan asian olla. Luulen että lomien aikaan tai tällaisina iltoina hän oikein tekee siitä jonkinlaisen kilpailun että pääsee saamaan pisteen kun ne on jalassani märkänä. En ihmettelisi vaikka tulisi tänään mankumaan pääseekö kokeilemaan paikkojani. Sen vuoksi vähän varovasti pitää leluilla leikkiä.

        Kieltämättä minullakin usein tulee tarve tyydyttää itseäni mutta en uskalla sitä tehdä silloin kun vilkas poika on kotona etten tulisi yllätetyksi.
        Nyt kun olen hieman humalassa tuo tarve yltyy aina silloin niin että oikein pahaa tekee.
        Märkänä jopa vielä aivan lämpiminä nuo pojan sperma löydökset tuoksuvat kaikkein voimakkaimmillaan pikkuhousuistani ja muualtakin löydettyinä.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin olin teininä aivan estoton. Esimerkiksi tet harjoittelussa tungin tauolla harjanvartta pilluun. Eikä tuo ole edes outoa. Ennenkuin koulu loppui kolmelta runkkasin eräältä serkulta välinevarastossa spermat patjalle kun sisäänkään ei voinut tulla ja seuraavana aamuna liikuntatunnilla oli patjalla vielä sen pojan spermatahra.

        Kyllä sitä teininä tyydytteli itseään jatkuvasti kaikenlaisilla kotoa löytyneillä esineillä, vihanneksilla ym.kun siihen aikaan ei ollut näitä seksileluja saatavilla kuten nykyään.
        Sitä tuli seksi mielessä seikkailtua siellä ja täällä missä vain seksiä voisi olla tarjolla. Liftaaminen oli silloin jännittävää myös kun pikku hamosessa tai mekossa sitä hyppäsi tuntemattomien kyytiin.
        Voisi sanoa, että jonkin sortin nymfomania sitä teininä vaivasi kiimassa ja märkänä, vatsanpohjaa aina valtavasti kihelmöiden kuten nyt.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin olin teininä aivan estoton. Esimerkiksi tet harjoittelussa tungin tauolla harjanvartta pilluun. Eikä tuo ole edes outoa. Ennenkuin koulu loppui kolmelta runkkasin eräältä serkulta välinevarastossa spermat patjalle kun sisäänkään ei voinut tulla ja seuraavana aamuna liikuntatunnilla oli patjalla vielä sen pojan spermatahra.

        Kävin viemässä vähän vaatteita kaappiin ja poika vähän säikähti, mutta jatkoi vaan. Värinä kuula oli pimpassa ja on vieläkin. Aluksi en kehdannut sanoa mitään mutta kysyin että onko hän lähellä ja vastasi että katotaan nyt. Sitten kysyin että tarviiko hän paikan mihin tulla ja hän vastasi että arvaa. Pyöräytin silmiäni. Ei ole vaikeaa arvata mutta eniten säikähdin itseänikin kun kysyin. Kieltämättä nyt jo mietin että olisi pitänyt sanoa että katson jos jotain löytyy, ja mietin vaan omaa pillua mutta jos nyt taas sen annan sinne tulla niin poika on nukkumaan mennessä taas mouruamassa pääseekö viereen ja se on sitten lakanoiden vaihto. Minulla olisi vielä vanhat lakanat paikoillaan, mutta en tiedä. Kohta olen taas siinä pisteessä että suostun taas kaikkeen. Alkaa panettamaan ajatus niistä spermapöksyistäkin niin pahasti että tekisi mieli käydä antamassa hänelle puhtaat että saan laittaa ne sitten jalkaan yöksi. Voisi ennen unta käyttää sitä kiihokkeena ja leikkiä vielä leluilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin viemässä vähän vaatteita kaappiin ja poika vähän säikähti, mutta jatkoi vaan. Värinä kuula oli pimpassa ja on vieläkin. Aluksi en kehdannut sanoa mitään mutta kysyin että onko hän lähellä ja vastasi että katotaan nyt. Sitten kysyin että tarviiko hän paikan mihin tulla ja hän vastasi että arvaa. Pyöräytin silmiäni. Ei ole vaikeaa arvata mutta eniten säikähdin itseänikin kun kysyin. Kieltämättä nyt jo mietin että olisi pitänyt sanoa että katson jos jotain löytyy, ja mietin vaan omaa pillua mutta jos nyt taas sen annan sinne tulla niin poika on nukkumaan mennessä taas mouruamassa pääseekö viereen ja se on sitten lakanoiden vaihto. Minulla olisi vielä vanhat lakanat paikoillaan, mutta en tiedä. Kohta olen taas siinä pisteessä että suostun taas kaikkeen. Alkaa panettamaan ajatus niistä spermapöksyistäkin niin pahasti että tekisi mieli käydä antamassa hänelle puhtaat että saan laittaa ne sitten jalkaan yöksi. Voisi ennen unta käyttää sitä kiihokkeena ja leikkiä vielä leluilla.

        Tässä kun on nyt lukenut kokemaasi ja
        omiani kirjoittanut niin alkaa tosiaan himot olemaan siinä pisteessä että orgasmiin ei tarvitse kauaa itseään tyydytellä.
        Jos olisin yhtä rohkea kuin sinä poikani suhteen, saisin varmasti runsaasti nautintoa ihan kotioloissa sitä mistään muualta hakematta. Mutta sen verran konservatiivi kuitenkin olen, ettei sitä oman poikansa kanssa kehtaa vaikka kuinka himottaisikin.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin viemässä vähän vaatteita kaappiin ja poika vähän säikähti, mutta jatkoi vaan. Värinä kuula oli pimpassa ja on vieläkin. Aluksi en kehdannut sanoa mitään mutta kysyin että onko hän lähellä ja vastasi että katotaan nyt. Sitten kysyin että tarviiko hän paikan mihin tulla ja hän vastasi että arvaa. Pyöräytin silmiäni. Ei ole vaikeaa arvata mutta eniten säikähdin itseänikin kun kysyin. Kieltämättä nyt jo mietin että olisi pitänyt sanoa että katson jos jotain löytyy, ja mietin vaan omaa pillua mutta jos nyt taas sen annan sinne tulla niin poika on nukkumaan mennessä taas mouruamassa pääseekö viereen ja se on sitten lakanoiden vaihto. Minulla olisi vielä vanhat lakanat paikoillaan, mutta en tiedä. Kohta olen taas siinä pisteessä että suostun taas kaikkeen. Alkaa panettamaan ajatus niistä spermapöksyistäkin niin pahasti että tekisi mieli käydä antamassa hänelle puhtaat että saan laittaa ne sitten jalkaan yöksi. Voisi ennen unta käyttää sitä kiihokkeena ja leikkiä vielä leluilla.

        Nymfomania on varmaan oikea diagnoosi minullekin ja se kulkee varmaan suvussa. Vaari ei ole koskenut, tai en tiedä onko äitiä tai tätejäni joskus nainut, voi olla hyvin paljon mahdollistakin, mutta katsellut kaikkia meitä kesäisin on sillä silmällä. Alkoholi taas on sellainen että jos sitä joisin, minulla olisi aivan varmasti kokonainen perhe pelkästään pojan kanssa puhumattakaan koko kylän miesten kanssa. Estot ja järki lähtee täysin. Tein lisää mehua ja poika tuli ottamaan sitä ja sivalsi taas perseelle, tuntui että vibramuna hyppäsi kohtuun. Sivalsin täysillä häntä perseelle. Poika ihmetteli että mitä hakkaan ja löi taas minua ja minä löin takaisin ja sitten poika löi niin kovaa että vibramuna melkein putosi ulos pikkuhousuihin ja otti kiinni käsillään ja halasi niin etten pystynyt liikkumaan ja leipoi rintaa. Taisin voihkaista ja kysyä että tuliko hän jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä kun on nyt lukenut kokemaasi ja
        omiani kirjoittanut niin alkaa tosiaan himot olemaan siinä pisteessä että orgasmiin ei tarvitse kauaa itseään tyydytellä.
        Jos olisin yhtä rohkea kuin sinä poikani suhteen, saisin varmasti runsaasti nautintoa ihan kotioloissa sitä mistään muualta hakematta. Mutta sen verran konservatiivi kuitenkin olen, ettei sitä oman poikansa kanssa kehtaa vaikka kuinka himottaisikin.
        Anneli48

        Ymmärrän hyvin koska siitä tulee ihan hirveä ruljanssi kun poika tuntee saaneensa luvan kaikkeen ja missä vaan. Kyllä hän tajuaa ettei joka paikassa saisi tulla kiusottelemaan, ei hän mikään sekopää sen suhteen ole, mutta sen vuoksi hän tuleekin kiusaamaan kun en kaikkialla pysty sanomaan suoraan ettei nyt tungeta sormia minnekään pilluun ja joudun vaan yrittää kiemurella pois ettei kukaan näkisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nymfomania on varmaan oikea diagnoosi minullekin ja se kulkee varmaan suvussa. Vaari ei ole koskenut, tai en tiedä onko äitiä tai tätejäni joskus nainut, voi olla hyvin paljon mahdollistakin, mutta katsellut kaikkia meitä kesäisin on sillä silmällä. Alkoholi taas on sellainen että jos sitä joisin, minulla olisi aivan varmasti kokonainen perhe pelkästään pojan kanssa puhumattakaan koko kylän miesten kanssa. Estot ja järki lähtee täysin. Tein lisää mehua ja poika tuli ottamaan sitä ja sivalsi taas perseelle, tuntui että vibramuna hyppäsi kohtuun. Sivalsin täysillä häntä perseelle. Poika ihmetteli että mitä hakkaan ja löi taas minua ja minä löin takaisin ja sitten poika löi niin kovaa että vibramuna melkein putosi ulos pikkuhousuihin ja otti kiinni käsillään ja halasi niin etten pystynyt liikkumaan ja leipoi rintaa. Taisin voihkaista ja kysyä että tuliko hän jo.

        Itse lopetin alkoholin käytön juuri tuon vuoksi koska humalassa minä olin kuin estoton lutka ja sain hävetä itseäni liian usein. Pitkään pysyin raittiina kunnes nyt kesälomalla ratkesin juomaan ja nyt se maistuu liiankin kanssa.

        Meidän suku myös on ollut varsinkin miesten osalta kovin seksi halukkaita ja tämän maalla teininä asuessani tulin huomaamaan. Häikäilemättömästi nymfomaniaani siellä miehet ikää katsomatta hyväkseen käyttivät. Tänne ei kaikesta kehtaa kirjoitella.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän hyvin koska siitä tulee ihan hirveä ruljanssi kun poika tuntee saaneensa luvan kaikkeen ja missä vaan. Kyllä hän tajuaa ettei joka paikassa saisi tulla kiusottelemaan, ei hän mikään sekopää sen suhteen ole, mutta sen vuoksi hän tuleekin kiusaamaan kun en kaikkialla pysty sanomaan suoraan ettei nyt tungeta sormia minnekään pilluun ja joudun vaan yrittää kiemurella pois ettei kukaan näkisi.

        Voin kuvitella tuon tunteen että kun tuollaisissa paikoissa sitä nolottaa kun poikasi kourii sinua mutta et voi huomion takia poikaa komentaa.
        Vähän kuin kookas koiramme jolla tapana yrittää selkääni penis tanassa oli läsnä sitten ketä tahansa. Se hävettää niin vaikka koirahan siinä himoaa mutta silti.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse lopetin alkoholin käytön juuri tuon vuoksi koska humalassa minä olin kuin estoton lutka ja sain hävetä itseäni liian usein. Pitkään pysyin raittiina kunnes nyt kesälomalla ratkesin juomaan ja nyt se maistuu liiankin kanssa.

        Meidän suku myös on ollut varsinkin miesten osalta kovin seksi halukkaita ja tämän maalla teininä asuessani tulin huomaamaan. Häikäilemättömästi nymfomaniaani siellä miehet ikää katsomatta hyväkseen käyttivät. Tänne ei kaikesta kehtaa kirjoitella.
        Anneli48

        Luulen että tiedän kaiken, tai uskon ettei arvaukseni mene kovin pahasti metsään siinä mitä et halua kirjoittaa. En minäkään halua kaikkea tunnustaa. Vaari ja äiti viettivät pitkän tovin aina saunassa ja äiti pesi minut ensin ja sitten ajoi minut siksi aikaa pihalle leikkimään että he olivat vaarin kanssa. Tylsistyin aina odottamaan ja menin mummin luokse. Mummilla oli muistisairaus jota minä en täysin ymmärtänyt ja vaikka hän tuohtuikin kun ymmärtämättömyyttäni kerroin että äiti ja vaari ovat saunassa, hän unohti tuohtumuksensa pian ja keskittyi kyselemään jostakin toisesta asiasta. Äidin lisäksi myös serkkujen äiti, siis tätini, vietti vaarin kanssa pitkän aikaa saunassa ja me leikimme pienessä mökissä tai rannalla. Sitten kun vaari tuli saunasta, pystyi sinne sisälle juoksemaan ja äiti pesi jalkoväliään ja vasta sen jälkeen he alkoivat peseytymään. Vasta aikuisena tuollaiset asiat saivat merkityksensä. Äidillä oli muutamia miesystäviä mutta ei paljoa. Nuoremmat serkkuni olivat minun poikaystäviä nuoruudessa ja meitä vanhempi serkkutyttö järjesteli aina kaiken. Hän on se joka näytti ja opetti meille vähän seksi juttuja ja silloin se tarkoitti ryhmäseksiä. Vähän alkeellista tietty. Pojat tietysti katseli meitä muutenkin ja vaari katseli myös äitiä ja tätejäni ja poika ei vaarin tavoista paljoa eroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin kuvitella tuon tunteen että kun tuollaisissa paikoissa sitä nolottaa kun poikasi kourii sinua mutta et voi huomion takia poikaa komentaa.
        Vähän kuin kookas koiramme jolla tapana yrittää selkääni penis tanassa oli läsnä sitten ketä tahansa. Se hävettää niin vaikka koirahan siinä himoaa mutta silti.
        Anneli48

        Minä en pysty koiraa hankkimaan. Olen aivan varma siitä. Se olisi yksi himokas ilta ja sen jälkeen se olisi vakiovieras sängyssäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulen että tiedän kaiken, tai uskon ettei arvaukseni mene kovin pahasti metsään siinä mitä et halua kirjoittaa. En minäkään halua kaikkea tunnustaa. Vaari ja äiti viettivät pitkän tovin aina saunassa ja äiti pesi minut ensin ja sitten ajoi minut siksi aikaa pihalle leikkimään että he olivat vaarin kanssa. Tylsistyin aina odottamaan ja menin mummin luokse. Mummilla oli muistisairaus jota minä en täysin ymmärtänyt ja vaikka hän tuohtuikin kun ymmärtämättömyyttäni kerroin että äiti ja vaari ovat saunassa, hän unohti tuohtumuksensa pian ja keskittyi kyselemään jostakin toisesta asiasta. Äidin lisäksi myös serkkujen äiti, siis tätini, vietti vaarin kanssa pitkän aikaa saunassa ja me leikimme pienessä mökissä tai rannalla. Sitten kun vaari tuli saunasta, pystyi sinne sisälle juoksemaan ja äiti pesi jalkoväliään ja vasta sen jälkeen he alkoivat peseytymään. Vasta aikuisena tuollaiset asiat saivat merkityksensä. Äidillä oli muutamia miesystäviä mutta ei paljoa. Nuoremmat serkkuni olivat minun poikaystäviä nuoruudessa ja meitä vanhempi serkkutyttö järjesteli aina kaiken. Hän on se joka näytti ja opetti meille vähän seksi juttuja ja silloin se tarkoitti ryhmäseksiä. Vähän alkeellista tietty. Pojat tietysti katseli meitä muutenkin ja vaari katseli myös äitiä ja tätejäni ja poika ei vaarin tavoista paljoa eroa.

        Tällaista se suurin piirtein oli minullakin teininä. Vaarilla oli valtava auktoriteetti, tiukka kuri ja valta rangaista eikä vaari empinyt tätä valtaansa käyttää minunjan suhteeni.
        Pojassani on niin hämmästyttävän paljon samaa luonnetta ja ulkonäköä kuin vaarissani oli ja olen usein nyt ajatellut että tuntuu ikäänkuin ankara pervo vaarini olisi haudan takaa palannut takaisin poikani muodossa minua hyväksikäyttämään!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällaista se suurin piirtein oli minullakin teininä. Vaarilla oli valtava auktoriteetti, tiukka kuri ja valta rangaista eikä vaari empinyt tätä valtaansa käyttää minunjan suhteeni.
        Pojassani on niin hämmästyttävän paljon samaa luonnetta ja ulkonäköä kuin vaarissani oli ja olen usein nyt ajatellut että tuntuu ikäänkuin ankara pervo vaarini olisi haudan takaa palannut takaisin poikani muodossa minua hyväksikäyttämään!
        Anneli48

        Vaari ei ole minuun koskenut, mutta joskus olen miettinyt että tätieni muutamat lapset ovat niin vaarin oloisia ja näköisiä, että en hämmästyisi jos paljastuisi että vaari on heidät tehnyt. Serkkuni on poikani isä ja yksi juuri niistä serkuista jotka ovat aivan kuin vaari, niinkuin liiaksi samanlaisia. En hämmästyisi sitäkään jos äitini paljastaisi minusta jotain, koska siinäkin on tiettyä hämärää ja isäni, siis äitini miesystävä, huiteli missä huiteli ja vaarilla oli varmasti aikaa. Itseasiassa äitini suositteli minulle aikoinaan kierukan käyttöä, kun äiti tietysti tiesi että serkkuni kanssa vehtasin. Uhh, poika taisi tulla. Ainakin kuulosti siltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en pysty koiraa hankkimaan. Olen aivan varma siitä. Se olisi yksi himokas ilta ja sen jälkeen se olisi vakiovieras sängyssäni.

        Et kai sentään koiran kanssa!!
        No tuosta meidän koirasta olisi sinulle paljon iloa kun se käy jatkuvasti kovin kuumana ja kaipaa naisista itselleen narttua! Itseäni se hävettää ja poikaani naurattaa kun tämä minua silmät päässä kiiluen ahdistelee.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et kai sentään koiran kanssa!!
        No tuosta meidän koirasta olisi sinulle paljon iloa kun se käy jatkuvasti kovin kuumana ja kaipaa naisista itselleen narttua! Itseäni se hävettää ja poikaani naurattaa kun tämä minua silmät päässä kiiluen ahdistelee.
        Anneli48

        En hämmästyisi, yksi lipaisu väärästä paikasta tai jalalla nylkyttämistä. En ole koskaan kokenut sellaista, enkä ole ajatellut sitä, mutta himot vievät niin helposti mennessään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En hämmästyisi, yksi lipaisu väärästä paikasta tai jalalla nylkyttämistä. En ole koskaan kokenut sellaista, enkä ole ajatellut sitä, mutta himot vievät niin helposti mennessään.

        Niinhän ne kyllä helposti vievät mennessään eikä sitä silloin aina ajattele enää mikä on sopivaa mikä ei.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaari ei ole minuun koskenut, mutta joskus olen miettinyt että tätieni muutamat lapset ovat niin vaarin oloisia ja näköisiä, että en hämmästyisi jos paljastuisi että vaari on heidät tehnyt. Serkkuni on poikani isä ja yksi juuri niistä serkuista jotka ovat aivan kuin vaari, niinkuin liiaksi samanlaisia. En hämmästyisi sitäkään jos äitini paljastaisi minusta jotain, koska siinäkin on tiettyä hämärää ja isäni, siis äitini miesystävä, huiteli missä huiteli ja vaarilla oli varmasti aikaa. Itseasiassa äitini suositteli minulle aikoinaan kierukan käyttöä, kun äiti tietysti tiesi että serkkuni kanssa vehtasin. Uhh, poika taisi tulla. Ainakin kuulosti siltä.

        Ajatus että vaari olisi isäni kauhistuttaa minua mutta sellaistakin olen kuullut. Totuutta tästä tuskin saan ikinä tietää, enkä ole varma haluaisinko edes.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajatus että vaari olisi isäni kauhistuttaa minua mutta sellaistakin olen kuullut. Totuutta tästä tuskin saan ikinä tietää, enkä ole varma haluaisinko edes.
        Anneli48

        Kävin poikaa katsomassa ja kerroin että hommailen keittiössä ja esittelin vibramunan pillustani. Pojalla on sen kaukosäädin. Sain jo pari kertaa tässä keittiössä kun poika vaihtelee taajuutta. Onko äitisi sinulle kertonut kuka on isäsi tai epäillyt vaariasi isäksesi? Kuka on sinulle sanonut että vaarisi voisi olla sinun isäsi?

        Minun vaarin suhteen minulla ei asiaan sellaista merkityssidettä ole, että olisiko asiat jotenkin toisin jos hän olisi isäni, tai ei olisi isäni. Vaikka olisi, hän on minulle silti aina vaari ja vaikka isäni ei olisikaan isäni, hän on silti se isäni. Olen oppinut löytämään isähahmot muualta, myös vaaristani kun isäni, siis se minulle esitelty isä, on jäänyt vähän tuntemattomaksi hahmoksi elämässäni. Ei sellaista halua edes oppia tuntemaan joka ei halua tutustua minuun. Serkkujeni suhteen varmaan heidän äitinsä tietää varmasti, mutta serkkunikaan eivät ole tuoneet asiaa esiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin poikaa katsomassa ja kerroin että hommailen keittiössä ja esittelin vibramunan pillustani. Pojalla on sen kaukosäädin. Sain jo pari kertaa tässä keittiössä kun poika vaihtelee taajuutta. Onko äitisi sinulle kertonut kuka on isäsi tai epäillyt vaariasi isäksesi? Kuka on sinulle sanonut että vaarisi voisi olla sinun isäsi?

