oliiviöljy-merisuola

Kokeilin uutta juttua orgonsuolasta luettuani ja innostuttuani. Sekoitin oliiviljyä ja merisuolaa, nyt olen viikon käyttänyt aamuin illoin ihon puhdistukseen. Iho on selvästi kimmoisampi, joustavampi ja kirkkaamman ja tasaisemman värinen. Erikoista, koska akneihoisellehan ei öljyä suositella, kosteutta vain. Itsellä on lisäksi hyvä mieli, kun iholle ei tule silikonia tai mineraaliöljyä, joita kosmetiikassa pakkaa olemaan.
41014
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 4

Vanhimmat

Mulla auttaa oliiviöljyvoide arpiin ainaki hetkellisesti: kun pistää yöksi voidetta naamaan, niin aamulla arpikuopat ovat madaltuneet/huomaamattomammat :) Tosin illalla ovat jo melkein entisellään...mutta onpahan ainakin kerran päivässä hyvä mieli ku kattoo peiliin.

Äänestä

Minä käytän oliiviöljyn sijaan kylmäpuristettua kookosöljyä, on kevyempää kuin oliiviöljy ja käytän vain sitä aamuin illoin rasvojen sijasta ja voitelen sillä myös kropan. Illalla putsaan sillä myös meikit ja putsaan vain öljyn rippeet miedolla puhdistusgeelillä.

Uskomatonta, mutta totta: naaman kunto on parantunut huimasti ja kookosöljyn ominaisuuksien vuoksi tuntuu siltä, että vihdoin syvällä muhineet epäpuhtaudet alkavat tulla esiin!

Itse käytän Ruohonjuuri-kaupasta ostamaani Virilo-öljyä.

Kasvot kuorin merisuolalla, samoin vartalon.

Syön kookosöljyä myös sisäisesti ihan raakana sekä käytän sitä ruoanlaitossa.

Äänestä
  • Merisuolallako kuorit ihosi? Paljaalla suolallako? kerrohan tarkemmin miten tämä homma oikeen toimii?

    Äänestä

Eikös merisuola ole aika isorakeista, niin kannattaako murskata pienemmäksi? :D

Äänestä

Kommentoi aloitusta


grrrrrrrrrr kirjoitti:

Kokeilin uutta juttua orgonsuolasta luettuani ja innostuttuani. Sekoitin oliiviljyä ja merisuolaa, nyt olen viikon käyttänyt aamuin illoin ihon puhdistukseen. Iho on selvästi kimmoisampi, joustavampi ja kirkkaamman ja tasaisemman värinen. Erikoista, koska akneihoisellehan ei öljyä suositella, kosteutta vain. Itsellä on lisäksi hyvä mieli, kun iholle ei tule silikonia tai mineraaliöljyä, joita kosmetiikassa pakkaa olemaan.

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu