Ilmakennopatjasta kokemuksia

väsynyt

Markkinoille on tullut Rosbed-ilmakennopatja, jossa nukkuja voi säätää kauko-ohjaimella patjan itselleen sopivaksi.

Onko kenelläkään kokemusta noista patjoista? Onko kyseessä aidosti hyvä patja vai onko se "TV-shop -tuote"?

5

4958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmakenno

      Olen nukkunut kyseisellä patjalla noin 2 kuukauden ajan ja minulla ei ole ollut mitään valittamista. Saan patjan kovuuden halutunlaiseksi ja paino jakautuu tasaisesti.

      En sanoisi, että patja on ns. TV-shop-tuote. Molemmissa käytetään kuitenkin ilmaa, mutta niin sitä taidetaan käyttää ilmajousissa, lenkkareissa jne. Erot taitavat löytyä materiaalien, kestävyyden ja työn laadun puolelta.

      Jos vertaa tavalliseen joustinpatjaan niin niiden välille on vaikea tehdä mitään eroja. Katso vaikka seuraava kuningaskuluttajan testi. http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1179. Ilmakennopatjaa saa ainakin säädettyä halutunlaiseksi. Tämän takia ko. ostinkin ko. patjan. Kokemukseni perusteella ilmanpäällä on mukavampi nukkua kuin teräsjousien.

    • Anonyymi

      Rosbed on aivan perseestä. Patja on kova, barsinkin kyljellään, l8nkat ja olkapäät kipeänä, sen saa kyllä pehmeämmäksi, mutta sitten se upottaa. Ilmanpaineen ja lämpötilan vaihtelut vaikuttavat patjan paineeseen, ikinä ei tiedä minkälainen patja on illalla, aina saa olla tarkistelemassa ja se on työlästä. Kaukosäädin näyttää vähän mitä sattuu lukemia, samalla lukemalla patja antaa eri kovuuksia eri päivinä. Säätimessä on memory-nappi, johon voi tallentaa halutun patjan kovuuden, valitettavasti kovuus ei ole sama kuin tallennettu.

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta haluan kertoa mielipiteeni, koska olen kärsinyt patjasta niin paljon.
      Patja on erittäin vaikea säätää haluttuun ilmanpaineeseen. Ainakin minulla ilmanpaineet pitää olla just eikä melkein, jotta patjalla olisi siedettävä nukkua. Sitten kun patjan on vihdoin saanut säädettyä, niin ulkona oleva ilmanpaine ja lämpötila muuttaa patjan ilmanpainetta. Lisäksi minun patjani on alkanut vuotamaan ja kaukosäädin on osittain rikki, takuu ehkä korvaisi jotain, mutta ottaa niin paljon päähän patjan myyjäkin, että annan asian olla.
      Halutun ilmanpaineen voi laittaa muistiin memory- painikkeella, mutta se ei toimi, paineet menee vähän sinnepäin. Joka ilta joudun säätämään patjan uudestaan, siihen menee aikaa vaihtelevasti 10-120 minuuttia, niskassa ja käsissä on kipuja sängyn säätämisestä ja sängyssä pyörimisestä. Patja on kova, jos ottaa painetta pois, niin se pehmenee, mutta silloin menen mutkalle ja uppoan. Nukun huonosti ja jopa mielenterveyteni on huonontunut tämän sekopäisen sängyn kanssa.

      • Anonyymi

        Luulin olevani ainut, jolla ongelmia sängyn säädön kanssa! Välillä saan toimimaan ja silloin on mukava, mutta ennen pitkää tilanne muuttuu ja yhtäkkiä onkin mahdoton nukkua. Lämpötilan yms vaikutus vaikuttaa järkevältä selitykseltä. Ikävä kuulla muiden huonoista kokemuksista, mutta myös helpottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulin olevani ainut, jolla ongelmia sängyn säädön kanssa! Välillä saan toimimaan ja silloin on mukava, mutta ennen pitkää tilanne muuttuu ja yhtäkkiä onkin mahdoton nukkua. Lämpötilan yms vaikutus vaikuttaa järkevältä selitykseltä. Ikävä kuulla muiden huonoista kokemuksista, mutta myös helpottavaa.

        Lämpötilan ja ilmanpaineen vaihtelut eivät pelkästään vaikuta järkeviltä selityksiltä vaan ovat varmaa faktaa. Varsinkin talvisin sängyn ilmanpaineet vaihtelevat todella paljon.
        Medimattress valmistaa ilmapatjoja, joissa on automaattinen ilmanpaineensäädin, siinä ilmanpaine pysyy samana koko ajan, koska automatiikka ottaa huomioon ulkoilman ilmanpaineen ja lämpötilojen vaihtelut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3161
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2582
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      385
      2513
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2066
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1897
    6. 173
      1315
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      990
    Aihe