Sm-liiga ennakko

MeikäJorma

tässä on minun ennakkoni kaikille joukkueille

Blues:viime kausi oli takkuinen ja jos Bluesin kausi alkaa häviöllä voi olla että tämäkin kausi on yhtä rämpimistä.
Bluesin Puolustus on suurinpiirtein keskikastin tasoinen,mutta tarvittaessa puolustus pystyy myös tekemään maaleja.Bluesin hyökkäys taas näyttää todella valoisalta nimet:Viitaluoma,Kohn,Ben-amor,kalto takaavat sen että vastustajan päässä helisee.Bluesin sijoitus tulee olemaan 3-6 paikkeilla.

Hifk:viime kaudella hyvin pelannut petolauma on jälleen yksi voittaja suosikki,vain Salmelaisen lähtö heikensi Hifkin kovaa kokonaisuutta.
Hifkin puolustus on jälleen ehdottomasti Sm-liigan kärkeä,mutta Karalahden ryyppyreissut voi sekoittaa koko joukkueen.Hyökkäys on myöskin Sm-liigan kärkeä,kun penkiltä löytyy nimet Laakkonen,hauhtonen,Kuhta niin tulee vastustajille vaikeat ajat.Hifki on sijoilla 1-3

Hpk viime kausi oli loistava,joka asettaa taas menestys paineita tälle kaudelle ja se voi tuoda peliin liikaa hermoilua.Hpk puolustus ei ole mitenkään vahva,mutta jos Hpk nuoriso nostaa taas päätään niin voidaan kokea yllätyksiä.hyökkäyksestä löytyy paljon kovia nimiä ja voi olla että hpk joutuu turvautumaan pelkästään hyökkäykseen.Hpk ei tule yltämään aivan terävimpään kärkeen Hpk tulee olemaan sijalla 4.

Ilves pelasi viime kaudella hyvin,mutta nyt näyttää ilveksen joukkue kehnommalta.puolustus on todella suuri ?merkki.Ilveksen hyökkäyksessä on yksi ja sama lipunkantaja raimo helminen,jos helminen ei enää jaksa pelata lujaa on ulkomaalais kaksikon Lauris Darzins,Tomas Kurka otettava vastuu.Ilves tulee olemaan sijoilla 7-11.


Jokereiden viime kausi oli suuri häpeä,eikä tällä kaudella samaa voi päästä käymään.
Jokereiden puolustus on sm-liiga parhaimmistoa ellei parhain ja jokereiden hyökkäyksestä löytyy jopa Jani Rita!Jokereiden sijoitus tulee olemaan 2-5 sijalla.

Jypin viime kausi ei olisi paljoa paremmin mennä sillä Jyp oli ehdottomasti Ässien ohella kauden yllättäjä.jypin puolustus on ainakin nimekästä(eerikki Koivu ja Henrik Forsberg)ja muutenkin puolutus on kelpoa.Jypin puolustuksen valopilkuna on Ilari Filppula joka voi ottaa joukkueessa johtavan roolin.Jyp tulee olemaan sijoilla 6-8.

Kalpa oli viime kaudella sarjan jumbosijalla,enkä usko että tällä kaudella se kummoisempi tulee olemaan.Kalpan puolustus on surkean ja kehnon välimaastoa ainut mielenkiintoa herättävä puolustaja on kyle peto.Kalpan hyökkäksestä löytyy pari soihdunkantajaa kuten qvist eetu,mutta pari ei riitä kun niitä pitäisi olla ainakin triplasti enemmän jos joukkue mielii voittaa.Kalpa jälleen taistelee kahdesta viimeisestä sijasta.


Kärppien viime kausi kääntyi lopulta pettymykseen vaikka joukkue voittikin pronssia.
Kärpien puolustus on ?merkki vaikkakin joukkueen puolustuksesta löytyy muunmuassa Laamanen.Kärppien hyökkäys korvaa kyllä puolustuksen heikkoudet sillä pyörälä,hyvönen,viuhkola kenttä saa varmasti tuhoa aikaan.Jos kärppien puolustus toimii kärpät voittaa runkosarja muussa tapauksessa näädät on vasta 3-4.


Lukko oli viime kaudella heikko,mutta uskon ässien valmentajan ja pelaaja hankintojen nostavan joukkueen lähelle kärkeä.
puolustuksella ylletään sijoille 5-8.Hyökkäys on kovaa kastia sillä sieltä löytyvät nimet:haataja,saarenheimo,hannus,toporowski.
Lukko tulee olemaan kauden yllättäjä abloy paidat ovat sijalla 6.


Pelicansin viime kausi oli ailahtelevaa,mutta myös pelacansille on parempaa luvassa.Pelicanssin puolustus on aivan sm-liigan häntäpäätä,mutta hyökkäyksestä löytyy todella kova nimi(jantunen).Pelicans tulee olemaan myöskin 10 sakissa

Saipa pelasi hyvin viime kaudella ja tulee olemaan kova nytkin.Saipan puolustus on hyvää ei huono,mutta ei parastakaan.Saipan hyökkäys on samaa kastia kuin puolustus.Saipa on tappelee sijasta 4

Tapparan viime kausi oli kohtalainen ja tämä kausi näyttää huonommalta.Tapparan puolustus ei juurikaan ole parantunut vaan päin vastoin huonontunut.Hyökkäyskään ei ole ihan terävintä kärkeä.Tappara on sijoilla 9-3.

tps pelasi surkean kauden ja on ihme jos eivät he paranna.puolustuksessa häärää berg niin se jo takaa että tepsin omapää pysyy puhtaana.hyökkäys on todella hyvää joka pystyy jopa Jokereiden tasoon.

Ässät pelasi loistavan viime kauden,mutta nyt näyttää todella huonolta.puolustuksesta on lähtenyt kovia nimiä ja myös valmennuksesta.hyökkäyksessä ei ole kuin pari valopilkkua kuusela,kivenmäki jos nämä eivät pysty maaleja tekemään ässät on aivan häntäpäässä tappelemassa kalpan kanssa toiseksi viimeisestä sijasta.

18

1426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      Älä nyt leiki mitään asiantuntijaa ku sä et selvästikään ole sellanen...

      Noi sijoituksethan oli ku suoraan jostain jääkiekkolehden "asiantuntijoiden" ennakoista napattu! Eli sen mukaan kuinka paljon löytyy seuralta rahaa ni sitä korkeemmalla on?? voisin jopa väittää että ei pidä paikkaansa...välttämättä. Blues ei tuu koskaan saamaan mitään aikaan vaikka rahaa löytyy. Jokerit rämpi viime kaudella aika syvällä...vaikka rahaa löytyy tältäkin seuralta ihan kiitettävästi! EIkä lukkokaan köyhä ole ja silti taisteli jumbosijasta kalpan kanssa viime kaudella.
      No entäpä sitten jyp? vaikka rahaa ei löydykään liikaa niin silti pystyy vuodesta toiseen sijoittumaan keskikastiin tai hieman sen alapuolelle. Saipaa ei löydä sarjan kärkikastista, mutta pelaa myös kohtuuhyviä kausia ja "säälipleijarien" ansiosta fanit saavat jatkaa peleissä käymistään edes yhden pelin verran! ilves on monelle pelkkä vastaantulija tai hidaste, mutta asia ei ole ihan näinkään. viime kausi oli hyvää kiekkoa ilvekseltä ja tekikin aika kovan loppukirin. ja sitten itse sensaatio: ässät, joka pelasi huippukauden ja oli vähällä voittaa jopa mestaruuden! vaikka raumalainen olen niin voin myöntää että mielestäni olisivat sen ansainneet. ässillä on jo nyt piirun verran parempi jengi kasassa kuin viime vuonna, joten jospa tällä kertaa niin hiljennettäisiin lopullisesti ns."asiantuntijat"!!

      • Miksei saa leikkiä asiantuntijaa? Minusta keskustelupalstat on nimenomaan mielipiteen esilletuontia varten. Jokainen saa leikkiä niin paljon asiantuntijaa kuin haluaa. Itse ainakin teen niin. Perusteltuja vastaväitteitä tietysti saa esittää.

        Ässien suhteen en kovin ruusuiseen kauteen usko. Olet oikeassa siinä, että joukkue on lähtökohdiltaan parempi kuin viime vuonna. Mutta, mutta...viime kaudella Ässillä meni monta asiaa ns putkeen. Saman toistaminen on vaikeaa, etenkin kun joukkue on niin paljon muuttunut.


      • MeikäJorma

        en ole väittänyt olevani "asiantuntija",mutta olen sitä mieltä että olen kuitenkin jonkun verran seurannut sm-liiga ja en ole ihan tietämätön,enkä ole myöskään väittänyt että rahalla kasattu joukkue on välttämättä korkealla.Ässiä veikkasin häntäpäähän lähinnä siksi koska valmentaja siirtyi lukkoon ja kannattaa sunkin laittaa omat veikkaukset joukkueiden sijoituksista ei se ole niin helppoa.Kuitenkin katsoin läpi joukkueiden:pelaaja listat ja 3 viimeisintä ottelua,joten ei ne ihan tuulesta tempastuja ne veikkaukset ole.


    • Artviros

      Blues: Saattaa olla kova tai sitten ei. Viime kauden alussa näytti hyvältä kun oli Kärppien mestari valmentaja puikoissa ja itse Raato Summanen hankkimassa pelureita. SItten kävi Bluesit ja kausi söhrittiin ja se päättyi keskin kertaisuuteen.
      Resurssit ovat parasta A-luokkaa, mutta minkäs teet kun joukkueen sielu haudattiin K-Espoon mukana Matinkylän latoon.
      Sijat 7-10

      HIFK
      Rymistelevä ryhmä, rockia ja glamouria. Pelaa sarjaa ajassa ennen nollatoleransseja sun muita nykyajan hömpötyksiä. Kunhan rocki soi ja nyrkit heiluu, niin on taas kerran päivä pulkassa. Taas löytyy yksi kenttä mikä on sm-liigan parasta osaamista, muuten aika köyhää paitsi fyysisellä puolella. Saa nähdä miten tämä uusi tuomarilinja toimii HIFK kiekolla.
      Sijat: 7-10

      HPK:Aina kun HPK lähti hyvin menneen pronssipelin jälkeen valmistautumaan kauteen, menettivät he valtaosan tärkeimmistä pelaajistaan. Nyt ei ole lähtenyt ketään, mitä ei pystyttäisi korvaamaan. Sprukts oli hyvä ja Laamanen oli hyvä, mutta David Schneider jäi ja vaikka tulijat ovatkin vähän oudompia, niin lienevät skoutatut HPK:n toimesta tarkkaan, sillä HPK:ssa harvemmin epäonnistutaan.
      Hyökkäys liigan parhaita ja maalivahti peli pelastettu Miika Wiikmannin tulon myötä
      Sijat 1-3

      Ilves: Tampereen kakkosjoukkueella on tällä kaudella paperilla hyvä joukkue. Listalta löytyy paljon Tapparan hylkäämiä pelaajia ja onhan siellä sitten Raipen lastentarhakin.
      sijat: 4-6

      Jokerit:
      Siellä otetaan kovasti IFK;n brändiä omakseen, nyt on jo brändin näköinen valmentaja vielä kun pääsisivät takaisin vanhaan jäähalliin pelaamaan.
      Joukkue kasassa suomalaisin pelaajin, siis neljä ulkomaalaista voidaan ottaa rosteriin. HIFK osti juuri NHL;ssä kunnostautuneen neloskentän jyrän, josko nyt olisi aika tuoda suomeen kunnon NHL tähtiä kuten Andy Roach sakemannin sarjassa.
      Hjalliksella siihen olisi rahaa.Mitenköhän Juuso Riksman kestää paineet Jokeri maalilla?
      sijat: 1-3

      Jyp: Ketäs täällä pelaakaan? No ainakin Kangasniemen Miska, se kova avojään pommittaja ja sitten on se egyptiläinen Maalivahti Sinuhe. Ilari Filppula on tulevaisuuden tähti ja Johannes Alasella on ainakin vauhtia ja kokemusta jos ei niinkään taitoa.
      Ei tällä joukkueella pitkälle mennä.
      sijat: 11-14

      Kalpa:
      Ei tämmösellä joukkueella pitäis Sm-liigaa edes pelata, eihän tuolla rosterissa ole kuin mestistason pelaajia. Sinne Kalpa kohta joutuukin.
      Sija 14

      Kärpät:
      On Kärpille hyvä, että suuri ja mahtava NHL vei heiltä parhaat päältä, sillä joukkue kaipasikin uudia tuulia. Hannes Hyvönen voittanee maalipörssin ja J-P Laamanen on hyvä kiekollinen pakki.
      sijat: 1-3

      Lukko on joukkueita, tyyliin Ilves ja Jokerit, matkii parempiaan ja se on tässä tapauksessa Ässät. Valmentaja Toivola tosin floppaa tällä kaudella melko varmasti. Joukkuessa paljon taitoa ja kovuutta.
      sijat 7-10

      Pelikaanit:
      Joukkue on nuori, miten toimii kun siltä odotetaankin jotain julkisuudessa? Marko Jantunen vahvistaa hyökkäystä ja maalivahti koppailee kaiken. Ei se pelikaani kuitenkaan lennä alkua pitemmälle.
      Sijat 11-14

      Saipa joukkueesa pari nobodya Ruotsalaista, Kosken korva ja Zeppi. Ei mene pitkälle.
      11-14

      Tappara Puolustus on muuttunut parempaan suuntaan kokonaisuutena, mutta Ipa kasvatti Puistolan menetys tuntuu pisteissä, korvaajaksi hankittu Teemu Aalto on väläytelly harjoituspeleissä kovaa lyöntilaukaustaan ja pistepussikin on kasvanut mukavasti. Dale Clarke on reilusti parempi malli, kuin White valkoinen, saattaa jopa saalistaa pisteitä. Sitten löytyy tutut Mäntylä, Grönvall ja Kauppinen. Viimeiset paikat peräpäässä menevät Pukalle ja 7 pakin paikasta taistelevat Koistinen ja Mäntymaa.

      Maalivahtipeli lepää Lehdon Mikan varassa ja ei tuo Tommi Nikkiläkään huonosti ole harjoituspelejään pelannut.

      Hyökkäys on kova peräti 7 urallaan Sm-liigaa sentterinä pelannutta pelajaa, joista neljän olettaisi taistelevan ykkössentterin paikasta. Vahvin ehdokas parhaaksi pistemieheksi ja hyvä ehdokas sm-liigan pistepörssin kärkimieheksi on Petri Kontiola. Quin Hancock ja Stefan Öhman kelpaisivat kyllä muillekin ja Ojasen Janne pelaa ainakin yhtä hyvin kuin Raipe.
      Virkkunen tekee päälle 20 maalia kaudessa ja Laine ja Venäläinen yltävät lähes sinne.
      Sijat 4-6

      TPS: Vahvistunit viimekaudesta, mutta onko tarpeeksi. Kai Nurminen tekee paljon maaleja jos joku passailee. Ivan Humlista tähän? Marko Kiprusof saattaa pelata parhaan kautensa pitkiin aikoihin.
      sijat: 4-6

      ÄSsät: Menestys toi rahaa organisaatioon mutta säästölinja on hyväksi valittu linja. Ykköskenttä kestää vertailun kärkijoukkueisiin, muuten aika heikkoa on ja eihän se pelkkä hurmoskaan aina auta, varsinkin jos valmentaja vaihtuu.
      Pienoinen floppikausi ja siat 7-10

      • MINÄÄ

        TAPPARA < KOVA MESTARIKANDIDAATTI JOKA ON SUOSIKKEJANI < KOVIA NIMIÄ
        HIFK < PAHOJA MENETYKSIÄ MUTTA NOUSEE..
        SIJOILLA 1-3...VEIKKAAN ETTÄ IFKOOHON VOI TULLA KOVIA NIMIÄ


    • siis?

      "tps pelasi surkean kauden ja on ihme jos eivät he paranna.puolustuksessa häärää berg niin se jo takaa että tepsin omapää pysyy puhtaana.hyökkäys on todella hyvää joka pystyy jopa Jokereiden tasoon."

      Hyökkäys todella hyvää?? Eihän siellä ole kuin Nurminen joka todella hyvänä päivänä pystyy yhden maalin ranteella tekemään??
      Elämä mikä asiantuntija...

      • spede

        olen aika pitkälti samaa mieltä! ei toi berg mikää helmi tosiaankaa ole, se ottaa jäähyjä tosi paljo ku luule olevas kuningas! hyökkäys liigan surkeimpia ja maalivahti osastokaan ei oikee vakuuta! sijat 9-13!


      • MeikäJorma
        spede kirjoitti:

        olen aika pitkälti samaa mieltä! ei toi berg mikää helmi tosiaankaa ole, se ottaa jäähyjä tosi paljo ku luule olevas kuningas! hyökkäys liigan surkeimpia ja maalivahti osastokaan ei oikee vakuuta! sijat 9-13!

        Berg on kovan luokan vahvistus,jonka jotkut saattoivat huomata vaikka Olympialaisista.minusta Tps:sän hyökkäyksessä on muitakin hyviä kuin Nurminen esim:Rautee,vahalahti,kauppila ja Alatalo.on myös mielenkiintoista nähdä miten Huml pelaa...


      • blackmagictiger

        hifk
        ilves
        tappara
        hpk


    • Hyvä aloitus! Mukava nähdä, että joku näkee vaivaa ja kirjoittaa kunnon ketjun aloituksen. Myös pyrkimys objektiivisuuteen oli plussaa. Älä välitä kritiikistä. Kirjoittakoon kriittiset parempia aloituksia jos sellaisia kaipaavat.

      En ihan samaa mieltä ole ja varsinkin Helsingin joukkueiden menestyksen suhteen olen kovastikin epäileväinen. Liiga kaikkinensa on ihan hyvätasoinen.

      • MeikäJorma

        kiitos:)niin ja pyrkimykseni oli "herättää" tämä palsta kun ei täällä paljon ole kirjoiteltu.


      • blackmagictiger
        MeikäJorma kirjoitti:

        kiitos:)niin ja pyrkimykseni oli "herättää" tämä palsta kun ei täällä paljon ole kirjoiteltu.

        1.TAPPARA
        2.KÄRPÄT
        3.ILVES
        4.HPK
        5.SAIPA
        6.HIFK
        7.JOKERIT
        8.TPS
        9.LUKKO
        10.ÄSSÄT
        11.PELICANS
        12.JYP
        13.BLUES


    • MeikäJorma

      ettei siittäkin valiteta eli Filppula on hyökkääjä:)

    • seekrets

      Aika uskaliasta veikata ilvestä sijoille 7-11.
      Maalivahti kaksikko Rask & Helenius on ipalla tottakai tosi nuori mutta toisaalta lupaavin ikinä liigan historiassa. Siitähän kertoo jo poikien varausnumerotkin änäriin.

      Pakisto on liigan hyvää keskikastia. Hyvä sekotus fysiikkaa ja taitoo. Kudroc oli selvä saipan ykköspakki viime kaudella. Basso Petriläinen entinen Tampereen kakkosseuran (taraparako se oli) kapteeni. Nuori Mikko Kuukka pelas toissa kaudella Dion Phaneuffin pakkiparina uudella mantereella. Juha Alen pääsi pelaan viime kaudella ekan ehjän kauden 3 vuoteen ja heti ykköspakkipariin. Try-out mies Jerofejevs latvian kakkospakkiparin mies kotikisoissaan. Siihen vielä lisätään Jääskeläinen, Tuomanen, Niemi, Lehtivuori...homma toimii!!

      Hyökkäys on mahtavimpia liigassa tosin rosterissa on enemmän ja vähemmän lokkaantumisherkkiä pelaajia. Kiakollista taitoo on vaalittu tämänkin kauden ipaan.
      Perttu Lindgren pelaa ilman suurta ihmettä ainakin viä tulevan kauden ipassa vaikka mies on Dallasissa jo leireillä ollutkin. Mies on syntyny v. 87 ja kiistatta liigan parhaita senttereitä! Viitakoski ja hänen maailman suurimmat reitensä ovat saaneet harjoitella pitkästä aikaa terveenä harjoituskaudella joten Vesku pistää takuulla maaliverkot heiluun. Maaginen Mikko Peltola tuli ruotsista takas ja otti Määttäsen Pasin mukaan treelle JOS pysyy herrat vaan ehjinä niin hallelujah! Nuoria huippulupauksia on sopivasti ringissä mukana: Anttila, Korhonen, Huhtala, Sandell tulee ensimmäisenä mieleen. Maajoukkue jätkiäkin löytyy Koivisto, Pesonen ja Raipe joka huhujen mukaan tähtää seuraaviin olympiaadeihin. Niin ja sitten oli vielä Kurka, Darzins ja liigan paras nelosen sentteri Tomi Hirvonen.

      Millä perustelet suorastaan kammottavia mielipiteitäsi joidenka mukaan esim. Saipa taistelee peräti 4. sijasta. ja Jyppi sijoista 6-8?? Saanko arvata: olet kotoisin Lappeenrannasta mutta olet vanhempiesi kanssa joutunut muuttamaan Jyväskylään jossa ensi syksynä aloitat käymään yläastetta

      • MeikäJorma

        Ensinäkin joka joukkueen fani on minun kanssani erimieltä ja heidän mielestään joukkue on parempi.

        Olen samaa mieltä maalivahdeista kanssasi.

        Puolustuksesta olen aika paljonkin erimieltä.Esim Kudroc ottaa aivan liian paljon jäähyjä,lisäksi Jerojefersiä mielestäni yliarvostat,sillä Latvian maajoukkueen menestys oli yhtenäinen puolustus,eli hyökkääjätkin oli kiekon tiellä,lisäksi heillä oli Naumovs maalissa ja kun silloin seurasin Jerojefersin otteita niin hän teki aika paljon virheitä ja on myös aika hidas.sm-liigan uudet säänöt suosivat enemmän nopeita puolustajia.lisäksi mainitsemasi Tuomanen pelasi viime kaudella mestiksessä ja tämä näkyy varmasti sillä tasoerot mestiksen ja sm-liigan välillä ovat aika suuret.Lehtivuori ei myöskään ole pelannut sm-liigassa,joten se siittä.ainoat todelliset puolustajat ovat Jääskeläinen ja Niemi,muita ei ole.puolustus on vielä tuon lisäksi kokematonta.


        Hyökkäys ei ole todellakaan mahtavimpaa liigassa,jos vertaa Jokereiden,Kärppien,Hifkin,Hpk ja bluesin niin voi todeta että ilveksen hyökkäys ei ole lähelläkään samalla tasolla.Helminen olisi voitu jo potkia aikoja sitten pois.Lindgren on hyvä,mutta kuitenkaa paras!Viitakoski ei ole pelannut viime aikoina mitenkään tehokkaasti,mutta toki viitakoski on kokenut pelaaja.Peltola alkaa olemaan jo liian kokenut myöskin ja palasi ruotsista sen takia kun peli ei kulkenut.lopusta mainitsemistasi pelaajista ei ole mitenkään ihmeellisiä.Kurka ja Darzins ovat ainoat hyökkäyksen lipun kantajia,jos Helminen ei siihen pysty.


        sitten en asu Lappeenrannassa vaan Kokkolassa.enkä mene ylä-asteelle,koska olen jo kouluni käynyt.mielestäni saat vastauksen saipan ja jypin sijoituksiin alotuksesta.Minua ihmetyttää vielä se että miten ikäni ja asuinpaikkani vaikuttaa tuohon viestiin!


      • Minä en sijoittaisi Ilvestä edes sijoille 7-8, sillä sekin taitaa olla liian kova tavoite joukkueelle. Ilves oli onnistuja hankintojen suhteen, Kurka, Kudroc ja tasokkaat kotimaiset hankinnat osoittivat joukkueen johdon onnistumisista. Mutta tämä on huomioitava siinä valossa, että joukkueen vaihtuvuus oli suurta. Ilves on nuori, rakennusvaiheessa oleva joukkue, eikä sille tee hyvää noin pelaajatrafiikki. 9 tullutta pelaajaa ja 13 lähtenyttä sekä 6 pelaajaa, joiden tilanne on epävarma.

        Ilveksen kentälliset menee siis täysin uusiksi. Se ei voi olla vaikuttamatta joukkueen tekemisiin ja viisikkopeli on takuulla ajoittain hukassa. Tilanne on hyvin samanlainen kuin mitä Jokereissa on ollut. Joukkue on nimekäs, mutta ei pelaa joukkueena. Aivan varmasti Ipa tulee napsimaan pisteitä heikommilta joukkueilta yksilösuoritusten avulla. Epävarmaa on kuitenkin, että sujuuko Ipan peli niitä joukkueita vastaan, jotaka pelaa kurinalaista viisikkopeliä. Veikkaisin ettei Ilves ota montaa pistettä Kerholta, Tapparalta, Kärpiltä tai Tepsiltä. JYP ja SaiPa voivat myös olla vaikeita vastuksia Ipalle.

        Kun joukkuetta ennakkoarvioi, niin kannattaa kiinnittää huomio muutamiin seikkoihin. Näitä ovat Valmennus, vaihtuvuus, maalivahdit, puolustus ja sentterit. Eloranta on hyvä, vaihtuvuus liian suurta, maalivahdit lupaavia mutta kokemattomia, samoin puolustus ja sentteriosasto on kapea. Minusta Ilveksellä ei ole asiaa 8 parhaan joukkoon. (Oletan ettei Lindgren Ipassa pelaa)


      • Ette tiedä mistään mitään!
        rosewater kirjoitti:

        Minä en sijoittaisi Ilvestä edes sijoille 7-8, sillä sekin taitaa olla liian kova tavoite joukkueelle. Ilves oli onnistuja hankintojen suhteen, Kurka, Kudroc ja tasokkaat kotimaiset hankinnat osoittivat joukkueen johdon onnistumisista. Mutta tämä on huomioitava siinä valossa, että joukkueen vaihtuvuus oli suurta. Ilves on nuori, rakennusvaiheessa oleva joukkue, eikä sille tee hyvää noin pelaajatrafiikki. 9 tullutta pelaajaa ja 13 lähtenyttä sekä 6 pelaajaa, joiden tilanne on epävarma.

        Ilveksen kentälliset menee siis täysin uusiksi. Se ei voi olla vaikuttamatta joukkueen tekemisiin ja viisikkopeli on takuulla ajoittain hukassa. Tilanne on hyvin samanlainen kuin mitä Jokereissa on ollut. Joukkue on nimekäs, mutta ei pelaa joukkueena. Aivan varmasti Ipa tulee napsimaan pisteitä heikommilta joukkueilta yksilösuoritusten avulla. Epävarmaa on kuitenkin, että sujuuko Ipan peli niitä joukkueita vastaan, jotaka pelaa kurinalaista viisikkopeliä. Veikkaisin ettei Ilves ota montaa pistettä Kerholta, Tapparalta, Kärpiltä tai Tepsiltä. JYP ja SaiPa voivat myös olla vaikeita vastuksia Ipalle.

        Kun joukkuetta ennakkoarvioi, niin kannattaa kiinnittää huomio muutamiin seikkoihin. Näitä ovat Valmennus, vaihtuvuus, maalivahdit, puolustus ja sentterit. Eloranta on hyvä, vaihtuvuus liian suurta, maalivahdit lupaavia mutta kokemattomia, samoin puolustus ja sentteriosasto on kapea. Minusta Ilveksellä ei ole asiaa 8 parhaan joukkoon. (Oletan ettei Lindgren Ipassa pelaa)

        Mun pitkäveto:

        Arsenal - Liverpool X

        Kärpät - Blues X

        Jokerit - Tappara 2

        Panos: 3€

        Voittosumma: 99,90€ (!)


    • Anonyymi

      ässät

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe