Xtina kieltäytyi tv-ohjelmasta

Hippo

Christina Aguilera kieltäytyi omasta tv-ohjelmasta

Juuri uuden albuminsa julkaissut Christina Aguilera ja hänen miehensä Jordan Bratman olisivat nyt tosi-tv-tuottajien uusi unelmapari. Christinalle ja Jordanille onkin jo tarjottu omaa realitysarjaa, mutta he eivät ole suostuneet uhraamaan elämäänsä televisioviihteen alttarilla.

Kyseessä olisi ollut Jessica Simpsonin ja Nick Lacheyn tähdittämän Newlyweds -sarjan tyylinen ohjelma, jossa olisi seurattu tuoreen avioparin elämää. Tosi-tv teki Simsonista ja Lacheystä megatähtiä, mutta Christina Aguilera on jo nyt yksi maailman seuratuimmista poptähdistä. Myös Britney Spears ja hänen aviomiehensä Kevin Federline työstivät taannoin oman realitysarjansa ruutuihin.

Christina on kuitenkin päättänyt, ettei hän halua jakaa yksityiselämäänsä koko maailman kanssa.

- Suhteemme on erittäin yksityinen ja erikoinen. Se on minulle pyhä, Christina kertoi MTV-kanavalle.

Aguilera on pahoillaan siitä, että Jessica ja Nick muuttivat ihmissuhteensa viihteeksi. Heidän avioliittonsa on nyt ohi, mutta Britney Spears ja Kevin Federline suunnittelevat jatkavansa tosi-tv:n parissa. Chaotic -sarjan toisen kauden on määrä todistaa, että heidän avioliittonsa on kunnossa.

http://www.stara.fi/?p=4007

1

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ::::::

      Megatähti Christina Aguilera on palannut parrasvaloihin pitkän tauon jälkeen. 4v.sitten julkaistu Stripped-albumi kääräisi kivat rahat pop-prinsessalle,samoin seur. vuoden skandaaliesiintyminen Madonnan kanssa,lukuisten gaalojen juontaminen ja niissä ehdolla oleminen.

      Sitten nuori supertähti vetäytyi. Kiirettä tytöllä on pitänyt silti,sillä uusimman B2B-plätyn valmistelut vei vuosia,samoin tulevan kiertueen suunnittelu. Samassa hässäkässä Aguilera avioitui Jordan Brantmanin kanssa ja liiton hiomonen vei oman aikansa.

      Amerikan lempityttö löysi kuitenkin kauan etsimänsä onnen ja kukoistaa nyt. Laulajan B2B-albumi julkaistiin vastikään ja on saanut hyvän vastaanoton kaikkialla. Nyt siitä povataan jo tulevien vuosien suurinta hittiä. Anom-single soi joka tuutissa ja musavideo vilisee silmissä tauotta. Aguilera on myös esiintynyt useiden jättijulkaisujen kuten GQ:n(britti ja jenkkiversioissa),Rolling stonen ja culture-lehtien kansissa. Platinablondi oli toki seksikkäämpi mustissa hiuksissaan mutta kelpaa näinkin kaikille.

      KUn vielä tarjottiin tosi-tv-diiliä, voi sanoa että aikamme yksi menestynein ja kuumin gimma on taas huipulla. Tosi-tv:stä kieltäytyminen tuskin haittaa uranousua sillä Christina on jo nyt suosittu supertähti,toisin kuin Jessica Simpson oli omansa alkaessa.

      Hän oli lähinnä Xtinan ja Britneyn varjoon jäänyt popin haalea ja hento neitonen jolla ei ollut karismaa,ääntä ja voimaa samanlaiseen suosioon kilpasisarten kanssa. Nyt jessistä on kuitenkin tullut paljon tunnetumpi tapaus kuin enen tv-sarjaansa,tosin Aguileraa lähelle hän tuskin tulee koskaan pääsemäänkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5604
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      57
      1718
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe