Pakko kysyä

Epäilevä Tuomas

Ennen kuin eksyin tänne palstalle, en ollut osannut kuvitella että ihmiset oikeasti uskovat horoskooppeihin. Luulin, että se on sellaista leikkimielistä hauskuutusta, jolla saadaan elämään vähän mystiikkaa ja jännitystä arjen keskelle.

Nyt on kuitenkin pakko korjata käsitystäni asiasta. Lueskelin muutamia ketjuja ja kinniitin huomiotani siihen, miten ristiriitaisia näkemykset ovat. Silti niihin ristiriitaisiin näkemyksiin näköjään uskotaan kuin vuoreen.

Jos joku osaa sorvata sellaiset kysymykset, joiden perusteella voi päätellä horoskooppimerkin, lupaan vastata niihin rehellisesti. Sen jälkeen voitte sitten päätellä, mikä minä olen.

Jos kukaan ei pysty sellaisia kysymyksiä laatimaan, olisiko aiheellista kyseenalaistaa koko homma? Vai onko kuitenkin kysymys siitä, että kun joku muu määrittelee elämäämme, pystymme laistamaan vastuun omasta toiminnastamme ja vetoamaan siihen, että kun [horoskooppimerkkini] on tällainen?

Jään odottelemaan palutetta : )

3

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mermer

      En ole kauheasti aiheeseen perehtynyt, mutta olen lukenut eri merkkien kuvauksia.

      Itseäni ainakin on aina häirinnyt se tosiasia etten pääse ketään lähelle, eikä kukaan pääse minua lähelle. Se vain on niin ja usko pois, olen kokeillut vaikka mitä, että ymmärtäisin mistä se johtuu ja pääsisin siitä eroon. En ole koskaan seurustellut koska ajatuskin siitä ahdistaa, avioliitosta puhumattakaan.

      Varsinkin sen jälkeen kun aloin varta vasten tarkkailla itseäni, olen huomannut olevani persoonaton ja viileä ja vaikka olen aina ihaillut persoonallisia ihmisiä, en voi muuttua sellaiseksi. ÄLä aliarvioi minua ja sano etten ole koettanut tarpeeksi. Olen teennäinen jos yritän.

      Välitän paljon muista ihmisistä, mutta en vain pääse heitä lähelle niinkuin moni muu ( ja minun vinkkelistä kaikki muut) pääsee.

      Kun luin kuvauksen vesimiehestä, siis omasta horoskooppimerkistäni, koin sen omakseni ja ymmärsin miksi olen tällainen. Viileä, persoonaton, vapautta kaipaava. Minun ei tarvitse ponnistella muuttuakseni koska synnyin tällaiseksi. Sen tajuaminen oli vapauttavaa.

      Synnynnäinen luonne luo raamit missä toimia. Ei luonnettaan voi muuttaa. Se auttaa myös näkemään oman elämän tarkoituksen.
      Mutta se luo myös taipumuksia, esim. taipumuksen riippuvuuteen, ja näitä taipumuksia tarkkailemalla voi välttää niitä.

      Omaan horoskooppiinsa tutustuminen auttaa hyväksymään itsenäsä. Näin kävi ainakin minun kohdallani.

      • Crimson_Sorrow

        Olen myös Vesimies ja olen ennen horoskooppiini syvemmin tutustumista kärsinyt mm. ulkopuolisuuden, erilaisuuden ja outouden tunteista..

        Kun sitten olen lukenut kuvauksia Vesimiesten tyypillisistä piirteistä, olen oppinut vähitellen hyväksymään itsesi ja ymmärtämään itseäni enemmän :)

        Tämmöinenhän minun kuuluukin olla, eihän syntymässä annettua temperamenttia voi/tarvitse muuttaa..Olen hyvä tälläisena kuin olen; hieman outona taivaanrannanmaalari Vesimiehenä,jonka mielestä säännöt on tehty rikottaviksi ;)

        Olen myös ihmetellyt sitä, että miksi olen aina ollut hyvin kiinnostunut parapsykologiasta ja "ei niin jokapäiväisistä asioista.."

        Noh tutustuttuani omaan horoskooppiini olen hämmästyksekseni ja ilokseni huomannut, että Vesimiehen nimenomainen elämäntehtävä on ohjata ja tutustuttaa kanssaihmisiä Uuteen aikakauteen, jota myös Vesimiehen ajaksi kutsutaan ;)) Ei ihme, että nuo asiat ovat aina kiinnostaneet ;)

        Vesimiehestähän sanotaan, että hän elää omaa aikakauttansa edellä, kun suurin osa ihmisistä elää sitä jäljessä ;)

        Vesimies on omien outojen ja vieraiden ajatustensa kanssa Uuden aikakauden suunnannäyttäjä, joka ei tyydy vähään, vaan tavoittelee jotain elämää suurempaa ;)

        Itsensä hyväksyminen todellakin vapauttaa :)


    • etteikö kaikki mitä horoskooppianalyyseissä sanotaan pätisi minuun tai ne voivat myös päteä kaikkiin ihmisiin,mutta ihan selkeästi vesimiehen luonneanalyysistä löytyy minun käyttäytymiseen "omat mallinsa",minä teen tällä tavalla,toinen h.merkki toisella tavalla.Uskon itse vahvasti,että vesimies-merkki elää minussa joka hetki,syy miksi käyttäydyn,sanon tai ajattelen on h.merkin ohjaamaa.Hyväksyn tämän ja se on myös auttanut minut sekä läheiseni hyväksymään omat negatiiviset puoleni.En teekkään/puhu tiettyjä asioita ilkeyttäni tai tahallani,en vaan näe muuta tekotapaa kuin omani.
      Katseltuani/juteltuani muiden vesimiesten kanssa löydämme erittäin paljon samaa toisistamme,kuitenkin eri näkökulmiin vaikuttaa oma maailmankatsomus,elämäntilanne sekä ikä,mutta perusluonteeseen nämä asiat eivät pysty vaikuttamaan juuri ollenkaan,mutta ainahan voi yrittää tulla ajattelevammaksi,kaunopuheisemmaksi,parantaa itsehillintää jne.

      Ja myönnän,kyllä olen joskus paennut vesimies-merkin taakse....:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe