Onko lupa?

Tähtipää

Olen seurustellut ensimmäisen tyttöystäväni kanssa pari kuukautta, mutta suhteemme ei ole vielä kauhean vakava, tuntuu enemmän tunnustelulta ainakin tytön osalta. Haluaisin pussailla hänen kanssaan, mutta en alkuunkaan uskalla tehdä aloitetta, kun en tiedä mitä mieltä hän on minusta, ja kun kysyn niin hän vain vastaa että ei tiedä ja että hän on vielä hämillään. Ei anna kovin romanttista kuvaa.

Mitä luulette, saisiko suukko toisen lopullisesti lämpiämään vai meneekö todennäköisemmin plörinäksi?

7

1779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuitaituiske

      mielestäni on lupa. pari kuukautta on jo kuitenkin sen verran pitkä aika että ei suutelu mielestäni ole hätiköityä tuossa vaiheessa. ja jospa pelkäät että hän vasta "tunnustelee" ja mietit viekö suutelu parempaan vai huonompaan suuntaan paras keio selvittää se on pussaista tyttöä. sillä jos hän tämän jälkeen perääntyy hän ei välttämättä ollut "se oikea" ja on miettinyt sitä jo pidemmän aikaa. jos hän todella pitää sinusta hän ei näivety vaikka suutelu olisi millaista kuolaamista :D en tiedä oliki apua yhtään mutta nyt vaan rohkeasti. tai voithan sä kysyä siltä joskus kun lähdet tms. Saanko antaa suukon?

      • Tähtipää

        Kaikesta on apua, ongelma tosiaan on siinä että minua jännittää sekä itse teon puolesta että tytön reaktion takia. Pelkään nolaavani itseni jos hän ei sittenkään pidä minusta vielä tarpeeksi. Aloitimme aika spontaanisti lähes vuoden kaveripohjalta ja en halua riskeerata ihan kaikkea jos ei ole pakko. Haluaisin lukea mahdollisimman monta näkökulmaa!


    • niin anna mennä vaan

      Olen 22-vuotias mies ja vain kerran olen ollut kunnolla ihastunut. Halusin sen myöskin näyttää tälle tytölle. Ja halusin sen näyttää nimenomaan teoin enkä sanoin. Naiset arvostavat sitä kovasti. Jokainen pystyy sanomaan mitä tahansa mutta siirtyminen sanoista tekoihin on se juttu jolla todella saadaan vipinää aikaiseksi.

      Keräsin rohkeutta varmaan kymmenen minuuttia mutta lopulta kumarruin suutelemaan tätä ihanaa tyttöä. En kysellyt mitään lupaa tai mitään muuta tyhmää. Kyllä sen aistii kun tyttö tahtoo suudella, ei siinä sanoja tarvita. Suudelma oli mielettömän hellä ja kaunis. Olen erittäin tyytyväinen kun sain rohkaistua mieleni tuona iltana ja tyytyväinen oli tyttökin. Nyt ollaan oltu lähes vuosi yhdessä.

      • siitä pususta

        Hei 22-vuotias mies, kerro lisää siitä pususta! Kerro siitä tilanteesta lisää, mitä juttelitte ennen pusua eli miten tilanne johti suuteluun. Miten tyttö reagoi? Miten tilanne jatkui?


      • eri mies
        siitä pususta kirjoitti:

        Hei 22-vuotias mies, kerro lisää siitä pususta! Kerro siitä tilanteesta lisää, mitä juttelitte ennen pusua eli miten tilanne johti suuteluun. Miten tyttö reagoi? Miten tilanne jatkui?

        Mulla se suutelutilanne nykyisen kanssa tuli aika helposti jo ekoilla treffeillä. Oltiin vietetty loppuilta yhdessä baarissa ja juteltu vaikka mistä. Sitten tuli lähdön aika ja nainen sanoi että lähtee kotiinsa ja ollaan yhteyksissä. Sitten yllätyksekseni hän jäikin istumaan ja käänsi katseensa silmiini. Tiesin heti että nyt on oikea hetki. Suudelma oli oikein hyvä ja nautittava.


    • palaa

      Eli kyllä hän todennäköisesti haluaa suukon... hellä suukko on niin hyvä asia, että olisi julmaa olla antamatta sitä hänelle.
      Se että ei ole karkuun juossut todistaa että on kyllä valmis yrittämään suukkoa ja varmaan sitä jo kovasti odottaa...

    • Deedee

      Itse olen parikympinen tytöntyllerö ja itsekin ollut hyvin hämilläni hieman vastaavanlaisessa tilanteessa. Tosin minä ja (edelleen hieman pihalla oleva ;p) poikaystäväni olimme tavanneet vain silloin tällöin useamman kuukauden ajan, eikä tämä tapailu ollut mitään muuta kuin pelkkää hämmennystä ja sekasortoa. Kumpikaan ei tiennyt missä mennän, en minä ainakaan.
      Sitten se vain tapahtui, pieni hellä kiitossuukko. Arvaa vain, kuka sinä iltana hymyili kuin idiootti, vaikka mikään ei oikeastaan muuttunut. Se oli tälle tytölle rohkaisuryyppy. Tapailemme edelleen harvakseltaan viikonloppuisin minun opiskeluni takia enkä ole vielä pukenut ruusunpunaisia silmälaseja päähäni. En tosiaankaan tiedä kuinka kauan suhteemme kestää, mutta en kadu hetkeäkään, että uskalsin heittäytyä mukaan.

      Tiedä sitten onko tästä mitään apua, mutta kyllä yksi suudelma voi saada toisen tunteet heräämään talviuniltaan.
      Tsemppiä sinulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe