Kesän tuotot

Pröööt

Tein tässä unettoman yön iloksi yhteenvedon tileilläni ja sain uskomattomia summia tulokseksi. Olen Heinäkuun alun jälkeen sijoittanut Veikkaukseen, eri nettipokereihin ja pahamaineisen Paffin kasinoon 7300 euroa... Takaisinkin on jotain tullut, eli 16400 euroa. Puhdasta voittoa olen siis käärinyt 9100 euroa kesän aikana. Mielestäni ihan hyvin on mennyt.

On tässä kyllä ongelmiakin: entäpäs jos kohtaa huono tuuri, enkä saakaan panostukselleni tuollaista tuottoa, vaan häviän kaiken. Milläs ilveellä näin keskituloisena hoidan kaikki valtavat luottokorttilaskut pois? Näin syvälle kun on mennyt pelaamisessaan, niin on vaikea vähentää panostuksia, vaikka on ilmiselvää, että jossain vaiheessa tämä kääntyy tappioksi. Toivoisinkin hyviä vinkkejä tilanteen hallitsemiseen Teiltä, arvoisat kanssapelaajat.
Kiitos.

6

2315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-peluri, nyk. varakas

      Leikkaa luottokorttisi kahtia, laita voittorahat osakerahastoon. Osakerahastoon säästäminen on palkitsevaa "pelaamista" ilman rajuja tappioita. Eli menet pankkisi verkkosivuille ja teet rahastotoimeksiannon haluamiisi rahastoihin ja katselet päivittäin salkkkusi kehitystä. Olen triplannut pääomani viidessä vuodessa tekemättä itse mitään, kun pankin rahastojen hoitajat ovat tehneet tiliä puolestani. Mukavaa ja tyydyttää ainakin oman pelihimoni mainiosti! Kokeile.

      • maksimissaan 10% kassasta y...

        varaa itsellesi pelikassa (erilleen muista rahoista ) ja pelaa korkeintaan 10% kassasta yhdessä pelissä (mielummin vähemmän)


      • Mr.Torremolinos
        maksimissaan 10% kassasta y... kirjoitti:

        varaa itsellesi pelikassa (erilleen muista rahoista ) ja pelaa korkeintaan 10% kassasta yhdessä pelissä (mielummin vähemmän)

        juo 40% rahoista ja sit heität akan pihalle.tämä muijan muilutus on luultavasti elämäsi tuottoisin sijoitus!


      • här

        Saman suuntaista touhua täälläkin. Viiden vuoden tarkastelujakso ei anna täyttä kuvaa osakesijoituksesta, mutta parempi sijoitus se yleensä on kuin pelaaminen. Pitkällä aikavälillä osaketuotto on ollut n. 8-10% per vuosi. Ja kun välillä ostaa lisää, on huomattavia summia kasassa nopeammin kuin luulisi.


    • Silmu simppa

      Tuut tänne ja mä koulutan sua koko rahan eestä etkä ees kadu sitä.

    • Rahat muualle...

      Nostat rahat pois pelitileiltäsi ja laitat rahat kiinni johonkin pidempiaikaiseen sijoitukseen. Esim. lyhyen koron rahastoon. Etkä sitten mene realisoimaan rahojasi.

      Voi tulla äkkiä unettomia öitä lisää, jos häviät rahasi noihin. Pelaamista pitäisi ainakin meidän köyhien pyritä hallitsemaan ja mieluiten lopettamaan koko touhu. Itselläni on kyllä vaikeuksia lopettaa kaikkien Loton, monivedon, sun muun pelaaminen kokonaan, mutta laitan niihin vain tietyn pienen summan per kierros. Pelaan nykyisin enimmäkseen pienen jännityksen vuoksi. Välillä homma meinaa laajeta, kun teen ylimääräisiä vetoja, mutta olen oppinut itsekriittiseksi ja lopetan touhun aina sen lähtiessä ryöstäytymään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe