Ihmettelen..

...seuraavaa:

Olen koira ja miesystäväni puolestaan vuohi. Tietääkö kukaan mikä on yhteensopivuuden tilanne meidän kohdallamme?

SUURKIITOS vastauksista!

4

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Xeiei

      Aika huonosti sovitte- ainakaan lapsia ette tule saamaan. Koira ja vuohi näet eivät voi lisääntyä keskenään, koska ovat eri lajia.. Tämän kai tiesitkin ;)

    • Basu

      Hain tämän sulle suoraan netistä. Saat tehdä siitä sellaisen yhteenvedon, että sovitteo vai ette.

      Vuohen merkissä syntynyt on sulava, rauhallinen ja ystävällinen. Hän on itsepintainen ja saavuttaa helposti itselleen asettamansa päämäärät. Vuohi inhoaa epäsopua ja joutuukin usein kiistoissa erotuomariksi. Vilpittömyys ja hyväsydämisyys tekevät vuohesta rehdin ystävän. Perhe on vuohelle tärkeä. Vuohi jakaa mielellään vastuun muiden kanssa, koska hänen on yksin vaikea sietää mahdollista arvostelua. Vuohet ovat usein ujoja ja pessimistisiä, he ilmaisevat välillä itsensä kömpelösti, mutta ovat aina innostuneita siitä, mitä ovat tekemässä.

      Koira on uskollinen, rehellinen ja epäitsekäs kumppani. Hän haluaa toisille aina vain hyvää ja on oikeuden ja totuuden etsijä ja puolustaja. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen ja hän on vähättelyn mestari. Mutta jos hän havaitsee jonkin epäkohdan, hän nousee ylös murheesta taistelemaan. Koiraa ei saa kohdella huonosti, hän ei koskaan unohda. Työelämässä hän on touhukas, riippumaton ja velvollisuudentuntoinen. Raha ei ole koiralle tärkeä, mutta sitä näyttää hänelle kertyvän. Koira rakastaa koko sukuaan.

    • tupsuliisa

      olen kiinalaiselta horoskoopiltani sika, aurinkomerkkini on leijona ja nouseva rapu. kumppanini on jänis- kauris ja noseva vaaka, kuinka mahdammekaan pärjätä??

      • Basu

        Aurinkomerkkien perusteella ette sopisi, koska leijona ja kauris ovat kaksi aivan eri ääripäätä, mutta vaaka ja rapu sopii yhteen joten se voi pelastaa teidän suhteenne. Se voi tasoittaa teidän arkeanne vähän. Mutta kompromissit peliin.

        Jänisksen ja sian sopivuuden saat lukea/ tulkita tästä itse:

        Jäniksen merkissä syntynyt on huumorintajuinen, älykäs, järjestelykykyinen ja mukavuudenhaluinen. Jänis on jonkin verran epäluuloinen, mutta tunteikas rakastettu. Hän myös kehittää itseään mielellään, pitää järjestyksen kodissa ja tuhlaa melkoisesti rahaa huolehtiakseen ulkonäöstään. Jänis onkin ulkoiselta olemukseltaan sievä, tyylikäs ja harmoninen. Jänis ei pidä äkkinäisistä elämänmuutoksista eikä koskaan halua riidellä.
        Hän asettelee sanansa varovasti ja antaa helposti periksi. Ainoastaan jos hänen kotiaan tai perhettään uhataan, hän saattaa menettää malttinsa. Jänis on hyvä diplomaatti ja hän pärjää hyvin liike-elämässä. Jänis on sulavakäytöksinen ja hallitsee hyvät tavat ja hienostuneen puhetyylin.

        Sian vuonna syntynyt on miellyttävä, vieraanvarainen ja antelias. Sika on ahkera puurtaja, väsymätön asioidentoimittaja hänellä on rutkasti maalaisjärkeä. Hän pelaa aina reilua peliä, on uskollinen ystävä ja luotettava liikekumppani. Sikaa on välillä helppo huiputtaa ja ihmiset kertovat hänelle helposti omia huoliaan. Sika ei loukkaannu helposti ja siksi häntä pidetään omahyväisenä. Sika kuitenkin vain haluaa miellyttää kaikkia.

        Minä ainakin sanoisin, että kiinalaiset horoskoopit sopivat keskenään yhteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe