purjeneulomot ja hinnat

jepetteri

Paattiin olisi ehkä talven aikana hankinnan alla uusi ykkösgenua. Minkäslaisia kokemuksia raadilla on pääkaupunkiseudun purjeneulomoiden tekemistä purjeista, niiden palveluista ja hintatasosta?

22

13345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hege

      Kysyit purjeneulomoita ja hintoja pääkaupunkiseudulta, joten kirjoitukseni ei ole siihen oikea vastaus. Mutta jos haluat kunnon purjeen otappa yhteys Merimaskussa toimivaan Heikkilä Sailmakeriin. Sieltä saat kunnon purjeen ja uskoisin, että edullisesti verrattuna pääkaupunkiseudun hintoihin.

    • Mie vuan

      Olen aikaisemmin käyttänyt erästä nimeltä mainitsematonta helsinkiläistä neulomoa. Jotenkin kypsähdin erääseen myyntihenkilöön ja vaihdoin nimeltä mainitsemattomaan turkulaiseen. Ei ole kaduttanut; hintataso on hieman alhaisempi ja palvelu hemmetin paljon mukavampaa. Itse kun mm. koulutan asiakaspalveluhenkilöstöä, en pidä siitä, että asiakaspalvelija ensikontaktissaan on liian tuttavallinen ja käyttää sanoja vittu, saatana ja perkele. Siis ennalta tuntemattoman asiakkaan kanssa.

      • sailpoi

        Minäkin tilasin aikaisemmat purjeeni luultavasti juuri tältä nimeltä mainitsemattomalta neulomolta.

        Viimeksi viime vuonna asioidessani myynti/yhteyshenkilö oli muuttunut ja ällöttävän tuttavallinen myyntitapa ja tarjouksen epämääräisyys ei purrut minuun ja vaihdoin uuteen neulomoon. Muutenkin tuntuu että kyseinen nimeltä mainitsematon neulomo kohtelee kovin ylimielisesti ei niin pro tasoisia purjehtijoita.

        Päädyin sitten toiseen Helsinkiläiseen neulomoon, jossa lupaukset on pidetty ja palvelu on asiallista. Hinnoissa ei ollut oleellista eroa.


    • valintaa

      Mun mielestä neulomon pitää olla lähellä, että pääsee käymään, jutustelemaan ja esim kätevästi mittauttamaan vanhan mallipurjeen. Kaikista pääkaupunkiseudun neulomoista saa hyvät purjeet. Olen suosinut Meripurjetta (neulomo Suomenlinnassa). Siellä edullinen hintataso, yksilöllinen ja mukava palvelu sekä miellyttävä käsityöläismeininki. Kilpapurjeita en ehkä lähtisi sieltä tilaamaan - matkapurteen ehdottomasti.

    • Uusi iso

      Viime syksynä tein tarjouskierroksen helsinkiläisille ja turkulaisille neulomoille. Yhdessä Helsinkiläisessä neulomossa kävimme ja suurin osa ajasta meni ensin toisen helsinkiläisen haukkumiseen ja sen jälkeen turkulaisen haukkumiseen. Ei siis kovin asiallista käytöstä. Lopulta päädyimme ostamaan ison Turusta ja olimme erittäin tyytyväisiä hintaan ja palveluun.
      Saimme Helsinkiläistä "perusisoa" halvemmalla laminaattipurjeen Turusta. Kannattaa jo vähän ajellakin.

      • Mie vuan

        Eipä lisättävvää. Vajaa kolme tonnia on palkansaajalle iso raha, ja minä ainakin äänestin jaloillani (autollani). Bensakuluja tietysti tuli Tku-Hki välillä, mutta sou not niinkuin Nykäsen Matti osuvasti totesi.


    • pianisti

      Ostin viime talvena 12 ACL Pentex laminaatti-rullagenuan 30 m2 Turusta. Homma sujui hyvin ja purjeen muoto on niin kun pitääkin, erittäin hyvin viimeistelty, maksoi alle 2000. Mielestäni hinta-laatu -suhde turussa paikallaan.

      • tosiukko

        Turuust todennäköisesti 20% halvemmalla, ainakin yhtä hyvin tehty purje, yhtä hyvistä/vastaavista laminaattikankaista. Radiaalileikattu ja optimoiduilla kankaanpainoilla...


      • jepetteri

        Kerro, niin pistän niille tarjouspyynnön..


      • pianisti
        jepetteri kirjoitti:

        Kerro, niin pistän niille tarjouspyynnön..

        Suomessa on korkeintaan kolme tai kaksi neulomoa, joilta kannattaa tarjoukset pyytää eli WB ja Nortti. Elvström on siinä kintaalla

        WB tekee muuten erinomaisia spinnuja


      • Kisaaja
        pianisti kirjoitti:

        Suomessa on korkeintaan kolme tai kaksi neulomoa, joilta kannattaa tarjoukset pyytää eli WB ja Nortti. Elvström on siinä kintaalla

        WB tekee muuten erinomaisia spinnuja

        Mihis Doyle on kadonnut?


      • jepjep1
        Kisaaja kirjoitti:

        Mihis Doyle on kadonnut?

        ko. neljä firmaa läpi kun olin ostamassa n. 12000 e. settiä veneeseen. Nortti, weba, elvström tarjosivat nopeasti ja kauppa meni Stadiin. Doyle ei edes vastannut tarjouspyyntööni, oli ehkä liian pientä businesta. North sails oli mun osalta halvin, mutta en jaksanut Turkuun ajaa.


      • wser
        pianisti kirjoitti:

        Suomessa on korkeintaan kolme tai kaksi neulomoa, joilta kannattaa tarjoukset pyytää eli WB ja Nortti. Elvström on siinä kintaalla

        WB tekee muuten erinomaisia spinnuja

        WB on kyllä aika mitätön tekijä kansainvälisesti katsottuna.
        Elvström on suuri kansainvälinen neulomoketju ja laatu sen mukaista. Sitä paitsi Elvströmin henkilökunta on erittäin osaavaa ja palvelu todella hyvää!

        Helsinkiläisille paras vaihtoehto on siis mielestäni Elvari.


    • sails

      Elvströmiltä olen aina saanut erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Hinnatkin ovat olleet kohdallaan. Purjeiden laadusta on paha tällaisen amatöörin mennä mitään sanomaan, mutta hyvin ovat ainakin toimineet.

    • JH.

      ..olen saanut Meripurjeelta ystävällisen palvelun ja asialliset hinnat ne muutaman kerran, kun olen purjeita ja purjehuoltoa tarvinnut.

      • mieltä

        vielä kun olisi mantereella, niin olisi helpompi kuskata purjeita


    • valikoivaa sakkia

      Itselläni ei hirveän hyviä kokemuksia ole näistä purjemaakareista. Viime syksynä kysyin tarjouksen koko purjesatsista rullalaitteesta suurinpiirtein kaikilta neulomoilta joiden yhteystiedot löysin ihan vaan verratakseni hintoja. No tarjouksen vaivaitui lähettämään vain muutama hassu neulomo, (johtuukohan veneestäni joka on vanha "homeinen skandi", pitäis varmaan olla joku uudenkarhea swani että alkais kiinnostamaan) ja niiden joukossa ei tainnut olla yhtään pääkaupunkiseudun neulomoa.
      Päädyin sitten nimeltä mainitsemattomaan Turkulaiseen neulomoon jonka tarjouskin oli mielestäni kilpailukykyisin ja palvelukin oli asiallista kun kyselin eri vaihtoehtoja.
      Ja ko. neulomon purjeisiin olen tyytyväinen ja kaikki sen puoleen kunnossa, ihmetyttää vaan kun ei näytä kiinnostavan kovinkaan monia neulomoita edes sen vertaa kiinnostavan että edes viitsisivät asialliseen tarjouspyyntöön vastata vaivautua. Kaippa niillä menee sitten niin hyvin että voivat valkata asiakkaansa ja veneet joihin purjeitansa tarjoavat :)

    • Kokemukset

      Neb-sails (Tampere)
      Hautera (Turku)
      Molemmat ovat olleet hyviä.
      Kysy myös Virosta!
      Muista kuitenkin!
      Kun halvalla ostaa niin halvan saa!

      • saat markan

        purjeen.


    • Anonyymi

      Pitäisi genuan etuliikkiä lyhentää.
      Mikä olisi edullisin purjeneulomo pääkaupunkiseudulla.

    • Anonyymi

      Myöhässä olet jos kesälle 2024 ajattelit enää mitään purjeneulomon palveluita saada.

    • Anonyymi

      Missäköhän se kiire on, venemessuilla kilvan tarjosi palveluja tyyliin huomenna valmis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe