Ilmakennopatjasta kokemuksia

väsynyt

Markkinoille on tullut Rosbed-ilmakennopatja, jossa nukkuja voi säätää kauko-ohjaimella patjan itselleen sopivaksi.

Onko kenelläkään kokemusta noista patjoista? Onko kyseessä aidosti hyvä patja vai onko se "TV-shop -tuote"?

5

5275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmakenno

      Olen nukkunut kyseisellä patjalla noin 2 kuukauden ajan ja minulla ei ole ollut mitään valittamista. Saan patjan kovuuden halutunlaiseksi ja paino jakautuu tasaisesti.

      En sanoisi, että patja on ns. TV-shop-tuote. Molemmissa käytetään kuitenkin ilmaa, mutta niin sitä taidetaan käyttää ilmajousissa, lenkkareissa jne. Erot taitavat löytyä materiaalien, kestävyyden ja työn laadun puolelta.

      Jos vertaa tavalliseen joustinpatjaan niin niiden välille on vaikea tehdä mitään eroja. Katso vaikka seuraava kuningaskuluttajan testi. http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1179. Ilmakennopatjaa saa ainakin säädettyä halutunlaiseksi. Tämän takia ko. ostinkin ko. patjan. Kokemukseni perusteella ilmanpäällä on mukavampi nukkua kuin teräsjousien.

    • Anonyymi

      Rosbed on aivan perseestä. Patja on kova, barsinkin kyljellään, l8nkat ja olkapäät kipeänä, sen saa kyllä pehmeämmäksi, mutta sitten se upottaa. Ilmanpaineen ja lämpötilan vaihtelut vaikuttavat patjan paineeseen, ikinä ei tiedä minkälainen patja on illalla, aina saa olla tarkistelemassa ja se on työlästä. Kaukosäädin näyttää vähän mitä sattuu lukemia, samalla lukemalla patja antaa eri kovuuksia eri päivinä. Säätimessä on memory-nappi, johon voi tallentaa halutun patjan kovuuden, valitettavasti kovuus ei ole sama kuin tallennettu.

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta haluan kertoa mielipiteeni, koska olen kärsinyt patjasta niin paljon.
      Patja on erittäin vaikea säätää haluttuun ilmanpaineeseen. Ainakin minulla ilmanpaineet pitää olla just eikä melkein, jotta patjalla olisi siedettävä nukkua. Sitten kun patjan on vihdoin saanut säädettyä, niin ulkona oleva ilmanpaine ja lämpötila muuttaa patjan ilmanpainetta. Lisäksi minun patjani on alkanut vuotamaan ja kaukosäädin on osittain rikki, takuu ehkä korvaisi jotain, mutta ottaa niin paljon päähän patjan myyjäkin, että annan asian olla.
      Halutun ilmanpaineen voi laittaa muistiin memory- painikkeella, mutta se ei toimi, paineet menee vähän sinnepäin. Joka ilta joudun säätämään patjan uudestaan, siihen menee aikaa vaihtelevasti 10-120 minuuttia, niskassa ja käsissä on kipuja sängyn säätämisestä ja sängyssä pyörimisestä. Patja on kova, jos ottaa painetta pois, niin se pehmenee, mutta silloin menen mutkalle ja uppoan. Nukun huonosti ja jopa mielenterveyteni on huonontunut tämän sekopäisen sängyn kanssa.

      • Anonyymi

        Luulin olevani ainut, jolla ongelmia sängyn säädön kanssa! Välillä saan toimimaan ja silloin on mukava, mutta ennen pitkää tilanne muuttuu ja yhtäkkiä onkin mahdoton nukkua. Lämpötilan yms vaikutus vaikuttaa järkevältä selitykseltä. Ikävä kuulla muiden huonoista kokemuksista, mutta myös helpottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulin olevani ainut, jolla ongelmia sängyn säädön kanssa! Välillä saan toimimaan ja silloin on mukava, mutta ennen pitkää tilanne muuttuu ja yhtäkkiä onkin mahdoton nukkua. Lämpötilan yms vaikutus vaikuttaa järkevältä selitykseltä. Ikävä kuulla muiden huonoista kokemuksista, mutta myös helpottavaa.

        Lämpötilan ja ilmanpaineen vaihtelut eivät pelkästään vaikuta järkeviltä selityksiltä vaan ovat varmaa faktaa. Varsinkin talvisin sängyn ilmanpaineet vaihtelevat todella paljon.
        Medimattress valmistaa ilmapatjoja, joissa on automaattinen ilmanpaineensäädin, siinä ilmanpaine pysyy samana koko ajan, koska automatiikka ottaa huomioon ulkoilman ilmanpaineen ja lämpötilojen vaihtelut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe