Sain todella isoa

lauantaina.

Minulla oli lauantaina ensimmäinen ns. yhden yön juttu. Suorastaan ällistyin työntäessäni käden miehen housuihin. Hänen kalunsa oli varmaan 25 cm pitkä ja niin paksu että juuri ja juuri sain käden sen ympärille. Mies oli pitkä ja matalaääninen, joten osasin odottaa isoa, mutta en ihan niin isoa...
Yhdyntä tuntui aluksi vähän vaivalloiselta, mutta jonkin aikaa jatkettuamme, ja kun olin yhä märempi, se alkoi tuntua todella mahtavalta. Harmi sinänsä ettemme vaihtaneet numeroita tms., koska ottaisin mielelläni uusinnan tämän miehen kanssa!

8

7128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huh huh

      ei kai miehen pituudesta voi päätellä elimen pituutta? Sinähän varsinainen odottaja olet

    • Marapuu

      Ehkä pilkun sanonko mitä, mutta epäilen ettei se nyt ihan NIIN iso ollut. Tuollaisia 25 senttisiä kun löytyy kovin harvalta mieheltä. Harvemmalta kuin joka tuhannelta luulisin.

      Ja jos tuo oli ensimmäinen yhden yön juttu, niin aika hyvä tuuri olisi saanut käydä, että olisi löytynyt se kaupungin suurin kulli kätöseen.

      No se ei ollut varmaan sinun pointtisi, mutta ajattelinpahan vain kertoa. Onneksi olkoon isostasi. Taas yksi todistus lisää siitä, että mitä suurempi sen parempi.
      On meillä 90%:lla miehistä vaan vaikeeta, kun ei kelpaa enää nykynaisille.

    • ...munat

      Lauloi Irvinkin aikoinaan, että mitä pienempi mies, sen suuremmat munat... Itse ollen vajaat 170cm ja mumat on ko. luokkaa, harvan pimun sormet yltää ympäri. Tosin se on ihan itse kasvatettu kaikin puolin,(melkein) kymmenen vuoden tulos. Nykyään minulla on ns. personal treineri, vahvanäppinen naisystävä, joka on saanut viimeisen kuudennen sentin täyteen paksuutta mulkkuuni ja aikoo vielä saada siihen lisää.

      • käteen

        Kaljapullo on 6cm halkaisijaltaan.


      • pätkä
        käteen kirjoitti:

        Kaljapullo on 6cm halkaisijaltaan.

        olla niin, että kun kulli isonee, niin järki vähenee! ;>D


      • Seisottelija
        pätkä kirjoitti:

        olla niin, että kun kulli isonee, niin järki vähenee! ;>D

        Niinhän se on aina ollut, ei siinä ole järjen kanssa mitään tekemistä, kun kunnolla seisotellaan!


    • Anonyymi

      Nuorena pelkäsin lähellä asuvaa poikamiestä, kävin siellä isän kanssa useita kertoja vuodessa. Olin noin neljätoista kun näin ensikerran isän ja Vilhon alasti rantasaunalla.
      Vilholla heilui kalu kuin pikku varsalla katselin hiljaa puiden takaa.
      Myöhemmin näin useita kertoja kun osasin seuratra saunomista.
      Sitten olin jo kahdeksantoista ja ollut poikain kanssa, kotona ollessa isä sanoi Ei ole Vilhoa näkynyt pitkään aikaan, sanoin käyn lenkillä ja katsomassa.
      Oli perjantai ilta juoksin Mökkiä kohti näin ranta saunasta savut, hiljennin tahtia Vilho käveli alushousuissa mökkiin juoksin pihalle ja huutelin.
      Viljo tuli pullon kanssa ulos kyseli missä isäs on sanoin tulin yksin isä huolestui sinusta.
      Viljo istui portaille ja tarjos suoraan pullosta yskin ja join toisen ryypyn, Viljo kyseli kaikkea iso kalu oli kuin mato alushousuissa näkyi hyvin läpi ja päässä oli pyöreä pallo. Seisoin edessä ja sain ihailla kalua huomaamattomasti.
      Viljo kysyi lähenkö saunaan kun isäs ei tullut emmin vähän aikaa Viljo nauroi enkö uskalla ja antoi ryypyn ja kaksi.
      Kävelin saunalle, sauna oli vähän viileä nakkasin heti köylyä ja istuin keskelle. Viljo tuli saunaan kasteli itsensä ja pesi kalunsa, kalu oli kivasti kaarella Viljo istui viereen alkoi hiki virrata Viljo pyysi järveen uimaan.
      Vedessä Viljo kaappas syliin nauroi olet jo iso tyttö pidin jaloilla kiinni Viljo yritti nakata veteen laskeuduin alemmas paksu kalu tuli pillua vasten Viljo katsoi ja hymyili, sanoin vai näin ja hieroin pillulla kalua Viljo ei hymyillyt otti kiinni ja nosti työnsi isoan kalunpään sisään säikähdin ja odotin vähän aikaa kaikki yölliset haaveet ja kuvitelmat tuli mieleen kalu painui ja painui ulisin olkapäätä vasten Viljo kuiskas en ole vuosiin saanut ja nyt näin nuorta ja oli liikkumatta pane nousi pillussa aloin liikkua muutama työntö ja sain orgasmin kalu pysyi kovana Viljo nosti pois sanoin nyt saunaan.
      Istuttiin löylyssä nousin pesulle pillua pakotti koko ajan Viljo tuli taakse ja nosti lauteille, pdin kalusta kasin käsin kiinni ja ohjasin pilluun kun karkea kädet koski rintoihin huusin uudelleen orgasmissa olin jossakin muualla halusin vain lisää tulin kolmannen kerran kun tunsin rajun purkauksen kalu oli syvällä sisässä ja spermaa vaan tuli.
      Viljo katsoi pitkään ja sanoi en olis saanut, halasin kuiskasin saat sinä ja vain sinä.
      Peseydyttiin ja mentiin ulos otettiin juomaa ja kerroin poikaystävistä ja että lopetin suhteen. Menin puku huoneeseen Viljo istui penkille alasti kalu alkoi nousta menin syliin ja ohjasin sisään, kuiskasin olen kaksi vuotta haaveillut sinun kalusta. Vilho nauroi tirkistelit puiden takaa sillä annoin isäsi mennä edeltä saunaan että voin näyttää sinulle.
      Kuiskasin äiti olis innoissaan jos saisi tätä kun niillä on vain olematonta äidin mielestä. Viljo tarttui kunnolla kiiinni ja kalu koveni huomattavasti Viljo imi rintoja kiihkeänä sanoi käskenkö äidin käymään kun isä poissa äidillä on isot tissit, Viljo veti syvään ja laukesi kunnolla. Pestiin ja lähdin kotia, sanoin isälle kyllä se pärjää vähän oli jalka turvoksissa.
      Loppuviikosta isä taas pyysi käymään Viljolla ja lähti veljensä luo, pyysin äitiä käymään sanoin mene Mirjalle ja vie tuo pullo ei ole varmaan käynyt kaupassa, otetaan siitä vähän, kaadoin äidin lasiin reilusti ja itselle melkein vettä, äiti alkoi miettimaan mitä päälle sanoin tuo kesämekko ei siellä ole sääskiä näin kuumalla.
      Laitatin vielä leviän vyön se korosti äidin rintoja.
      Äiti tuli iltayöstä aika humalassa innosuneena ja iloisena, istuttiin iltaa kysyin suoraan saitko äiti katsoi silmät isona, MITÄ. Saitko, äiti oli hiljaa ja nauroi sain hulluna, kerro äiti kerro.
      Kun menin siään viljo halasi heti ja tarjos iltapalaa ja juomaa, sanoi sitten sauna on lämmin estelin pitkään mutta sitten menin edeltä, Viljo huusi ovelta että tulee nousin lauteelle, katsoin kun tuli sisään sen kalu oli valtava kuiskasin tiedän.
      Äiti katsoi et kai sinä voi luoja sinua ja jatkoi Viljo tuli eteen ja kosketti rintoihin ei mitään hipelöintia vaan kunnolla ja i rintoja, käsi kävi pillussa ja levitti jalkani ja työntyi voimalla olin heti valmis valuin niin että oli jo liukasta pyllyn alla se että annoin pillua noin vaan sai hulluksi sain kaksi orgasmia ennen kuin laukesi sisään aivan ihanasti sitä vain tuli.
      Viljo sanoi sitten pestäämpä kunnolla, kun mentiin sisälle minulla oli vain pyyhe päällä Viljo repäisi sen pois mentiin sänkyyn äiti nauroi nousin päälle voi luoja kun halutti nain kuin nuorena kun olin tulosaa Viljo painoi kunnolla pakaroista huusin teki niin hyvää. Äiti vakavoitui ja sanoin ethän kerro koskaan kellekkään halasin äitiä en kerro.
      Käytiin sinä kesänä harvakseen vuorotellen Viljon luona. Myöhemmin äiti sanoi on isäkin hyvä ja haluaa nykyään.
      Joulun alla tulin taas kotiin, näin viikolla Viljoa ja käytiin kahvilla. Loppuviikosta ajoin Viljon luo, riisuin talvivaatteet alla oli tiukka urheilu asu, Viljo kehui kuinka olen sutjakka ja sanoi auto saa jäädä tänne juhlitaan vähän, juotiin viiniä ja konjakkia.

      • Anonyymi

        Pirtti lämpeni nopeaan lisää kun takassa paloi puut koko ajan, Viljokappasi syliin ja hyväili asua sanoin että äitini ei käy enää se on parempi niin ja hieroi jalkoja ja harroista vähän istuin sylissä ja tunsin kuinka kalu painoi pakaraa. Nousin ja menin kamariin kun palasin ovelle Viljo katsoi ja huokasi en ole ennen nähnytnoin nättiä.
        Kävelin Viljon eteen seksikkäässä mustassa asussa haara oli kokonaan auki, Viljo kosketti ja antoi suukon pilluun ensi kertaa. Kumarruin Viljoa kohti ja avasin housuja kalu seisoi kovana kalun pää oikein kiilsi. Kuiskasin pane takaa ja menin pehmeälle matolle odottamaan, Viljo tuli sievästi taakse käytti päätä sisässä muutaman kerran alkoi heti kuulua kiimasen pillun ääni, nojasin kyynärpäillä lattiaan ja olin oikein pornosti oli pakko itkeä ja ulista oli niin ihanaa aloin kiljua ja tunsin paine kasvaa ja tulin spermaa lensi sisään monta roisketta.
        Jäin makaamaan lattialle Viljo toi pyyhkeen ja nauroi en pese sitä koskaan.
        Pitkin iltaa hyväiltiin toisia ja sain Viljolta kunnon nuolentaa olin kuin huora asiakkaalla.
        Kun lähdin yöllä olin aika hellä mutta ihana olo.
        Aattona oli postilaatikossa pieni paketti, avasin sen yksin, siellä oli yli kaksi tonnia seteleitä ja tikkari, äiti kysyi mitä siinä oli sanoin tikkari, äiti katsoi ja hymyili.
        Kysyin haluatko lahjan äiti katsoi mistä sinä sen saat. kun isä on äidillään huommiseen.
        Juotiin isän juomia sanoin tule minun huoneessa riisuin äidin ja annoin seksi asun, äidin rinnat sopi justiin siihen, annoin oman urheiluasun äiti katsoi peilistä, onko liian rohkea kuiskasin olet lahja olet huorana ajattele äiti katseli peiliä ja halasi kuiskas olitko sinä nyökkäsin. Vein äidin Viljolle vaikka olin ottanut vähän.
        Aamu yöstä äiti tuli taksilla, kävi suihkussa ja tuli viereeni, oli pitkään hiljaa kuiskas sitten tuntuiko sinusta siltä halasin tuntui ihana tunne, suutelin äidin rintoja ensin oli varauksellinen sitten antoi mielellään imeä, ja maisteli minun rintoja tunsin sormen pillussa annoin hyväillä äiti kuiskas olen nuorena kokenut, silloin molemmat hyväili kunnolla toisille orgasmin, nukuttiin aamuun vierekkäin, isä toi lahjoja sukulaisilta revittiin ne heti auki sain ihanan nallen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe