pitäisi olla mieltä ja pitääkö olla näin:
Ohjauspaneeli - Järjestelmä-Yleiset:
Rekisteröity käyttäjä = "A"
Tietokoneen nimi = "B"
Resurssienhallinta
Documents and Settings:
All Users
Järjestelmänvalvoja
"A"
"A/B"
Omistaja
Ohjauspaneelista Tilit
"A" - Tietokoneen järjestelmänvalvoja. Suojattu
salasanalla.
"Vieras tili" ei käytössä
Vikasietotila vaihtoehdot:
Järjestelmänvalvoja (ei vaadi salasanaa)
-Ei pääse esim. Resurssien hallinnassa "A/B":n
tiedostoihin.
Ohjauspaneelissa näkyy tilit
"järjestelmänvalvoja", "A" ja "vieras"
"A" vaatii salasanan
-kaikki tiedostot "avoinna"
Ohjauspaneelissa näkyy tilit
"A", joka siis siinä järjestelmänvalvojan oikeuksin ja "vieras"
Jos tässä joskus joutuisi ehkä tekeen muutoksia koneelle "järjestelmänvalvojan" ominaisuuksin, niin sanokaas, jotta kummalle tilille, "järjestelmänvalvojan" vaiko "A":n tilillä otan ja muutokset teen?
Ja mikäs kumma on tuo "Omistaja", joka "Dockuissa" esiintyy?
Eikös vaan ollutkin niin maar selkeää...!?
Ohjauspaneeli - Järjestelmä-Yleiset:
Rekisteröity käyttäjä = "A"
Tietokoneen nimi = "B"
Resurssienhallinta
Documents and Settings:
All Users
Järjestelmänvalvoja
"A"
"A/B"
Omistaja
Ohjauspaneelista Tilit
"A" - Tietokoneen järjestelmänvalvoja. Suojattu
salasanalla.
"Vieras tili" ei käytössä
Vikasietotila vaihtoehdot:
Järjestelmänvalvoja (ei vaadi salasanaa)
-Ei pääse esim. Resurssien hallinnassa "A/B":n
tiedostoihin.
Ohjauspaneelissa näkyy tilit
"järjestelmänvalvoja", "A" ja "vieras"
"A" vaatii salasanan
-kaikki tiedostot "avoinna"
Ohjauspaneelissa näkyy tilit
"A", joka siis siinä järjestelmänvalvojan oikeuksin ja "vieras"
Jos tässä joskus joutuisi ehkä tekeen muutoksia koneelle "järjestelmänvalvojan" ominaisuuksin, niin sanokaas, jotta kummalle tilille, "järjestelmänvalvojan" vaiko "A":n tilillä otan ja muutokset teen?
Ja mikäs kumma on tuo "Omistaja", joka "Dockuissa" esiintyy?
Eikös vaan ollutkin niin maar selkeää...!?
Vastaukset 2
Vanhimmat
tulee oletuksena joidenkin merkkimikrojen asennuksessa. Se tili on joskus poistettu niin, ettei sen tiedostoja ole poistettu(?). Tiedostojen poistoa kysytään, kun tili poistetaan.
Muutoksia voit tehdä kummalla tilillä tahansa. Molemmilla on järj.valv. oikeudet.
Joskus muistelen tulleen minullekin tilejä, joissa on tietokoneen nimi ("A/B"). Tulikohan silloin kun asensin käyttiksen uudelleen samalle osiolle poistamatta vanhaa asennusta.
"Omistaja"-tili sinällään ei pahemmin päänvaivaa tuota, mutta nuo kaksi muuta.
En ole joututut uudelleenasentaamaan käyttistä ja koko sen ajan, mitä tämä kone on mulla ollut, tuo "A/B"-kansiosysteemi on ollut vallalla.
Mutta kaikista tärkein on tuo mahdollisuus tehdä muutoksia "järjestelmänvalvojan" ominaisuudessa. Se tieton kuitenkin tärkein tässä hässäkässä on.
Toivottavasti masiina kuitenkin toimii niin, ettei tarvitse mitään perinpohjaisia muutoksia siihen tehdä!