juoppohullu naapuri

lasten puolesta

Meidän talon "nasse-setä" ei kestä pihalta tulevia lasten ääniä ja on tehnyt valituksen. isännöitsijä kävi antamassa suulisen huomautuksen ja aikoi laittaa kirjallisen perässä (arviolta 10 perheelle)!!!voidaanko tosiaan varoituksia jaella näillä perusteella?sanottakoon vielä ettei klo 22 jälkeen ole ollut yhtään lasta pihalla.

13

2093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • santa claus

      Minua ei ole kersojen äänet koskaan häirinneet, sitä vastoin naapurin aikamiespoikien kaljapönötykset ottaa joskus päähän ...

      • ???

        Mikäs se sellanen on? Ei mulla kalja riitä stondiksen kehitykseen. Olenkohan ainoa?


    • tää vaan on

      No meitä on moneen junaan....

      Se riippuu hyvin pitkälti ihmisestä mikä ärsyttää. Myönnän itsekin että joskus kun olen työ- yms. asioiden takia kovasti stressaantunut, niin pihalla kiljuvat lapset ärsyttävät aivan suunnattomasti, kun taas mukavan olotilan aikoina niitä ei juuri noteeraa. Sama on muiden asioiden kanssa: Naapurien käyttäytyminen, ihmisten tötöilyt liikenteessä yms.

      • ärsyttää

        meidän naapuritalojen lapset leikkivät tuossa pihatiellä, ajavat pyörällä ihan päin he*****iä siinä samassa paikassa, jossa moni esim.kääntää autoaan ja pistää auton tien varteen parkkiin. Ne huutavat eikä osaa olla hiljaa.

        Ärsyttävää.


      • markkinat
        ärsyttää kirjoitti:

        meidän naapuritalojen lapset leikkivät tuossa pihatiellä, ajavat pyörällä ihan päin he*****iä siinä samassa paikassa, jossa moni esim.kääntää autoaan ja pistää auton tien varteen parkkiin. Ne huutavat eikä osaa olla hiljaa.

        Ärsyttävää.

        Kai se prkl on niin että jos asuu kerrostalo lähiössä missä on satoja ihmisiä ääniä tulee väkisellä.Ainahan jotakin joku ääni ärsyttää.Muuttasitte ite maalle jotka ette kestä että maailmassa on muitakin ihmisiä kuin te!!!


      • ei niin paha
        markkinat kirjoitti:

        Kai se prkl on niin että jos asuu kerrostalo lähiössä missä on satoja ihmisiä ääniä tulee väkisellä.Ainahan jotakin joku ääni ärsyttää.Muuttasitte ite maalle jotka ette kestä että maailmassa on muitakin ihmisiä kuin te!!!

        kuin se, että ne pyöräilevät siinä TIELLÄ, eikä varmaan äiti ja isi ole sanoneet että väistäkää autoja kun ne ajavat siihen pihaan, koska ne kakarat eivät IKINÄ väistä, kauheaa vauhtia vaan pistävät menemään pikkupyörillään..

        Itseasiassa tuohon kun vertaa, äänet eivät ärsytä yhtään. Voisivat vaan oppia väistämään kun se "leikkialue"on siellä kerrostalon takapihalla mutta lapset eivät siellä pysy.


    • ...on hyvin vihainen

      Kyllä voidaan. Tutustupa tarkemmin taloyhtiösi järjestyssääntöihin, jos olet sitä edes tähän mennessäkään tehnyt... Kaikenlainen häiritsevä käyttäytyminen, joka häiritsee muiden asukkaiden rauhaa, on kielletty. Nasse-sedän kupin otto ei kai ole aiheuttanut teille mitään järjestyshäiriöitä, sen sijaan vuorotyötä tekevien ihmisten uni häiriintyy kakaroiden kiljumisesta. Miks ne muuteen huutaa korkealta ja kovaa, kuin päätä leikattais?! Kasvata tenavasi käyttäytymään, tai muuta maalle!

      • helv.stä

        Kyllä nasse-setä on viihdyttäny naapureita örinällään monta yötä vaan eipä olla siitä välitetty.Mikähän sitten luokitellaan naapureita häiritseväksi?Entä jos häiritsevä oletkin sinä joka tulet vuorotöistä keskellä yötä autolla ja sitten kolistelet rapussa ja askeliahan kuuluu kun menet kotiin?LOPETATKO TYÖSI?järj.säännöissä lukee:talossa vallitsee yörauha klo 22-07!pihalla leikkimistä ja puhumista EI kielletä kyllä missään säännöissä!


      • Maalle

        Ketä ei siedä normaali elämää menköön ite maalle jossa saa olla rauhassa ! Ei tarvi sen jälkeen vinee ku pikku teini.


      • Anonyymi

        Meirä talossa rääkyy kakarat ja nasset.

        Kun välillä karjasee, ovat minuutin hiljaa ja taas alkaa meteli.

        Kyllä vituttaa


    • Meillä

      Näin hoidettiin meidän lähiössä, isännöitsijä antoi "melkein" kaikille lapsiperheille kirjallisen huomautuksen jossa syytetään "lastanne" kymmenestä eri rikkeestä. Syytökset kaikkiin rikkeisiin pohjautuu oletuksesta, ja tämäkin valittaja oli talotoimikunta. Talotoimikuntaan kuuluvat eivät saaneet tätä huomautusta vaikka olisi pitänyt...

      • jyrää

        Näkyy olevan yleinen käytäntö että juopottelu ja kännissä pihalla pörrääminen on hyväksytympää kuin lasten leikit.Jos vaikka Nasse-sedällä tulee yrjöt rapun eteen niin silitetään vaan päätä,mutta auta armias jos sattuu lapsilla kaatumaan hiekka ämpäri asfaltiile niin johan on taas parvekkeella päitä rivissä urputtamassa.Pitäs kaupungin vissin tehdä kaikille ryhmille omat alueensa kun ei sovussa pystytä olemaan.omat "lellikit" on myös isännöitsijällä.. toiset saa tehdä mitä vaan ja toiset ei mitään!


    • tiina-tiikeri

      Olen itse opiskelija ja täytyy nyt kyllä antaa meidän talon asukkaille palautetta että parhaat naapurit on mitä löytyy!! Meilläkin on (aina välillä) ollut sellaisia bileitä että ihan itseä HIRVITTÄÄ! Silti ei valituksia! Muutaman kerran joku on tullut ystävällisesti sanomaan ja ollaan hiljennetty mutta ei muuta :)
      Ihania ovat, aivan ihania. Vastapalvelukseksi me kuunnellaan kankkusessa kakaroiden korviavihlovaa kiljuntaa ja koirien räksytystä.

      Ja kaikilla on kivaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe