LAATUTAKUU.FI

Nimimerkillä entinen työnte...

LAATUTAKUU.FI

Tällä palstalla vellovaan LAATUTAKUU-keskusteluun osallistuvat kirjoittajat, lukijat etenkin ja Laatutakuu.fi-ketjun yritttäjät kuulolla!

Palstaa lukiessa tulee selkeästi esille että monella yrittäjällä on tunteet pinnalla ja tänne kirjoittajat ovat lipsauttaneet ja tuoneet esille paljon väärää tietoa, suoranaista valetta, syytöksiä jne. Tulilinjalle on joutunut Laatutakuu toimintaan liittymättömiä yrityksiä ja henkilöitä, jotka eivät ole millään tavoin osallisia teksteissä käsiteltyihin asioihin tai yrityksiin.

Olkaa ystävällisiä ja tarkistakaa että kirjoittamanne asiat ovat oikein ja totta ja ne ovat oikein vielä esitettyjä. Nyt, valitettavasti niissä esiintyy paljon virheellistä, väärä ja loukkaava tietoa yrityksistä tai henkilöistä joilla, ei ole mitään tekemistä ko. ketjun toiminnan kanssa.

Mielestäni on moraalitonta, epäeettistä ellei jopa rikollista toimintaa syyttää, panetella sekä nimetä, käyttää niin yritysten kuin ihmisten nimiä julkisesti, VARSINKAAN kun nämä yritykset ja henkilöt eivät liity mitenkään LAATUTAKUU.FI-ketjuliiketoimintaan.

Ottakaa asioista selvää ennen kuin kirjoitatte juttuja tänne.

Sen verran voisin tässä vaiheessa oikaista, että:

- Taimelat eivätkä heidän yrityksensä ole osallisena missä muodossa Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n, ISS Suomen tai LAATUTAKUU.FI-ketjun toiminnassa.
- Taimeloiden ja ISS Suomen välisen kaupan myötä vuoden 2000 jälkeen Taimelalla tai hänen yrityksillään ei ole ollut mitään tekemistä LAATUTAKUU.FI-ketjun, Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n tai ISS Suomen kanssa.

Ihmettelen että Taimelat tai nämä yritykset ei ole nostanut rikostutkimuspyyntöä poliisille näistä panetteluista.

Korjatkaa nyt väärä tietonne ja virheenne hyvät ihmiset! Sietäisi pyytää anteeksi!

Nimimerkillä entinen työntekijä

120

9791

Vastaukset

 • Juttusi ydinaihe oli hyvä, mutta asiasisältövirhe löytyi sinunkin viestistä :)

  ISS Palvelut Oy ei ISS Suomi

  • Silloin kun olin siellä duunissa niin se oli ISS Suomi, ja ei ole väliä vaikka olisikin muuttanut niemeä, jos tiedät mitä tarkoitan.


  • Hän kirjoitti tiedon todellisuudesta ja oikeallisuudesta kun rupeat nimemään, syyttämään, puhumaan paskaa, parjaamaan, mustamaalaamaan ihmisiä tai yrityksiä.

   Jos kirjoittaa iss suomi tai iss palvelut on aivan sama miten se on kirjoitettu, eihän tämä henkilö tätä yritystä mitenkään syytä, puhu paskaa siitä tai parjaamaan tai mustamaalaamaan sitä.

   Pysytykö näkemään tämän eron, jos et pliide älä kirjoittele sinäkään tänne mitään ;).


 • tämä Taimela ja muut yritykset, joista kirjoitat.

  • Minun tehtäväni ei ole alkaa käymään läpi mitä täällä kirjoitetaan ja missä kirjoitetaan, mutta älkää kirjoittako valheita tänne ja panetelko ihmisiä ja yrityksiä, joilla ei ole mitään tekemistä teidän tai LAATUTAKUUn tai ISS Palvelut Oy:n kanssa.


 • Jos näistä henkilöistä, jotka ovat kirjoitelleet näitä aiheettomia syytöksiä ei ole miestä tai naista pyytää anteeksi niin vähintä mitä he voisivat tehdä on että käyvät itse pyytämässä että heidän viestinsä poistetaan täältä.

  • Keskusteluissa on noudatettava voimassa olevaa lainsäädäntöä, mm. henkilökohtaisen tietosuojan ja tekijänoikeuksien osalta.

   Keskusteluissa ei saa:

   # Kehottaa ketään rikokseen tai väkivaltaan
   # Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista keskustelijoista
   # Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
   # Linkittää tiedostoihin tai sivuille, jotka sisältävät ihmisiin tai eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa.
   # Esittää yksityishenkilöiden henkilötietoja ilman asianomaisen suostumusta
   # Käyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Toisin sanoen rikot tekijänoikeuslakia, jos kopioit artikkelin lehden verkkosivulta ja kopioit sen Suomi24:n keskustelupalstalle. Viestit, joihin on kopioitu artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.
   # Kirjoittaa rasistisia tekstejä
   # Kirjoittaa tai kuvata karkeaa pornografiaa
   # Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai palvelua
   # Massapostittaa puheenvuoroja tai lausuntoja. Toisin sanoen saman sisältöisen viestin lähettäminen useampaan kertaan tai jo kertaalleen poistetun viestin uudelleen postittaminen palstoille on kielletty. Jos huomaat näitä sääntöjä rikottavan, voit ilmoittaa siitä kyseisen viestin kohdalta.


  • Siivoojat siivotkaa sotkunne ennen kuin joku muu tulee tekemään sen!

   Laittakaa hakusanaksi laatutakuu tai taimela niin saatte lukea kuinka vastuuntunnottomia nämä laatutakuu "omasiivoojat" oikein ovat! Netistäkin löytyy faktaa kuka omistaa laatutakuu ketjun ja nämä siivoojat haukkuu ja puhuu paskaa ihmistä ja heidän yrityksistään syyttä.

   Kaikkea sitä näkee kun tulee vanhaksi, mutta tämä lyö kaiken tähän astisista pohja noteerauksista.


  • oma bullshittisi. Kukaan ei ole tullut pyytämään meiltä konkkaan menneiltä lt-yrittäjiltä anteeksi muista korvauksista puhumattakaan, ja kyllä kyllä, Taimela oli minuakin rekrytoimassa v. 2000, mutta eikös hän silloin perustanut oman bisneksen, siis samana vuonna, ei kyllä tässä nyt jokin mättää. Sen kyllä tiesin, että Taimela ja LT:n tj. sukua keskenään, varmasti edesauttoi molempien toimintaa. Toi aloittajako väittää, että Taimeloille olisi maksettu 19 % rojaltia, onko kaikki nyt ihan kunnossa, näin ei ole kukaan tietääkseni väittänyt.


  • vaan ensin kirjoitti:

   oma bullshittisi. Kukaan ei ole tullut pyytämään meiltä konkkaan menneiltä lt-yrittäjiltä anteeksi muista korvauksista puhumattakaan, ja kyllä kyllä, Taimela oli minuakin rekrytoimassa v. 2000, mutta eikös hän silloin perustanut oman bisneksen, siis samana vuonna, ei kyllä tässä nyt jokin mättää. Sen kyllä tiesin, että Taimela ja LT:n tj. sukua keskenään, varmasti edesauttoi molempien toimintaa. Toi aloittajako väittää, että Taimeloille olisi maksettu 19 % rojaltia, onko kaikki nyt ihan kunnossa, näin ei ole kukaan tietääkseni väittänyt.

   "oma bullshittisi."

   Minullapa onkin faktaa omille väitteilleni, mutta saanko nähdä sinun faktan sinun väitteistä?

   "Kukaan ei ole tullut pyytämään meiltä konkkaan menneiltä lt-yrittäjiltä anteeksi muista korvauksista puhumattakaan, ja kyllä kyllä, Taimela oli minuakin rekrytoimassa v. 2000, mutta eikös hän silloin perustanut oman bisneksen, siis samana vuonna, ei kyllä tässä nyt jokin mättää."

   Olisikohan niin että taimela olisi myynyt koko jututn iss palvelut oy:lle, jonka jälkeen hänellä tai hänen yrityksillään ei ole ollut osaa eikä arpaa missään laatutakuu.fi-ketjun toiminassa, ei ketjussa, ei suomen laatutakuu palvelut oy:ssä eikä iss palvelut oy:ssä? Niin NYT pitäiskö taimelan vastata suomen laatutakuu palvelut oy:n ja iss palvelut oy:n tekemisistä teille?

   "Sen kyllä tiesin, että Taimela ja LT:n tj. sukua keskenään, varmasti edesauttoi molempien toimintaa."

   Mistä olet moista keksinyt? He eivät todellakaan ole sukua saati edes kavereita.

   "Toi aloittajako väittää, että Taimeloille olisi maksettu 19 % rojaltia, onko kaikki nyt ihan kunnossa, näin ei ole kukaan tietääkseni väittänyt."

   Eikö se tarkoita silloin juuri sitä kun syytätte taimelaa näistä asioista ja rahastuksesta, omaisuudesta ja ties mistä? Jos taimela on mukana niin täytyyhän hänen saada oma osuutensa siitä 19% vai mitä? Jos epäilet tätä rinnastusta niin laitappa hakusanaksi taimela tai laatutakuu ja tutustu kirjoituksiin niin viisastut näistä kirjoituksita.


 • Miksi kukaan ei vastaa, menikö pupu pöksyyn vai eikö kehtaa enää kirjoitella?

  • kun ei kukaan kehtaa kirjoittaa tähän ketjuun mitään!

   Ip-t on varmaan taas suljettu ja kaikki totuus on poistettu sananvapauden nimissä ;). Kerran siivooja aina siivooja!


  • sananvapautta rajoitetaan kirjoitti:

   kun ei kukaan kehtaa kirjoittaa tähän ketjuun mitään!

   Ip-t on varmaan taas suljettu ja kaikki totuus on poistettu sananvapauden nimissä ;). Kerran siivooja aina siivooja!

   Hän, joka kirjotteli ittekseen, on varmaan nyt estynyt jotenkin.


  • dldldld kirjoitti:

   Hän, joka kirjotteli ittekseen, on varmaan nyt estynyt jotenkin.

   Unohti varmaan laittaa modeemin päälle...


  • Hilppa kirjoitti:

   Unohti varmaan laittaa modeemin päälle...

   Tämä "entinen työntekijä"on laittanut puoli vuotta vanhoihin ketjuihin moneen kertaan saman jutun.Jos on ISS:n entinen duunari,miksi asia ahdistaa häntä niin kovasti...?Yrittää näemmä saada huomion laattalaisten asiavirheisiin,jotta palstalle kirjoitelleet saataisiin näyttämään RIKOLLISILTA,joilla tyhmillä on vielä tunteet pinnassa!Outoa!


  • huihaivaan kirjoitti:

   Tämä "entinen työntekijä"on laittanut puoli vuotta vanhoihin ketjuihin moneen kertaan saman jutun.Jos on ISS:n entinen duunari,miksi asia ahdistaa häntä niin kovasti...?Yrittää näemmä saada huomion laattalaisten asiavirheisiin,jotta palstalle kirjoitelleet saataisiin näyttämään RIKOLLISILTA,joilla tyhmillä on vielä tunteet pinnassa!Outoa!

   Kerro minulle miten Taimelat tai ne yritykset ja niiden liiketoiminnat, joissa he ovat mukana liittyvät laatutakuu.fi-ketjuun, suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy?

   Jos he ovat myynneet oman osuutensa laatutakuu.fi-ketjun ja suomen laatutakuu palvelut oy:n liiketoimista iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Niin miten he ovat tai voivat vaikuttaa ketjun toimintaan tai saada sieltä yrittäjien maksamaa rahaa itselleen?

   Täytyy varmaan kerätä nämä jutut ja lähettää linkkeinä taimeloille niin saavat sitten itsekin tietää tästä asiasta.


  • huihaivaan kirjoitti:

   Tämä "entinen työntekijä"on laittanut puoli vuotta vanhoihin ketjuihin moneen kertaan saman jutun.Jos on ISS:n entinen duunari,miksi asia ahdistaa häntä niin kovasti...?Yrittää näemmä saada huomion laattalaisten asiavirheisiin,jotta palstalle kirjoitelleet saataisiin näyttämään RIKOLLISILTA,joilla tyhmillä on vielä tunteet pinnassa!Outoa!

   "Tämä "entinen työntekijä"on laittanut puoli vuotta vanhoihin ketjuihin moneen kertaan saman jutun. Jos on ISS:n entinen duunari,miksi asia ahdistaa häntä niin kovasti...?"

   Niin meinaatko että ajan laatutakuu.fi-ketjun, suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n etuja? Minulle on aivan sama mitä heistä puhutte tai kirjoitatte, mutta tiedän että näissä asioissa kun liitetään taimelat ja heidän firmansa edellä mainittujen suomen laatutakuu palvelut oy:n ja iss palvelut oy:n liiketoimintaan mukaan tai osalliseksi ollaan väärässä ja heitä mustamaalataan, panetellaan jne. aivan turhaan ja aiheetta. Kohdistakaa tämä niille joille se kuuluu ja niille jotka ovat siitä vastuussa.

   "Yrittää näemmä saada huomion laattalaisten asiavirheisiin,jotta palstalle kirjoitelleet saataisiin näyttämään RIKOLLISILTA,joilla tyhmillä on vielä tunteet pinnassa!Outoa!"

   Mielestäni nämä syytökset, uhkailut ja kaikki muu paskapuhe taimeloista ja heidän firmoistaan ja heidän osallistumisestaan ja vastuusta laatutakuu.fi-ketjun toiminnassa on rikollista. Tunteet ovat aidot, mutta ne pitää kohdistaa oikealle taholle, ei syyttömiin ja se on rikollista ja tyhmyyttä, tyhmyyttä kun asioista ei oteta selvää vaan aloitetaan heittämään "kivillä " syytömiä. Ja minun mielestäni ei ole mitään outoa että joku kertoo teille että te puhutte paskaa ihmisistä ja yrityksistä aiheettomasti ja teidän pitää ja kannattaa korjata tietonne ja tapanne toimia sillä teette rikollista toimintaa, joka loukkaa ihmisten ja yritysten oikeuksia julkisesti.


  • huihaivaan kirjoitti:

   Tämä "entinen työntekijä"on laittanut puoli vuotta vanhoihin ketjuihin moneen kertaan saman jutun.Jos on ISS:n entinen duunari,miksi asia ahdistaa häntä niin kovasti...?Yrittää näemmä saada huomion laattalaisten asiavirheisiin,jotta palstalle kirjoitelleet saataisiin näyttämään RIKOLLISILTA,joilla tyhmillä on vielä tunteet pinnassa!Outoa!

   tai perheenjäseniänne varkaiksi, narkkareiksi, huijareiksi jne. miten kokisit sen? Olisko se sananvapautta? Entä jos laittaisin siihen vielä sun nimesi ja sukulaistesi nimet, olisko se rikollista? Eikö olisi outoa sallia se?


  • huihaivaan kirjoitti:

   Tämä "entinen työntekijä"on laittanut puoli vuotta vanhoihin ketjuihin moneen kertaan saman jutun.Jos on ISS:n entinen duunari,miksi asia ahdistaa häntä niin kovasti...?Yrittää näemmä saada huomion laattalaisten asiavirheisiin,jotta palstalle kirjoitelleet saataisiin näyttämään RIKOLLISILTA,joilla tyhmillä on vielä tunteet pinnassa!Outoa!

   http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=121&conference=4500000000000024&posting=22000000014427181

   Ei taida näillä yrityksillä olla mitään tekemistä laatta-palveluiden kanssa! • käyty laatutakuuyrittäjä kontra laatutakuu, kumma juttu vaan, että todistajaksi eivät kelvanneet lt-farnchising-yrittäjät (paikalle kutsuttuina), mutta sen sijaan laatutakuun tj. työntekijänä toimiva naishenkilö "pääsivät" todistamaan. Niin, että hiukan oudolta tuntuu tuo suomalainen oikeuden palvelijoiden toiminta. Eikä ollut ensimmäinen eikä viimeinen lt-yrittäjän alasajojuttu.
  Mikä sua aloittaja pännii... sekö että joukko konkurssiin ajettuja ihmisiä yrittävät saada itselleen oikeutta ja sananvapautta, vai? Jos näin, niin tarkista arvomaailmasi ja tule sitten aukomaan päätäsi, jos kantti vielä kestää. Oletko siis ISS:n työntekijä/LT-yrittäjä/LT-byroon työntekijä vai rivisiivooja, tuskin ainakaan tuo viimeinen, koska muuten sinua tuskin asia hetkauttaa tuon taivaallista.

  P.S. Oikein huvittaa tuo "..ja tänne kirjoittajat ovat lipsauttaneet...", heh, miten sitä voi lipsauttaa, ellei ole tietoa asioiden taustoista. Onhan tätä asiaa todella puitu juristien sekä jopa mediankin kautta (TV, HS). Turha pelotella. Eikö niitä lt-yrittäjiä muuten vieläkään ole enempää kuin 250, on nimittäin jo vuositolkulla "haastettu nykyistä työpaikkaa" hesarissa, kun niitä yrittäjiäkin on jo peräti 250, eikö enää lisää kusetettavia löydy edes nykyisen työpaikan haastamisella, hahhaaaaa....

  • Lue uudestaan koko juttu ja mieti asiaa tarkemmin.

   Kyse ei ole siitä onko laatutakuu.fi-ketju, suomen laatutakuu palvelut oy tai iss palvelut oy tehneet oikein tai väärin, ei todellakaan.

   Kysymys on siitä että jotku tahot tai henkilöt syyttävät, panettelevat, puhuvat henkilöistä ja yrityksitä osallisena tuohon laatutakuu.fi-ketjun yrittäjien ja suomen laatutakuu palvelut oy:n välisestä liiketoiminnasta ja sopimuksista ym. ym., vaikka heillä ei ole mitään yhteistä keskenään. Ei omistussuhdetta, ei yhteistyötä, ei siis mitään tekemistä keskenään.

   En kiellä tai moralisoi ko. haukkumista ja paskan puhumista vaan sitä että se on osoittettu henkilöihin ja yrityksiin, joilla ei ole osaa eikä arpaa koko hommaan.

   Kuten jo aikaisemmin kirjoitin tarkistakaa yritysten taustat kenen kanssa olette tehneet sopimuksenne, kenelle maksatte ja kohdistakaan toimintanne niihin yritksiin ja henkilöihin, älkää syyttömiin.


  • "käyty laatutakuuyrittäjä kontra laatutakuu, kumma juttu vaan, että todistajaksi eivät kelvanneet lt-farnchising-yrittäjät (paikalle kutsuttuina), mutta sen sijaan laatutakuun tj. työntekijänä toimiva naishenkilö "pääsivät" todistamaan."

   Niin näitkö siellä taimeloita tai heidän yrityksiään? Esiintyikö papereissa missään taimeloiden tai heidän yritystensä nimet? Jos ja kun ei, niin olisiko mahdollista että taimelat ja heidän yrityksillään ei ole mitään tekemistä, eikä mitää yhteistä laatutakuu.fi-ketjun kanssa, eikä suomen laatutakuu palvelu oy:n kanssa eikä myöskään iss palvelut oy:n kanssa? Oliskohan se mahdollista?

   "Niin, että hiukan oudolta tuntuu tuo suomalainen oikeuden palvelijoiden toiminta."

   Sekö että ei saa nimellä parjata, mustamaalata, haukkua, panetella ja uhkailla asiaan kuulumattomia henkilöitä ja tahoja julkisesti nimerkkien takaalta? Onko se sitä sananvapautta?

   "Mikä sua aloittaja pännii... sekö että joukko konkurssiin ajettuja ihmisiä yrittävät saada itselleen oikeutta ja sananvapautta, vai? Jos näin, niin tarkista arvomaailmasi ja tule sitten aukomaan päätäsi, jos kantti vielä kestää."

   Lue uudelleen mistä puhutaan. On kohtuutonta että ns. laatta-yrittäjät ovat vaikeuksissa, mutta se ei oikeuta parjaamaan, syyttämään, mustamaalaamaa, uhkailemaan ja puhumaan paskaa ihmisistä ja yrityksistä, joilla ei ole mitään tekemistä laatutakuu.fi-ketjun kanssa, ei mitään tekemistä suomen laatutakuu palvelut oy:n kanssa eikä mitään tekemistä iss palvelut oy:n kanssa. Ymmärsitkö? Oletko myös ymmärtänyt että kun ja jos taimelat tekevät rikostutkintapyynnön poliisille tämä keskustelu palsta joutuu luovuttamaan näiden epäilyn alaiseksi joutuneiden tekstien ip-osoitteet ja henkilö joutuvat vastaamaan mahdollisista kunnian loukkauksista?

   "Oletko siis ISS:n työntekijä/LT-yrittäjä/LT-byroon työntekijä vai rivisiivooja, tuskin ainakaan tuo viimeinen, koska muuten sinua tuskin asia hetkauttaa tuon taivaallista."

   Riittää kun sanon että tiedän mistä puhun.

   "P.S. Oikein huvittaa tuo "..ja tänne kirjoittajat ovat lipsauttaneet...", heh, miten sitä voi lipsauttaa, ellei ole tietoa asioiden taustoista."

   Et siis huomaa fittailua, aivan ette todellakaan tiedä mistä puhutte.

   "Onhan tätä asiaa todella puitu juristien sekä jopa mediankin kautta (TV, HS)."

   Jos tätä on pengottu ja käsitelty niin medioissa ja lakituvassa niin missä kohtaan esille on tuotu tai ovat esillä olleet taimelat tai heidän yrityksensä? Oletko tyhmä?

   "Turha pelotella."

   Kuka tässä pelottelee? Samalla tavalla kuin sinulla on oikeus valittaa on heillä oikeudellinen oikeus suojaan teidän syytöksiltä, panettelulta ja uhkailulta. Asian tekee törkeäksi se että heillä ja heidän yrityksillään ei ole mitään yhteyttä ja tekemistä noissa asioissa. Sama kuin syyttäisin sinua porvoon kirkon polttamisesta tai huumeiden myymisestä ja insestistä ja sinun nimellä, vailla mitään faktaa tai syytä, sä oot käynyt porvoossa, kuulin kerran että puhuit huumeista ja sinulla on kotona lapsia. Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset!

   "Eikö niitä lt-yrittäjiä muuten vieläkään ole enempää kuin 250, on nimittäin jo vuositolkulla "haastettu nykyistä työpaikkaa" hesarissa, kun niitä yrittäjiäkin on jo peräti 250, eikö enää lisää kusetettavia löydy edes nykyisen työpaikan haastamisella, hahhaaaaa...."

   Missä olet nähnyt taimeloiden tai heidän yrityksien mainostavan ja rekrytoivan laatutakuu.fi:lle jäsenyrityksiä?

   Haloo, herätkää ja osoittakaa toimenne ja sananne sinne minne se kuuluu.


  • Jos todellakin olet varma että taimelat ja heidän yhtiönsä kusettaa sinua ja sinä maksat taimeloille 19% rajaltia laatutakuu.fi-ketjun toiminnassa niin todista se minulle. Onko sinulla näyttää mustaa valkoisella että näin on?

   Vai onko joku sinulle kertonut että rahat menee taimeloille? Silloinhan varmaan pyysit toteennäyttämään sen! Eli sinulla on mustaa valkoisella että kaikki täällä esitetyt väitteet ja syyttämiset ja uhkailut ovat totta, oikeutettuja ja he ovat teitä kusettaneet!

   Jos näin on pyydän anteeksi, mutta tiedän että tämä ei pidä paikkaansa. Se tiedon jokainen meistä saa esim. ottamalla patentti- ja rekisterihallitukseen ja selvittää yhtiöiden taustat. Sitten voisi selvittää asioita vaikka verottajalta. Eli jos joku esittää dokumentit ja todistaa heidän osallisuutensa pyydän anteeksi.


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   "käyty laatutakuuyrittäjä kontra laatutakuu, kumma juttu vaan, että todistajaksi eivät kelvanneet lt-farnchising-yrittäjät (paikalle kutsuttuina), mutta sen sijaan laatutakuun tj. työntekijänä toimiva naishenkilö "pääsivät" todistamaan."

   Niin näitkö siellä taimeloita tai heidän yrityksiään? Esiintyikö papereissa missään taimeloiden tai heidän yritystensä nimet? Jos ja kun ei, niin olisiko mahdollista että taimelat ja heidän yrityksillään ei ole mitään tekemistä, eikä mitää yhteistä laatutakuu.fi-ketjun kanssa, eikä suomen laatutakuu palvelu oy:n kanssa eikä myöskään iss palvelut oy:n kanssa? Oliskohan se mahdollista?

   "Niin, että hiukan oudolta tuntuu tuo suomalainen oikeuden palvelijoiden toiminta."

   Sekö että ei saa nimellä parjata, mustamaalata, haukkua, panetella ja uhkailla asiaan kuulumattomia henkilöitä ja tahoja julkisesti nimerkkien takaalta? Onko se sitä sananvapautta?

   "Mikä sua aloittaja pännii... sekö että joukko konkurssiin ajettuja ihmisiä yrittävät saada itselleen oikeutta ja sananvapautta, vai? Jos näin, niin tarkista arvomaailmasi ja tule sitten aukomaan päätäsi, jos kantti vielä kestää."

   Lue uudelleen mistä puhutaan. On kohtuutonta että ns. laatta-yrittäjät ovat vaikeuksissa, mutta se ei oikeuta parjaamaan, syyttämään, mustamaalaamaa, uhkailemaan ja puhumaan paskaa ihmisistä ja yrityksistä, joilla ei ole mitään tekemistä laatutakuu.fi-ketjun kanssa, ei mitään tekemistä suomen laatutakuu palvelut oy:n kanssa eikä mitään tekemistä iss palvelut oy:n kanssa. Ymmärsitkö? Oletko myös ymmärtänyt että kun ja jos taimelat tekevät rikostutkintapyynnön poliisille tämä keskustelu palsta joutuu luovuttamaan näiden epäilyn alaiseksi joutuneiden tekstien ip-osoitteet ja henkilö joutuvat vastaamaan mahdollisista kunnian loukkauksista?

   "Oletko siis ISS:n työntekijä/LT-yrittäjä/LT-byroon työntekijä vai rivisiivooja, tuskin ainakaan tuo viimeinen, koska muuten sinua tuskin asia hetkauttaa tuon taivaallista."

   Riittää kun sanon että tiedän mistä puhun.

   "P.S. Oikein huvittaa tuo "..ja tänne kirjoittajat ovat lipsauttaneet...", heh, miten sitä voi lipsauttaa, ellei ole tietoa asioiden taustoista."

   Et siis huomaa fittailua, aivan ette todellakaan tiedä mistä puhutte.

   "Onhan tätä asiaa todella puitu juristien sekä jopa mediankin kautta (TV, HS)."

   Jos tätä on pengottu ja käsitelty niin medioissa ja lakituvassa niin missä kohtaan esille on tuotu tai ovat esillä olleet taimelat tai heidän yrityksensä? Oletko tyhmä?

   "Turha pelotella."

   Kuka tässä pelottelee? Samalla tavalla kuin sinulla on oikeus valittaa on heillä oikeudellinen oikeus suojaan teidän syytöksiltä, panettelulta ja uhkailulta. Asian tekee törkeäksi se että heillä ja heidän yrityksillään ei ole mitään yhteyttä ja tekemistä noissa asioissa. Sama kuin syyttäisin sinua porvoon kirkon polttamisesta tai huumeiden myymisestä ja insestistä ja sinun nimellä, vailla mitään faktaa tai syytä, sä oot käynyt porvoossa, kuulin kerran että puhuit huumeista ja sinulla on kotona lapsia. Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset!

   "Eikö niitä lt-yrittäjiä muuten vieläkään ole enempää kuin 250, on nimittäin jo vuositolkulla "haastettu nykyistä työpaikkaa" hesarissa, kun niitä yrittäjiäkin on jo peräti 250, eikö enää lisää kusetettavia löydy edes nykyisen työpaikan haastamisella, hahhaaaaa...."

   Missä olet nähnyt taimeloiden tai heidän yrityksien mainostavan ja rekrytoivan laatutakuu.fi:lle jäsenyrityksiä?

   Haloo, herätkää ja osoittakaa toimenne ja sananne sinne minne se kuuluu.

   taimeloiden puolustamiseen... siis kenen entisenä työntekijänä esiinnyt, vai ihanko omana itsenäsi ja miksi ylipäänsä takerrut tähän nimeen, onko asia jotenkin arka... Kyllä taimelat olivat mukana lt-ketjun alussa, mr. taimela mm. rekrytoimassa uusia yrittäjiä ja kouluttamassa, siis LT:n työntekijänä, oma siivousyritys pelasi lähes samalla konseptilla kuin laatutakuu (sukulaisuussuhde, jonka kaikki vanhemmat lt-yrittäjät tietävät, lienee ollut edesauttamassa tätä yya-sopimusta).


  • uhraat aikaasi kirjoitti:

   taimeloiden puolustamiseen... siis kenen entisenä työntekijänä esiinnyt, vai ihanko omana itsenäsi ja miksi ylipäänsä takerrut tähän nimeen, onko asia jotenkin arka... Kyllä taimelat olivat mukana lt-ketjun alussa, mr. taimela mm. rekrytoimassa uusia yrittäjiä ja kouluttamassa, siis LT:n työntekijänä, oma siivousyritys pelasi lähes samalla konseptilla kuin laatutakuu (sukulaisuussuhde, jonka kaikki vanhemmat lt-yrittäjät tietävät, lienee ollut edesauttamassa tätä yya-sopimusta).

   "taimeloiden puolustamiseen... siis kenen entisenä työntekijänä esiinnyt, vai ihanko omana itsenäsi ja miksi ylipäänsä takerrut tähän nimeen, onko asia jotenkin arka..."

   Asia ei ole arka, mutta vituttaa lukea teidän valheita asioista mistä näköjään ette tiedä yhtään mitään.

   "Kyllä taimelat olivat mukana lt-ketjun alussa, mr. taimela mm. rekrytoimassa uusia yrittäjiä ja kouluttamassa, siis LT:n työntekijänä, oma siivousyritys pelasi lähes samalla konseptilla kuin laatutakuu (sukulaisuussuhde, jonka kaikki vanhemmat lt-yrittäjät tietävät, lienee ollut edesauttamassa tätä yya-sopimusta)."

   Kyllä taimelat ovat olleet mukana vanhassa laatutakuu-ketjussa ja oli alussa mukana myös laatutakuu.fi ketjussakin, mutta ei vuoden 2000 jälkeen. Ja tiedoksi sinulle että laatutakuu- ja laatutakuu menetlmät ovat taimela kehittämiä ja hän omistaa muut laatutakuu konseptin menetelmä paitsi laatutakuu siivouksen ja kiinteistöhuollon konseptit, jotka hän on myynyt iss palveluille.

   Saanko kysyä mikä ihmeen sukulaisuussuhde? Onko teitä kusetettu tässäkin asiassa?

   Jos taimela on mukana laatutakuu.fi-ketjussa niin miten hän osallistuu ko. ketjun toimintaan?  • ovat tyhmiä, kuka tässä sitten onkaan se rikollonen?
   Täällä haukutaan että toiset tekee väärin ovat rikollisia kun ryöstää rahat, mutta kuka täällä vie kunnian syyttömiltä ja oikein joukkohysterialla, idiootit.


 • Ps. nyt tiedätte että joku taho on nauranut ja kyhäillyt kun olette hyökänneet ja syyttäneet väärää puuta koko tämän ajan.

  • Tätä pässiä näkyy olevan helppo vetää narussa. Sama levy päällä niinkun olis neula jumittunu. Ei ihme, tyhmäkin vielä, kuin saapas. Eikä vieläkään usko, ei niin millään.

   Ei sille kannata selittää, ei se tule uskomaan, tyhmä narsisti...... Ja edelleen me nauretaan.... :D


 • Täytyy sanoa että ihmettelen miksi ihmiset eivät ole ottaneet selkoa asioista näinkin vakavassa asiassa. Tuntuu siltä että ihmiset purkavat pettymystään ja vihaansa joukkohysteriassa ilman tarkempaa analysointia kehenkä sitä osoittavat. Harmi, koska nyt asiasta ja aiheesta keskustelu saa uuden käänteen uhreista tulee uhrintekijöitä, syyllisiä.

  • me ollaan, kun menee persiilleen niin pitää jostain syypää löytää. Vaikka oma vika oiski.


  • näillä Taimeloilla....


 • tuolla laatutakuu sanalla löytyy tuhansia viestejä, joten kirjoittajia on tuhansia. Joten siinä sitä siivottavaa on! Sana on vapaa Suomessa, kunhan muistaa tekijänoikeussuojat ja keskustelun ohjeet. Ja jos mielestäsi teksti loukkaa, niin voithan itse ilmoitella jokaisesta ilmoittaa. Fiksumpaa on kirjoittaa niin, ettei mainitse firman nimeä, eikä henkilöitten nimeä tai että se kohdistuu tekstin sisällön perusteella johonkin firmaan tai henkilöön. Myöskin muistettava, ettei kaikkia negatiivisia asioita jostain firmasta voi yleistää toisiin firmoihin. Esim. jos vaikka Hesan firmassa jokin asia mättää, niin ei se välttämättä mätä sitten jossain Lapin perukoilla olevassa firmassa. Joten käytetään siistimpää kieltä ja eikä haukuta tai moitita toisia. Toki voi tuoda esille niitä puutteita, mutta mainitsematta tarkemmin firmaa tai henkilöitä.

  • ”tuolla laatutakuu sanalla löytyy tuhansia viestejä, joten kirjoittajia on tuhansia. Joten siinä sitä siivottavaa on!”

   Totta, ja jos ihmiset kirjoittavat omaan tai kaverin tietoon perustuvia asioista, jotka eivät perustu totuuteen ja tosiseikkoihin ns. mututuntumalla. Näillä väärällä faktalla sitten syyttävät ja loukkaavat muiden oikeuksia julkisesti. Minusta tuntuu että pieni siivous olisi aiheellinen niin teksteissä kuin ihmisten väärän tiedon poistamiseksi. Väärä tieto on helppo korjata, jos siihen löytyy tahtoa ja hieman viitseliäisyyttä. Mielestäni on aiheellista siivota valheet pois täältä ja se työ kuulluu niiden kirjoittajille.

   ”Sana on vapaa Suomessa, kunhan muistaa tekijänoikeussuojat ja keskustelun ohjeet.”

   Sananvapaus on määritelty laissa ja lakisäädöksissä, mutta nämä kirjoitukset, syytökset, panettelut, uhkailut ja rinnastukset eivät missään nimessä kulje sananvapauden piirissä.

   ”Ja jos mielestäsi teksti loukkaa, niin voithan itse ilmoitella jokaisesta ilmoittaa.”

   Kuka täällä vahtii ketäkin? Ihmiset kirjoittavat täällä mitäkin idioottimaista tekstejä ja syytöksiä. Kyllä se menee niin että kirjoittaja on vastuussa kirjoittamisestaan.

   ”Fiksumpaa on kirjoittaa niin, ettei mainitse firman nimeä, eikä henkilöitten nimeä tai että se kohdistuu tekstin sisällön perusteella johonkin firmaan tai henkilöön.”

   Tuo on totta, mutta miten se liittyy tähän kirjoitteluun? Nämä henkilöt ja yritykset eivät liity mitenkään laatutakuu.fi-ketjuun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n! Pitäähän olla joku syy tai seikka miksi yhdistää tällaiseen toimintaan nämä ihmiset ja yritykset! Eikö ihmiset vieläkään tajua? Tällä ajattelu mallilla voitte syyttää kaikkia yrityksiä suomessa tästä tapahtuneesta jutusta, syyttää ja panetella kaikkien yrityksien omistajia ja heidän lapsiaan, kuten jotkut kirjoittajat ovat täällä tehneet.

   Toisin sanoen miten nämä henkilöt ja yritykset kohdistuvat/liittyvät laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n toimintaan?

   ”Myöskin muistettava, ettei kaikkia negatiivisia asioita jostain firmasta voi yleistää toisiin firmoihin. Esim. jos vaikka Hesan firmassa jokin asia mättää, niin ei se välttämättä mätä sitten jossain Lapin perukoilla olevassa firmassa.”

   Ymmärrän tämän ajatusmallin, mutta toistan uudelleen, miten nämä henkilöt ja yritykset kohdistuvat/liittyvät laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n toimintaan? Menisköhän tämä pikku hiljaan ihmisten tajuuntaan, että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa?

   ”Joten käytetään siistimpää kieltä ja eikä haukuta tai moitita toisia. Toki voi tuoda esille niitä puutteita, mutta mainitsematta tarkemmin firmaa tai henkilöitä.”

   Samaa mieltä, mutta toistan uudelleen, miten nämä henkilöt ja yritykset kohdistuvat/liittyvät laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n toimintaan? Menisköhän tämä pikku hiljaan ihmisten tajuuntaan, että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa?


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   ”tuolla laatutakuu sanalla löytyy tuhansia viestejä, joten kirjoittajia on tuhansia. Joten siinä sitä siivottavaa on!”

   Totta, ja jos ihmiset kirjoittavat omaan tai kaverin tietoon perustuvia asioista, jotka eivät perustu totuuteen ja tosiseikkoihin ns. mututuntumalla. Näillä väärällä faktalla sitten syyttävät ja loukkaavat muiden oikeuksia julkisesti. Minusta tuntuu että pieni siivous olisi aiheellinen niin teksteissä kuin ihmisten väärän tiedon poistamiseksi. Väärä tieto on helppo korjata, jos siihen löytyy tahtoa ja hieman viitseliäisyyttä. Mielestäni on aiheellista siivota valheet pois täältä ja se työ kuulluu niiden kirjoittajille.

   ”Sana on vapaa Suomessa, kunhan muistaa tekijänoikeussuojat ja keskustelun ohjeet.”

   Sananvapaus on määritelty laissa ja lakisäädöksissä, mutta nämä kirjoitukset, syytökset, panettelut, uhkailut ja rinnastukset eivät missään nimessä kulje sananvapauden piirissä.

   ”Ja jos mielestäsi teksti loukkaa, niin voithan itse ilmoitella jokaisesta ilmoittaa.”

   Kuka täällä vahtii ketäkin? Ihmiset kirjoittavat täällä mitäkin idioottimaista tekstejä ja syytöksiä. Kyllä se menee niin että kirjoittaja on vastuussa kirjoittamisestaan.

   ”Fiksumpaa on kirjoittaa niin, ettei mainitse firman nimeä, eikä henkilöitten nimeä tai että se kohdistuu tekstin sisällön perusteella johonkin firmaan tai henkilöön.”

   Tuo on totta, mutta miten se liittyy tähän kirjoitteluun? Nämä henkilöt ja yritykset eivät liity mitenkään laatutakuu.fi-ketjuun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n! Pitäähän olla joku syy tai seikka miksi yhdistää tällaiseen toimintaan nämä ihmiset ja yritykset! Eikö ihmiset vieläkään tajua? Tällä ajattelu mallilla voitte syyttää kaikkia yrityksiä suomessa tästä tapahtuneesta jutusta, syyttää ja panetella kaikkien yrityksien omistajia ja heidän lapsiaan, kuten jotkut kirjoittajat ovat täällä tehneet.

   Toisin sanoen miten nämä henkilöt ja yritykset kohdistuvat/liittyvät laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n toimintaan?

   ”Myöskin muistettava, ettei kaikkia negatiivisia asioita jostain firmasta voi yleistää toisiin firmoihin. Esim. jos vaikka Hesan firmassa jokin asia mättää, niin ei se välttämättä mätä sitten jossain Lapin perukoilla olevassa firmassa.”

   Ymmärrän tämän ajatusmallin, mutta toistan uudelleen, miten nämä henkilöt ja yritykset kohdistuvat/liittyvät laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n toimintaan? Menisköhän tämä pikku hiljaan ihmisten tajuuntaan, että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa?

   ”Joten käytetään siistimpää kieltä ja eikä haukuta tai moitita toisia. Toki voi tuoda esille niitä puutteita, mutta mainitsematta tarkemmin firmaa tai henkilöitä.”

   Samaa mieltä, mutta toistan uudelleen, miten nämä henkilöt ja yritykset kohdistuvat/liittyvät laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n toimintaan? Menisköhän tämä pikku hiljaan ihmisten tajuuntaan, että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa?

   Eli sanon nyt selko suomenkielellä että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä, yhteistä, yhteistyötä tms. laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa.

   Sattuu nyt vaan olee niin että mr taimela on kehittänyt siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu-konseptit ja myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu?


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Eli sanon nyt selko suomenkielellä että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä, yhteistä, yhteistyötä tms. laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa.

   Sattuu nyt vaan olee niin että mr taimela on kehittänyt siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu-konseptit ja myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu?

   niin miksi joku myy pusineksen ennen kuin se on edes alkanut? onkos kukaan sitä funtsinut? kai siihen on joku syy jos joku myy kultamunia munivan chikenin?


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Eli sanon nyt selko suomenkielellä että näillä henkilöillä ja yrityksillä ei ole mitään tekemistä, yhteistä, yhteistyötä tms. laatutakuu.fi-ketjun tai suomen laatutakuu palvelut oy:n tai iss palvelut oy:n kanssa.

   Sattuu nyt vaan olee niin että mr taimela on kehittänyt siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu-konseptit ja myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu?

   "Sattuu nyt vaan olee niin että mr taimela on kehittänyt siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu-konseptit ja myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu?"

   Selvähän tuo, mutta kyllä taimela rekrytoi yrittäjiä vielä v. 2000 sekä piti koulutustilaisuuksia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu.


  • Nykyinen työntekijä kirjoitti:

   "Sattuu nyt vaan olee niin että mr taimela on kehittänyt siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu-konseptit ja myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu?"

   Selvähän tuo, mutta kyllä taimela rekrytoi yrittäjiä vielä v. 2000 sekä piti koulutustilaisuuksia. Oliko tarpeeksi selkeästi sanottu.

   "myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia."

   ... ON MYYNNYT VUONNA 2000! Ei ilmeisesti ole ainakaan ollut toiminassa mukana 2001 eikä ehkä koko vuotta vuonna 2000!

   Pitääkö teille kaikki vääntää rautalangasta? Tarkista prh:sta koska hän on myynyt toimintansa niin tiedät milloin hän ei ole enää ollut mukana!


  • onko lukihäriö? kirjoitti:

   "myynnyt ne kaikkien oikeuksineen iss palvelut oy:lle vuonna 2000. Tämän kaupan jälkeen hänellä ja hänen yrityksillään ei ole mitään osuutta eikä arpaa ko. toimintaan, ei taloudellisia, ei omistuksellisia eikä juridisia."

   ... ON MYYNNYT VUONNA 2000! Ei ilmeisesti ole ainakaan ollut toiminassa mukana 2001 eikä ehkä koko vuotta vuonna 2000!

   Pitääkö teille kaikki vääntää rautalangasta? Tarkista prh:sta koska hän on myynyt toimintansa niin tiedät milloin hän ei ole enää ollut mukana!

   v. 2000 Laatutakuun tiloissa Espoossa, Sinikalliontie oli muist. osoite (?), ja piti myös koulutustilaisuuksia meille aloittaville yrittäjille. Ensimmäisessä koulutustilaisuudessa oli kyllä muitakin, joten en ole mitenkään voinut nähdä harhoja. Toimintansa myi kyllä 1999, siitä on lehdistötiedote.


  • minuakin rekrytoimassa kirjoitti:

   v. 2000 Laatutakuun tiloissa Espoossa, Sinikalliontie oli muist. osoite (?), ja piti myös koulutustilaisuuksia meille aloittaville yrittäjille. Ensimmäisessä koulutustilaisuudessa oli kyllä muitakin, joten en ole mitenkään voinut nähdä harhoja. Toimintansa myi kyllä 1999, siitä on lehdistötiedote.

   Mutta osoite tiedot ovat väärät. Niin ja olet oikeassa että toiminnan hän myi vuonna 1999 (kuten lehdistötiedotteessa), mutta kaiken toimintaan liittyvän ja kaikki oikeudet ja osakkuudet hän myi kokonaan vuonna 2000.

   Eli Vuodessa on 12 kk, kun sanotaan vuonna 2000, se voi tarkoittaa 1. kk eli tammikuuta tai esimerkisi 12. kk eli joulukuuta! Jos myynti olisi tapahtunut vaikka 24.12. vuonna 2000, myynti tapahtui vuonna 2000, ja sinulla on ollut silloin vajaat 12 kk aikaa tavata hänet yrityksen palveluksessa vuonna 2000. Ja jos myynti on tapahtunut vaikka 1.1.2000 tai 24.12.2000 hän ei ole sen jälkeen, vuoden 2000 jälkeen ollut mukana tässä toiminnassa. Ei siis voinnut olla mukana enään vuonna 2001 tai sitä seuraavina vuosina. Ymmärsitkö?


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Mutta osoite tiedot ovat väärät. Niin ja olet oikeassa että toiminnan hän myi vuonna 1999 (kuten lehdistötiedotteessa), mutta kaiken toimintaan liittyvän ja kaikki oikeudet ja osakkuudet hän myi kokonaan vuonna 2000.

   Eli Vuodessa on 12 kk, kun sanotaan vuonna 2000, se voi tarkoittaa 1. kk eli tammikuuta tai esimerkisi 12. kk eli joulukuuta! Jos myynti olisi tapahtunut vaikka 24.12. vuonna 2000, myynti tapahtui vuonna 2000, ja sinulla on ollut silloin vajaat 12 kk aikaa tavata hänet yrityksen palveluksessa vuonna 2000. Ja jos myynti on tapahtunut vaikka 1.1.2000 tai 24.12.2000 hän ei ole sen jälkeen, vuoden 2000 jälkeen ollut mukana tässä toiminnassa. Ei siis voinnut olla mukana enään vuonna 2001 tai sitä seuraavina vuosina. Ymmärsitkö?

   niin ei ihme että ole huomanneet mihin olette nimen laittaneet! Sorry, se oli vitsi.

   Mutta ei tämöisen asian ymmärtäminen luetusta voi olla näin hankalaa. Varsinkaa kun täällä on jo useampi kerta tämäkin asia selitetty.


  • Spede kirjoitti:

   niin ei ihme että ole huomanneet mihin olette nimen laittaneet! Sorry, se oli vitsi.

   Mutta ei tämöisen asian ymmärtäminen luetusta voi olla näin hankalaa. Varsinkaa kun täällä on jo useampi kerta tämäkin asia selitetty.

   No niin,FR-sopimuksen allekirjoitustapahtumasta ja muistakin LT:n katteettomista puheista on käyty keskustelut jo aikaa sitten!Älä jatka enää,emme jaksa jauhaa!Toivottavasti et koskaan törmää vastaavaan valehtelijoiden ja hyväksikäyttäjien klubiin,kuten LT:n byroo.


 • Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen (Rikoslaki 24 luku 8 §)

  Joka oikeudettomasti

  1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai

  2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville
  esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa,

  on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

  Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, jos esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi.

  Kunnianloukkaus (Rikoslaki 24 luku 9 §)

  Joka
  1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka

  2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,

  on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

  Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.

  Törkeä kunnianloukkaus (Rikoslaki 24 luku 10 §)

  Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa

  1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka

  2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa
  ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä,

  rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

  • Ja tämä on sen päällä, eli on EU:ssa.

   Tämä on Euroopan unionin perustuslain 11 artikla vastaa Euroopan ihmisoikeussopimuksen 10 artiklaa, joka kuuluuseuraavasti:

   "1. Jokaisella on sananvapaus. Tämä oikeus sisältää vapauden pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia alueellisista rajoista riippumatta ja viranomaisten siihen puuttumatta. Tämä artikla ei estä valtioita tekemästä radio-, televisio- ja elokuvayhtiöitä luvanvaraisiksi.

   2. Koska näiden vapauksien käyttöön liittyy velvollisuuksia ja vastuuta, se voidaan asettaa sellaisten muodollisuuksien, ehtojen, rajoitusten ja rangaistusten alaiseksi, joista on säädetty laissa ja jotka ovat välttämättömiä demokraattisessa yhteiskunnassa kansallisen turvallisuuden, alueellisen koskemattomuuden tai yleisen turvallisuuden vuoksi, epäjärjestyksen tai rikollisuuden estämiseksi, terveyden tai moraalin suojaamiseksi, muiden henkilöiden maineen tai oikeuksien turvaamiseksi, luottamuksellisten tietojen paljastumisen estämiseksi, tai tuomioistuinten arvovallan ja puolueettomuuden varmistamiseksi."


  • Eipä tuohon ole mitään lisäämistä.


 • Miten nyt täällä on niin hiljaista? Ei yhtään laattalaista valittamassa tai jatkamassa juttua?

  • Täällähän ei enää tarvise sanoa mitään,kun tuo "tuomari"artikloineen on määrittämässä ja referoimassa jokaikistä helkkarin viestiä!Jos ihminen on noin vakautunut taistolainen (!)tiettyjen henkilöiden kunnian ja oikeuksien puolustamiseen,palkkaan hänet mielelläni lakimiehekseni ja edunvalvojaksi mahdollista oikeudenkäyntiä varten!Puolustaisipa ko.henkilö todellisia epäkohtia maailmassa yhtä hanakasti,kuin tiettyjä,kyseenalaisia ketkuja!


  • naurettavaksi! kirjoitti:

   Täällähän ei enää tarvise sanoa mitään,kun tuo "tuomari"artikloineen on määrittämässä ja referoimassa jokaikistä helkkarin viestiä!Jos ihminen on noin vakautunut taistolainen (!)tiettyjen henkilöiden kunnian ja oikeuksien puolustamiseen,palkkaan hänet mielelläni lakimiehekseni ja edunvalvojaksi mahdollista oikeudenkäyntiä varten!Puolustaisipa ko.henkilö todellisia epäkohtia maailmassa yhtä hanakasti,kuin tiettyjä,kyseenalaisia ketkuja!

   Viesteihin ei tarvitsi vastata, jos lukia ymmärtää mistä on kyse.

   Nyt sinäkin sanot: "Puolustaisipa ko.henkilö todellisia epäkohtia maailmassa yhtä hanakasti,kuin tiettyjä,kyseenalaisia ketkuja!" Kuka on ketku, taimelat vai heidän yritykset vai ketkä? Jos taimelat ja heidän yritykset ovat noita esittämisiä ketkuja perustele äläkä heitä paskaa ihmisistä ja heidän yrityksistään ilman aihetta ja syytä. Ette näköjään vieläkään tajua että te puukotatte henkilöitä, joilla ei ole mitään tekemistä teidän tai teille aiheutetun tuska ja murheen kanssa. Tuolla sinun ajatusmallilla jos sinulla oli auto seitsemän vuotta sitten ja myit autosi jollekin ja tämä joku ajaisi esim. kännissä päivätarhan lapsien päälle ja pakenisi paikalta, niin sinä olisit se kyseenalainen ketku joka meni myymään sen auton sille "jollekin"! Sinä olet syyllinen, miksi myit sen auton. Lasten tappaja, rikollinen, edesvastuuton ihminen, oikea ketku! Tajuatko mitä tarkoitan?


  • naurettavaksi! kirjoitti:

   Täällähän ei enää tarvise sanoa mitään,kun tuo "tuomari"artikloineen on määrittämässä ja referoimassa jokaikistä helkkarin viestiä!Jos ihminen on noin vakautunut taistolainen (!)tiettyjen henkilöiden kunnian ja oikeuksien puolustamiseen,palkkaan hänet mielelläni lakimiehekseni ja edunvalvojaksi mahdollista oikeudenkäyntiä varten!Puolustaisipa ko.henkilö todellisia epäkohtia maailmassa yhtä hanakasti,kuin tiettyjä,kyseenalaisia ketkuja!

   itse noita "ketkuja". Puolustaa sitä, minkä on "kovalla" työllä hankkinut, heheee.. kyllä sitä naurua on piisannut täällä yrittäjäpuolellakin, kas kun nauru pidentää ikää. Siis oikeasti, MIKSI nimimerkillä "Entinen työntekijä" siis laatanko Entinen työntekijä, eli... haistan palaneen käryä, ei tule Venäjältä ei, esiintyvä henkilö on niin turhautuneen ja pettyneen oloinen, eikö bisnekset ole sujuneet? Ja miksi kaivelee vanhoja juttuja, onko lomat pitämättä, eikä parempaakaan tekemistä.
   Tjah, kyllähän meitä konkurssin tehneitä on melkonen läjä, posti muisti taas perintäkirjeellä, kiitos laatutakuu, on se hyvä kun vielä muistatte.

   Koko fr-ketjun perustaminen oli susi (kuka/ketkä tämän mahtavan idean takana sitten ovatkaan) ja se myytiin kalliilla hinnalla ISS:lle, joka laatutakuun kautta kusetti/kusettaa edelleen ihmisiä samalla konseptilla. Kuka määritteli esim. rojalti-maksuksi 19 %. Se on enempi kuin Rabben kotipizza-ketju perii omilta yrittäjiltään. Ja laatutakuun lehti ilmoittaa komiasti ajaneensa Rabben ohi. Vaan sielläpä kerrotaan pelkkä yrittäjien lukumäärä, ei voittoa, mitä yritys tekee, siinä laatutakuun yrittäjä ei kovasta raatamisesta huolimatta taida pärjätä edes takahikiän puulaakiseuralle. Se oli tarkoin harkittu ja laskettu homma, jossa voittoa teki aivan jokin muu taho kuin laatutakuu-yrittäjä. Menikö perille. Jos nimiä pelkäätte, niin julkistakaa jokaisen konkurssin tehneen lt-yrittäjän nimi täällä sekä kuinka moni on maksuvaikeuksissa, kuinka monelta meni omaisuus/jopa terveys. Selittäkää minulle, miksi niin moni joutui käyttämään ulkopuolisten juristien apua, kun sitä ei franchisingantajaltaan saanut. Tämän ketjun lopettaminen olisi kaikkien edun mukaista. Ne, jotka vielä yrittäjänä jatkavat, voisivat sitä tehdä omiin nimiinsä ilman rojalteja.
   Ei kuulkaa, ei tällaista riistokapitalismia hyväksy edes piinkova lt-yrittäjä.


  • naurettavaksi! kirjoitti:

   Täällähän ei enää tarvise sanoa mitään,kun tuo "tuomari"artikloineen on määrittämässä ja referoimassa jokaikistä helkkarin viestiä!Jos ihminen on noin vakautunut taistolainen (!)tiettyjen henkilöiden kunnian ja oikeuksien puolustamiseen,palkkaan hänet mielelläni lakimiehekseni ja edunvalvojaksi mahdollista oikeudenkäyntiä varten!Puolustaisipa ko.henkilö todellisia epäkohtia maailmassa yhtä hanakasti,kuin tiettyjä,kyseenalaisia ketkuja!

   Se on hyvä että naurattaa, toivottavasti ei koskaan muutu itkuksi. Mutta se on varmaa että joku nauraa partaansa ja hykertelee Vantaalla!


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Viesteihin ei tarvitsi vastata, jos lukia ymmärtää mistä on kyse.

   Nyt sinäkin sanot: "Puolustaisipa ko.henkilö todellisia epäkohtia maailmassa yhtä hanakasti,kuin tiettyjä,kyseenalaisia ketkuja!" Kuka on ketku, taimelat vai heidän yritykset vai ketkä? Jos taimelat ja heidän yritykset ovat noita esittämisiä ketkuja perustele äläkä heitä paskaa ihmisistä ja heidän yrityksistään ilman aihetta ja syytä. Ette näköjään vieläkään tajua että te puukotatte henkilöitä, joilla ei ole mitään tekemistä teidän tai teille aiheutetun tuska ja murheen kanssa. Tuolla sinun ajatusmallilla jos sinulla oli auto seitsemän vuotta sitten ja myit autosi jollekin ja tämä joku ajaisi esim. kännissä päivätarhan lapsien päälle ja pakenisi paikalta, niin sinä olisit se kyseenalainen ketku joka meni myymään sen auton sille "jollekin"! Sinä olet syyllinen, miksi myit sen auton. Lasten tappaja, rikollinen, edesvastuuton ihminen, oikea ketku! Tajuatko mitä tarkoitan?

   Liirumlaarummussunmussun


  • hää onkin kirjoitti:

   itse noita "ketkuja". Puolustaa sitä, minkä on "kovalla" työllä hankkinut, heheee.. kyllä sitä naurua on piisannut täällä yrittäjäpuolellakin, kas kun nauru pidentää ikää. Siis oikeasti, MIKSI nimimerkillä "Entinen työntekijä" siis laatanko Entinen työntekijä, eli... haistan palaneen käryä, ei tule Venäjältä ei, esiintyvä henkilö on niin turhautuneen ja pettyneen oloinen, eikö bisnekset ole sujuneet? Ja miksi kaivelee vanhoja juttuja, onko lomat pitämättä, eikä parempaakaan tekemistä.
   Tjah, kyllähän meitä konkurssin tehneitä on melkonen läjä, posti muisti taas perintäkirjeellä, kiitos laatutakuu, on se hyvä kun vielä muistatte.

   Koko fr-ketjun perustaminen oli susi (kuka/ketkä tämän mahtavan idean takana sitten ovatkaan) ja se myytiin kalliilla hinnalla ISS:lle, joka laatutakuun kautta kusetti/kusettaa edelleen ihmisiä samalla konseptilla. Kuka määritteli esim. rojalti-maksuksi 19 %. Se on enempi kuin Rabben kotipizza-ketju perii omilta yrittäjiltään. Ja laatutakuun lehti ilmoittaa komiasti ajaneensa Rabben ohi. Vaan sielläpä kerrotaan pelkkä yrittäjien lukumäärä, ei voittoa, mitä yritys tekee, siinä laatutakuun yrittäjä ei kovasta raatamisesta huolimatta taida pärjätä edes takahikiän puulaakiseuralle. Se oli tarkoin harkittu ja laskettu homma, jossa voittoa teki aivan jokin muu taho kuin laatutakuu-yrittäjä. Menikö perille. Jos nimiä pelkäätte, niin julkistakaa jokaisen konkurssin tehneen lt-yrittäjän nimi täällä sekä kuinka moni on maksuvaikeuksissa, kuinka monelta meni omaisuus/jopa terveys. Selittäkää minulle, miksi niin moni joutui käyttämään ulkopuolisten juristien apua, kun sitä ei franchisingantajaltaan saanut. Tämän ketjun lopettaminen olisi kaikkien edun mukaista. Ne, jotka vielä yrittäjänä jatkavat, voisivat sitä tehdä omiin nimiinsä ilman rojalteja.
   Ei kuulkaa, ei tällaista riistokapitalismia hyväksy edes piinkova lt-yrittäjä.

   mutta satun tietämään asioista.

   "itse noita "ketkuja". Puolustaa sitä, minkä on "kovalla" työllä hankkinut, heheee.."

   Eli en kuulu ns. "ketkuihin", ketä ne sitten ovatkaan.

   "Ja miksi kaivelee vanhoja juttuja, onko lomat pitämättä, eikä parempaakaan tekemistä."

   Eihän nämä ole vanhoja juttuja jos seuraat keskusteluja ja pitäähän virheet korjata! Ajatelkaa millaisia asioita kirjoittajat ovat saattaneet aiheuttaa näillä perättömillä syytöksillä jne.?

   Kaikki muu mitä kirjoitit on ihan asiaa.


  • lainausmerkit kirjoitti:

   Liirumlaarummussunmussun

   miten ja miksi lainausmerkkejä käytetään?


  • lainausmerkit kirjoitti:

   Liirumlaarummussunmussun

   Onko todellakin niin että tärkeintä koko laatta keskustelussa onkin oikeus mussuttaa?

   Mussutus jatkuu, jatkuu, mutta kukaan ei tiedä mistä mussuttaa, miksi mussuttaa ja ketä mussuttaa.

   Ei mussutuksella pitkälle pääse, ei edes fr-yrittäjänä.


  • Nauru pidentää ikää kirjoitti:

   Se on hyvä että naurattaa, toivottavasti ei koskaan muutu itkuksi. Mutta se on varmaa että joku nauraa partaansa ja hykertelee Vantaalla!

   Kovasti joo naurattaa täällä Vantaalla. Joko olet yhtä läski kuin siskos?


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   mutta satun tietämään asioista.

   "itse noita "ketkuja". Puolustaa sitä, minkä on "kovalla" työllä hankkinut, heheee.."

   Eli en kuulu ns. "ketkuihin", ketä ne sitten ovatkaan.

   "Ja miksi kaivelee vanhoja juttuja, onko lomat pitämättä, eikä parempaakaan tekemistä."

   Eihän nämä ole vanhoja juttuja jos seuraat keskusteluja ja pitäähän virheet korjata! Ajatelkaa millaisia asioita kirjoittajat ovat saattaneet aiheuttaa näillä perättömillä syytöksillä jne.?

   Kaikki muu mitä kirjoitit on ihan asiaa.

   "En itse liity mitenkään koko hommaan, mutta satun tietämään asioista".

   Kuuleppas puupää, tässä maassa on fr-yritystoiminta täysin lapsenkengissä vielä, joten miten juuri SINÄ satut tietämään asioista, joista selville ovat päässeet monet vasta konkurssin kautta Laatutakuun suosiollisella avustuksella: Asiakkaat ostetaan ja maksetaan LT:lle, mitään takuuta asiakkaan pysymisestä edes puolta vuotta kauempaa ei ole, koska asiakkaalla on oikeus kilpailuttaa siivoustoimintansa milloin tahansa, mutta lt-yrittäjä maksaa silti ostetun asiakkaan lt:lle, joka saattaa olla jo menetetty esim. halvemmalla tekevälle siivousjäljestä ym. riippumattomista syistä, siis pelkän korkean hinnan takia. Ja tiedätkö, minkä takia LT-yrittäjät joutuvat henkensä pitimiksi pitämään hinnat korkealla: No sen takia juuri, että laatutakuu perii kohtuutonta rojaltia, kaikista franchising-ketjuista kohtuuttominta eli 19 %:ia. Nokkelana "satun tietämään asioista" -tyyppinä selvität varmaan alta aikayksikön, että homma ei kerta kaikkiaan tuo ikinä voittoa, vaikka yrittäjä raataa yli 24 tuntia/vrk. Katoppa, kun niitä muita pakollisia kuluja on yrittäjällä muutenkin roppakaupalla. Jo ulosottomieskin antoi aikaa sitten hyvän neuvon: "Teitä laatutakuuyrittäjiä on täällä asiakkaina niin paljon, että etkö voisi ajatella koko paskan lopettamista, otat jonkun päivätyön ja makselet näitä ulosotossa olevia firman laskuja sopimuksen mukaan". Tiedätkö, että ulosottomieskin oli sinua inhimillisempi. Voin pyytää häneltä listan omalla alueellani toimineista lt-yrityksistä, jotka tekivät konkurssin ja niitä ei kuule ole ihan vähän. Toinen lista voisi koostua maksuhäiriöistä kärsivistä vielä toimivista yrityksistä, jotka voin kerätä vaikka omin päin, mikäli ahdinkoon joutuneet yrittäjät sen sallivat, mitäpä tuossa enää menetettävää on.

   Se, joka keksi tämän brändin, ei ollut ihan tyhmä, täytyy myöntää. Mutta hän oli ahne paskiainen. Hänen ymmärryksensä ilm. loppui siinä vaiheessa, kun rahaa virtasi laatutakuun kassaan ja eikös tuo niin, jotta nälkä kasvaa syödessä. Taimela, joka on mainittu tämän ajatuksen sanottakoon nyt vaikka "isänä" todellakin toimi rekrytoijana ja kouluttajana aloittaville yrittäjille v. 2000, mutta vetäytyi hyvissä ajoin pois, ilm. jottei häntä vedettäsi mukaan tähän onnettomaan kyhäilyyn. Sillä onnetonta kyhäilyä koko homma oli yrittäjän näkökulmasta, mitään apua toimistolta ei saanut sitä pyytäessään, vaan kehoitettiin kysymään joltain yrittäjä-kollegalta (???). Mutta esim. minulle soitettiin LT:n toimistolta ja pyydettiin konsultaatiota, kuinka huonekaluyrityksen siivous pitäisi hoitaa. Voi luoja paratkoon, en ollut itsekään saanut siihen mitään opastusta, siis jonka lt:n olisi pitänyt minulle antaa, ko. asiakkaani henkilökunta ystävällisesti opasti ja neuvoi, mitä he toivoivat minun huonekaluhalliissaan tekevän. Hommma hoitui molemmin puolin todella hyvin, kunnes ko. yrityksen talousjohtaja alkoi ihmettelemään korkeata hinnoittelua. Selvitin hänelle juurta jaksaen, mistä kuukausihinnoittelu koostui, hän jäi sanotaanko äimän käkenä puntaroimaan, mihin olikaan sotkeutunut. Arvaatte varmaan, että paikalle ei enää ikinä tullut lt-siivousyritystä.

   Sanottavaa riittäisi kirjan verran ja ehkä joskus eläkepäivinäni sen teenkin. Ehkä franchising on jo silloin maastoutunut tänne siinä määrin, että voin jopa tehdä konsultaatiotyötä aloittelevien/luvatusta toimeentulosta haaveilevien yrittäjien parissa;)


  • täällä kirjoittelee kirjoitti:

   "En itse liity mitenkään koko hommaan, mutta satun tietämään asioista".

   Kuuleppas puupää, tässä maassa on fr-yritystoiminta täysin lapsenkengissä vielä, joten miten juuri SINÄ satut tietämään asioista, joista selville ovat päässeet monet vasta konkurssin kautta Laatutakuun suosiollisella avustuksella: Asiakkaat ostetaan ja maksetaan LT:lle, mitään takuuta asiakkaan pysymisestä edes puolta vuotta kauempaa ei ole, koska asiakkaalla on oikeus kilpailuttaa siivoustoimintansa milloin tahansa, mutta lt-yrittäjä maksaa silti ostetun asiakkaan lt:lle, joka saattaa olla jo menetetty esim. halvemmalla tekevälle siivousjäljestä ym. riippumattomista syistä, siis pelkän korkean hinnan takia. Ja tiedätkö, minkä takia LT-yrittäjät joutuvat henkensä pitimiksi pitämään hinnat korkealla: No sen takia juuri, että laatutakuu perii kohtuutonta rojaltia, kaikista franchising-ketjuista kohtuuttominta eli 19 %:ia. Nokkelana "satun tietämään asioista" -tyyppinä selvität varmaan alta aikayksikön, että homma ei kerta kaikkiaan tuo ikinä voittoa, vaikka yrittäjä raataa yli 24 tuntia/vrk. Katoppa, kun niitä muita pakollisia kuluja on yrittäjällä muutenkin roppakaupalla. Jo ulosottomieskin antoi aikaa sitten hyvän neuvon: "Teitä laatutakuuyrittäjiä on täällä asiakkaina niin paljon, että etkö voisi ajatella koko paskan lopettamista, otat jonkun päivätyön ja makselet näitä ulosotossa olevia firman laskuja sopimuksen mukaan". Tiedätkö, että ulosottomieskin oli sinua inhimillisempi. Voin pyytää häneltä listan omalla alueellani toimineista lt-yrityksistä, jotka tekivät konkurssin ja niitä ei kuule ole ihan vähän. Toinen lista voisi koostua maksuhäiriöistä kärsivistä vielä toimivista yrityksistä, jotka voin kerätä vaikka omin päin, mikäli ahdinkoon joutuneet yrittäjät sen sallivat, mitäpä tuossa enää menetettävää on.

   Se, joka keksi tämän brändin, ei ollut ihan tyhmä, täytyy myöntää. Mutta hän oli ahne paskiainen. Hänen ymmärryksensä ilm. loppui siinä vaiheessa, kun rahaa virtasi laatutakuun kassaan ja eikös tuo niin, jotta nälkä kasvaa syödessä. Taimela, joka on mainittu tämän ajatuksen sanottakoon nyt vaikka "isänä" todellakin toimi rekrytoijana ja kouluttajana aloittaville yrittäjille v. 2000, mutta vetäytyi hyvissä ajoin pois, ilm. jottei häntä vedettäsi mukaan tähän onnettomaan kyhäilyyn. Sillä onnetonta kyhäilyä koko homma oli yrittäjän näkökulmasta, mitään apua toimistolta ei saanut sitä pyytäessään, vaan kehoitettiin kysymään joltain yrittäjä-kollegalta (???). Mutta esim. minulle soitettiin LT:n toimistolta ja pyydettiin konsultaatiota, kuinka huonekaluyrityksen siivous pitäisi hoitaa. Voi luoja paratkoon, en ollut itsekään saanut siihen mitään opastusta, siis jonka lt:n olisi pitänyt minulle antaa, ko. asiakkaani henkilökunta ystävällisesti opasti ja neuvoi, mitä he toivoivat minun huonekaluhalliissaan tekevän. Hommma hoitui molemmin puolin todella hyvin, kunnes ko. yrityksen talousjohtaja alkoi ihmettelemään korkeata hinnoittelua. Selvitin hänelle juurta jaksaen, mistä kuukausihinnoittelu koostui, hän jäi sanotaanko äimän käkenä puntaroimaan, mihin olikaan sotkeutunut. Arvaatte varmaan, että paikalle ei enää ikinä tullut lt-siivousyritystä.

   Sanottavaa riittäisi kirjan verran ja ehkä joskus eläkepäivinäni sen teenkin. Ehkä franchising on jo silloin maastoutunut tänne siinä määrin, että voin jopa tehdä konsultaatiotyötä aloittelevien/luvatusta toimeentulosta haaveilevien yrittäjien parissa;)

   olettko kaikki noin yksin kertaisia? Taas alkaa sama laulu, laatutakuu sitä ja laatutakuu tätä, mutta kukaan ei näytä ymmärtävän mistä tämä kirjoittaja puhuu ja mitä hän tarkoittaa! Minä ymmärrän asian ainakin niin että te nyt olette puhuneet paskaa ja loukanneet toisten ihmisten kunniaa koska näillä ei ole mitään tekemistä koko vitun laatutakuun kanssa. Vaikka se laatutakuu olisi syönnyt teidän lapset ja tappanut sukulaiset nämä henkilöt ovat siihen syyttömiä ja heillä ei ole osaa eikä arpaa siihen.

   Viestin on mielestäni se että vaikka teitä olisi kusetettu ja tehty vaikka mitä teidän pitää kohdistaa syytöksenne ja vittuilunne niille kenenlle se kuuluu asianosaisille eikä ihmisille jotka ovat kymmenen vuotta sitten ollut toiminassa mukana.

   Jos tätä ette pysty ymmärtämään niin helvetti teidä periköön.


  • Woodpeckerhead kirjoitti:

   olettko kaikki noin yksin kertaisia? Taas alkaa sama laulu, laatutakuu sitä ja laatutakuu tätä, mutta kukaan ei näytä ymmärtävän mistä tämä kirjoittaja puhuu ja mitä hän tarkoittaa! Minä ymmärrän asian ainakin niin että te nyt olette puhuneet paskaa ja loukanneet toisten ihmisten kunniaa koska näillä ei ole mitään tekemistä koko vitun laatutakuun kanssa. Vaikka se laatutakuu olisi syönnyt teidän lapset ja tappanut sukulaiset nämä henkilöt ovat siihen syyttömiä ja heillä ei ole osaa eikä arpaa siihen.

   Viestin on mielestäni se että vaikka teitä olisi kusetettu ja tehty vaikka mitä teidän pitää kohdistaa syytöksenne ja vittuilunne niille kenenlle se kuuluu asianosaisille eikä ihmisille jotka ovat kymmenen vuotta sitten ollut toiminassa mukana.

   Jos tätä ette pysty ymmärtämään niin helvetti teidä periköön.

   Kerrankin joku laittaa asian lyhesti ja selkokielellä tämän jutskan ;).

   Helvettiin koko poppooo.


  • Woodpeckerhead kirjoitti:

   olettko kaikki noin yksin kertaisia? Taas alkaa sama laulu, laatutakuu sitä ja laatutakuu tätä, mutta kukaan ei näytä ymmärtävän mistä tämä kirjoittaja puhuu ja mitä hän tarkoittaa! Minä ymmärrän asian ainakin niin että te nyt olette puhuneet paskaa ja loukanneet toisten ihmisten kunniaa koska näillä ei ole mitään tekemistä koko vitun laatutakuun kanssa. Vaikka se laatutakuu olisi syönnyt teidän lapset ja tappanut sukulaiset nämä henkilöt ovat siihen syyttömiä ja heillä ei ole osaa eikä arpaa siihen.

   Viestin on mielestäni se että vaikka teitä olisi kusetettu ja tehty vaikka mitä teidän pitää kohdistaa syytöksenne ja vittuilunne niille kenenlle se kuuluu asianosaisille eikä ihmisille jotka ovat kymmenen vuotta sitten ollut toiminassa mukana.

   Jos tätä ette pysty ymmärtämään niin helvetti teidä periköön.

   Kun on laattalaisten näemmä turha enää puolustautua ja kertoa totuutta ja helvettiinkin näemmä kehoitettiin,niin mitäs tässä!Helvettiä tämä kyllä jo ilman toivotuksiakin on.


  • täällä kirjoittelee kirjoitti:

   "En itse liity mitenkään koko hommaan, mutta satun tietämään asioista".

   Kuuleppas puupää, tässä maassa on fr-yritystoiminta täysin lapsenkengissä vielä, joten miten juuri SINÄ satut tietämään asioista, joista selville ovat päässeet monet vasta konkurssin kautta Laatutakuun suosiollisella avustuksella: Asiakkaat ostetaan ja maksetaan LT:lle, mitään takuuta asiakkaan pysymisestä edes puolta vuotta kauempaa ei ole, koska asiakkaalla on oikeus kilpailuttaa siivoustoimintansa milloin tahansa, mutta lt-yrittäjä maksaa silti ostetun asiakkaan lt:lle, joka saattaa olla jo menetetty esim. halvemmalla tekevälle siivousjäljestä ym. riippumattomista syistä, siis pelkän korkean hinnan takia. Ja tiedätkö, minkä takia LT-yrittäjät joutuvat henkensä pitimiksi pitämään hinnat korkealla: No sen takia juuri, että laatutakuu perii kohtuutonta rojaltia, kaikista franchising-ketjuista kohtuuttominta eli 19 %:ia. Nokkelana "satun tietämään asioista" -tyyppinä selvität varmaan alta aikayksikön, että homma ei kerta kaikkiaan tuo ikinä voittoa, vaikka yrittäjä raataa yli 24 tuntia/vrk. Katoppa, kun niitä muita pakollisia kuluja on yrittäjällä muutenkin roppakaupalla. Jo ulosottomieskin antoi aikaa sitten hyvän neuvon: "Teitä laatutakuuyrittäjiä on täällä asiakkaina niin paljon, että etkö voisi ajatella koko paskan lopettamista, otat jonkun päivätyön ja makselet näitä ulosotossa olevia firman laskuja sopimuksen mukaan". Tiedätkö, että ulosottomieskin oli sinua inhimillisempi. Voin pyytää häneltä listan omalla alueellani toimineista lt-yrityksistä, jotka tekivät konkurssin ja niitä ei kuule ole ihan vähän. Toinen lista voisi koostua maksuhäiriöistä kärsivistä vielä toimivista yrityksistä, jotka voin kerätä vaikka omin päin, mikäli ahdinkoon joutuneet yrittäjät sen sallivat, mitäpä tuossa enää menetettävää on.

   Se, joka keksi tämän brändin, ei ollut ihan tyhmä, täytyy myöntää. Mutta hän oli ahne paskiainen. Hänen ymmärryksensä ilm. loppui siinä vaiheessa, kun rahaa virtasi laatutakuun kassaan ja eikös tuo niin, jotta nälkä kasvaa syödessä. Taimela, joka on mainittu tämän ajatuksen sanottakoon nyt vaikka "isänä" todellakin toimi rekrytoijana ja kouluttajana aloittaville yrittäjille v. 2000, mutta vetäytyi hyvissä ajoin pois, ilm. jottei häntä vedettäsi mukaan tähän onnettomaan kyhäilyyn. Sillä onnetonta kyhäilyä koko homma oli yrittäjän näkökulmasta, mitään apua toimistolta ei saanut sitä pyytäessään, vaan kehoitettiin kysymään joltain yrittäjä-kollegalta (???). Mutta esim. minulle soitettiin LT:n toimistolta ja pyydettiin konsultaatiota, kuinka huonekaluyrityksen siivous pitäisi hoitaa. Voi luoja paratkoon, en ollut itsekään saanut siihen mitään opastusta, siis jonka lt:n olisi pitänyt minulle antaa, ko. asiakkaani henkilökunta ystävällisesti opasti ja neuvoi, mitä he toivoivat minun huonekaluhalliissaan tekevän. Hommma hoitui molemmin puolin todella hyvin, kunnes ko. yrityksen talousjohtaja alkoi ihmettelemään korkeata hinnoittelua. Selvitin hänelle juurta jaksaen, mistä kuukausihinnoittelu koostui, hän jäi sanotaanko äimän käkenä puntaroimaan, mihin olikaan sotkeutunut. Arvaatte varmaan, että paikalle ei enää ikinä tullut lt-siivousyritystä.

   Sanottavaa riittäisi kirjan verran ja ehkä joskus eläkepäivinäni sen teenkin. Ehkä franchising on jo silloin maastoutunut tänne siinä määrin, että voin jopa tehdä konsultaatiotyötä aloittelevien/luvatusta toimeentulosta haaveilevien yrittäjien parissa;)

   Joo, tottakai jokainen konkurssin tehnyt ja maksuvaikeuksissa oleva lt-yrittäjä haluaa nimensä tälle palstalle. Ootko ihan pimeä? Laita vielä osoite, puhelinnumero ja henkilötunnuskin. Tiedetäänpä ainakin ketkä täällä kirjoittelevat. Ulosottomies ihan varmasti antaa sulle nää tiedot. Hei haloo!


  • hoh hoijaa kirjoitti:

   Joo, tottakai jokainen konkurssin tehnyt ja maksuvaikeuksissa oleva lt-yrittäjä haluaa nimensä tälle palstalle. Ootko ihan pimeä? Laita vielä osoite, puhelinnumero ja henkilötunnuskin. Tiedetäänpä ainakin ketkä täällä kirjoittelevat. Ulosottomies ihan varmasti antaa sulle nää tiedot. Hei haloo!

   Jos ihmiseltä on viety kaikki,häntä on johdettu hyvin tietoisesti harhaan,hän ei ole pystynyt maksamaan laskujaan ja ylikorkeita rojaltejaan kovasta työstä huolimatta,hänellä ei mitään mahdollisuuksia päästä menestymään edes kohtuullisesti ja fr-sopimus on kohtuuton jopa lakimiesten mielestä,niin mitäpä se yrittäjä sitten mahtaa pohtia ja ketä syyttää?Ensin tietysti itseään,sillä niinhän LT:kin tekee!Kun sekään ei riitä,niin haetaan ulkopuolista apua (juristit,kollegat).Aina joku kollega tietää asioista enemmän omien kokemustensa kautta,sillä jokainen yrittäjä aloitti eri tavalla ja jokaista kohdeltiin eri tavoin,kaikki eivät olleet samanarvoisia!Näiden kokemusten kautta on tietoa tullut,eikä mielipiteisiin ole kovin helppoa vaikuttaa saatuaan kuulla,kuinka asiat ovat joskus TODELLA olleet!Anteeksi en tule koskaan keneltäkään FR-hommia aloittaneelta/pyörittävältä pyytämään,niin paljon on minua nöyryytetty ja hyväksikäytetty!Ja sitäpaitsi;minä en ole koskaan kommentoinut näitä T:llä alkavia henkilöitä,jotka aikoinaan tätä skeidaa pyörittivät!Tällä palstalla on taas se joku skitso,joka väittää yhden ja saman henkilön kirjoittavan näitä juttuja!


  • hoh hoijaa kirjoitti:

   Joo, tottakai jokainen konkurssin tehnyt ja maksuvaikeuksissa oleva lt-yrittäjä haluaa nimensä tälle palstalle. Ootko ihan pimeä? Laita vielä osoite, puhelinnumero ja henkilötunnuskin. Tiedetäänpä ainakin ketkä täällä kirjoittelevat. Ulosottomies ihan varmasti antaa sulle nää tiedot. Hei haloo!

   En oiken taas ymmärrä miten tämä liittyy tähän aiheeseen?

   Sekoita vaan lisää eri asioita tähän niin kukaan ei tiedä mistä puhutaan.


  • tähän aiheeseen? kirjoitti:

   En oiken taas ymmärrä miten tämä liittyy tähän aiheeseen?

   Sekoita vaan lisää eri asioita tähän niin kukaan ei tiedä mistä puhutaan.

   Kuule,luepa näitä viestejä kokonaisuudessaan,niin ymmärrät,miten kaikki liittyy toisiinsa ja mitkä ovat syyt mihinkin!Olisiko pitänyt aloittaa uusi ketju,kun ei näemmä osata yhdistää juttuja?Vedä nyt vaikka ne lainausmerkit,niin ymmärrät.En ymmärrä,miten sinulla on aikaa ihmetellä tällä palstalla,oletko kenties työtön vai palkattu tähän?


  • hää onkin kirjoitti:

   itse noita "ketkuja". Puolustaa sitä, minkä on "kovalla" työllä hankkinut, heheee.. kyllä sitä naurua on piisannut täällä yrittäjäpuolellakin, kas kun nauru pidentää ikää. Siis oikeasti, MIKSI nimimerkillä "Entinen työntekijä" siis laatanko Entinen työntekijä, eli... haistan palaneen käryä, ei tule Venäjältä ei, esiintyvä henkilö on niin turhautuneen ja pettyneen oloinen, eikö bisnekset ole sujuneet? Ja miksi kaivelee vanhoja juttuja, onko lomat pitämättä, eikä parempaakaan tekemistä.
   Tjah, kyllähän meitä konkurssin tehneitä on melkonen läjä, posti muisti taas perintäkirjeellä, kiitos laatutakuu, on se hyvä kun vielä muistatte.

   Koko fr-ketjun perustaminen oli susi (kuka/ketkä tämän mahtavan idean takana sitten ovatkaan) ja se myytiin kalliilla hinnalla ISS:lle, joka laatutakuun kautta kusetti/kusettaa edelleen ihmisiä samalla konseptilla. Kuka määritteli esim. rojalti-maksuksi 19 %. Se on enempi kuin Rabben kotipizza-ketju perii omilta yrittäjiltään. Ja laatutakuun lehti ilmoittaa komiasti ajaneensa Rabben ohi. Vaan sielläpä kerrotaan pelkkä yrittäjien lukumäärä, ei voittoa, mitä yritys tekee, siinä laatutakuun yrittäjä ei kovasta raatamisesta huolimatta taida pärjätä edes takahikiän puulaakiseuralle. Se oli tarkoin harkittu ja laskettu homma, jossa voittoa teki aivan jokin muu taho kuin laatutakuu-yrittäjä. Menikö perille. Jos nimiä pelkäätte, niin julkistakaa jokaisen konkurssin tehneen lt-yrittäjän nimi täällä sekä kuinka moni on maksuvaikeuksissa, kuinka monelta meni omaisuus/jopa terveys. Selittäkää minulle, miksi niin moni joutui käyttämään ulkopuolisten juristien apua, kun sitä ei franchisingantajaltaan saanut. Tämän ketjun lopettaminen olisi kaikkien edun mukaista. Ne, jotka vielä yrittäjänä jatkavat, voisivat sitä tehdä omiin nimiinsä ilman rojalteja.
   Ei kuulkaa, ei tällaista riistokapitalismia hyväksy edes piinkova lt-yrittäjä.

   ”Koko fr-ketjun perustaminen oli susi (kuka/ketkä tämän mahtavan idean takana sitten ovatkaan)”

   Niin koska teillä on niin helvetin hyvät perustiedot te tiedätte että te ette ole oleet niitä ainoita laatutakuu yrittäjiä, paljon ennen omasiivooja ja omahuoltomies hommia oli olemassa laatutakuu, joka toimi ja työllisti muistaakseni noin 2500-3000 työntekijää. Nämä fr-ketjut toimivat nimellä siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu järjestelmä. Heidän logonsa oli siivouksen sekä kiinteistöhuollon laatutakuu ja logojen hahmoina olivat maija ja teuvo. Kaikki tämä tapahtui 90-luvulla kauan ennen kuin mitään omasiivoojaa ja omahuoltomiestä oli edes kukaan keksinyt. Näiden takana oli siis mr taimela ja se toimi kuin kello.

   ”ja se myytiin kalliilla hinnalla ISS:lle, joka laatutakuun kautta kusetti/kusettaa edelleen ihmisiä samalla konseptilla.”

   Voin sanoa että se mitä omasiivoojat ja huoltomiehet tekevät on todella kaukana tuosta vanhasta laatutakuusta, että älkää edes viitsikö siihen teidän toimintaa verrata.

   ”Kuka määritteli esim. rojalti-maksuksi 19 %. Se on enempi kuin Rabben kotipizza-ketju perii omilta yrittäjiltään. Ja laatutakuun lehti ilmoittaa komiasti ajaneensa Rabben ohi. Vaan sielläpä kerrotaan pelkkä yrittäjien lukumäärä, ei voittoa, mitä yritys tekee, siinä laatutakuun yrittäjä ei kovasta raatamisesta huolimatta taida pärjätä edes takahikiän puulaakiseuralle.”

   Niin täällähän on esiintynyt tuo iss:n uutistiedote päivätty vuodelle 1999, laskekaa siitä 1 1=?

   ”Se oli tarkoin harkittu ja laskettu homma, jossa voittoa teki aivan jokin muu taho kuin laatutakuu-yrittäjä. Menikö perille.”

   Sekin voi olla mahdollista, koska vanhaa laatutakuu ketjua ei ole olemassa. Nämähän perustivat sitten uuden ketjun sh-ketjun.


  • sitten! kirjoitti:

   Kuule,luepa näitä viestejä kokonaisuudessaan,niin ymmärrät,miten kaikki liittyy toisiinsa ja mitkä ovat syyt mihinkin!Olisiko pitänyt aloittaa uusi ketju,kun ei näemmä osata yhdistää juttuja?Vedä nyt vaikka ne lainausmerkit,niin ymmärrät.En ymmärrä,miten sinulla on aikaa ihmetellä tällä palstalla,oletko kenties työtön vai palkattu tähän?

   Lainaus alkuperäisestä viestistä:

   "Tällä palstalla vellovaan LAATUTAKUU-keskusteluun osallistuvat kirjoittajat, lukijat etenkin ja Laatutakuu.fi-ketjun yritttäjät kuulolla!

   Palstaa lukiessa tulee selkeästi esille että monella yrittäjällä on tunteet pinnalla ja tänne kirjoittajat ovat lipsauttaneet ja tuoneet esille paljon väärää tietoa, suoranaista valetta, syytöksiä jne. Tulilinjalle on joutunut Laatutakuu toimintaan liittymättömiä yrityksiä ja henkilöitä, jotka eivät ole millään tavoin osallisia teksteissä käsiteltyihin asioihin tai yrityksiin.

   Olkaa ystävällisiä ja tarkistakaa että kirjoittamanne asiat ovat oikein ja totta ja ne ovat oikein vielä esitettyjä. Nyt, valitettavasti niissä esiintyy paljon virheellistä, väärä ja loukkaava tietoa yrityksistä tai henkilöistä joilla, ei ole mitään tekemistä ko. ketjun toiminnan kanssa.

   Mielestäni on moraalitonta, epäeettistä ellei jopa rikollista toimintaa syyttää, panetella sekä nimetä, käyttää niin yritysten kuin ihmisten nimiä julkisesti, VARSINKAAN kun nämä yritykset ja henkilöt eivät liity mitenkään LAATUTAKUU.FI-ketjuliiketoimintaan.

   Ottakaa asioista selvää ennen kuin kirjoitatte juttuja tänne.

   Sen verran voisin tässä vaiheessa oikaista, että:

   - Taimelat eivätkä heidän yrityksensä ole osallisena missä muodossa Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n, ISS Suomen tai LAATUTAKUU.FI-ketjun toiminnassa.
   - Taimeloiden ja ISS Suomen välisen kaupan myötä vuoden 2000 jälkeen Taimelalla tai hänen yrityksillään ei ole ollut mitään tekemistä LAATUTAKUU.FI-ketjun, Suomen Laatutakuu Palvelut Oy:n tai ISS Suomen kanssa.

   Ihmettelen että Taimelat tai nämä yritykset ei ole nostanut rikostutkimuspyyntöä poliisille näistä panetteluista.

   Korjatkaa nyt väärä tietonne ja virheenne hyvät ihmiset! Sietäisi pyytää anteeksi!

   Nimimerkillä entinen työntekijä"


  • vaan itsellesi! kirjoitti:

   Jos ihmiseltä on viety kaikki,häntä on johdettu hyvin tietoisesti harhaan,hän ei ole pystynyt maksamaan laskujaan ja ylikorkeita rojaltejaan kovasta työstä huolimatta,hänellä ei mitään mahdollisuuksia päästä menestymään edes kohtuullisesti ja fr-sopimus on kohtuuton jopa lakimiesten mielestä,niin mitäpä se yrittäjä sitten mahtaa pohtia ja ketä syyttää?Ensin tietysti itseään,sillä niinhän LT:kin tekee!Kun sekään ei riitä,niin haetaan ulkopuolista apua (juristit,kollegat).Aina joku kollega tietää asioista enemmän omien kokemustensa kautta,sillä jokainen yrittäjä aloitti eri tavalla ja jokaista kohdeltiin eri tavoin,kaikki eivät olleet samanarvoisia!Näiden kokemusten kautta on tietoa tullut,eikä mielipiteisiin ole kovin helppoa vaikuttaa saatuaan kuulla,kuinka asiat ovat joskus TODELLA olleet!Anteeksi en tule koskaan keneltäkään FR-hommia aloittaneelta/pyörittävältä pyytämään,niin paljon on minua nöyryytetty ja hyväksikäytetty!Ja sitäpaitsi;minä en ole koskaan kommentoinut näitä T:llä alkavia henkilöitä,jotka aikoinaan tätä skeidaa pyörittivät!Tällä palstalla on taas se joku skitso,joka väittää yhden ja saman henkilön kirjoittavan näitä juttuja!

   Et ole loukannut kenenkään oikeuksia tai kunniaa ja silloinhan sinulla on puhtaa jauhot pussissa.


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   ”Koko fr-ketjun perustaminen oli susi (kuka/ketkä tämän mahtavan idean takana sitten ovatkaan)”

   Niin koska teillä on niin helvetin hyvät perustiedot te tiedätte että te ette ole oleet niitä ainoita laatutakuu yrittäjiä, paljon ennen omasiivooja ja omahuoltomies hommia oli olemassa laatutakuu, joka toimi ja työllisti muistaakseni noin 2500-3000 työntekijää. Nämä fr-ketjut toimivat nimellä siivouksen ja kiinteistöhuollon laatutakuu järjestelmä. Heidän logonsa oli siivouksen sekä kiinteistöhuollon laatutakuu ja logojen hahmoina olivat maija ja teuvo. Kaikki tämä tapahtui 90-luvulla kauan ennen kuin mitään omasiivoojaa ja omahuoltomiestä oli edes kukaan keksinyt. Näiden takana oli siis mr taimela ja se toimi kuin kello.

   ”ja se myytiin kalliilla hinnalla ISS:lle, joka laatutakuun kautta kusetti/kusettaa edelleen ihmisiä samalla konseptilla.”

   Voin sanoa että se mitä omasiivoojat ja huoltomiehet tekevät on todella kaukana tuosta vanhasta laatutakuusta, että älkää edes viitsikö siihen teidän toimintaa verrata.

   ”Kuka määritteli esim. rojalti-maksuksi 19 %. Se on enempi kuin Rabben kotipizza-ketju perii omilta yrittäjiltään. Ja laatutakuun lehti ilmoittaa komiasti ajaneensa Rabben ohi. Vaan sielläpä kerrotaan pelkkä yrittäjien lukumäärä, ei voittoa, mitä yritys tekee, siinä laatutakuun yrittäjä ei kovasta raatamisesta huolimatta taida pärjätä edes takahikiän puulaakiseuralle.”

   Niin täällähän on esiintynyt tuo iss:n uutistiedote päivätty vuodelle 1999, laskekaa siitä 1 1=?

   ”Se oli tarkoin harkittu ja laskettu homma, jossa voittoa teki aivan jokin muu taho kuin laatutakuu-yrittäjä. Menikö perille.”

   Sekin voi olla mahdollista, koska vanhaa laatutakuu ketjua ei ole olemassa. Nämähän perustivat sitten uuden ketjun sh-ketjun.

   Ent. duunari toi esille tuon vanhan laatutakuuketjun ja sen että ne perusti uuden ketjun.

   Ja Plom.

   http://www.sh-palveluverkko.com/intro.html

   ja sellainen löytyi! Ja kappas vaan siellähän on tulossiivous!

   Duunarihan ei paskaa jauha täällä!


  • vaan itsellesi! kirjoitti:

   Jos ihmiseltä on viety kaikki,häntä on johdettu hyvin tietoisesti harhaan,hän ei ole pystynyt maksamaan laskujaan ja ylikorkeita rojaltejaan kovasta työstä huolimatta,hänellä ei mitään mahdollisuuksia päästä menestymään edes kohtuullisesti ja fr-sopimus on kohtuuton jopa lakimiesten mielestä,niin mitäpä se yrittäjä sitten mahtaa pohtia ja ketä syyttää?Ensin tietysti itseään,sillä niinhän LT:kin tekee!Kun sekään ei riitä,niin haetaan ulkopuolista apua (juristit,kollegat).Aina joku kollega tietää asioista enemmän omien kokemustensa kautta,sillä jokainen yrittäjä aloitti eri tavalla ja jokaista kohdeltiin eri tavoin,kaikki eivät olleet samanarvoisia!Näiden kokemusten kautta on tietoa tullut,eikä mielipiteisiin ole kovin helppoa vaikuttaa saatuaan kuulla,kuinka asiat ovat joskus TODELLA olleet!Anteeksi en tule koskaan keneltäkään FR-hommia aloittaneelta/pyörittävältä pyytämään,niin paljon on minua nöyryytetty ja hyväksikäytetty!Ja sitäpaitsi;minä en ole koskaan kommentoinut näitä T:llä alkavia henkilöitä,jotka aikoinaan tätä skeidaa pyörittivät!Tällä palstalla on taas se joku skitso,joka väittää yhden ja saman henkilön kirjoittavan näitä juttuja!

   Se sopimus täyttää 11.2.2003 suoritetun tarkastuksen perusteella Suomen Franchising-Yhdistys ry:n Eettisten Sääntöjen asettamat vaatimukset.

   http://www.franchising.fi/sfy/memberpages/laatutak.html


  • Spede kirjoitti:

   Ent. duunari toi esille tuon vanhan laatutakuuketjun ja sen että ne perusti uuden ketjun.

   Ja Plom.

   http://www.sh-palveluverkko.com/intro.html

   ja sellainen löytyi! Ja kappas vaan siellähän on tulossiivous!

   Duunarihan ei paskaa jauha täällä!

   Kyllä vanhan laatutakuun ketjun tilalle on rakennettu yrtysten palveluverkko. Siitä voi lukea nettisivuilta lisää. Tarkka silmäiset muuten huomaavat tuon linkin kautta että siinä kuvassa huoltomiehellä on vanhan laatutakuun brandin mukaset työvaatteet päällä ;).


  • Latupalvelu kirjoitti:

   Kyllä vanhan laatutakuun ketjun tilalle on rakennettu yrtysten palveluverkko. Siitä voi lukea nettisivuilta lisää. Tarkka silmäiset muuten huomaavat tuon linkin kautta että siinä kuvassa huoltomiehellä on vanhan laatutakuun brandin mukaset työvaatteet päällä ;).

   Oletko entinen yrittäjä? Laita vinkki jos tunnistan!


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Oletko entinen yrittäjä? Laita vinkki jos tunnistan!

   Minulla oli kukkia laatutakuun hautajaisissa!


  • Latupalvelu kirjoitti:

   Minulla oli kukkia laatutakuun hautajaisissa!

   Mie soittelen siul!


  • Latupalvelu kirjoitti:

   Minulla oli kukkia laatutakuun hautajaisissa!

   Mie soittelen siul!


  • Latupalvelu kirjoitti:

   Kyllä vanhan laatutakuun ketjun tilalle on rakennettu yrtysten palveluverkko. Siitä voi lukea nettisivuilta lisää. Tarkka silmäiset muuten huomaavat tuon linkin kautta että siinä kuvassa huoltomiehellä on vanhan laatutakuun brandin mukaset työvaatteet päällä ;).

   oon nyt selaillut vanhoja siivoustaitoja ja pistänyt tätä laatutakuuta aika janalle. 92 tai 93 on peustettu laatutakuu, jossa oli kaksi ketjua. 99 se myydään ja aloitetaan rakentaa uutta ketjua. 00 yksi myy kaiken pois ja 01 vanhat ketjut loppuvat ja jäljelle jää tää uusi ketju. Lopettaneet perustavat uuden ketjun, jossa tää yksi myyjä on mukana?

   hmmmmm.... miksi lähtee pois ja perustaa uuden? Olisiko tullut erimielisyyksiä!


 • siellä aloitti tämän puolustuspuheenvuoron. "Entinen työntekijä" puolustaa tiettyjä tahoja henkeen ja vereen, minkäköhän takia, jotenkin hänen TÄYTYY liittyä soppaan, jonka nimeksi laitettiin Suomen Laatutakuu Palvelut Oy. Ei uskalla tulla esiin nimimerkkinsä takaa, ei edes paljasta, kenen entinen työntekijä on, mutta kovasti tuntuu olevan katkeruutta ja väärinymmärretyksi tulleen harsoa silmissään. Me yrittäjät sentään ilmoitamme olevamme lt-yrittäjiä, joko nykyisiä tai entisiä, emme "Entisiä työntekijöitä".
  Mutta kovasti kiitoksia tiedoista, ehkäpä nämä viestit kulkeutuvat taskussasi perille ja saamme vihdoinkin asian laajempaan julkisuuteen kuin aiemmin TV:n Spotlightissa ja Hesarissa. Muistathan sitten, että meitä on yli 250:):):)

  • Oli jo aikakin että joku puuttuu asiaan, olet hullu sekopää jolla on lääkitys vähän vaillinainen. Tajuatko elämän realiteeteista yhtään mitään?


  • Aivan totta,näitä ylikiihkeitä puolustuksia olen itsekin ihmetellyt!Ei se mikään entinen duunari ole vaan ihan varmasti joku muu,jolla on TODELLA syytä puolustaa niitä "viattomia" ja halventaa meitä yrittäjiä!En minä ainakaan tajua,miksi joku entinen työntekijä olisi noin kärkäs...ja miksi yleensä on entinen....?


  • entinen laatta kirjoitti:

   Aivan totta,näitä ylikiihkeitä puolustuksia olen itsekin ihmetellyt!Ei se mikään entinen duunari ole vaan ihan varmasti joku muu,jolla on TODELLA syytä puolustaa niitä "viattomia" ja halventaa meitä yrittäjiä!En minä ainakaan tajua,miksi joku entinen työntekijä olisi noin kärkäs...ja miksi yleensä on entinen....?

   mietityttää. Toisaalta Taimelahan on entinen...siis kun aloitti oman firman pyörittämisen v. 2000 myytyään kertakaikkisen "mainion" brändinsä ISS:lle. Harmi vaan, että se brändi ei oikein toiminut, ahneus vie kalatkin vedestä ja vielä marjat mettästä. Taimela oli rekrytoimassa uusia franchisingyrittäjiä v. 2000 sekä vetämässä heille koulutustilaisuuksia samana vuonna, toisin kuin täällä väitetään, ettei hänellä ollut MITÄÄN tekemistä LT:n kanssa v. 2000. Missä ominaisuudessa hän sitten esiintyi kys. tehtävissä, on eri juttu. Palkattuna konsulttinako kenties? Ja sukul.suhteet lienevät vaimojen kautta...


  • muakin vähän kirjoitti:

   mietityttää. Toisaalta Taimelahan on entinen...siis kun aloitti oman firman pyörittämisen v. 2000 myytyään kertakaikkisen "mainion" brändinsä ISS:lle. Harmi vaan, että se brändi ei oikein toiminut, ahneus vie kalatkin vedestä ja vielä marjat mettästä. Taimela oli rekrytoimassa uusia franchisingyrittäjiä v. 2000 sekä vetämässä heille koulutustilaisuuksia samana vuonna, toisin kuin täällä väitetään, ettei hänellä ollut MITÄÄN tekemistä LT:n kanssa v. 2000. Missä ominaisuudessa hän sitten esiintyi kys. tehtävissä, on eri juttu. Palkattuna konsulttinako kenties? Ja sukul.suhteet lienevät vaimojen kautta...

   "toisin kuin täällä väitetään, ettei hänellä ollut MITÄÄN tekemistä LT:n kanssa v. 2000."

   Mielestäni tuolla sanotaan ihan selvästi suomenkielellä että myi kaiken vuonna 2000, jonka jälkeen ei ole ollut MITÄÄN tekemistä lt:n kanssa.

   Ollaankohan sitä nyt niin vainoharhasia että ei pystytä edes keskittymään siihen mitä luetaan vaan jankutetaan sitä omaa käsitystä asioista?


  • entinen laatta kirjoitti:

   Aivan totta,näitä ylikiihkeitä puolustuksia olen itsekin ihmetellyt!Ei se mikään entinen duunari ole vaan ihan varmasti joku muu,jolla on TODELLA syytä puolustaa niitä "viattomia" ja halventaa meitä yrittäjiä!En minä ainakaan tajua,miksi joku entinen työntekijä olisi noin kärkäs...ja miksi yleensä on entinen....?

   Täytyy myöntää että tässä pikkasen kiihtyy, mutta ei ole saman tasoista tämä "kiihtyminen" kuin nämä muut keskustelut.

   Tässä kun joutuu useaan kertaa samaa asiaa toistaa ja ei tunnu millään viesti menevän perille niin on saattanut tulla se käsitys että halventaisin yrittäjiä, mutta se ei ole tarkoitus. Jos näin koet, pyydän anteeksi.

   Sillä ei ole mitään merkitystä kuka olen tai mistä tulen ja minne menen, ainoa asia mielestäni millä on merkitystä on se että jätätte asiaankuulumattomien tahojen mustamaalaamisen ja haukkumisen pois. Ja nyt kun tämä asia ei oiken ole mennyt ajatuksena perille olen joutunut "jonkin verran" teille perustelmaan miksi pitäisi ajatella toisella tavalla tai tarkistaa asioita ennen kuin toimii niin kuin jotkut ovat täällä toimineet.

   Kuten jossain jo aikaisemmin sanoinkin että on aika korjata virheet siten että syyttömät eivät kärsi. Nyt kärsii myös syyttömät sekä jokainen teistä tavalla tai toisella. Jos tällainen jatkuu joko minun toimesta tai jonkin muun toimesta nämä jutut siirtyvät eteenpäin: ne poistetaan täältä ja pahimmassa tapauksessa johtaa jatkotoimenpiteisiin. Kumpikaan vaihtoehto ei auta teidän asian uskottavuutta tai sen hoitamista.

   Nämä asiat eivät ole mitään salaisuuksia, ne löytyvät kun niitä etsii. Voi olla että joku ei halua että nämä tiedot olisi tiedossa.


  • muakin vähän kirjoitti:

   mietityttää. Toisaalta Taimelahan on entinen...siis kun aloitti oman firman pyörittämisen v. 2000 myytyään kertakaikkisen "mainion" brändinsä ISS:lle. Harmi vaan, että se brändi ei oikein toiminut, ahneus vie kalatkin vedestä ja vielä marjat mettästä. Taimela oli rekrytoimassa uusia franchisingyrittäjiä v. 2000 sekä vetämässä heille koulutustilaisuuksia samana vuonna, toisin kuin täällä väitetään, ettei hänellä ollut MITÄÄN tekemistä LT:n kanssa v. 2000. Missä ominaisuudessa hän sitten esiintyi kys. tehtävissä, on eri juttu. Palkattuna konsulttinako kenties? Ja sukul.suhteet lienevät vaimojen kautta...

   Sen verran oikaisen että vanha siivouksen laatutakuu "maija" brani, joka myytiin on eri brandi kuin tämä nykyinen laatutakuu.fi tai omasiivooja brandi. Ei kannata sekoittaa näitä keskenään. Ehkä tästä sekaannuksesta johtuu muidenkin asioiden sakaantuminen. Vanha brandihän toimi kuin kone ja se oli siivousliikeille joissa oli useita työntekijöitä, jopa satoja. Eiks omasiivooja jutussa ole yksin tai kaksin yrittämässä?
 • Mitä mieltä itse olet näistä LT-jutuista?Mitä mieltä yrittäjiin kohdistuvista epäkohdista ja moraalittomasta toiminnasta LT:n taholta?Kommentoi!

  • Täällä kirjoitetut jutut ja varsinkin syyttelyt ja syytösten kohdistaminen nimillä on todella asiatonta ja kun se kohdistuu asiaan vielä kuulumattomiin. Tällainen ei todellakaan auta ketään tai tuo mitään ratkaisuja mihinkään asiaan tai ongelmaan olivat ne henkilökohtaisia tai yrityksen tai yritysketjun. Päinvastoin näin luodaan uusia ongelmia, mutta toisaalta ymmärrän turhautumisen ja tilanteen siten miten ne täällä on kirjoitettu.

   Se mitä täällä kirjoitetaan on toisen osapuolen "totuus", kuulematta on sen toisen osapuolen "totuus", sen jälkeen voisin sanoa jotain puolueetonta, mutta uskon että en haluaisi sitä tehdä silloinkaan.

   Mutta toisaalta kaikki ei voi olla ok, jos tällainen keskustelu on täällä aiheellista. Aina voi olla virheitä, väärin ymmäryksiä, kuten tämä väärien puiden haukkuminen jne., mutta vanha sanontahan kuului, oliko se että: ei savua ilman tulta.

   Yrittäminen on aina yrittämistä, tehdystä työstä saa palkan ja yrittäjänä on itse vastuussa palkan määrästä, työn laadusta jne. jne. Mutta se on vaan tätä yleistä puhetta yrittämisestä.

   Jotain on tehty selkeästi väärin tai jos ei väärin niin olisi pitänyt tehdä jotain toisin. Ehkä silloin olisi tällaiset kirjoitukset ja jutut voitu vältää. Mutta sitä ei koskaan kukaan saa tietää.

   Asiasta pitää ja saa keskustella, mutta asiallisesti ja vaikka välillä lipsuisi mauttomuuksiin niin toisten ihmisten tai yrityksien kunnian mustamaalaaminen ja loukkaaminen on edesvastuutonta.


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Täällä kirjoitetut jutut ja varsinkin syyttelyt ja syytösten kohdistaminen nimillä on todella asiatonta ja kun se kohdistuu asiaan vielä kuulumattomiin. Tällainen ei todellakaan auta ketään tai tuo mitään ratkaisuja mihinkään asiaan tai ongelmaan olivat ne henkilökohtaisia tai yrityksen tai yritysketjun. Päinvastoin näin luodaan uusia ongelmia, mutta toisaalta ymmärrän turhautumisen ja tilanteen siten miten ne täällä on kirjoitettu.

   Se mitä täällä kirjoitetaan on toisen osapuolen "totuus", kuulematta on sen toisen osapuolen "totuus", sen jälkeen voisin sanoa jotain puolueetonta, mutta uskon että en haluaisi sitä tehdä silloinkaan.

   Mutta toisaalta kaikki ei voi olla ok, jos tällainen keskustelu on täällä aiheellista. Aina voi olla virheitä, väärin ymmäryksiä, kuten tämä väärien puiden haukkuminen jne., mutta vanha sanontahan kuului, oliko se että: ei savua ilman tulta.

   Yrittäminen on aina yrittämistä, tehdystä työstä saa palkan ja yrittäjänä on itse vastuussa palkan määrästä, työn laadusta jne. jne. Mutta se on vaan tätä yleistä puhetta yrittämisestä.

   Jotain on tehty selkeästi väärin tai jos ei väärin niin olisi pitänyt tehdä jotain toisin. Ehkä silloin olisi tällaiset kirjoitukset ja jutut voitu vältää. Mutta sitä ei koskaan kukaan saa tietää.

   Asiasta pitää ja saa keskustella, mutta asiallisesti ja vaikka välillä lipsuisi mauttomuuksiin niin toisten ihmisten tai yrityksien kunnian mustamaalaaminen ja loukkaaminen on edesvastuutonta.

   "Se mitä täällä kirjoitetaan on toisen osapuolen "totuus", kuulematta on sen toisen osapuolen "totuus", sen jälkeen voisin sanoa jotain puolueetonta, mutta uskon että en haluaisi sitä tehdä silloinkaan."

   Siis olet lukenut ainoastaan ja vain nämä lt-yrittäjien ketjut, et edes halua kuulla toisen osapuolen totuutta, minkä perusteella voisit sanoa jotain puolueetonta. MIKSI MOINEN SALAILU? Jos uskot olevasi oikeassa, antaa palaa, vai mistä kenkä puristaa?


  • salamyhkäistä kirjoitti:

   "Se mitä täällä kirjoitetaan on toisen osapuolen "totuus", kuulematta on sen toisen osapuolen "totuus", sen jälkeen voisin sanoa jotain puolueetonta, mutta uskon että en haluaisi sitä tehdä silloinkaan."

   Siis olet lukenut ainoastaan ja vain nämä lt-yrittäjien ketjut, et edes halua kuulla toisen osapuolen totuutta, minkä perusteella voisit sanoa jotain puolueetonta. MIKSI MOINEN SALAILU? Jos uskot olevasi oikeassa, antaa palaa, vai mistä kenkä puristaa?

   Tämän palstan kautta luen yrittäjien kokemukset ja kuinka he näkevät tämän tilanteensa. Nyt en ole tietoinen tämän "laskuttajan" kokemuksia ja kuinka he näkevät tämän asian. Tätä tarkoitin.

   Ja siihen että miksi en halua sanoa komenttia on se puhdas totuus että en voi vaikuttaa asiaan yhtään vaikka tietäisin enkä voi asiaan vaikuttaa vaikka haluaisin. Ainoa mitä voin yrittää tehdä on että syyttömät ei kärsisi väärään tietoon perustavista asioista tai olettamuksista.

   Jos nyt oikein olen ymmärtänyt niin joitain juttuja on ollut oikeudessa, jos oikeus ei ole pystynyt asiaan vaikuttamaan yrittäjien toivomalla tavalla niin miten minun kommentti siihen voisi auttaa?


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Tämän palstan kautta luen yrittäjien kokemukset ja kuinka he näkevät tämän tilanteensa. Nyt en ole tietoinen tämän "laskuttajan" kokemuksia ja kuinka he näkevät tämän asian. Tätä tarkoitin.

   Ja siihen että miksi en halua sanoa komenttia on se puhdas totuus että en voi vaikuttaa asiaan yhtään vaikka tietäisin enkä voi asiaan vaikuttaa vaikka haluaisin. Ainoa mitä voin yrittää tehdä on että syyttömät ei kärsisi väärään tietoon perustavista asioista tai olettamuksista.

   Jos nyt oikein olen ymmärtänyt niin joitain juttuja on ollut oikeudessa, jos oikeus ei ole pystynyt asiaan vaikuttamaan yrittäjien toivomalla tavalla niin miten minun kommentti siihen voisi auttaa?

   "Ja siihen että miksi en halua sanoa komenttia on se puhdas totuus että en voi vaikuttaa asiaan yhtään vaikka tietäisin enkä voi asiaan vaikuttaa vaikka haluaisin. Ainoa mitä voin yrittää tehdä on että syyttömät ei kärsisi väärään tietoon perustavista asioista tai olettamuksista."

   Otetaan nyt sitten nuo lainaukset käyttöön täälläkin päässä. Koko tuo yllä oleva kappale on sanasta sanaan kovin kummallista ja edelleen salamyhkäistä. Mikä sinua estää vaikuttamasta asiaan, johon olet näköjään perehtynyt hyvinkin perusteellisesti ja haluakin auttamiseen olisi... Ja jos syyttömiä haluat puolustella, puolusta niitä kovan työn tekijöitä, eli siivous- ja kiinteistöalan entisiä ja nykyisiä yrittäjiä, he ovat niitä todellisia syyttömiä.


  • ihan kokopäivätoimisesti... kirjoitti:

   "Ja siihen että miksi en halua sanoa komenttia on se puhdas totuus että en voi vaikuttaa asiaan yhtään vaikka tietäisin enkä voi asiaan vaikuttaa vaikka haluaisin. Ainoa mitä voin yrittää tehdä on että syyttömät ei kärsisi väärään tietoon perustavista asioista tai olettamuksista."

   Otetaan nyt sitten nuo lainaukset käyttöön täälläkin päässä. Koko tuo yllä oleva kappale on sanasta sanaan kovin kummallista ja edelleen salamyhkäistä. Mikä sinua estää vaikuttamasta asiaan, johon olet näköjään perehtynyt hyvinkin perusteellisesti ja haluakin auttamiseen olisi... Ja jos syyttömiä haluat puolustella, puolusta niitä kovan työn tekijöitä, eli siivous- ja kiinteistöalan entisiä ja nykyisiä yrittäjiä, he ovat niitä todellisia syyttömiä.

   Se tarkoittaa sitä en halua sekaantua asioihin, haluan vain että korjaatte virheellisen tiedon ja ette sen pohjalta omalla toiminnalla vaikeuttaisi muiden ihmsten ja yritysten toimintaa ja oikeuksia syytä.

   By the way, nimimerkki Entinen työntekijä ei ole rekisteröity nimimerkki, eli sitä voi käyttää kuka tahansa.


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Se tarkoittaa sitä en halua sekaantua asioihin, haluan vain että korjaatte virheellisen tiedon ja ette sen pohjalta omalla toiminnalla vaikeuttaisi muiden ihmsten ja yritysten toimintaa ja oikeuksia syytä.

   By the way, nimimerkki Entinen työntekijä ei ole rekisteröity nimimerkki, eli sitä voi käyttää kuka tahansa.

   No niin,nyt tätä T:llä alkavan perustajan syyttömyyttä on ruodittu ihan tarpeeksi ja kaikki toista mieltä olevat tarvitsevat lääkitystä jne.Eiköhän olisi aika laittaa tälle jaarittelulle stoppi ja pyhittää keskustelu vaikka entisten ja nykyisten laattalaisten todellisille murheille?Jos sallitte.Ja kun kerran T:n puolestapuhuja ei voi/halua/pysty/kykene muuhun,kuin siihen puolestapuhumiseen,olkoon hän hyvä ja menköön muulle palstalle puhumaan ja oikomaan maailman vääryyksiä.Keskustelu T:n ja muiden syyttömyydestä ja laattalaisten tyhmyydestä loppukoon!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • sitten? kirjoitti:

   No niin,nyt tätä T:llä alkavan perustajan syyttömyyttä on ruodittu ihan tarpeeksi ja kaikki toista mieltä olevat tarvitsevat lääkitystä jne.Eiköhän olisi aika laittaa tälle jaarittelulle stoppi ja pyhittää keskustelu vaikka entisten ja nykyisten laattalaisten todellisille murheille?Jos sallitte.Ja kun kerran T:n puolestapuhuja ei voi/halua/pysty/kykene muuhun,kuin siihen puolestapuhumiseen,olkoon hän hyvä ja menköön muulle palstalle puhumaan ja oikomaan maailman vääryyksiä.Keskustelu T:n ja muiden syyttömyydestä ja laattalaisten tyhmyydestä loppukoon!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Jos oikein muistan minä aloitin tämän aiheen. Jos sinä haluat kirjoittaa toisesta aiheesta, ole ystävllinen ja aloita oma aihe.

   Tämä on sananvapautta. Jos et pysty itse kunnioitamaan muiden sananvapautta, miten voit vaatia sitä itsellesi?

   Mikäli neuvot ja vihjeet virheiden korjaamiseen ja niiden oikeellisuuden tarkistamiseen ei kiinnosta, voit aina jatkaa asian käsittelyä omilla tiedoillasi, entiseen tapaan.

   Ja jos sinulla on toisenlaista faktaa esitetyistä asioista, esitä se ja todista se. Minä voin aina korjata mielipiteeni ja vääräntiedon oikealla tiedolla, mutta pystytkö sinä?

   Ps. muista mikä oli alkuperäinen aihe.


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Jos oikein muistan minä aloitin tämän aiheen. Jos sinä haluat kirjoittaa toisesta aiheesta, ole ystävllinen ja aloita oma aihe.

   Tämä on sananvapautta. Jos et pysty itse kunnioitamaan muiden sananvapautta, miten voit vaatia sitä itsellesi?

   Mikäli neuvot ja vihjeet virheiden korjaamiseen ja niiden oikeellisuuden tarkistamiseen ei kiinnosta, voit aina jatkaa asian käsittelyä omilla tiedoillasi, entiseen tapaan.

   Ja jos sinulla on toisenlaista faktaa esitetyistä asioista, esitä se ja todista se. Minä voin aina korjata mielipiteeni ja vääräntiedon oikealla tiedolla, mutta pystytkö sinä?

   Ps. muista mikä oli alkuperäinen aihe.

   Sitten vasta varmaan alatte uskoa mitä teille olen kertonut kun näitä viestejä ryhdytään täältä poistamaan!


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Sitten vasta varmaan alatte uskoa mitä teille olen kertonut kun näitä viestejä ryhdytään täältä poistamaan!

   EIPÄ OLIS ENSIMMÄINEN KERTA, KUN KESKUSTELUA NÄPELÖIDÄÄN!!


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   Se tarkoittaa sitä en halua sekaantua asioihin, haluan vain että korjaatte virheellisen tiedon ja ette sen pohjalta omalla toiminnalla vaikeuttaisi muiden ihmsten ja yritysten toimintaa ja oikeuksia syytä.

   By the way, nimimerkki Entinen työntekijä ei ole rekisteröity nimimerkki, eli sitä voi käyttää kuka tahansa.

   "Se tarkoittaa sitä en halua sekaantua asioihin, haluan vain että korjaatte virheellisen tiedon ja ette sen pohjalta omalla toiminnalla vaikeuttaisi muiden ihmsten ja yritysten toimintaa ja oikeuksia syytä.

   By the way, nimimerkki Entinen työntekijä ei ole rekisteröity nimimerkki, eli sitä voi käyttää kuka tahansa."

   No kerroppas nyt, että kenelle meidän pitäisi korjata "virheellinen tieto". Siis vaikeahan tässä on lähteä anteeksi pyytelemään, kun ei edes tiedä kenen kanssa keskustelee ja ketä on loukattu:) Puhut tietyistä tahoista ja taimelan nimen mainitset sekä uhkailet viestien poistolla, mikä sinänsä ei ole uutta, johan se tehtiin laatutakuulla vuosia sitten, yrittäjät kiellettiin keskustelemasta keskenään heille tarkoitetulla foorumilla (sekä myös tällä palstalla jostain kumman syystä jonkin aikaa sitten, hmmm...). Kehoitettiin kysymään neuvoa laatan byroosta, mikäli tarvetta on. No, minäpä esim. tilasin käyntikortteja, joiden toimitusaika oli VAIN 3 vuotta ja niissäkin virhe. Mutta palauttaa ei saanut ja maksoivat enempi kuin tuossa lähellä olevassa painotalossa tänä päivänä. Miksi muuten et ole edes rekisteröitynyt, kyllä todella haluat pysyä piilossa.

   Summa summarum: Me emme ole vaikeuttaneet kenenkään elämää tai liiketoimintaa, mutta Laatutakuu aiheutti monelle ihmiselle henkilökohtaisen konkurssin ja luottotietojen menetyksen. Sopimukset ovat fr-asioihin perehtyneidenkin asianajajien mielestä olleet kohtuuttomia, eikä niitä annettu kotiin luettavaksi rekrytointitilaisuudessa. Moni maahanmuuttaja/työtön varmaan laittoi nimensä alle melko helposti, väkeähän otettiin lähes suoraan kadulta vain, jotta laatutakuun luvut saataisiin näyttämään kunniallisilta ja kelvollisilta Suomen Franchising yhditykseen pääsemiseksi. That's it.


  • vielä päivystät kirjoitti:

   EIPÄ OLIS ENSIMMÄINEN KERTA, KUN KESKUSTELUA NÄPELÖIDÄÄN!!

   En tiedä onko noi aikaisemman poistot olleet sellaisia joissa loukataan yksilöä tai yhteisöä nimellä tai muuta vastaavaa. Mutta niin kyllä helposti käy että sellaiset poistetaan.

   Voi olla että joku vetää herneen nenää vielä pienemmästäkin jutusta ja tekee sitten ilmoituksen ja vaatii sen poistamista sitten.

   Tarkoittikohan se että myös sen viestejä aletaan poistamaan ja siksi pitää suun supussa!


  • mutta ehkä tämä vielä... kirjoitti:

   "Se tarkoittaa sitä en halua sekaantua asioihin, haluan vain että korjaatte virheellisen tiedon ja ette sen pohjalta omalla toiminnalla vaikeuttaisi muiden ihmsten ja yritysten toimintaa ja oikeuksia syytä.

   By the way, nimimerkki Entinen työntekijä ei ole rekisteröity nimimerkki, eli sitä voi käyttää kuka tahansa."

   No kerroppas nyt, että kenelle meidän pitäisi korjata "virheellinen tieto". Siis vaikeahan tässä on lähteä anteeksi pyytelemään, kun ei edes tiedä kenen kanssa keskustelee ja ketä on loukattu:) Puhut tietyistä tahoista ja taimelan nimen mainitset sekä uhkailet viestien poistolla, mikä sinänsä ei ole uutta, johan se tehtiin laatutakuulla vuosia sitten, yrittäjät kiellettiin keskustelemasta keskenään heille tarkoitetulla foorumilla (sekä myös tällä palstalla jostain kumman syystä jonkin aikaa sitten, hmmm...). Kehoitettiin kysymään neuvoa laatan byroosta, mikäli tarvetta on. No, minäpä esim. tilasin käyntikortteja, joiden toimitusaika oli VAIN 3 vuotta ja niissäkin virhe. Mutta palauttaa ei saanut ja maksoivat enempi kuin tuossa lähellä olevassa painotalossa tänä päivänä. Miksi muuten et ole edes rekisteröitynyt, kyllä todella haluat pysyä piilossa.

   Summa summarum: Me emme ole vaikeuttaneet kenenkään elämää tai liiketoimintaa, mutta Laatutakuu aiheutti monelle ihmiselle henkilökohtaisen konkurssin ja luottotietojen menetyksen. Sopimukset ovat fr-asioihin perehtyneidenkin asianajajien mielestä olleet kohtuuttomia, eikä niitä annettu kotiin luettavaksi rekrytointitilaisuudessa. Moni maahanmuuttaja/työtön varmaan laittoi nimensä alle melko helposti, väkeähän otettiin lähes suoraan kadulta vain, jotta laatutakuun luvut saataisiin näyttämään kunniallisilta ja kelvollisilta Suomen Franchising yhditykseen pääsemiseksi. That's it.

   ”No kerroppas nyt, että kenelle meidän pitäisi korjata "virheellinen tieto". Siis vaikeahan tässä on lähteä anteeksi pyytelemään, kun ei edes tiedä kenen kanssa keskustelee ja ketä on loukattu:)”

   Tärkeintä mielestäni on se että tiedätte että tietyt henkilöt ja yritykset eivät ole vastuussa näistä asioista eli niiden parjaaminen, mustamaalaaminen jne. edelleen ei ole oikeutettua ja loukkaa näiden tahojen kunniaa ja mainetta. Näin ns. väärä tieto olisi korjattu ja tämän väärän tiedon levittäminen totuutena loppu.

   Jokainen omia juttuja tänne kirjoittanut tietää mitä tänne on kirjoittanut, ja kenestä niitä juttuja on tänne kirjoittanut. Jos tuntee että olisi saattanut ylittää totuuden rajat ja on teksteissään parjannut, syytellyt, haukkunut ja uhkaillut näitä tahoja käy itse poistamassa nämä jutut pyytämällä ylläpitoa ne sieltä poistamaan. Silloin väärä ja asiaton tieto on poistettu täältä. Ei tarvitsisi tätä asiaakaan vatvoa ja paisutella täällä enempää. Lisäksi jokainen tietää silloin miksi ja kuka on jutun poistanut eikä tarvitse epäillä sananvapauden loukkaamisesta tai salaliittoteorioita.

   Elikä ei ole paljoa pyydetty.

   ”Summa summarum: Me emme ole vaikeuttaneet kenenkään elämää tai liiketoimintaa,”

   Kyllä se vaan nyt on niin että täällä olevat aiheettomat ja asiattomat jutut saattavat vaikuttaa ja vaikuttavat näiden henkilöiden elämään ja heidän yrityksiensä toimintaan negatiivisesti.

   ”mutta Laatutakuu aiheutti monelle ihmiselle henkilökohtaisen konkurssin ja luottotietojen menetyksen. Sopimukset ovat fr-asioihin perehtyneidenkin asianajajien mielestä olleet kohtuuttomia, eikä niitä annettu kotiin luettavaksi rekrytointitilaisuudessa. Moni maahanmuuttaja/työtön varmaan laittoi nimensä alle melko helposti, väkeähän otettiin lähes suoraan kadulta vain, jotta laatutakuun luvut saataisiin näyttämään kunniallisilta ja kelvollisilta Suomen Franchising yhditykseen pääsemiseksi. That's it”

   Totta, ja uskonkin näihin juttuihin, mutta pääasia minun jutussani ei ole ollut se vaan se että syyttömiä henkilöitä ja heidän yrityksiä ei syytetä sellaisesta mihin heillä ei ole osaa eikä arpaa. Ja on tärkeä nyt erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan.


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   ”No kerroppas nyt, että kenelle meidän pitäisi korjata "virheellinen tieto". Siis vaikeahan tässä on lähteä anteeksi pyytelemään, kun ei edes tiedä kenen kanssa keskustelee ja ketä on loukattu:)”

   Tärkeintä mielestäni on se että tiedätte että tietyt henkilöt ja yritykset eivät ole vastuussa näistä asioista eli niiden parjaaminen, mustamaalaaminen jne. edelleen ei ole oikeutettua ja loukkaa näiden tahojen kunniaa ja mainetta. Näin ns. väärä tieto olisi korjattu ja tämän väärän tiedon levittäminen totuutena loppu.

   Jokainen omia juttuja tänne kirjoittanut tietää mitä tänne on kirjoittanut, ja kenestä niitä juttuja on tänne kirjoittanut. Jos tuntee että olisi saattanut ylittää totuuden rajat ja on teksteissään parjannut, syytellyt, haukkunut ja uhkaillut näitä tahoja käy itse poistamassa nämä jutut pyytämällä ylläpitoa ne sieltä poistamaan. Silloin väärä ja asiaton tieto on poistettu täältä. Ei tarvitsisi tätä asiaakaan vatvoa ja paisutella täällä enempää. Lisäksi jokainen tietää silloin miksi ja kuka on jutun poistanut eikä tarvitse epäillä sananvapauden loukkaamisesta tai salaliittoteorioita.

   Elikä ei ole paljoa pyydetty.

   ”Summa summarum: Me emme ole vaikeuttaneet kenenkään elämää tai liiketoimintaa,”

   Kyllä se vaan nyt on niin että täällä olevat aiheettomat ja asiattomat jutut saattavat vaikuttaa ja vaikuttavat näiden henkilöiden elämään ja heidän yrityksiensä toimintaan negatiivisesti.

   ”mutta Laatutakuu aiheutti monelle ihmiselle henkilökohtaisen konkurssin ja luottotietojen menetyksen. Sopimukset ovat fr-asioihin perehtyneidenkin asianajajien mielestä olleet kohtuuttomia, eikä niitä annettu kotiin luettavaksi rekrytointitilaisuudessa. Moni maahanmuuttaja/työtön varmaan laittoi nimensä alle melko helposti, väkeähän otettiin lähes suoraan kadulta vain, jotta laatutakuun luvut saataisiin näyttämään kunniallisilta ja kelvollisilta Suomen Franchising yhditykseen pääsemiseksi. That's it”

   Totta, ja uskonkin näihin juttuihin, mutta pääasia minun jutussani ei ole ollut se vaan se että syyttömiä henkilöitä ja heidän yrityksiä ei syytetä sellaisesta mihin heillä ei ole osaa eikä arpaa. Ja on tärkeä nyt erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan.

   mitkä kaksi asiaa pitäisi erottaa toisistaan...


  • hyvä saarnaaja kirjoitti:

   mitkä kaksi asiaa pitäisi erottaa toisistaan...

   nyt kesken kaiken nuukahtanut, me nyk. laattalaiset vasta tultiin duunista, come on baby, be my guest, lets have fun..


  • Entinen työntekijä kirjoitti:

   ”No kerroppas nyt, että kenelle meidän pitäisi korjata "virheellinen tieto". Siis vaikeahan tässä on lähteä anteeksi pyytelemään, kun ei edes tiedä kenen kanssa keskustelee ja ketä on loukattu:)”

   Tärkeintä mielestäni on se että tiedätte että tietyt henkilöt ja yritykset eivät ole vastuussa näistä asioista eli niiden parjaaminen, mustamaalaaminen jne. edelleen ei ole oikeutettua ja loukkaa näiden tahojen kunniaa ja mainetta. Näin ns. väärä tieto olisi korjattu ja tämän väärän tiedon levittäminen totuutena loppu.

   Jokainen omia juttuja tänne kirjoittanut tietää mitä tänne on kirjoittanut, ja kenestä niitä juttuja on tänne kirjoittanut. Jos tuntee että olisi saattanut ylittää totuuden rajat ja on teksteissään parjannut, syytellyt, haukkunut ja uhkaillut näitä tahoja käy itse poistamassa nämä jutut pyytämällä ylläpitoa ne sieltä poistamaan. Silloin väärä ja asiaton tieto on poistettu täältä. Ei tarvitsisi tätä asiaakaan vatvoa ja paisutella täällä enempää. Lisäksi jokainen tietää silloin miksi ja kuka on jutun poistanut eikä tarvitse epäillä sananvapauden loukkaamisesta tai salaliittoteorioita.

   Elikä ei ole paljoa pyydetty.

   ”Summa summarum: Me emme ole vaikeuttaneet kenenkään elämää tai liiketoimintaa,”

   Kyllä se vaan nyt on niin että täällä olevat aiheettomat ja asiattomat jutut saattavat vaikuttaa ja vaikuttavat näiden henkilöiden elämään ja heidän yrityksiensä toimintaan negatiivisesti.

   ”mutta Laatutakuu aiheutti monelle ihmiselle henkilökohtaisen konkurssin ja luottotietojen menetyksen. Sopimukset ovat fr-asioihin perehtyneidenkin asianajajien mielestä olleet kohtuuttomia, eikä niitä annettu kotiin luettavaksi rekrytointitilaisuudessa. Moni maahanmuuttaja/työtön varmaan laittoi nimensä alle melko helposti, väkeähän otettiin lähes suoraan kadulta vain, jotta laatutakuun luvut saataisiin näyttämään kunniallisilta ja kelvollisilta Suomen Franchising yhditykseen pääsemiseksi. That's it”

   Totta, ja uskonkin näihin juttuihin, mutta pääasia minun jutussani ei ole ollut se vaan se että syyttömiä henkilöitä ja heidän yrityksiä ei syytetä sellaisesta mihin heillä ei ole osaa eikä arpaa. Ja on tärkeä nyt erottaa nämä kaksi asiaa toisistaan.

   siirry säkin, kun entinen työntekijä oot, niin tonne valtion köyhyyspaketti -keskusteluun. Siellon kuule rahaa jaossa.


  • näitä sun jaaritteluja kirjoitti:

   siirry säkin, kun entinen työntekijä oot, niin tonne valtion köyhyyspaketti -keskusteluun. Siellon kuule rahaa jaossa.

   Menkää L&T:lle, ne perustaa huomentaketjun jos siellä ois parempi.


  • näitä sun jaaritteluja kirjoitti:

   siirry säkin, kun entinen työntekijä oot, niin tonne valtion köyhyyspaketti -keskusteluun. Siellon kuule rahaa jaossa.

   tai se saataa aiheuttaa myös väsymystä, pelkoa ja varattomuutta.


 • Niin miksi tätä keskustelua käydään osastolla työpaikat, eikö tämä liity yrittäjyyteen?

  • otettu tää haltuumme, buy baby.


  • me ollaan nyt kirjoitti:

   otettu tää haltuumme, buy baby.

   Myyttekö lapsia?


  • Osta lapsi! kirjoitti:

   Myyttekö lapsia?

   pistetään mietintämyssyyn, kyseessä oli tietysti painovirhepaholainen, el by baby...


 • lopettakaa jo,jonninjoutava aihe.miten h.....ti tää liityy rivisiivoojien elämään.laattalaisetko tään alotti????luulis olevan enemmän epäkohtia siivouksessa ja työoloissa sekä palkassa kun pohtia taimeloiden yrityskauppoja ja kaikkea muuta mitä siihen liittyy.pysyttäisi nyt näissä vielä tärkeimmissä asioissa kun kaikki suomen siivoojat ei ole kuitenkaan laattalaisia

  • Lue aloitus, siinä ei puhuta mitään siivoojista vaan panelttelusta ja paskanpuhumisesta!

   Jos sinun mielstä julkisesti toisen ihmisen panettelu, haukkuminen ja uhkailu ei ole vakavaa niin laita nimesi tänne niin kokeillaan kuinka kauna menee ennen kuin sulla menee hermot ja haluat ne pois täältä! Nyt puhutaan perusoikeuksista eikä siivoojista tai siivoojien työstä.


  • SIIVOOJIEN KANSSA! kirjoitti:

   Lue aloitus, siinä ei puhuta mitään siivoojista vaan panelttelusta ja paskanpuhumisesta!

   Jos sinun mielstä julkisesti toisen ihmisen panettelu, haukkuminen ja uhkailu ei ole vakavaa niin laita nimesi tänne niin kokeillaan kuinka kauna menee ennen kuin sulla menee hermot ja haluat ne pois täältä! Nyt puhutaan perusoikeuksista eikä siivoojista tai siivoojien työstä.

   kah kun ei mullakaan ja kaik on mänt, työterveysomaisuus, kylä on heikkohermosta porukkata eräällä suunnalla.


  • SIIVOOJIEN KANSSA! kirjoitti:

   Lue aloitus, siinä ei puhuta mitään siivoojista vaan panelttelusta ja paskanpuhumisesta!

   Jos sinun mielstä julkisesti toisen ihmisen panettelu, haukkuminen ja uhkailu ei ole vakavaa niin laita nimesi tänne niin kokeillaan kuinka kauna menee ennen kuin sulla menee hermot ja haluat ne pois täältä! Nyt puhutaan perusoikeuksista eikä siivoojista tai siivoojien työstä.

   Hyvää yötä,siivousala tappaa!!!!


  • SIIVOOJIEN KANSSA! kirjoitti:

   Lue aloitus, siinä ei puhuta mitään siivoojista vaan panelttelusta ja paskanpuhumisesta!

   Jos sinun mielstä julkisesti toisen ihmisen panettelu, haukkuminen ja uhkailu ei ole vakavaa niin laita nimesi tänne niin kokeillaan kuinka kauna menee ennen kuin sulla menee hermot ja haluat ne pois täältä! Nyt puhutaan perusoikeuksista eikä siivoojista tai siivoojien työstä.

   Jos onneton ei hiffaa että täällä heitetään herjaa ja paskan jahaminen jatkuu niin laittakaa sille mese että käy tsiikaa nää siidat. Jos ottaa pannuu niin poistaa tai laittaa sen rosikseen niin loppuu tää älytyn kyylääminen ja fuulaaminen.


  • daijua jengii kirjoitti:

   Jos onneton ei hiffaa että täällä heitetään herjaa ja paskan jahaminen jatkuu niin laittakaa sille mese että käy tsiikaa nää siidat. Jos ottaa pannuu niin poistaa tai laittaa sen rosikseen niin loppuu tää älytyn kyylääminen ja fuulaaminen.

   Et näköjään osaa vieläkään..


 • Tämä yritys käyttää häikäilemättömästi pakolaisten ahdinkoa hyväkseen ja polkee palkkoja! Kuulemaan mukaan Tampereella maahanmuuttajille maksetaan puoli palkkaa ja sopimukset ovat verrattavissa ihmiskauppaan! Kuinka vitun alas meidän yhteiskunta on vajonnut!?

  • Yrittävät tehdä ihan samaa kantasuomalaisellekin.


Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  117
  5167
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  125
  782
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  81
  550
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  38
  527
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  20
  496