Vinyyliaita

epämaalari

Onko kokemuksia Fineran http://www.finera.fi markkinoimasta muovisesta piha-aidasta.
Aita pitäisi uusia ja mielenkiinto heräsi tuota vinyyliaitaa kohtaan. Säästyisi siltä valtavalta maalausurakalta muutamien vuosien välein.

13

12406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jimbo

      Yrität mainostaa tuotetta, jolle annetaan 'elinikäinen takuu'.

      Takuu ei kata vaurioita ja virheitä, jotka aiheutuvat mm
      "pinnan normaalista ja tasaisesta vanhenemisesta sään vaikutuksesta, homeesta, liituuntumisesta, vahingollisille kemikaaleille, huuruille tai happosateille altistumisesta, ilmansaasteiden aiheuttamista pinnan värimuutoksista..."

      Eli kaikki mm valkeille muovihuonekaluille tyypilliset rähjääntymismekanismit on rajattu pois.

      Tässäkin tapauksessa huoltovapaa = korjauskelvoton.

      • epämaalari

        sitä yritän mainostaa. Ei nyt satu sen mainostaminen kuulumaan intresseihini.
        Kyselin mahdollista kokemusta, enkä ennakkoluuloista alasampumista.


      • puupää
        epämaalari kirjoitti:

        sitä yritän mainostaa. Ei nyt satu sen mainostaminen kuulumaan intresseihini.
        Kyselin mahdollista kokemusta, enkä ennakkoluuloista alasampumista.

        Aika kalliilta tuntuivat metrihinnat, 60-80 euroa/metri.
        Jos ostaa laudat ja maalit, ja itse viitsii tehdä, luulisin tulevan edullisemmaksi.
        Ja lauta-aitaa sentään voi ehostaa, kun nuo vinyylit ovat sellaisia kuin ovat ja muuttuvat vuosien saatossa kuitenkin, ei niitä voi maalata, ei saa siis uuden näköiseksi.
        Eikä oikein voi polttaakaan jos kyllästyy rumaksi muuttuneeseen aitaan.

        Kyllä minä ainakin teen puusta.


      • Anonyymi

        Meidän kautta puuaita 10v huollamme aidan kolmen vuohen välein mikäli korjattava korjaamme mikäli muuta normaalia kulumaa maalaamme.

        Farge


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän kautta puuaita 10v huollamme aidan kolmen vuohen välein mikäli korjattava korjaamme mikäli muuta normaalia kulumaa maalaamme.

        Farge

        Kaikilla ei ole vuohia joita voisi tässä käyttää.


    • JOFIX.FI

      Hyviä kommentteja ja keskustelua !

      Aivan oikein, eri tuotteiden kohdallahan on aina kysymys valinnoista, hinnasta ja arvotekijöistä - kuka tykkää mistäkin

      Kysymys kuuluu aina jokaista osatekijää kohden " mihin verrattuna - mitä asiaa verrataan samoilla tiedoilla - mihin ? " - kuten onko autossa metallipuskurit vai muovipuskurit, kannammeko ruokakaupan osotokset paperikassissa, muovikassissa vai ns iki-kassissa jne - ns muoviaitojen tai muovisten ulkoverhousten paneelien raaka-aineet ovat myös mm kierrätysmuovia, öljyä, NaCl ts ns merisuolaa esimerkiksi on ulkoverhouspaneeleista n 56 %.

      Lisäksi onko tärkeää mm :

      Onko tärkeää, että tuotteet kestävät jopa 50 vuotta ?
      Onko tärkeää, että tuotteet voi kierrättää - uudelleen käytää ?
      Onko tärkeää, että ne ovat huoltovapaita ?
      Onko tärkeätä, että ne maksat itsensä takaisin ajan kanssa kunhan otetaan laskukone käyttöön ja ynnätään kulut vuosien varrella ?
      Onko tärkeätä, että esim työtapaturmien määrä on pienempi kun huolto / uusintakorjaus töitä ei tarvitse tehdä ?

      Mittareita on monia ja tärkeintä on löytää jokaiselle asiakkaalle aina sopiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin perustuva.

      Mielestämme asiakas on aina oikeassa - me tarjoamme vain ratkaisu vaihtoehtoja jotka ovat erilaisia ja joilla on omat etunsa - hintaakaan unohtamatta.