        Minun vaarin suhteen minulla ei asiaan sellaista merkityssidettä ole, että olisiko asiat jotenkin toisin jos hän olisi isäni, tai ei olisi isäni. Vaikka olisi, hän on minulle silti aina vaari ja vaikka isäni ei olisikaan isäni, hän on silti se isäni. Olen oppinut löytämään isähahmot muualta, myös vaaristani kun isäni, siis se minulle esitelty isä, on jäänyt vähän tuntemattomaksi hahmoksi elämässäni. Ei sellaista halua edes oppia tuntemaan joka ei halua tutustua minuun. Serkkujeni suhteen varmaan heidän äitinsä tietää varmasti, mutta serkkunikaan eivät ole tuoneet asiaa esiin.

        Kaukosäädin pojallasi!! Rietasta!!
        Kuulin teininä vaarista että olisi isäni eräältä kylän mieheltä.
        Äitini ei halua jutella tällaisista asioista.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin poikaa katsomassa ja kerroin että hommailen keittiössä ja esittelin vibramunan pillustani. Pojalla on sen kaukosäädin. Sain jo pari kertaa tässä keittiössä kun poika vaihtelee taajuutta. Onko äitisi sinulle kertonut kuka on isäsi tai epäillyt vaariasi isäksesi? Kuka on sinulle sanonut että vaarisi voisi olla sinun isäsi?

        Minun vaarin suhteen minulla ei asiaan sellaista merkityssidettä ole, että olisiko asiat jotenkin toisin jos hän olisi isäni, tai ei olisi isäni. Vaikka olisi, hän on minulle silti aina vaari ja vaikka isäni ei olisikaan isäni, hän on silti se isäni. Olen oppinut löytämään isähahmot muualta, myös vaaristani kun isäni, siis se minulle esitelty isä, on jäänyt vähän tuntemattomaksi hahmoksi elämässäni. Ei sellaista halua edes oppia tuntemaan joka ei halua tutustua minuun. Serkkujeni suhteen varmaan heidän äitinsä tietää varmasti, mutta serkkunikaan eivät ole tuoneet asiaa esiin.

        Runkkasin pikkuhousuillani pojan spermat haarapalaan ja puin ne pikkuhousut takaisin jalkaan. Poika työnsi sormen vibramunan seuraksi pilluun ja hyväili rintaa samaan aikaan. Kävin viemässä roskat ja poika vaihteli taajuuksia ja heilutin kättä tervehdykseksi kun poika katsoi ikkunalta. Päällä oli vain pikkuhousut mekko ja sandaalit. Minä en kysynyt suoraan sitä äidiltä että olenko vaarin, mutta kun äiti kehotti hankkimaan kierukan, niin se oli niinkuin semmoinen että meillä voisi olla sama isä jostain muualtakin, koska myös serkku sai ei ihan puhuttelua, mutta sellaisen kommentin että käyttäkää ehkäisyä vaikka me olimme vehdanneet aiemmin myös muiden kanssa. En tiedä, olisi hauska tietää mutta ei se niin paljoa mieltä paina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Runkkasin pikkuhousuillani pojan spermat haarapalaan ja puin ne pikkuhousut takaisin jalkaan. Poika työnsi sormen vibramunan seuraksi pilluun ja hyväili rintaa samaan aikaan. Kävin viemässä roskat ja poika vaihteli taajuuksia ja heilutin kättä tervehdykseksi kun poika katsoi ikkunalta. Päällä oli vain pikkuhousut mekko ja sandaalit. Minä en kysynyt suoraan sitä äidiltä että olenko vaarin, mutta kun äiti kehotti hankkimaan kierukan, niin se oli niinkuin semmoinen että meillä voisi olla sama isä jostain muualtakin, koska myös serkku sai ei ihan puhuttelua, mutta sellaisen kommentin että käyttäkää ehkäisyä vaikka me olimme vehdanneet aiemmin myös muiden kanssa. En tiedä, olisi hauska tietää mutta ei se niin paljoa mieltä paina.

        Miltä se tuntuu kun pojan spermaiset pikkuhousut kastelee haaraväläsi? Riettaalta varmasti ainakin!?
        Kysyn koska poikani on taas spermannut pahoin ottamalla pyykkikorista pikkuhousuni ja jätti ne tuohon ihan näytille!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miltä se tuntuu kun pojan spermaiset pikkuhousut kastelee haaraväläsi? Riettaalta varmasti ainakin!?
        Kysyn koska poikani on taas spermannut pahoin ottamalla pyykkikorista pikkuhousuni ja jätti ne tuohon ihan näytille!
        Anneli48

        Riettaalta, se sperma meni vetiseksi ja valui roskia viedessä sen kankaan läpi reisille ja tuntui aluksi viileältä ennenkuin se lämpeni samalla kun poika vaihteli niitä taajuuksia. Hän pitää vieläkin sitä kaukosäädintä ja sisällä värinä vaihtuu. Poika vähän veti käteen tuossa keittiönpöydän toisella puolella ja meni nyt olohuoneen puolelle ja sitä ennen suuteli pitkään ja sormetti samalla ulkopuolelta ja hieroi sitä spermaista kangasta pilluuni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riettaalta, se sperma meni vetiseksi ja valui roskia viedessä sen kankaan läpi reisille ja tuntui aluksi viileältä ennenkuin se lämpeni samalla kun poika vaihteli niitä taajuuksia. Hän pitää vieläkin sitä kaukosäädintä ja sisällä värinä vaihtuu. Poika vähän veti käteen tuossa keittiönpöydän toisella puolella ja meni nyt olohuoneen puolelle ja sitä ennen suuteli pitkään ja sormetti samalla ulkopuolelta ja hieroi sitä spermaista kangasta pilluuni.

        Minun käy kieltämättä kateeksi sinua että teillä tuollainen suhde!
        Poikani äsken kysyi saisiko hän nukkua ensi yön vieressäni. Vastasin ettei niin kaukaa käy päinsä, ennen kuin poika parantaa tapansa ja siivoaa suunsa.
        Poika lupasi parantaa tapansa ja siivota suunsa jos saa siivota minun suuni tällä, osoittaen sormella penistään!!
        Mietin hetken mitä hän sillä tarkoitti kunnes ymmärsin ja suutuin sanoen, että nyt kuules mutta poika uhkaili jos ei käy, niin sitten vasta hän alkaa käyttäytymäänkin ilkeästi!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun käy kieltämättä kateeksi sinua että teillä tuollainen suhde!
        Poikani äsken kysyi saisiko hän nukkua ensi yön vieressäni. Vastasin ettei niin kaukaa käy päinsä, ennen kuin poika parantaa tapansa ja siivoaa suunsa.
        Poika lupasi parantaa tapansa ja siivota suunsa jos saa siivota minun suuni tällä, osoittaen sormella penistään!!
        Mietin hetken mitä hän sillä tarkoitti kunnes ymmärsin ja suutuin sanoen, että nyt kuules mutta poika uhkaili jos ei käy, niin sitten vasta hän alkaa käyttäytymäänkin ilkeästi!
        Anneli48

        Pidä varasi koska poika tuli olohuoneesta samantien kun kaivoin lattialta kuulokkeen johtoa ja laittamalla jalan jalkojeni väliin, väänsi jalat auki ja alkoi sovittelemaan itseään minuun ja kun yritin kontata pakoon, hän nosti minut tuolin istuinta vasten ja otti minut siinä kun kerran olin jo runkannut spermatkin häneltä ja naituaan ejakuloi pilluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidä varasi koska poika tuli olohuoneesta samantien kun kaivoin lattialta kuulokkeen johtoa ja laittamalla jalan jalkojeni väliin, väänsi jalat auki ja alkoi sovittelemaan itseään minuun ja kun yritin kontata pakoon, hän nosti minut tuolin istuinta vasten ja otti minut siinä kun kerran olin jo runkannut spermatkin häneltä ja naituaan ejakuloi pilluun.

        Pidän varani sen minkä kykenen. Vaikka sanoin ettei hänellä ole asiaa sänkyyni poika uhmakkaasti sanoi, että siitähän en minä päätä!
        Ei tämä nyt 1.kerta ole kun näin uhoaa mutta nyt hän tuntuisi olevan tosissaan. En tiedä, ehkä poika tuosta rauhoittuu mutta sänkyyni nukkumaan en ainakaan vielä uskalla mennä.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidän varani sen minkä kykenen. Vaikka sanoin ettei hänellä ole asiaa sänkyyni poika uhmakkaasti sanoi, että siitähän en minä päätä!
        Ei tämä nyt 1.kerta ole kun näin uhoaa mutta nyt hän tuntuisi olevan tosissaan. En tiedä, ehkä poika tuosta rauhoittuu mutta sänkyyni nukkumaan en ainakaan vielä uskalla mennä.
        Anneli48

        Poika on olohuoneessa ja kun en ehtinyt lähellekään saamaan kun hän otti minut äsken, hän laittaa vibramunaa pois päältä ja välillä taas päälle ja nautiskelen sen minkä pystyn. Käytän dildoa kun ei tuo nyt suostu antamaan tuota kaukosäädintä takaisinkaan. Paikat on ihan spermalitkumuhjussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pidän varani sen minkä kykenen. Vaikka sanoin ettei hänellä ole asiaa sänkyyni poika uhmakkaasti sanoi, että siitähän en minä päätä!
        Ei tämä nyt 1.kerta ole kun näin uhoaa mutta nyt hän tuntuisi olevan tosissaan. En tiedä, ehkä poika tuosta rauhoittuu mutta sänkyyni nukkumaan en ainakaan vielä uskalla mennä.
        Anneli48

        Pääsetkö johonkin esimerkiksi vessaan lukkojen taakse jos hän ottaa väkisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pääsetkö johonkin esimerkiksi vessaan lukkojen taakse jos hän ottaa väkisin.

        Ehkä pääsisin livahtamaan vessaan, se on ainoa lukittava ovi.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä pääsisin livahtamaan vessaan, se on ainoa lukittava ovi.
        Anneli48

        Poika otti minut tässä välissä jo toisen kerran. Hän painoi käteni lattiaan ja painoi jalat haralleen ja en pystynyt tekemään mitään kun hän nai ja välillä runkkasi ja taas työnsi sen sisään, kun yritin kiemurrella. Mutta kun kaikki nukkuu niin en voi käskeäkään häntä lopettamaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aivan kamalaa luettavaa pojalta tällainen äitiään nöyryyttävä kohtelu ja haukkuminen, varsinkin kun tuo tuollainen on avioeroni jälkeen tullut tutuksi omalta Adhd pojaltani.
        Yhä röyhkeämmäksi on poikani käytös muuttunut pienessä ajassa enkä tiedä mitä sen suhteen enää voisin tehdä.
        Mitään varsinaista yhdyntää poikani kanssa ei ole tapahtunut mutta tämän pojan ajatuksia luettuani tulin vakuuttuneemmaksi että äitinä sama voisi minullekin tapahtua.
        Eron jälkeen on alkoholi myös tullut minulle ongelmaksi ja kuullut poikani suusta vastaavia loukkauksia kuin tuossa pojan teksteistä ilmi tulee.

        Poikien ylikorostunut kiinnostus äitiään kohtaan ei taida ollakaan niin poikkeuksellista kun olen kuvitellut tämän palstan kirjoitusten perusteella ja olisikin mukava lukea äitien kokemuksia tästä, kokevatko he olevan asian kanssa yhtä yksinäisiä kuten minäkin.
        Anneli48

        Hei anneli ota minuun yhteyttä olen 55v mies


    • Anonyymi

      Kyrpää vailla. Nai sitä

      • Anonyymi

        Mitähän mahdat tarkoittaa tällä?
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän mahdat tarkoittaa tällä?
        Anneli48

        Onko sinulla Anneli48 poikaa ? Ootko näyttänyt paikkojasi hänelle ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinulla Anneli48 poikaa ? Ootko näyttänyt paikkojasi hänelle ?

        On poika enkä ole vartavasten tarkoituksella paikkojani pojalleni esitellyt.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On poika enkä ole vartavasten tarkoituksella paikkojani pojalleni esitellyt.
        Anneli48

        Voisitkos ajatella tekeväsi niin ? Ajele karvasi ja kävele "vahingossa" pelkässä paidassa hänen nähtensä. Jos äidin namipillu ei aiheuta välitöntä reaktiota niin ihmettelen suuresti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitkos ajatella tekeväsi niin ? Ajele karvasi ja kävele "vahingossa" pelkässä paidassa hänen nähtensä. Jos äidin namipillu ei aiheuta välitöntä reaktiota niin ihmettelen suuresti.

        Olen ajellut karvani sieltä mutta jos tuolla tavoin pelkässä paidassa esiintyisin hänelle vahingossakin, saisin hänet takuulla heti kimppuuni!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ajellut karvani sieltä mutta jos tuolla tavoin pelkässä paidassa esiintyisin hänelle vahingossakin, saisin hänet takuulla heti kimppuuni!
        Anneli48

        Täällä toivotaan sitä.

        ToinenPervoMom


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen ajellut karvani sieltä mutta jos tuolla tavoin pelkässä paidassa esiintyisin hänelle vahingossakin, saisin hänet takuulla heti kimppuuni!
        Anneli48

        Haluat sitä kuitenkin polttavasti. Et muuten kirjottaisi täällä. Anna kerrankin mennä niin mikä tuntuu hyvältä.
        Melkein tunen pillusi tuoksun. Saat käskyn toiselta äidiltä tänään koskettaa pojan penistä joko paljaana tai edes housujen läpi. Tee äläkä mieti. Ja kerro seuraukset meille.

        PervMom


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluat sitä kuitenkin polttavasti. Et muuten kirjottaisi täällä. Anna kerrankin mennä niin mikä tuntuu hyvältä.
        Melkein tunen pillusi tuoksun. Saat käskyn toiselta äidiltä tänään koskettaa pojan penistä joko paljaana tai edes housujen läpi. Tee äläkä mieti. Ja kerro seuraukset meille.

        PervMom

        Voi olla että alitajunnassani haluaisin sitä ja taitaa se kirjoituksistanikin tulla ilmi jos toinen nainenkin sen vaistoaa.
        Ehkä tarvitsisin määrätietoisuutta enemmän vaikkapa kokeneemman naisen välittämänä.
        Voisimmepa viestiä kahden ilman että muut saisivat lukea ajatuksistani ja mielihaluistani!?
        Olet oikeassa, sen verran olen riutunut märkänä jo useamman vuorokauden että sen voisi ehkä joku haistaa vaikka pikkuhousujani olen ahkerasti kuivempiin vaihdellutkin.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla että alitajunnassani haluaisin sitä ja taitaa se kirjoituksistanikin tulla ilmi jos toinen nainenkin sen vaistoaa.
        Ehkä tarvitsisin määrätietoisuutta enemmän vaikkapa kokeneemman naisen välittämänä.
        Voisimmepa viestiä kahden ilman että muut saisivat lukea ajatuksistani ja mielihaluistani!?
        Olet oikeassa, sen verran olen riutunut märkänä jo useamman vuorokauden että sen voisi ehkä joku haistaa vaikka pikkuhousujani olen ahkerasti kuivempiin vaihdellutkin.
        Anneli48

        Nyt tehdään näin. Seuraavan kerran kun poikasi lähtee ulos niin vietämme kokeen. Laita kaikki lempilelusi hyvin valmiiksi ja näkyville. Katsot vaikka ikkunasta kun poikasi tulee.

        Sitten menet huoneeseeni masturboimaan hiukan äännellen ja jätät oven raolleen. Anna kiimasi näkyä ja kuulua kunhan ei ole teennäistä. Pistät vaikka kuulokkeet päähän, jotta tämä menisi täydestä. Anna pillun kitistä. Lisää vaikka liukastetta, jotta kiimaliimat valuu pitkin lintuja.

        Poikasi tulee näkemään ja kuulemaan. Tällä aasinsillalla se et ole sinä joka aloittaa. Vaihtoehtoisesti voit lavastaa minkä tahansa vastaavan tilanteen.

        Eikä sinun ole pakko avautua täällä. Tehdään näin. Mikäli teet mitään näistä ehfottamisistani niin et kerro sitä täällä, vaan annat jollekin kirjoittamalleni jutulle "pusun pimpille" naiselta naiselle.

        Voisin niin kuvitella tuoksuttavani spermattua limaista pilluasi ❤️

        En kestä enää. Täytyy tulla omin sormin.


        PervMom


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tehdään näin. Seuraavan kerran kun poikasi lähtee ulos niin vietämme kokeen. Laita kaikki lempilelusi hyvin valmiiksi ja näkyville. Katsot vaikka ikkunasta kun poikasi tulee.

        Sitten menet huoneeseeni masturboimaan hiukan äännellen ja jätät oven raolleen. Anna kiimasi näkyä ja kuulua kunhan ei ole teennäistä. Pistät vaikka kuulokkeet päähän, jotta tämä menisi täydestä. Anna pillun kitistä. Lisää vaikka liukastetta, jotta kiimaliimat valuu pitkin lintuja.

        Poikasi tulee näkemään ja kuulemaan. Tällä aasinsillalla se et ole sinä joka aloittaa. Vaihtoehtoisesti voit lavastaa minkä tahansa vastaavan tilanteen.

        Eikä sinun ole pakko avautua täällä. Tehdään näin. Mikäli teet mitään näistä ehfottamisistani niin et kerro sitä täällä, vaan annat jollekin kirjoittamalleni jutulle "pusun pimpille" naiselta naiselle.

        Voisin niin kuvitella tuoksuttavani spermattua limaista pilluasi ❤️

        En kestä enää. Täytyy tulla omin sormin.


        PervMom

        Tarkoitat että kun poikani "salaa" näkee minut kuulokkeet päässäni riettaana voihkivan nautinnoissa itseäni naiden muka tietämättä että hän katselee minua, hän siinä sitten näkemästään haluaa minua ja vastuu aloitteen tekemisestä seksiin siirtyisi minulta pojalle?

        Kun näen silmissäni tyydyttäväni itseäni tietäen poikani katselevan nolottaa jo sekin kauheasti saati että pystyisin siihen oikeasti.
        Mitään sellaisia aikuisten lelujakaan minulla ei kyllä ole.
        Toisaalta en kiellä, etteikö ehdotuksesi kiihottaisi minua mutta en nyt vain taida kyetä siihen en ainakaan selvinpäin!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitat että kun poikani "salaa" näkee minut kuulokkeet päässäni riettaana voihkivan nautinnoissa itseäni naiden muka tietämättä että hän katselee minua, hän siinä sitten näkemästään haluaa minua ja vastuu aloitteen tekemisestä seksiin siirtyisi minulta pojalle?

        Kun näen silmissäni tyydyttäväni itseäni tietäen poikani katselevan nolottaa jo sekin kauheasti saati että pystyisin siihen oikeasti.
        Mitään sellaisia aikuisten lelujakaan minulla ei kyllä ole.
        Toisaalta en kiellä, etteikö ehdotuksesi kiihottaisi minua mutta en nyt vain taida kyetä siihen en ainakaan selvinpäin!
        Anneli48

        Yllä juuri niin. Jos ei ole leluja niin kurkkukin käy. Olen kerran tyydyttänyt itseäni kurkulla, jonka mieheni söi heti sen jälkeen. Voit myös käyttää kynttilää, harjan vartta, mitä vain tajusit idean.

        Äläkä tee mitään mikä ei tunnu luontevalta. Jos kirjoitus on totta niin kieltämättä askel fantasiasta toteutukseen on suuri. Joten älä suostu minun tai kenenkään painostukseen. Pahoitten sitä. Itse tiedät kuinka edetä. Teet ikinä mitään tai et.

        Mutta sait vain minut niin äärimmäiseen kiimaan, että olen jo tänä aamuna tullut kahdesti ajatellen tätä ja muutamaa muuta juttua täällä.

        Itseasiassa minuun vaikuttaa tuo "salakatselu'. Joku toinen jo kirjoitti siitä. Se saa minut aivan hulluksi. Katselen sitten sitä miehen tai naisen tekemänä.

        Sytyttäjäni siis toimit sinä. Äsken tulin uskomattoman lujaa kun ajattelin "sinun" masturboivan poikasi perään. Omassa päässäni seurasin teitä miten poikasi katseli sinua salaa ja veteli esinahlaansa lujaa ja nopeasti. Samassa unelmassa sinä tulit selkä kaarella siinä huoneessa sängyllä huutaen ja poika ruiski oven raosta lattialle ja seinälle.

        Minä olin teidän salakatselijanne ja todella tulin niin lujaa, että taju meinasi lähteä. Lisäkiksit tuli tuosta teidän sukulaisuussuhteesta.

        Olet kiihottava nainen. En epäile, eikö perääsi kuolaisi paljon muitakin kuin poikasi. Mutta silloin se ei olisi kiellettyä, vaan normaalia toimintaa.

        Paha sanoa mikä minuun on mennyt, koska kaikenkarvaiset naisten perversiot sytyttävät pienen pimppani äärimmilleen.

        Jatka valitsemallasi tiellä. Älä anna muiden vaikuttaa tai saatat katua sitä. Tulen kuitenkin seuraamaan sinun kommettejasi postasitpa mitä postaat. Tietysti toivon, että ne jollain lailla liittyisivät seksissä ohi normin. Kuitenkin kaikki on vapaaehtoista ja ihmisten omalla suostumuksella ilman vallan tai -hyväksikäyttöä. Minusta 18v mies tai nainen saa vapaasti harrastaa seksiä kenen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yllä juuri niin. Jos ei ole leluja niin kurkkukin käy. Olen kerran tyydyttänyt itseäni kurkulla, jonka mieheni söi heti sen jälkeen. Voit myös käyttää kynttilää, harjan vartta, mitä vain tajusit idean.

        Äläkä tee mitään mikä ei tunnu luontevalta. Jos kirjoitus on totta niin kieltämättä askel fantasiasta toteutukseen on suuri. Joten älä suostu minun tai kenenkään painostukseen. Pahoitten sitä. Itse tiedät kuinka edetä. Teet ikinä mitään tai et.

        Mutta sait vain minut niin äärimmäiseen kiimaan, että olen jo tänä aamuna tullut kahdesti ajatellen tätä ja muutamaa muuta juttua täällä.

        Itseasiassa minuun vaikuttaa tuo "salakatselu'. Joku toinen jo kirjoitti siitä. Se saa minut aivan hulluksi. Katselen sitten sitä miehen tai naisen tekemänä.

        Sytyttäjäni siis toimit sinä. Äsken tulin uskomattoman lujaa kun ajattelin "sinun" masturboivan poikasi perään. Omassa päässäni seurasin teitä miten poikasi katseli sinua salaa ja veteli esinahlaansa lujaa ja nopeasti. Samassa unelmassa sinä tulit selkä kaarella siinä huoneessa sängyllä huutaen ja poika ruiski oven raosta lattialle ja seinälle.

        Minä olin teidän salakatselijanne ja todella tulin niin lujaa, että taju meinasi lähteä. Lisäkiksit tuli tuosta teidän sukulaisuussuhteesta.

        Olet kiihottava nainen. En epäile, eikö perääsi kuolaisi paljon muitakin kuin poikasi. Mutta silloin se ei olisi kiellettyä, vaan normaalia toimintaa.

        Paha sanoa mikä minuun on mennyt, koska kaikenkarvaiset naisten perversiot sytyttävät pienen pimppani äärimmilleen.

        Jatka valitsemallasi tiellä. Älä anna muiden vaikuttaa tai saatat katua sitä. Tulen kuitenkin seuraamaan sinun kommettejasi postasitpa mitä postaat. Tietysti toivon, että ne jollain lailla liittyisivät seksissä ohi normin. Kuitenkin kaikki on vapaaehtoista ja ihmisten omalla suostumuksella ilman vallan tai -hyväksikäyttöä. Minusta 18v mies tai nainen saa vapaasti harrastaa seksiä kenen

        kanssa haluaa. Ja kaikki ovat ainakin suhteellisen terveitä päästään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yllä juuri niin. Jos ei ole leluja niin kurkkukin käy. Olen kerran tyydyttänyt itseäni kurkulla, jonka mieheni söi heti sen jälkeen. Voit myös käyttää kynttilää, harjan vartta, mitä vain tajusit idean.

        Äläkä tee mitään mikä ei tunnu luontevalta. Jos kirjoitus on totta niin kieltämättä askel fantasiasta toteutukseen on suuri. Joten älä suostu minun tai kenenkään painostukseen. Pahoitten sitä. Itse tiedät kuinka edetä. Teet ikinä mitään tai et.

        Mutta sait vain minut niin äärimmäiseen kiimaan, että olen jo tänä aamuna tullut kahdesti ajatellen tätä ja muutamaa muuta juttua täällä.

        Itseasiassa minuun vaikuttaa tuo "salakatselu'. Joku toinen jo kirjoitti siitä. Se saa minut aivan hulluksi. Katselen sitten sitä miehen tai naisen tekemänä.

        Sytyttäjäni siis toimit sinä. Äsken tulin uskomattoman lujaa kun ajattelin "sinun" masturboivan poikasi perään. Omassa päässäni seurasin teitä miten poikasi katseli sinua salaa ja veteli esinahlaansa lujaa ja nopeasti. Samassa unelmassa sinä tulit selkä kaarella siinä huoneessa sängyllä huutaen ja poika ruiski oven raosta lattialle ja seinälle.

        Minä olin teidän salakatselijanne ja todella tulin niin lujaa, että taju meinasi lähteä. Lisäkiksit tuli tuosta teidän sukulaisuussuhteesta.

        Olet kiihottava nainen. En epäile, eikö perääsi kuolaisi paljon muitakin kuin poikasi. Mutta silloin se ei olisi kiellettyä, vaan normaalia toimintaa.

        Paha sanoa mikä minuun on mennyt, koska kaikenkarvaiset naisten perversiot sytyttävät pienen pimppani äärimmilleen.

        Jatka valitsemallasi tiellä. Älä anna muiden vaikuttaa tai saatat katua sitä. Tulen kuitenkin seuraamaan sinun kommettejasi postasitpa mitä postaat. Tietysti toivon, että ne jollain lailla liittyisivät seksissä ohi normin. Kuitenkin kaikki on vapaaehtoista ja ihmisten omalla suostumuksella ilman vallan tai -hyväksikäyttöä. Minusta 18v mies tai nainen saa vapaasti harrastaa seksiä kenen

        Tulin juuri kaupasta kotiin ja kuinka ollakaan kun näen kirjoituksesi kurkusta olin sellaisen kaupasta ostanut ajatuksissani käyttää sitä kuten tässä neuvoit!!
        Poikankin on lähtenyt sillä välin jonnekin ja tuntuu kuin kohtalo itsestään ohjaisi minut toteuttamaan sen, joka vetää kuin magneetti minua puoleensa ja mikä ajatuksiani niin kovin on kiihoittanut jo jonkin aikaa.

        Olen mielestäni järkevä, itsenäisesti ajatteleva akateemisesti kouluttautunut aikuinen nainen enkä ole johdateltavissa mihinkään sellaiseen mitä en halua!
        Vaikka himo kiimassakin herkästi voi kuin hypnoosissa estää ajattelemasta järkevästi, ei kuten sanotaan edes hypnoosissa kukaan tekemään mitään sellaista mitä pohjimiltaan ei haluaisi tai se olisi vastenmielistä.

        Askel fantasiasta toteutukseen on suuri mutta jos joskus sitä haluaa kokea jotain sopimatonta jonka uskoo tuottavan tullessaan nautintoa, on tällainen harppaus normin yli vain otettava.

        On ihanaa ajatella että kirjoituksillani olen saattanut tousen naisen kiimaan ja olet minusta noin innostunut! Haluan edelleen jakaa ajatukseni ja kokemukseni kanssasi jos se noin paljon sinulle tuottaa iloa!

        Olet oikeassa että minulle riittäisi kyllä ottajia. Vaikka itse kehunkin, olen tyylikkäästi pukeutuva, sopusuhtainen kookas rintainen nainen ja kääntänyt katseita julkisesti liikkeellä ollessani.
        Mutta se mikä on varma, nurkkiini ei enään ikinä muuta asumaan yksikään mies enkä sen takia ole innokas uusia ihmissuhteita hankkimaan. Se vain, että olen löytänyt vahvan seksuaalisen identiteettini nyt uudelleen, ei sovi tämän yhtälön kanssa! Siksi pojan into minuun on tehnyt minuun vaikutuksen joka kiihottaa minuakin sen kiellettävyydestä huolimatta tai ehkä juuri sen takia. En kykene sanoin kuvaamaan kuinka tämä vetää puoleensa vaikka kuinka järki sanoisi toista!!!

        Istun keittiön pöydän äärellä vilkuillen ulos koska poikani saapuu.
        Vatsaani kutittelee kuin miljoonat muurahaiset möyrisivät siellä. Käteni ja jalkani vapisevat ajatuksesta että pian olisin pojan salakatseltavana kun olen rietas! Mitä siitä sitten seuraakaan tulee nähtäväksi.
        Olen vähissä vaatteissa, päälläni vain asut joissa uskoisin olevani pojan silmissä mahdolisimman seksikäs kun hänen saapuessa nopeasti livahdan makuuhuoneeni sängylle jossa kaikki on valmiina "näytökseen"!
        Odottavan aika on pitkä, tässä istuessani se tulee toteen, eikä tällä jännittämisen määrälle mitä tässä nyt koen riitä mikään mittari sitä enää ilmaisemaan!!!

        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulin juuri kaupasta kotiin ja kuinka ollakaan kun näen kirjoituksesi kurkusta olin sellaisen kaupasta ostanut ajatuksissani käyttää sitä kuten tässä neuvoit!!
        Poikankin on lähtenyt sillä välin jonnekin ja tuntuu kuin kohtalo itsestään ohjaisi minut toteuttamaan sen, joka vetää kuin magneetti minua puoleensa ja mikä ajatuksiani niin kovin on kiihoittanut jo jonkin aikaa.

        Olen mielestäni järkevä, itsenäisesti ajatteleva akateemisesti kouluttautunut aikuinen nainen enkä ole johdateltavissa mihinkään sellaiseen mitä en halua!
        Vaikka himo kiimassakin herkästi voi kuin hypnoosissa estää ajattelemasta järkevästi, ei kuten sanotaan edes hypnoosissa kukaan tekemään mitään sellaista mitä pohjimiltaan ei haluaisi tai se olisi vastenmielistä.

        Askel fantasiasta toteutukseen on suuri mutta jos joskus sitä haluaa kokea jotain sopimatonta jonka uskoo tuottavan tullessaan nautintoa, on tällainen harppaus normin yli vain otettava.

        On ihanaa ajatella että kirjoituksillani olen saattanut tousen naisen kiimaan ja olet minusta noin innostunut! Haluan edelleen jakaa ajatukseni ja kokemukseni kanssasi jos se noin paljon sinulle tuottaa iloa!

        Olet oikeassa että minulle riittäisi kyllä ottajia. Vaikka itse kehunkin, olen tyylikkäästi pukeutuva, sopusuhtainen kookas rintainen nainen ja kääntänyt katseita julkisesti liikkeellä ollessani.
        Mutta se mikä on varma, nurkkiini ei enään ikinä muuta asumaan yksikään mies enkä sen takia ole innokas uusia ihmissuhteita hankkimaan. Se vain, että olen löytänyt vahvan seksuaalisen identiteettini nyt uudelleen, ei sovi tämän yhtälön kanssa! Siksi pojan into minuun on tehnyt minuun vaikutuksen joka kiihottaa minuakin sen kiellettävyydestä huolimatta tai ehkä juuri sen takia. En kykene sanoin kuvaamaan kuinka tämä vetää puoleensa vaikka kuinka järki sanoisi toista!!!

        Istun keittiön pöydän äärellä vilkuillen ulos koska poikani saapuu.
        Vatsaani kutittelee kuin miljoonat muurahaiset möyrisivät siellä. Käteni ja jalkani vapisevat ajatuksesta että pian olisin pojan salakatseltavana kun olen rietas! Mitä siitä sitten seuraakaan tulee nähtäväksi.
        Olen vähissä vaatteissa, päälläni vain asut joissa uskoisin olevani pojan silmissä mahdolisimman seksikäs kun hänen saapuessa nopeasti livahdan makuuhuoneeni sängylle jossa kaikki on valmiina "näytökseen"!
        Odottavan aika on pitkä, tässä istuessani se tulee toteen, eikä tällä jännittämisen määrälle mitä tässä nyt koen riitä mikään mittari sitä enää ilmaisemaan!!!

        Anneli48

        Olet seksikäs myös minulle. Mitä antaisinkaan jos saisin nähdä sinun tekevän sen juuri nyt livenä. Sitä pillun tuoksua ilmassa kun leikit sillä. Ehkä myöhemmin jopa sperman ja munan tuokse sekoittuu siihen❤️

        Jos meillä on kurkkua kaapissa niin tiedän mihin se kohta löytää tiensä. Olen tullut jo kahdesti ja sinun kiimapimppasi hyräytti koneeni käyntiin taas.

        Tämä ei ole tottakaan. Mitä jos mieheni tahtoo vielä illalla. Tiedän kokemuksesta, että olen aivan hellänä tällaisen rumban jälkeen. Nyt kurkkumetsäle. Nähdään 15min


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet seksikäs myös minulle. Mitä antaisinkaan jos saisin nähdä sinun tekevän sen juuri nyt livenä. Sitä pillun tuoksua ilmassa kun leikit sillä. Ehkä myöhemmin jopa sperman ja munan tuokse sekoittuu siihen❤️

        Jos meillä on kurkkua kaapissa niin tiedän mihin se kohta löytää tiensä. Olen tullut jo kahdesti ja sinun kiimapimppasi hyräytti koneeni käyntiin taas.

        Tämä ei ole tottakaan. Mitä jos mieheni tahtoo vielä illalla. Tiedän kokemuksesta, että olen aivan hellänä tällaisen rumban jälkeen. Nyt kurkkumetsäle. Nähdään 15min

        Kurkku tekee hyvää tässä keittiöpöydän ääressä istuessa enkä malttanut pelkästään odotella poikaa. Nyt vain hän saattaa jäädä ulkoa näkemättä jos saapuu ja pian yllättääkin minut tässä kurkun kanssa!!
        Tuoksuni takuulla pistää heti poikani nenään kun hän kotiin saapuu! En ole valunut näin runsaasti kiimaa aikoihin kuin nyt!! Tämä on niin kiihoittavaa!!!!!!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kurkku tekee hyvää tässä keittiöpöydän ääressä istuessa enkä malttanut pelkästään odotella poikaa. Nyt vain hän saattaa jäädä ulkoa näkemättä jos saapuu ja pian yllättääkin minut tässä kurkun kanssa!!
        Tuoksuni takuulla pistää heti poikani nenään kun hän kotiin saapuu! En ole valunut näin runsaasti kiimaa aikoihin kuin nyt!! Tämä on niin kiihoittavaa!!!!!!
        Anneli48

        Myös minä "kurkutin'. Otin muovin pois ja aloitin. Kyllä sutkahti helposti tosi märkään pilluun. Olisittepa nähneet sen kurkun jälkikäteen. Oli täynnä limaa ja pillussa kurkulla valkoiseksi vatkautuneita nesteitä. Sekä oli jopa pakko maistaa kurkkua jälkikäteen. Pesin lopun kurkun ja laitoin sen jääkaappiin. Kiihotun ajatuksesta, että joku haistaa sen kurkusta ja yhä syö sen.
        Toivottavasti saat munaa mitä kaipaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kurkku tekee hyvää tässä keittiöpöydän ääressä istuessa enkä malttanut pelkästään odotella poikaa. Nyt vain hän saattaa jäädä ulkoa näkemättä jos saapuu ja pian yllättääkin minut tässä kurkun kanssa!!
        Tuoksuni takuulla pistää heti poikani nenään kun hän kotiin saapuu! En ole valunut näin runsaasti kiimaa aikoihin kuin nyt!! Tämä on niin kiihoittavaa!!!!!!
        Anneli48

        Minulta tuli ajatellen sinua keittiön pöydällä kurkun kanssa.


        N45


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yllä juuri niin. Jos ei ole leluja niin kurkkukin käy. Olen kerran tyydyttänyt itseäni kurkulla, jonka mieheni söi heti sen jälkeen. Voit myös käyttää kynttilää, harjan vartta, mitä vain tajusit idean.

        Äläkä tee mitään mikä ei tunnu luontevalta. Jos kirjoitus on totta niin kieltämättä askel fantasiasta toteutukseen on suuri. Joten älä suostu minun tai kenenkään painostukseen. Pahoitten sitä. Itse tiedät kuinka edetä. Teet ikinä mitään tai et.

        Mutta sait vain minut niin äärimmäiseen kiimaan, että olen jo tänä aamuna tullut kahdesti ajatellen tätä ja muutamaa muuta juttua täällä.

        Itseasiassa minuun vaikuttaa tuo "salakatselu'. Joku toinen jo kirjoitti siitä. Se saa minut aivan hulluksi. Katselen sitten sitä miehen tai naisen tekemänä.

        Sytyttäjäni siis toimit sinä. Äsken tulin uskomattoman lujaa kun ajattelin "sinun" masturboivan poikasi perään. Omassa päässäni seurasin teitä miten poikasi katseli sinua salaa ja veteli esinahlaansa lujaa ja nopeasti. Samassa unelmassa sinä tulit selkä kaarella siinä huoneessa sängyllä huutaen ja poika ruiski oven raosta lattialle ja seinälle.

        Minä olin teidän salakatselijanne ja todella tulin niin lujaa, että taju meinasi lähteä. Lisäkiksit tuli tuosta teidän sukulaisuussuhteesta.

        Olet kiihottava nainen. En epäile, eikö perääsi kuolaisi paljon muitakin kuin poikasi. Mutta silloin se ei olisi kiellettyä, vaan normaalia toimintaa.

        Paha sanoa mikä minuun on mennyt, koska kaikenkarvaiset naisten perversiot sytyttävät pienen pimppani äärimmilleen.

        Jatka valitsemallasi tiellä. Älä anna muiden vaikuttaa tai saatat katua sitä. Tulen kuitenkin seuraamaan sinun kommettejasi postasitpa mitä postaat. Tietysti toivon, että ne jollain lailla liittyisivät seksissä ohi normin. Kuitenkin kaikki on vapaaehtoista ja ihmisten omalla suostumuksella ilman vallan tai -hyväksikäyttöä. Minusta 18v mies tai nainen saa vapaasti harrastaa seksiä kenen

        Kiihottavaa! Minä jäin kiinni sormettamisesta kotibileiden jälkeen. Kaikki muut paitsi pari jätkää ja yksi tyttö oli lähtenyt pois. Yksi jätkä nukkui suihkussa lämpimällä lattialla ja tyttö ja toinen jätkä olivat makuuhuoneessa. Makasin sohvalla enkä saanut unta ja aloin sormettamaan kännikiimassa ja potkin pikkuhousut ja paidan pois. Vierestä löysin laukusta sopivan harjan. En tiennyt edes oliko se minun laukku ja aloin sitä tunkemaan pilluun ja kunnolla nauttimaan. Olohuoneen ja keittiön välissä oli pelkkä aukko ja jätkä oli varmaan silloin kun olin hetkeksi nukahtanut mennyt nukkumaan keittiön nurkkaan. Näin hämärässä että joku liikkui. Pysähdyin vähäksi aikaa ja kun mitään ei näkynyt mietin että se on varmaan joku kello tai puiden oksien välistä tuleva valo tms. ja jatkoin tyydyttämistä. Mutta valo muuttui pikkuhiljaa ja aloin näkemään että joku hahmo, ihminen, siinä on katsomassa ja minulla oli pimppipuoli sitä kohti. Säikähdin, mutta jatkoin koska ei se voinut olla kukaan tuntematon ja kun tajusin että se runkkaa. Sain orkkuja ja se jätkäkin vaihtoi asentoa mutta ei sanonut mitään ei tullut lähentelemään mutta näin aamuhämärissä kun se veti spermat talouspaperille. Jätkä puki housut jalkaan ja puhui vasta sitten kun kuiskasi että hän lähtee käppäileen kotiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kurkku tekee hyvää tässä keittiöpöydän ääressä istuessa enkä malttanut pelkästään odotella poikaa. Nyt vain hän saattaa jäädä ulkoa näkemättä jos saapuu ja pian yllättääkin minut tässä kurkun kanssa!!
        Tuoksuni takuulla pistää heti poikani nenään kun hän kotiin saapuu! En ole valunut näin runsaasti kiimaa aikoihin kuin nyt!! Tämä on niin kiihoittavaa!!!!!!
        Anneli48

        Saitko eilen mitä halusit ? Toivottavasti on tyydytetty nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiihottavaa! Minä jäin kiinni sormettamisesta kotibileiden jälkeen. Kaikki muut paitsi pari jätkää ja yksi tyttö oli lähtenyt pois. Yksi jätkä nukkui suihkussa lämpimällä lattialla ja tyttö ja toinen jätkä olivat makuuhuoneessa. Makasin sohvalla enkä saanut unta ja aloin sormettamaan kännikiimassa ja potkin pikkuhousut ja paidan pois. Vierestä löysin laukusta sopivan harjan. En tiennyt edes oliko se minun laukku ja aloin sitä tunkemaan pilluun ja kunnolla nauttimaan. Olohuoneen ja keittiön välissä oli pelkkä aukko ja jätkä oli varmaan silloin kun olin hetkeksi nukahtanut mennyt nukkumaan keittiön nurkkaan. Näin hämärässä että joku liikkui. Pysähdyin vähäksi aikaa ja kun mitään ei näkynyt mietin että se on varmaan joku kello tai puiden oksien välistä tuleva valo tms. ja jatkoin tyydyttämistä. Mutta valo muuttui pikkuhiljaa ja aloin näkemään että joku hahmo, ihminen, siinä on katsomassa ja minulla oli pimppipuoli sitä kohti. Säikähdin, mutta jatkoin koska ei se voinut olla kukaan tuntematon ja kun tajusin että se runkkaa. Sain orkkuja ja se jätkäkin vaihtoi asentoa mutta ei sanonut mitään ei tullut lähentelemään mutta näin aamuhämärissä kun se veti spermat talouspaperille. Jätkä puki housut jalkaan ja puhui vasta sitten kun kuiskasi että hän lähtee käppäileen kotiin.

        Olisimpa,se ollut minä, joka oli katsomassa. Olisin asettunut niin että molemmat olisi nähneet toistensa pimpat ja tullut takulla ennennäkemätön rajusti. En tiedä mitään seksikkäämpää kuin itsellään leikkivä nainen. Tärisen ajatuksesta tehdä,se toisen naisen kanssa samassa huoneessa. Niin uskomattoman seksikkäältä ja rohkealta kuulostat. Vielä harjan varrella. Kuin omasta elämästä.

        Sait muistot pintaan ja myös tämän pimpan niin kiimaan niin kiimaan.

        CaughtWappingMom


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saitko eilen mitä halusit ? Toivottavasti on tyydytetty nainen.

        Poikani yllätti minut touhuistani riettaana mutta ei tullutkaan yksin!!
        Järkyttävän nolotukseni jälkeen sain sitten kyllä moninkertaisesti sen mitä halusin ja nyt olen todellakin tyydytetty nainen.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poikani yllätti minut touhuistani riettaana mutta ei tullutkaan yksin!!
        Järkyttävän nolotukseni jälkeen sain sitten kyllä moninkertaisesti sen mitä halusin ja nyt olen todellakin tyydytetty nainen.
        Anneli48

        Mitä tarkoitat moninkertaisella? Kenen kanssa poika tuli? Mitä ne teki?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoitat moninkertaisella? Kenen kanssa poika tuli? Mitä ne teki?

        Olin sängyssäni makuuhuoneeni ovi auki kun kuulin poikani tulevan ovesta kotiin. Suljin silmät korvanapit korvillani etten muka tietäisi pojan tulleen ja jatkoin itseni tyydyttämistä kurkulla vavisten jännityksestä.
        Ajattelin että poika on väkisinkin jo huomannut minut riettaana ja katselee minua ovelta. Pidin silmäni silti visusti kiinni. Asetelma oli niin kiihottava että tunsin pian saavani orgasmin joka tulikin niin rajuna että koko vartalon ravistelemana silmänikin siinä aukeni jolloin huomasin ovella kaksi poikaa puhelinkamerat kuvaamassa minua orgasmissa!!!
        En toennut heti orgasmin otteesta vaan ehkä minuutin tuijotin epäuskoisena poikaani joka antoi kaverinsakin kuvata äitiään riettaana naimassa kurkulla itsekin häpeääni videoiden!!
        Toisen pojan olen tuntenut kun hän oli aivan lapsi ja ollut poikani paras ystävä sieltä lähtien.
        Kun orgasmin kouristelu rauhoittui, paniikissa aioin etsiä lähes täysin alastomalleni vartalolleni vaatetta kun poikani istui sängylle viereeni estäen tämän.
        Loppuiltani menikin sitten seksin merkeissä!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin sängyssäni makuuhuoneeni ovi auki kun kuulin poikani tulevan ovesta kotiin. Suljin silmät korvanapit korvillani etten muka tietäisi pojan tulleen ja jatkoin itseni tyydyttämistä kurkulla vavisten jännityksestä.
        Ajattelin että poika on väkisinkin jo huomannut minut riettaana ja katselee minua ovelta. Pidin silmäni silti visusti kiinni. Asetelma oli niin kiihottava että tunsin pian saavani orgasmin joka tulikin niin rajuna että koko vartalon ravistelemana silmänikin siinä aukeni jolloin huomasin ovella kaksi poikaa puhelinkamerat kuvaamassa minua orgasmissa!!!
        En toennut heti orgasmin otteesta vaan ehkä minuutin tuijotin epäuskoisena poikaani joka antoi kaverinsakin kuvata äitiään riettaana naimassa kurkulla itsekin häpeääni videoiden!!
        Toisen pojan olen tuntenut kun hän oli aivan lapsi ja ollut poikani paras ystävä sieltä lähtien.
        Kun orgasmin kouristelu rauhoittui, paniikissa aioin etsiä lähes täysin alastomalleni vartalolleni vaatetta kun poikani istui sängylle viereeni estäen tämän.
        Loppuiltani menikin sitten seksin merkeissä!
        Anneli48

        Mitä teitte seksin aikana, kaikki haluavat varmasti tietää tarkemmin ihan kaiken mitä teitte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä teitte seksin aikana, kaikki haluavat varmasti tietää tarkemmin ihan kaiken mitä teitte.

        Siitä tulee pitkä kertomus jos ihan kaiken tarkasti kertoisin. Enkä oikein kehtaa edes kertoa, en ainakaan aivan kaikkea!
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä tulee pitkä kertomus jos ihan kaiken tarkasti kertoisin. Enkä oikein kehtaa edes kertoa, en ainakaan aivan kaikkea!
        Anneli48

        Haluamme ehdottomasti lukea edes JOTAIN. Ja jos tarinasi on tosi niin kait huolehdit ettei pojat lataa tai näytä videoitasi ihan missä sattuu ?

        Tulin eilen kolmesti näiden juttujen avulla. Pimppa alkaa heti tykyttää kun kuvittelen sinua tyydyttämässä itseäsi kurkulla. Jos se olisin ollut jostain uskomattomasta syystä minä, joka käveli sisään, niin olisin takulla pannut pienen pimppini laulamaan sinun nähtesi. Olisin painanut pilluni lähelle kasvojasi kun silmäsi ovat suljetut ja runkannut sitä voimakkaasti. Siinä olisi sinulle katseltavaa kiitokseksi showtasi jota minä olisin saanut kiitollisena ja superkiimoissani seurata.

        Kurkunkin olisin syönyt tai ainakin ottanut mukaani. Tai olisimme voineet käyttää sitä yhdessä molemmista päistä ❤


        N45


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haluamme ehdottomasti lukea edes JOTAIN. Ja jos tarinasi on tosi niin kait huolehdit ettei pojat lataa tai näytä videoitasi ihan missä sattuu ?

        Tulin eilen kolmesti näiden juttujen avulla. Pimppa alkaa heti tykyttää kun kuvittelen sinua tyydyttämässä itseäsi kurkulla. Jos se olisin ollut jostain uskomattomasta syystä minä, joka käveli sisään, niin olisin takulla pannut pienen pimppini laulamaan sinun nähtesi. Olisin painanut pilluni lähelle kasvojasi kun silmäsi ovat suljetut ja runkannut sitä voimakkaasti. Siinä olisi sinulle katseltavaa kiitokseksi showtasi jota minä olisin saanut kiitollisena ja superkiimoissani seurata.

        Kurkunkin olisin syönyt tai ainakin ottanut mukaani. Tai olisimme voineet käyttää sitä yhdessä molemmista päistä ❤


        N45

        Kyllä, ne videot ovat ongelma! Eilen jo niiden avulla poikani yritti saada minut tekemään jotain niin pervoa johon ei heidän katseltavakseen voinut millään suostua!
        Kirjoitan eilisestä kun ehdin mutta kun tässä tuntuu tapahtuvan nyt koko ajan lisää vastaavaa kuin eilen.
        Anneli48


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä tulee pitkä kertomus jos ihan kaiken tarkasti kertoisin. Enkä oikein kehtaa edes kertoa, en ainakaan aivan kaikkea!
        Anneli48

        Kerro ihmeessä kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitä tulee pitkä kertomus jos ihan kaiken tarkasti kertoisin. Enkä oikein kehtaa edes kertoa, en ainakaan aivan kaikkea!
        Anneli48

        Kehtaat kertoa kaikesta, koska kaikki muutkin ovat kehdanneet!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yllä juuri niin. Jos ei ole leluja niin kurkkukin käy. Olen kerran tyydyttänyt itseäni kurkulla, jonka mieheni söi heti sen jälkeen. Voit myös käyttää kynttilää, harjan vartta, mitä vain tajusit idean.

        Äläkä tee mitään mikä ei tunnu luontevalta. Jos kirjoitus on totta niin kieltämättä askel fantasiasta toteutukseen on suuri. Joten älä suostu minun tai kenenkään painostukseen. Pahoitten sitä. Itse tiedät kuinka edetä. Teet ikinä mitään tai et.

        Mutta sait vain minut niin äärimmäiseen kiimaan, että olen jo tänä aamuna tullut kahdesti ajatellen tätä ja muutamaa muuta juttua täällä.

        Itseasiassa minuun vaikuttaa tuo "salakatselu'. Joku toinen jo kirjoitti siitä. Se saa minut aivan hulluksi. Katselen sitten sitä miehen tai naisen tekemänä.

        Sytyttäjäni siis toimit sinä. Äsken tulin uskomattoman lujaa kun ajattelin "sinun" masturboivan poikasi perään. Omassa päässäni seurasin teitä miten poikasi katseli sinua salaa ja veteli esinahlaansa lujaa ja nopeasti. Samassa unelmassa sinä tulit selkä kaarella siinä huoneessa sängyllä huutaen ja poika ruiski oven raosta lattialle ja seinälle.

        Minä olin teidän salakatselijanne ja todella tulin niin lujaa, että taju meinasi lähteä. Lisäkiksit tuli tuosta teidän sukulaisuussuhteesta.

        Olet kiihottava nainen. En epäile, eikö perääsi kuolaisi paljon muitakin kuin poikasi. Mutta silloin se ei olisi kiellettyä, vaan normaalia toimintaa.

        Paha sanoa mikä minuun on mennyt, koska kaikenkarvaiset naisten perversiot sytyttävät pienen pimppani äärimmilleen.

        Jatka valitsemallasi tiellä. Älä anna muiden vaikuttaa tai saatat katua sitä. Tulen kuitenkin seuraamaan sinun kommettejasi postasitpa mitä postaat. Tietysti toivon, että ne jollain lailla liittyisivät seksissä ohi normin. Kuitenkin kaikki on vapaaehtoista ja ihmisten omalla suostumuksella ilman vallan tai -hyväksikäyttöä. Minusta 18v mies tai nainen saa vapaasti harrastaa seksiä kenen

        Kyllä pojalle voi antaa. Jos tulee raskaaksi sanoo että se oli joku tuntematon yhden yön juttu


    • Anonyymi

      Tapahtui jo pitkähkö tovi sitten. Olimme nuoruudessani usein kahden äitini kanssa, koska isä teki useaa työtä ja oli paljon poissa kotoa. Olin kahdenkymmenen, lähdössä armeijaan ja olin etsimässä omaa asuntoa.
      En ollut koskaan kova baareissa juoksija ja tänä kyseisenä lauantaina lähinnä katselin videoita omassa huoneessani. Äitini tuli jostain pienessä hiprakassa ja tuli juttelemaan minulle. Siitä avauduimme kerrankin juttelemaan sen miljoonasta asiasta ja se venyi pikkutunneille.

      Jossain vaiheessa yötä äitini totesi olevansa hikinen ja kaipaavansa vain pesuille ja nukkumaan. Vetäydyin kohti omaa huonettani, mutta äitini kysyi emmekö jatkaisi juttutuokiotamme saunassa. Emmehän ole käyneet siellä yhdessä vuosiin.

      Kerrankin ajattelin, että mikäjottei. Mielessäni ei rehellisesti käynyt mitään seksiinkään liittyvää. Riisuttuamme huomasin äitini paljaaksi ajellun häpykummun. Äitini oli yhä mahtava ilmestys. Ja voin vaikka vannoa tunteneeni pimpan tuoksun ilmassa. Saunareissu venähti, jutut olivat laidasta laitaa kunnes ne jotenkin lipsuivat levottomina myös seksiin. Se ja posliinina haarat levällään lauteilla löylyjä ottava äitini sai nuoren pojan vehkeet seisomaan hallitsemattomasti. Siinä ei peittely auttanut yhtään.

      Äitini tuijotti häpeilemättä seisokkiani ja lipaisi kielellään ylähuultaan. Sitten hän kuin kaappasi heppini otteeseensa. Äiti veti esinahkaani edes taas pari kolme kertaa ja huokais miten komea peli jja olin tulla välittömästi. Silloin hän lopetti ja poistui mitään sanomatta suihkun puolelle. En tiennyt mirä tehdä. Runkkaisinko itse loppuun. Silloin kuulin kutsun suihkun puolelta. "Tule pesemään selkäni".

      Äitini seisoi suihkun alla pienessä haaraasennossa ja nojasi käsin seinään. Pese sieltä ylhäältä alas kunnolla. Saa painaa reilummin sienellä, hän opasti. Mitä tämä nyt oli ? Tarttuu vehkeeseeni saunassa ja poistuu sitten. Häpeää ja kiimaa. Sekä elämäni kovin seisokki tähän päivää mennessä. Olin tulla koskettamatta itseäni.

      Menin hänen taakseen ja saippuan selän kuten pyydettiin. Kiveäkin kovempi terskani hipaisi äitini pakaroita. Yhä selin minuun hän levitti haaransa niin auki kun sai ja kuiskasi vaikka olimme kahden. "Laita se sisään". Tein työtä käskettyä. Äitini uskomattoman märkä ja kuuma kolo ylitti kaikki odotukseni mistään. Saa uskoa tai ei, mutta äitini tuntui tiukemmalla kuin kukaan niistä neljästä tytöstä joiden kanssa olin harrastanut seksiä sitä ennen. Olin tulla välittömästi minuutin kahden jälkeen. Äitini jotenkin vaistosi tai tunsi tämän. Olin vetämässä vehkeet ulos, koska tiesin etten kyennyt pidättämään enää. Silloin äiti tarttui minua ja veti minut tiukemmin itseään vasten. "Älä ota sitä ulos" En voinut mitään kun tunsin nesteeni ruiskuavan sisään uskomattoman kuumaan äitini pilluun. Polveni eivät kantaneet enää ja rönötimme molemmat pesuhuoneen lattialla toistemme syleilyssä ja suukotellessa kiimaisesti toisiamme.

      Peseydyimme loppuun ja menimme jatkamaan leikkejämme makuuhuoneeseen. Sinä yönä äitini sai orgasmejaan lähes loputtoman tyyppisinä sarjoina. Vasta aamulla vaihdoin pillulimoista märästä vuoteesta omaani.

      Tästä alkoi muutaman vuoden uskomaton panosuhde, jossa rakatelimme aina ja kaikkialla. Varoimme kyllä visusti jäämästämme kiinni. Ja kyllähän se pillu ja myöhemmin peppuaan tuli niin tutuksi, että kireydestä huolimatta saimme suoritettua pidempiä ja pidempiä nainteja. Äitini myös opetti minulle miten pillua oikeasti pitää nuolla, sekä antoi minulle elämäni ylivoimaisesti parhaat suihinotot. Myöhemmin menin armeijaan ja löysin oman vakisuhteen. Kaikesta huolimatta ja näin vuosikymmenen jälkeen panemme yhä pari kertaa vuodessa. Meillä on perinne vähintään yhteen saunareissuun kesällä ja talvella. Samalla kummallakin on veto oikeus kutsua toinen paikalle koska tahansa, jos kiima lyö aivan yli, eikä sille ole muita esteitä.

      Oi niitä aikoja.

      • Anonyymi

        Kiihottava tarina. Minulla vähän samanlainen kokemus äidistä armeija ajoilta. Käyn myös vieläkin muutaman kerran kuukaudessa äitini luona ja yleensä aina naimme silloin.


    • Anonyymi

      Olin kuusitoista äiti tuli humalassa kotiin kuulin kolinaa katsoin ovelta käveli huojahtaen meni vessaan, siellä noitui ja tuli ilma housuja ja rinnat paljaana meni sänkyyn. Kävin vessassa hiljaa katsoin housuja ja haistelin selvästi spermaa.
      kävelin keittiöön äiti huusi tuo vettä otin kannu ja lasin. Äiti oli alasti jalat haarallaan kierisin sängyn annoin vettä, kysyin titäääkö isä nousi istumaan, meillä ei mene hyvin ja tuherti itkua isäsä on huorannut.
      Äit meni makuulle katseli peittoa ja sanoi olet nähnyt jo kaiken, menin viereen äiti halasi olen humalassa ethän kerro isälle olen välilä yksinäinen sanoin tarviiko silti naida muita. äiti nousi miten niin koskin pilluun tämän takia tuli kainaloon ethän kerro kostin tai jotain äiti oli vieressä sanoin voinhan minä avittaa ja hieroin rintaa äiti otti käden pois ei me voida pidin kättä äitin vatsalla ja hyväilin äit makasi luulin että nukkuu hyväilin rintoja, äiti kuiskas haluatko hyväilin lisää äiti kääntyi imaisn rinnasta sanoi auts imaisin lisää antoi imeä kääntyi että sain imeä kumpaakin, kysyin annoitko kunnolla oliko mukavaa katsoi sanoi suoraan oli mukavaa työnnin käden pilluun jalat oli yhdessä kääntyi vähän kuiskas tuntui näin hyvältä ja levitti jalat sain vapaasti hyväillä. Äiti nousi ja sanoi tein myös näin ja ottikalun suuhun tuntui että tulen heti työnsin pois äiti sanoi sitten jaksat ja im minulle ensimmäisen naisen tekemän orgasmin, olin äidin kainalossa kertoi että joskus tulee halu.
      Näykin äidin nännejä silitteli saat imeä, kalu alkoi nousta ja koski äitiin äit kuiskas nyt nousin päälle äiti levitti jalkoja ja laittoi tyynyn alle menin jalkojen väliin pillu oli esillä äiti ohjasi sisään huokasi kunmeni kokonaan kuiskas oletpa iso äiti kuiskas sievästi nautitaan jaksoin nauttia pitkään äiti oli yllättävän tiukka vaikka sanotaan synnyttänyt on väljä äiti ohjasi välillä imemään nännejä kijahteli kun teki hyvää kuiskasin olet paljas äiti halasi on seksikkäämpää rutisti ja sanoi tule kulta tule tunsi nkuinka pillu puristeli kun laskin äiti kiljui noin noin,
      Makasin äidin vierellä kysyi olink ensimmäinen sanoin olit äiti silitteli ja sanoi saat opetella mun kanssa.
      Kun isä oli poissa ja muita ei ollut nukuin äidin kanssa äiti antoi neljäkin kertaa yössä usein vain kolmesti. Rakstelin äitiä enemmän kuin isä ensimmäisenä vuonna.
      Äit anti isällekkin kuulin kun äiti ilakoi.Joskus äiti tulee katsomaan lapsia kun vaimo on "tyttöjen" kanssa silloin naidaan useasti mutta ssivosti että vaimo ei huomaa.

      Isällä on tapletteja ettäkestää, kerran äiti toi tullessa kun lähdettiin mummolaan oltiin yö hotellissa jaksoin naida koko yön äiti oli halullaan aamulla voiteli kun oli herkkänä nauroi pillu on hellä oltiin jo vaatteet päällä työnsin äidin pöytää vasten laskin housut ja nostin hametta kiljui kun painoin pohjaan kohta pyysi lisää kun pillu valui panin pitkään, äiti sanoi nyt ei yhtään enää ja voiteli uudelleen, autossa nauroi olet sinä pukki monestikko nait laskin kuudesti. Sanoi älä anna vaimosi nuolla ennen kui nait siitä isäsikin jäi kiinni, hyvä että jäi kiitos sinulle.

      • Anonyymi

        Googlekääntäjän erittäin huono lopputulos. Jos omana meinasit tarjota niin olisit tehnyt tarinan ymmärrettäväksi edes suomalaisille. Nyttenhän tuo teksti on tasoa kolmannen luokan ainekisa. Vähän skarppausta ja joku olisi edes snadisti uskonut aidoksi.


    • Vastaava juuri koettu kokemus mutta toisin päin, itse tulleena poikani yllätetyksi.
      Kyllä nolottaa!!!

      • Anonyymi

        Kerro siitä mitä tapahtui sunnuntaina pojan, hänen kaverinsa ja sinun kesken.


      • Anonyymi

        Kerro lisää.


      • Anonyymi

        Nyt kyllä kerrot siitä meille !!!!

        Masturboiva äiti yllätetään. Suoraan kuin pornoleffasta tai miesten fantasiasta. Et voi pitää itselläsi sitä tarinaa. Veikkaan, että siitä tulee helposti kiimaisin juttu ikinä.


    • Anonyymi

      Olen mies nyt jo 49v vanhempien kanssa asuessa kyllä olin aina runkatessa nolona ja varautunut jos jään kiinni. Mökillä joskus teininä jäin saunalle illalla ja toivoin että tätini olisi tullut minut yllättämään. Ei tullut. On minua 10 vanhempi ja vieläkin panettava. Oli kuulemma arvannut mitä saunalla touhuan ja toivon kun vuosia myöhemmin erään sukulaisen häiden jatkoilla juteltiin. Eikä jäänyt vaan jutteluun. Yksi kerta on niin että äiti saattoi huomata. Kyllä nytkin varmistan ettei vaimo ole tulossa jos yksin katson pornoa ja leikin mulkulla. Jotenkin eri asia jos vaimo yllättäisi vaikka usein katsomme yhdessä pornoa ja runkkailemme ja leikitään leluilla. Toki myös nussitaan.

    • Anonyymi

      Jo tömähti. Lukeeko joku vielä pornolehtiä ilmaisen nettipornon aikana?

      • Anonyymi

        Oli tosi jutut. Joo ...! Vilkas on mielikuvitus, ja paskanen! Tuntuu, että kaikki Suomen äidit antaa pojilleen Satua satua...!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli tosi jutut. Joo ...! Vilkas on mielikuvitus, ja paskanen! Tuntuu, että kaikki Suomen äidit antaa pojilleen Satua satua...!

        Työelämän muutokset ovat luoneet paljon uusia mahdollisuuksia. Isät ovat poissa kotoa kun harrastukset ovat enemmän ulkona, tai äidit eronneet ja töitä tehdään paljon enemmän kotona. Tilaisuuksia on valtavan paljon enemmän. Sen lisäksi netti on tarjonnut enemmän vertaistukea ja tietoa.


      • Anonyymi

        Tämän aloituksen tekijä kirjoitti kaksikymmentä vuotta sitten.


    • Anonyymi

      Vanha ketju joo mutta kerron. Kun tapasin nykyisen naisystäväni, hänen naapurissa asui yksinhuoltaja äiti teinipoukansa kanssa. Äiti oli kaunis pitkä näinen. Kerran tulin naiseni luo aamuyöllä kun tulin töistä ja kuljen siitä heidän ikkunan läheltä silleen yläpuolelta polkua. Kaihtimien lomasta näki kun nainen oli miehen alla jalat koukussa kylkiä vasten. Pysähdyin ja katselin kun he tekivät sitä ja tajusin että tuo saattaa olla hänen poikansa. Koko täsmäsi. Liike loppui ja nainen kietoi jalat hetkeksi miehen ympärille. Sitten mies nousi ja olen varma että se oli hänen poikansa kun hän on myös tosi pitkä. Lähdin hiljaa ulko ovelle ja meni sisään. En ole kertonut tästä kenellekään.

    • Anonyymi

      Nai vaan. Jos estelee sanot että ilmoitat viranomaisille hyväksikäytöstä. Toimii.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 250 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe