just vedän vkl-bissee

hein eken

seitkyt-tuntinen työviikko takana ja paljon batterya. muksut nukkuu ja vaimo. vähäisten yöunien takia roplasin vähän uusia hankintoja. olen hulluna kaikkeen uuteen elektroniikkaan ja juuri työviikon lopettaneena korkkasin kolme bissee samantien ja kietasin ne huiviini. väsyttää helvetisti, muttei niin paljon kuin aamuina joina meinaan nukkua rattiin. läpsin itseäni ja hoilailen, karjun ja ajattelen "rajua" seksiä.. jotta pysyisin hereillä matkalla töihin. 04.30 tididididingdong.. h-kello soi.. duunikamat päällle. autoon.. päivä päättyy autoni kaartaessa pihaani n.23.30.. VITTU ONNEKS ON VIIKONLOPPU.. vittu et mä kaipaan jo 7-16.00 päiviä, et mä näkisin mun lapset hereillä.. vittuuks mä täällä puran.. selittää seuraavaksi alityöllistetyt insinööripaskat kuitenkin.. tai työttömät koulutetut.. pistän joka tilistä tasan 400 egee jokaisen lapseni tilille ja vietän kaiken vapaa-aikani lasten parissa. nyt vedän muutaman bissen ja nukun aamulla pitkään.. täytyy hakea vanhenmalle muksulle 50 tuumanen lcd töllö omaan huoneeseensa huomenna ja viedä kööri järvelle uimaan. son moron.

10

1147

  Vastaukset

  • Sun muija kyllästyy koska et ole koskaan kotona. Kaikkesi yritit jotta rahaa ja hyvää oloa olisi kaikilla. Ei auta muijas lähtee jonkin taviksen matkaan rakkauden huumassa ja vie lapset, puolet omaisuudesta ja ne lastenkin rahat. Sitten siinä vedät vkl-kaljaa kun makselet tulojesi mukaan ylisuurta elaria ja lapsiasi et tule näkemään koskaan.

  • Ehkä kannattaisi kuitenkin miettiä asioiden tärkeysjärjestystä.

   Ehkä lapset tarvitsevat enemmän isää kuin materiaa.

   • jos huonosti käy, tulee heistä myöhemmin katkeria materialisteja! Ei lapsille tartte antaa kaikkea mitä ne haluaa ja muka tarttee... ne tarttee VAIN vanhempiaan!


   • työtäkin tehdä hiusten kasvattamisen sijaan !


   • pitää kirjoitti:

    työtäkin tehdä hiusten kasvattamisen sijaan !

    sopivasti... hiukset kasvavat itsekseenkin... lapsikin kasvaa ruumiillisesti, mutta henkisessä kasvussa olisi kiva jos isäkin olisi paikalla joskus, eikä vain rahaa ahmimassa.


  • haistakaa vitunmoinen setelitukko!!

   • pelkkää sontaa, eli haista sinä vaine ne työttömyyskorvauksesi hengityksestäs...taas...onneton provoilijaparka..


  • jaksaa provoilla...onhan sillä tietty työttömänä aikaa...

  • Vkl bissee !
   Meillä menee koko loppu viicco !!

  • Ap taitaa olla teini. Kukaan aikuinen kun ei juo energiahuomia vaan saa kofeiininsa kahvista. Täsmälleen sama piristävä vaikutus, mutta huomattavasti halvempaa eikä mädätä hampaita suuhun kuten energia-sokeri-rahastuslitkut.

   Painu vittuun, Jonne Amispelle.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   131
   8280
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   2875