      Keskustelemalla ja tosiasioihin perehtymällä ( tietoa on paljon ) asiat selviävät. Me olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja asiakkaidemme kokemukset antavat omat näkökulmansa miksi he päätyivät meidän palveluhimme.

      Kysymys on siis tiedosta ja valinnoista

      Rakentavin terveisin !
      www.jofix.fi
      JOFIX OY LOHJA puh. 0451260712
      Katso JOFIX.FI Youtube :ssa

      ILMAINEN SUUNNITTELUPALVELU ULKOVERHOUS VINYYLIVERHOUS AITA PIHA-AITA PORTTI MELUESTE SOKKELI NÄKÖESTE LISÄERISTYS ISOVER ASENNUS SUUNNITTELU PITKÄT TAKUUT ENERGIANSÄÄSTÖ PUUSEPÄN MITTATILAUS TUOTTEET YLI 40 VUODEN KOKEMUKSELLA ASIAKAS KOKEMUS ASENNUS KOKEMUSTA YLI 30 VUOTTA TAKUU 50 VUOTTA TYYTYVÄISYYSTAKUU

    • Pettynyt_taloyhtiö

      Valitettavasti on. Materiaali ja ulkonäkö on hyvännäköinen, mutta ei kannata tilata ainakaan asennusta Fineralta. Aikataulu ei pitänyt paikkaansa. Toimitus venyi kesästä loppusyksyyn / alkutalveen, ja itseasiassa aitaa ei koskaan tultu korjaamaan, kuten luvattiin moneen kertaan.
      Toimitusta ei voi katsoa tapahtuneen kokonaisuudessaan.

      Koko prosessi on vienyt nyt yli kaksi vuotta, ja ko. yritys ei mielestään ole vastuussa mistään eli esim. siitä, että tämä heidän korvaava aita ei ole vankkarakenteinen (kuten aiempi puuaita ja tarjouspyynnössä pyydettiin), aitaportti repsottaa talvien jäljiltä, ja portin lukitussalpaa ei saa lukittua, oviportille ei tehty erillistä pystytolppaa kuten aiemmassa aidassa, jne. Tarjouspyynnössä pyydettiin ennen kaikkea vankkarakenteista aitaa, kuten aiempikin oli. Heille tarjottiin myös tutustumismahdollisuus aiempaan aitaan, mutta he päättivät olla hyödyntämättä mitään aiemmasta. Aiemman porteissa oli kahva avausta ja lukitusta varten (normaali korkeudella), tehdyssä ratkaisussa oviportin päällä, jolloin lapset ja alle 165 cm pitkät eivät yletä salpaan.

      Kokemuksemme perusteella en voi suositella Finera Aitateollisuus Oy:tä kenellekään! Voi kun olisimme tienneet muista vaihtoehdoista.

    • FineraAitateollisuusOy

      Tervehdys Finera Aitateollisuudesta,

      Kirjoitukseen "Pettynyt taloyhtiö" 21.6.2017 vastauksena pyydän artikkelin kirjoittanutta taloyhtiön edustajaa ystävällisesti ottamaan yhteyttä Finera Aitateollisuus Oy / allekirjoittaneeseen.

      Valitettavasti en tunnista vuosien varrella taloyhtiöasiakkaistamme / taloyhtiöille toimitetuista tuotteista asennuksista tälläista tapausta, jota kirjoitus kuvailee, koska toimitamme tuotteet ja teemme asennuksen aina niin kuin on tilaajan kanssa (yleensä isännöitsijä) sovittu etukäteen. Jos tällainen tapaus olisi tiedossamme, toki siihen reagoisimme, sillä vastaamme kyllä tekemisistämme.

      Jokaisesta kohteesta teemme myös selkeän yksityiskohtaisesti eritellyn kirjallisen tarjouksen, joten tilaajalla on selkeästi tiedossa mitä tuotteita ja tarvikkeita tarjous / toimitus / asennus sisältää. Tuotteiden asennus tehdään aina asiakkaan tilaamalla / haluamalla tavalla, ja jokaisesta asennustoimituksesta pidetään aina tilaajan kanssa loppukatselmus aidan valmistuttua.

      Toki taloyhtiöissä saattaa olla myös henkilöitä joita kaikki yhtiön hallituksen ratkaisut eivät aina miellytä...

      "Pettyneen taloyhtiön" kirjoitukseen viitaten asennusten suhteen takuu toimii siten että tuotteet on asennettu asiallisesti sovitulla tavalla / tarvikkeilla, toki ns. "routatakuuta" emme voi antaa koske emme voi luonnonvoimille mitään...Täytyy muistaa että esim. aitojen tolppien asennustavasta riippuen luonnonvoimat (esim. routa) vaikuttavat erilailla eri maalaatuihin asennettuihin tuotteisiin, joten vuosien jälkeen esim. routiva maaperä saattaa aiheuttaa aitatolppien tai porttien liikkumista.

      Finera Aitateollisuuden kotimaiset aita- ja kaidetuotteet ovat laadultaan maamme markkinoiden selvästi laadukkain vinyyliaita- / kaide tuoteperhe, kehitetty ja valmistettu pohjoisen ilmastomme vaativiin olosuhteisiin.

      Eri maista ja valmistajilta peräisin olevissa vinyylituotteissa kannattaa kiinnittää huomioita etenkin materiaalin laatuun, profiilien kokoon, seinämävahvuuksiin, pinnan laatuun (lian tarttuminen), UV-kestävyyteen, sitkeyteen, pakkasenkestoon, iskunkestoon, profiilien liittymis- / kiinnitysosiin jne. joista koostuu tuotteiden kokonaislaatu.

      Painotan, että Finera tuotteet ovat rekisteröityjä avainlipputuotteita jotka valmistetaan suomessa suomalaisella työllä.

      Finera Aitateollisuudella on siis aivan oma vinyyliprofiili"perhe" josta kaikki tuotteemme valmistetaan. Finera tuotteet eivät siis ole kiinasta, puolasta tai jostain muista ns. halpamaista tuotuja kierrätysmuovista valmistettuja ns. valmiselementti tuotteita, vaan kaikki Finera tuotteet valmistetaan tilaajan tarpeisiin sopiviksi tehtaallamme Lahdessa. Näin myös mahdollinen varaosahuolto toimii hyvin esim. myrsky- tai aurausvahinkojen sattuessa.

      Myös takuu, tuotevastuu toimii suomen lakien mukaan, suomen kielellä, ei tarvitse lähteä selvittämään takuuasioita kiinalaiselta, puolalaiselta tai muulta ulkolaiselta taholta tai heidän edustajiltaan / maahantuojiltaan... lopullinen takuuvastaava voi olla ulkolainen valmistaja...

      Muista verrata eri tuotteiden hintaa - laatua - elinkaarta - jälleenmyyntiarvoa - takuuta

      Tervetuloa tehtaallemme tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme,
      keskustelemaan eri vaihtoehdoista sekä mahdollisuuksista !

      Kyllä me aina kahvitkin keitellään...

      Pirteää syksyä kaikille lukijoille ja etenkin "Pettyneelle taloyhtiölle",
      muista ottaa yhteyttä !

      Ystävällisin terveisin

      Finera Aitateollisuus Oy
      Sakari Mustonen
      Markkinointi- ja tuotantojohtaja

      • IhmetystäHerättäväSakari

        En suosittele Fineraa kenellekään. Jo pelkästään tarjouksen saaminen pyydetyistä tuotteista oli vaikeaa, ja koska tarjouksessa oli useita virheitä joita ei pyynnöistä huolimatta osattu korjata. Tästä syystä aloin googlettamaan tätä firmaa ja heidän markkinointijohtajaa, jäi kaupat tekemättä!


    • Sdfl

      En suosittele. Aitaa odotettiin puolivuotta, aina luvattu että tulee ja tulee. Loppupeleissä kun tuli niin edustaja mitannut väärin lähtemään tolpat ja osa oli viallisia. Edustajalle asiasta infottu, otti mitat "ylös" uudestaan. Mitään ei kuukausiin tapahtunut ja nyt Yritetty edustajaa tavoittaa jo kolmatta viikkoa ja jätetty yhteydenotto pyyntöjä, sitä vaan ei ole kuulunut. Pitäkää puljunne.

    • catchafish

      Velkaantuneen ja tappiollisen yrityksen antamalla takuulla ei ole mitään merkitystä.

    • Assiakastietoo

      Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan yritys on tehnyt 300 000 euroa tappiota.

    • Anonyymi

      Kohta tulee kahden aitatolpan tilaamisen vuosipäivä, jota juhlitaan ilman tilattuja aitatolppia. Kommunikointi sysisurkeaa, eikä tilattuja (onneksi ei maksettuja) tuotteita näytä saavan. En suosittele.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe