Mitähän tarkoitaa seuraava:
"Varoitus. Lähde userenv
Windows tallensi käyttäjän NN rekisterin, kun jokin sovellus tai palvelu käytti yhä rekisteriä uloskirjautumisen aikana. Käyttäjän rekisterin varaamaa muistia ei ole vapautettu. Rekisterin lataus poistetaan, kun rek. ei ole enää käytössä.
Tähän on usein syynä käyttäjän tilin avulla suoritetut palvelut. Määritä palv. LocalService- tai NetworkService-tilin avulla suoritettaviksi."
"Varoitus. Lähde userenv
Windows tallensi käyttäjän NN rekisterin, kun jokin sovellus tai palvelu käytti yhä rekisteriä uloskirjautumisen aikana. Käyttäjän rekisterin varaamaa muistia ei ole vapautettu. Rekisterin lataus poistetaan, kun rek. ei ole enää käytössä.
Tähän on usein syynä käyttäjän tilin avulla suoritetut palvelut. Määritä palv. LocalService- tai NetworkService-tilin avulla suoritettaviksi."
Vastaukset 1
Vanhimmat
että joku ohjelma oli vielä käynnissä kun käyttäjä oli kirjautumassa ulos.
Lisätietoa asiasta (EN)
http://support.microsoft.com/?kbid=837115
Korjaussatsi (hidastaa (?) uloskirjautumista):
User Profile Hive Cleanup Service
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1B286E6D-8912-4E18-B570-42470E2F3582&displaylang=en