Millä linjalla Elastinen kävi intin???

tjm??

tietääkö kukaan et millä linjalla Kimmo Laiho alias Elastinen on ollut armeijassa?? ja onko se ollut kenties koko vuoden vai pelkästään puoli vuotta?? Just kuuntelin sen vanhoja biisejä, ja sellanen biisi "Nuori Nero" Elastinen laulaa näin:

Mä en tullut seuraamaan,
mä tulin johtamaan.
Koulutushaara,
etulinjan tulenjohtaja,
sitä myös siviilis...

Voisko se olla tulenjohtomies?? tai sit jos se on ollu vuoden niin sit joko tulenjohtaja tai tulenjohtoaliupseeri...

Vissiin tuo tulenjohtolinja on aika suosittu. Myös Joonas Hytönen on tulenjohtomies ja ai niin, minäkin oon tulenjohtolinjan käynyt eli tulenjohtoaliupseeri:)

19

1427

  Vastaukset

  • eikösse joku niistä ollut totaali kieltäytyjä, joko tuo tai se toinen.

   • se oli se toinen se Iso-H... Elastinen on kyl käyny intin Santahaminassa mut en tiiä millä linjalla.


   • Armeijassa opetetaan puolustamaan kotimaata, ei tappamaan.


  • Tiedän, että kyse on ikivanhasta asiasta, mutta uutistenkin puolesta asia on taas noussut pinnalle. Edelleen elän siinä käsityksessä, että Elastinen ei ole käynyt armeijaa, eikä edes siviilipalvelusta vaan on totaalikieltäytyjä aka luuseri. Joskus ikuisuuksia sitten oli lehdessä juttu, että se iso-H ja Elastinen ei aio suorittaa velvollisuuksiaan maata kohtaan ja kummankin herrat kuvassa siinä lehtijutussa.

   • Jos ei ole käynyt armeijaa ei ole mitään asiaa puhua itsenäisestä Suomesta. Linnan juhliin ei pitäs olla mitään asiaa. Pion 84


  • Jare ja Etovainen ovat sivarihomppeja.

  • Mikä porukka täällä yrittää puhua armeijasta? Ei siellä ole mitään linjoja, vaan aselajeja ja joukko-osastoja

  • Onko Keekki myös sivarimiehiä? Ela on tekopyhä paskahousu, joka vain esittää positiivista. Kuullut, että osaa olla tarvittaessa v-mäinen. Eikös noi totaalikieltäytyjät joudu vankilaan? Tosi tilanteen tullessa ovat ainakin sopivaa tykinruokaa . ;)))

   • Ei sitten ihan täys nahjus ole. Entäs tää Jare Tiihonen ? Onko koskaan kertonut mitään inttiajoista vai hoitiko sivarin vanhusten tai lasten parissa?


   • JustCurious kirjoitti:

    Ei sitten ihan täys nahjus ole. Entäs tää Jare Tiihonen ? Onko koskaan kertonut mitään inttiajoista vai hoitiko sivarin vanhusten tai lasten parissa?

    Kyllä Cheekki näköjään on armeijan käynyt

    Tiihonen on palvellut varusmiehenä Panssariprikaatissa ja on sotilasarvoltaan panssarijääkäri.[4
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Cheek#Yksityiselämä


  • Ihan sama missä kävi nyky intti on aivan saatana nössöosasto ja sen käyneet luulee vielä olevansa muka miehiä voi vitunpaskat eihän siellä saa sanoa alokkaalle mitään ettei tuu pahamieli vitun some soturit suurin osa ei selviytyis metsässä montaa päivää siellä varmaan itkettäis ja halttais että on kamalaa saatana.

   • Taisit itse saada latva b kakkospaperit eli punasen kortin armeijasta.


   • Ne sivarit on yleensä Jani Toivolan tyyppisiä vihervasuri luusereita, jotka vastustaa yksityisautoilua, mutta itse käyttävät taksia veronmaksajien piikkiin 24/7. Mitään ei viitsitä tehdä, kun äiti pyyhkii vielä aikuisten poikiensakin perseet. Ela ja Jare sentään sentään ovat tehneet jotain rahojensa eteen. Armeijamenestyksestä tuskin voi kummankaan kohdalla puhua.


  • Sielläkö se kakan pakastus opetettiin.

  • Neitipoikia tulee jo intistä. Kiroilu ja härskit puheet on kielletty. Jokohan kielletään toiminta, josta voi tulla rys...lle paha mieli? Esimerkiksi kohti ampuminen.

  • Jare kävi intin 06 santikses spadena...broidi ollu sen kaa samaa aikaa sama linja

  • Jos kävi Santiksen, niin osaston täytyy olla kranaatinheitinkomppania.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   12225
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   4779
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   88
   2646
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1795
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1453