Hei
Olen aikeissa tehdä valkoherukka-omenaviiniä.
Kun omenoita tarvitaan muutama kilo, sen käsittelyssä menee aikaa. Täytyy poistaa siemenkodat ja mahdolliset huonot kohdat.
Olisiko parempi silputa omenat suoraan veteen, etteivät ne tummuisi? Onko tummumisella tässä yhteydessä mitään merkitystä?
Voinko heittää joukkoon vielä pakkasesta edellisen vuoden sokeroimatonta omenasosetta, jonka olen itse valmistanut ja siinä ei ole mitään säilöntä- ja lisäaineita?
Kiitos etukäteen mahdollisista vastauksista.
Omenoiden tummuminen
viininvalmistaja
1
647
Vastaukset
- helpointa
viinin teossa.Laita ne omenat ja sose päälimmäiseksi mehumaijaan ja mehusta.Omenoita ei tarvitse kuoria eikä siemenkotia poistaa,kun mehua tekee.Käytä siiviläpussia jos laitat marjoja joukkoon.
Minä teen omenoista tuoremehua mehuasemilla,joissa se myös pastoroidaan.Mehusta on hyvä tehdä viiniä.Rusinoita olen käyttänyt seassa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 853617
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)813260Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.683092On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle702740Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli442242- 651822
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,271799- 351755
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181709- 601668